Com baixar anònim amb una VPN | Vista VPNOver

Voleu escoltar el darrer disc de la vostra banda favorita? O veieu aquest nou espectacle de tothom? Avui en dia tot està disponible en línia, de manera que ni tan sols haureu de sortir de casa.


Tot i així, hi ha algunes preocupacions a l’hora de descarregar, igual que amb totes les activitats en línia. Per a un, probablement voldreu descarregar-vos de la forma més anònima i segura possible. Les xarxes de torrent són molt útils, però també es poden infestar amb persones malintencionades que intenten obtenir les vostres dades, per exemple. En segon lloc, poden aparèixer algunes preguntes quan descarregueu torrents, com ara: És legal? Vaig a multar? Aquestes són les preguntes que també abordarem en aquest article.

Quant a la descàrrega de forma segura i anònima, l’objectiu principal d’aquest article, una VPN és una eina molt útil per millorar la vostra privadesa i seguretat en descarregar fitxers. Com a tal, us explicarem tot sobre l’ús d’aquesta útil eina per descarregar torrents de manera molt més segura i anònima en aquest article.

Baixada anònima amb una VPN

Descàrrega de portàtilLa privadesa i la protecció de les vostres dades personals són molt importants. Per aquest motiu, convindria connectar-se sempre a una VPN quan accediu en línia a l’ordinador, la tauleta o el telèfon intel·ligent. Una connexió VPN xifra el trànsit de dades i el redreça mitjançant un servidor extern. Aquest xifrat proporciona una protecció addicional contra els pirates informàtics i els programes espia, que sovint es poden trobar en algunes xarxes de torrents. A més, una VPN protegeix les vostres dades personals i proporciona un nivell d’anonimat. Quan aneu a Internet amb una VPN, ho feu a través de l’adreça IP d’un servidor extern. Per això, altres persones, com ara els hackers i els llocs web que visiteu, no podran veure la vostra adreça IP real. D’aquesta manera, ningú no pot connectar les vostres accions en línia. Els usos d’una VPN són abundants, i també ho són els diferents proveïdors.

Algunes persones que descarreguen torrents il·legalment o transmeten pel·lícules i programes a través de serveis com Popcorn Time o Kodi, utilitzen una VPN per ocultar la seva adreça IP. Les organitzacions de drets d’autor no poden fer un seguiment del que fan aquestes persones en línia. Per descomptat, no haureu d’utilitzar una VPN per penjar i descarregar il·legalment música, pel·lícules i sèries. Tot i això, no és necessàriament il·legal la descàrrega d’un lloc de torrent. Hi ha molts continguts legals utilitzables disponibles a través de les xarxes P2P.

Per protegir la vostra connexió a Internet amb la finalitat de seguretat i privacitat, és convenient utilitzar una VPN quan descarregueu (o fer res en línia, per aquest cas). Malauradament, no tots els proveïdors de VPN o compatibles amb la descàrrega de P2P. A continuació, es mostren tres proveïdors VPN que permeten la descàrrega anònima (torrent) i proporcionen connexions segures, estables i ràpides.

Millors 3 VPN de descàrrega anònima

1. ExpressVPN per a descàrregues anònimes

ExpressVPN és ideal per descarregar torrents. Aquest proveïdor no té obligacions legals per compartir informació sobre els seus usuaris amb tercers. Els propietaris de la companyia van prendre la decisió estratègica de registrar l’empresa a les Illes Verges Britàniques, que és un paradís de la privadesa. Al cap i a la fi, les empreses de les Illes Verges Britàniques no han de guardar registres que continguin les activitats d’internet dels usuaris. Com a tal, ExpressVPN afirma que no emmagatzemen cap registre de registre d’usuaris. A més, es troben a la part superior de la nostra llista general dels millors proveïdors de VPN. Hem de notar que es troben a l’extrem més alt de l’espectre tant en qualitat com en preu. Els seus serveis no són barats, però, de nou, ofereixen connexions ultra ràpides, segures, de gran qualitat i de qualitat, pràcticament perfectes per a la descàrrega anònima. Aquesta és una característica essencial per descarregar fitxers grans. El seu servei d’atenció al client (24 hores) és molt bo i les seves aplicacions són fàcils d’utilitzar. També és molt bo que tinguin una garantia de devolució de 30 dies. Això permet provar els seus serveis sense cap risc.

2. NordVPN per descàrrega anònima

NordVPN té la seva seu a Panamà, el que significa que no estan obligats legalment a emmagatzemar registres d’usuaris. Això vol dir que no registren cap de les vostres accions en línia. Ofereixen una connexió segura que us proporcionarà un gran nivell d’anonimat en línia. NordVPN us permet entrar en línia amb sis persones alhora amb una sola subscripció. Tenen més de 5400 servidors a tot el món a gairebé 60 països. El més important, NordVPN és compatible amb la descàrrega de P2P.

