Baixada anònima amb Usenet | VPNoverview.com

Internet permet un gran grau d’anonimat en línia. Però cada vegada és més clar que moltes festes fan un seguiment de la nostra activitat. Tant si es tracta del motor de cerca que utilitzeu, la xarxa social, el lloc de compres en línia o el govern, no és difícil sentir els ulls d’algú en tu mentre navegeu per Internet. Per tornar als dies en què navegar per internet era més privat, molta gent està recorrent a una tecnologia més antiga. Usenet fa un retorn i, si voleu navegar de manera més anònima o descarregar fitxers discretament, Usenet pot ser la resposta que esteu buscant..  


Què és Usenet? 

Usenet és una xarxa que permet als usuaris intercanviar informació, compartint fitxers. Usenet és una xarxa independent de la xarxa mundial i no es pot accedir a Internet. Si alguna vegada heu accedit a un dels sistemes de taulers d’anuncis més antics, Usenet us sentirà familiars. La informació i els fitxers es publiquen en grups de notícies. Molts fòrums d’internet també es configuren de forma similar als grups de notícies. Hi ha milers de grups de notícies amb moltes fonts d’informació diferents disponibles per llegir o descarregar, inclosos llibres electrònics, fitxers de música, fotos i vídeos.. 

Com accedir a Usenet? 

Per accedir a Usenet, normalment haureu de subscriure-vos a un proveïdor de serveis Usenet. Alguns proveïdors de serveis d’Internet (ISP) ofereixen accés a Usenet com a subscripció independent. Però, a causa de la complexitat d’acollir l’accés Usenet i la quantitat d’amplada de banda necessària per allotjar fitxers per descarregar, la majoria d’ISP prefereixen simplement no oferir-ho com a servei..  

A més de la subscripció al proveïdor d’Usenet, necessitareu un navegador Usenet conegut com a lector de notícies. De la mateixa manera que un navegador web us connecta a Internet, un navegador Usenet us connecta a Usenet. Si us sembla complicat, no us preocupeu. A la pràctica normalment és molt senzill. La majoria dels proveïdors d’Usenet ofereixen un lector de notícies que podeu descarregar per començar, normalment és una senzilla qüestió d’instal·lar el programari i iniciar sessió.

Discussions i descàrregues de grups 

Llavors, per què voldríeu subscriure-us a un proveïdor d’Usenet i accedir a Usenet? Hi ha un grau més gran d’anonimat disponible per accedir a Usenet que no pas Internet. Per aquesta raó, hi ha moltes discussions i intercanvis d’idees que normalment no es farien a Internet. 

Això pot portar a creure que és un lloc on els criminals es poden trobar els uns als altres, però normalment no és així. En un dia en què els possibles empresaris sovint realitzen una cerca en línia de tot allò que heu dit o publicat en línia, es podrien conservar algunes idees o idees perfectament inofensives per por de com quedaria fora de context. L’anonimat d’Usenet us permet alliberar l’expressió sense por que el vostre cap o àvia es pugui topar amb la vostra discussió.

Descàrregues úniques de Torrenting 

descarregar PCA més, Usenet està formatat bé per intercanviar descàrregues de fitxers. L’altre mètode popular per emmagatzemar o intercanviar descàrregues digitals és Torrent. Però un fitxer Torrent necessita els usuaris amb el fitxer disponible per compartir-lo quan vulgueu descarregar-lo. Sovint pot ser un procés lent i frustrant. Per contra, Usenet publica fitxers per descarregar-los en un servidor. Allà sempre està disponible i normalment es pot descarregar a velocitats similars a les baixades des de qualsevol lloc web. 

Això fa que Usenet sigui una font excel·lent per intercanviar fitxers multimèdia. Els fitxers d’àudio i de vídeo es troben fàcilment disponibles per a la descàrrega sense restriccions per un ISP. Aquesta llibertat de distribuir suports permet a molts artistes independents mostrar la seva obra d’una manera que d’altra manera no seria accessible en línia.  

Comparació de proveïdors d’Usenet 

Si esteu preparats per provar Usenet, el primer que heu de fer és trobar un proveïdor d’Usenet. N’hi ha molts per triar, i alguns ho fan millor en algunes coses que altres. 

Algunes funcions clau que cal cercar en un proveïdor d’Usenet inclouen: 

 • Retenció d’arxius. Quant temps manté el proveïdor d’Usenet disponible per a la descàrrega dels fitxers publicats als seus servidors? Com més llarg millor, ja que és més fàcil trobar els fitxers que desitgeu. 
 • Velocitat. Què tan ràpids són els servidors? Si espereu que la vostra descàrrega sigui avorrida, voleu que el millor sigui possible. 
 • Nombre de grups de notícies. Com més grups de notícies estiguin disponibles a través del servei, més probabilitats tingueu de trobar els fitxers que vulgueu o de que hi hagi una discussió interessant per formar part. 
 • Seguretat. Un proveïdor d’Usuet que ofereix SSL ajuda a protegir el vostre anonimat millor que un que no ho faci.

Els millors proveïdors d’Usenet

Aquests són alguns dels principals proveïdors d’Usenet a tenir en compte: 

 • Newshosting. Newshosting es troba en moltes llistes de principals proveïdors d’Usenet per una raó. Fundat el 1997, aquest proveïdor té força temps per saber què fan. És millor, però, un dels proveïdors menys costosos. Amb més de 100.000 grups de notícies i una retenció de més de 3.000 dies, gairebé tens la garantia de trobar el que busques. Newshosting ofereix un lector de notícies gratuït i una prova gratuïta per començar. 
 • Easynews. Easynews ofereix una forma única de connectar-se que funciona amb qualsevol navegador web en lloc de necessitar un lector de notícies. Easynews també funciona en dispositius mòbils, cosa que és excel·lent quan estàs en marxa. També subministren la retenció de fitxers de més de 3.000 dies i proporcionen accés a més de 100.000 grups de notícies. Aquest servei costa una mica més per al pla il·limitat, però podeu provar-lo durant 14 dies gratuïtament per veure si Easynews és adequat per a vosaltres.. 
 • UsenetServer. Un altre proveïdor d’Usuet amb molt de temps, UsenetServer, té 20 anys i continua fort. Si opteu per la seva subscripció d’un any, també és una de les més assequibles. UsenetServer té algunes de les velocitats de descàrrega més ràpides disponibles. Un dels pocs inconvenients del seu servei és que no proporcionen el seu propi lector de notícies perquè el pugueu fer servir. UsenetServer proporciona una llista de diversos lectors de notícies que podeu triar, de manera que podeu començar ràpidament.

Usenet i VPN 

Les VPN i els Usenets van junts com la mantega de cacauet i la gelea. Busqueu especialment una VPN que xifri totes les dades entrants i sortints. D’aquesta manera, evitarà que el vostre proveïdor d’identificació no es posi en pràctica en línia. Si el vostre ISP s’adona que estàs descarregant molts fitxers, potser que ampliarà l’ample de banda. Una VPN també manté l’activitat anònima en connectar-vos a un servidor no associat a vosaltres ni a la vostra ubicació. Mantenir la vostra activitat en línia anònima, tant si utilitzeu un Usenet com si navegueu per Internet, us protegeix de la vostra privadesa i és un bon pas per fer-ho al món actual. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map