Com assegurar la vostra privadesa a Reddit | Vista VPNOver

Reddit és un fòrum àmpliament obert per parlar de tot, des del mundial fins al macabre. Amb més de 168 mil milions de pàgines vistes a Reddit cada any, és el 8è lloc web més traficat del món. Si bé Reddit és gratuït per als usuaris, el lloc proporciona publicitat al seu lloc, inclosa publicitat dirigida a vostès en funció de la vostra activitat al lloc i en línia. L’accés a la configuració de privadesa de Reddit és senzill i revisar-los només cal tenir uns moments. Per què no protegir la vostra informació mentre navegues al fòrum?


Per què us preocupa la privadesa de Reddit

Reddit és un dels llocs web més grans i amb més tràfic del món. Això fa que sigui una font d’informació rica per als anunciants que vulguin restringir els objectius dels seus anuncis. La naturalesa oberta de les discussions sobre Reddit contribueix a la voluntat dels usuaris de compartir opinions amb més honestedat del que en qualsevol altre lloc. A més, la naturalesa dels taulers de debat pot revelar interessos no comunament expressats en altres fòrums. És a dir, els anunciants miren Reddit i aprenen coses sobre tu que no podran aprendre enlloc més. Si això et preocupa, pot estar un temps per millorar la teva privadesa.

Opcions de privadesa a Reddit

És possible que no hagueu tingut gaires motius per visitar la configuració i les preferències de Reddit. Si bé les opcions de personalització són una mica limitades a la plataforma, hi ha alguns passos que podeu fer per millorar la vostra privadesa en línia. Des de la vostra llar de Reddit, busqueu l’enllaç “Preferències” just a sobre de la barra de cerca en línia. També podeu fer clic a la icona del vostre perfil i seleccionar “Configuració d’usuari”. Feu clic a la pestanya marcada “Privacitat i seguretat” per accedir a les opcions de privadesa. A continuació, podreu veure quines opcions poden canviar d’interès.

Personalització de dades a Reddit

Logotip de RedditReddit ajuda els anunciants a orientar-se als usuaris en funció de la informació acumulada en un perfil personal. Aquest perfil fa servir la vostra activitat a Reddit, subscripcions, visites a diferents subreddits i en què feu clic per utilitzar la plataforma. Un lloc de tercers que s’integra amb Reddit també pot donar informació a Reddit per crear el vostre perfil.

Feu clic a “Personalització de dades” us ofereix una pantalla amb algunes opcions per modificar aquest comportament. Tingueu en compte que aquesta configuració només s’aplica al vostre ús de Reddit mentre inicieu la sessió. Si feu servir Reddit sense iniciar sessió, restablireu aquestes opcions per defecte cada vegada..

La primera opció és retirar el permís perquè Reddit utilitzi la vostra activitat al lloc per mostrar anuncis més rellevants. Això retira el permís de Reddit per utilitzar la vostra activitat, subreditar les visites i els enllaços als quals feu clic per orientar els anuncis. Encara rebreu anuncis, però els anunciants no rebran la vostra informació.

També hi ha l’opció de retirar el permís perquè Reddit utilitzi informació de llocs web de tercers per proporcionar una orientació millor dels anuncis. Podeu desactivar-ho completament, desactivar la personalització d’anuncis mitjançant aquestes dades o bé desactivar la personalització de contingut mitjançant les dades.

Sol·licituds autoritzades

Tant l’aplicació de Reddit com altres aplicacions de tercers es poden integrar amb Reddit per modificar la vostra experiència d’usuari al lloc. Potser heu concedit permís a una aplicació per supervisar i publicar a Reddit en nom vostre en el passat. Pot revocar aquest accés. A la configuració, feu clic a “Aplicacions autoritzades”, localitzeu l’aplicació que no vulgueu autoritzar i feu clic a “Revoca l’accés” a la part inferior esquerra d’aquesta secció.

Indexació de motors de cerca

De manera predeterminada, Reddit permet als motors de cerca indexar el vostre perfil. Això significa que una cerca a Google pot generar Reddits en els quals heu comentat anteriorment, subreditacions en què esteu actius i molt més. Els anunciants, ex-socis, el vostre empresari i qualsevol altra persona podrien trobar la vostra activitat a Reddit amb una simple cerca en línia si aquesta és activa. Feu clic al botó lliscant que hi ha al costat de “Indexació del motor de cerca” per desactivar aquesta opció. D’aquesta manera, la vostra activitat a Reddit no s’indexarà als motors de cerca.

Registre els clics sortints

De manera predeterminada, Reddit registra els enllaços als quals feu clic a Reddit que us porten a un altre lloc. Aquesta informació és molt valuosa perquè els anunciants puguin millorar el perfil dels vostres interessos. Els anunciants, els pirates informàtics o qualsevol persona que faci coneixement de la vostra activitat en línia poden utilitzar aquesta informació per fer-vos el seguiment de llocs web mitjançant la vostra adreça IP. Feu clic al botó lliscant que hi ha al costat de “Registre clics de sortida” per desactivar-lo.

Missatges entrants

Pot ser agradable que la gent vulgui contactar amb tu, tret que resulti ser un perseguidor boig, o un bot publicitari que t’envoqui amb ofertes de vendes. Desplaceu-vos cap avall fins a “Privadesa de missatgeria” i feu clic a la fletxa que hi ha al costat de “Qui us pot enviar un missatge”. Tindreu l’opció de permetre que tothom us envii un missatge o bé afegir usuaris que us puguin enviar missatges. Si estàs bé amb tots els missatges, tret d’una petita llista de persones, també pots fer la llista negra d’aquests usuaris. D’aquesta manera ja no us poden enviar un missatge a Reddit.

Protegir més la vostra privadesa a Reddit i més enllà

Podeu pensar simplement que utilitzeu Reddit quan teniu la sessió iniciada, podríeu protegir la vostra privadesa i evitar que els anunciants s’assabentin molt dels vostres interessos i activitats. Tanmateix, mentre heu desconnectat, deixeu un rastre enrere. Els anunciants i qualsevol altra persona amb només un talent moderat o accés a talents per fer el seguiment en línia poden crear fàcilment una cartera de la vostra activitat tant a Reddit com a Internet.

Connexió VPNSi utilitzeu un servei VPN, feu un intermediari segur entre vosaltres i la resta del món en línia. Les dades des de i des de la VPN es xifren, de manera que no es pot suspendre la vostra connexió. Si utilitzeu els servidors VPN, anonimitzen les vostres dades. Aquests servidors es poden trobar a qualsevol part del món. Si us preocupa la vostra privadesa, una VPN és una de les millors coses que podeu fer per protegir-vos en línia. Per trobar el proveïdor VPN perfecte per a les vostres necessitats en línia, podeu llegir el nostre article amb els 5 millors serveis.

En aquest temps i època és important protegir la vostra informació personal contra els indisposables. Canviar la configuració de privadesa a tot el vostre compte pot ser un bon començament.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me