3. Surfshark per a descàrregues anònimes

Surfshark és una excel·lent opció per als descarregadors que volen millorar la seva privadesa i seguretat sense haver de trencar el banc. De fet, Surfshark és la VPN premium més barata i veritable que hem pogut trobar. La subscripció més assequible només us restituirà 1,99 dòlars al mes.

A diferència del que pot suggerir per a alguns, però, Surfshark no compromet ni una mica la seguretat i la privadesa. De fet, com ExpressVPN, Surfshark està oficialment registrat a les Illes Verges Britàniques, el que significa que no tenen i no han d’emmagatzemar cap registre de l’usuari. A més d’això, ofereixen un xifrat sòlid, grans protocols i ofereixen un gran equilibri entre velocitat i seguretat quan es tracta dels seus servidors. Com a tal, Surfshark us permet baixar còmodament i de forma privada fitxers torrent grans.

Per últim, Surfshark ofereix una garantia de devolució de 30 dies, que li permet provar-la per tu mateix abans de comprometre’s completament.

Quan es descarrega anònim mitjançant torrents i xarxes P2P il·legal?

La descàrrega en línia a través de llocs de torrents i xarxes P2P per si mateixa no és il·legal. Alguna cosa que cal buscar és que actuï d’acord amb qualsevol llei d’autor aplicable al descarregar fitxers. Si el contingut té copyright i el descarregueu o el pengeu, això és il·legal. Així, depèn del contingut que descarregueu si és legal o no.

Alguns llocs de torrent tenen una mala reputació amb organitzacions de drets d’autor, ja que la gent utilitzarà aquests llocs per intercanviar material il·legal. L’exemple més conegut d’aquest lloc és The Pirate Bay. A The Pirate Bay, la gent comparteix i descarrega freqüentment pel·lícules, sèries i música amb drets d’autor. En cada vegada més països es permeten a les organitzacions de drets d’autor recopilar informació sobre les persones que actuen en llocs de torrent i en serveis de streaming. Supervisen les adreces IP dels que descarreguen i carreguen il·legalment pel·lícules, sèries, llibres i música o utilitzen serveis de reproducció il·legal. Amb aquestes adreces IP rastrejades, fins i tot han començat a multar la gent en alguns països. És per això que alguns descarregadors han començat a utilitzar una VPN per ocultar la seva adreça IP. Recordeu, però, que sempre us heu de familiaritzar amb qualsevol llei aplicable sobre drets d’autor abans de descarregar alguna cosa i actuar d’acord amb aquestes.

Algunes coses que generalment són vistes com a il·legals:

 • Compartir o descarregar programari, com jocs, en llocs de torrent
 • Baixant o compartint pel·lícules o sèries amb copyright
 • Compartiu o baixeu música amb la qual no s’ha pagat

Legalitat dels programes de torrents i P2P

Sí, les plataformes de descàrrega com BitTorrent i Utorrent són legals. Podeu utilitzar-les per descarregar un pegat de programari, un joc de demostració o un tràiler de pel·lícules. En aquests casos, no és il·legal, ja que no incompleu els drets d’autor de ningú. De nou, només es fa il·legal quan el contingut que descarregueu està protegit per drets d’autor. Pot ser difícil determinar si hi ha drets d’autor sobre un fitxer o no. Per regla general, si es pot comprar en algun lloc té drets d’autor.

Pensaments finals

Podeu utilitzar una VPN per descarregar de forma anònima des de xarxes de torrents. Gràcies al xifratge d’una VPN, és molt més difícil que tercers puguin espiar-vos-hi mentre baixeu. A més, aquells que facin un seguiment de les adreces IP de les persones que descarregueu no podran veure la vostra adreça IP personal, sinó que veuran l’adreça IP que us ofereix la VPN. Com a tal, les vostres dades i privadesa estan molt millor protegides contra els pirates informàtics, els programes espia i altres persones malintencionades.

No tots els proveïdors VPN permeten descarregar en llocs de torrent o a través de xarxes P2P. Un motiu d’això és que volen evitar que els usuaris descarreguin material il·legal. Depenent del país on estigui registrat el proveïdor VPN, la descàrrega il·legal pot causar problemes amb les autoritats. Es pot passar que un proveïdor de VPN permeti descarregar en servidors seleccionats. Això depèn de la ubicació dels servidors i de la legislació d’aquest país. Si un proveïdor VPN permet la descàrrega, normalment es pot suposar que això passarà de manera segura i anònima, sempre que sigui una bona VPN. Si escolliu una de les tres VPN que hem esmentat, podeu estar segur que podeu descarregar torrents de forma segura i còmoda!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map