Oglejte si svetovni pokal FIFA, kjer koli že ste! | VPNO pregled

Ne glede na to, ali ga imenujete nogomet ali nogomet, je ta super igra brez dvoma najbolj priljubljen šport na svetu. Morda najprestižnejši nogometni dogodek je svetovni pokal FIFA. Svetovni pokal se včasih zgodi poleti, kar pomeni, da bi bili nekateri med nami na dopustu, medtem ko igra naša reprezentanca. Na žalost iger ne bo mogoče gledati z vseh počitniških destinacij.


V nekaterih državah radiodifuzne mreže ne kupujejo pravic za predvajanje svetovnega pokala. Nekatera omrežja lahko kupijo pravice za nekatere igre, za druge pa ne. Poleg tega spletne storitve ne prikazujejo iger vsem spletnim obiskovalcem. Preverijo, iz katerega okrožja dostopaš do njihovega spletnega mesta, in ugotovijo, ali si lahko igro ogledaš ali ne. To pomeni, da če boste na dopustu v napačni državi ali živite nekje, kjer nogomet ni priljubljen šport, ne boste mogli gledati svetovnega pokala. Na srečo obstaja ena rešitev: VPN! Spodaj si lahko preberete, kako lahko uporabite VPN za ogled svetovnega pokala

Kdaj potrebujete VPN za ogled svetovnega pokala?

Obstaja več razlogov, zakaj boste za ogled tekem v svetovnem pokalu potrebovali VPN. Te so najpogostejše:

  • Morda se boste znašli v državi, ki nima pravice za oddajanje za igro, ki jo želite gledati.
  • Mogoče se znajdete v državi, kjer so nogometni tokovi v celoti blokirani.
  • Morda bi raje gledali tekmo s komentarji v določenem jeziku

Kaj počne VPN?

VPN povezava InternetVPN (Virtual Private Network) je programska oprema, ki vam omogoča, da ostanete anonimni, zaščiteni in brskate po internetu popolnoma neomejeno. VPN šifrira ves vaš internetni promet in skrije vaš IP naslov. Ker so vsi vaši podatki šifrirani, tretje osebe ne bodo mogle izslediti, kaj počnete v spletu. Poleg tega vas VPN ščiti pred hekerji, avtorskimi organizacijami in vlado. Če želite natančno vedeti, kako deluje VPN, si oglejte naš članek, ki razlaga vse funkcije VPN-ja.

Ena najpomembnejših lastnosti VPN je, da lahko z njim zaobidete geografske omejitve. Kot smo že pojasnili, VPN skriva vaš prvotni naslov IP. Ko se povežete s strežnikom VPN, prevzamete IP naslov tega strežnika. Ponudniki VPN imajo pogosto strežnike po vsem svetu. Strežnik lahko izberete v državi, iz katere želite gledati svetovni pokal. Ko ste povezani s tem strežnikom, prevzamete IP naslov, zaradi katerega je videti, kot da dostopate do interneta iz te države. Spletna storitev pretakanja bo mislila, da boste lahko gledali njihov tok tekme in vam omogočila dostop. Tako si boste lahko ogledali katerokoli tekmo FIFA-jevega svetovnega pokala, ki jo želite.

Najboljši ponudniki VPN za nogomet in svetovni pokal

nogometaševTako lahko z uporabo VPN-ja izberete dostop do interneta od koder koli na svetu, v katerem ima strežnik vaš ponudnik VPN-jev. Tako si lahko ogledate tekmo po vaši izbiri prek spleta, od koder koli ste. Najpogosteje so ti tokovi brezplačni, zato vam za ogled tekme ne bo treba plačati.

Vse, kar potrebujete, je, da izberete dober VPN, ki ima nekatere od naslednjih funkcij. Najprej mora ponudnik VPN imeti strežnike v državi, iz katere si želite ogledati svetovno prvenstvo. Na primer, če želite gledati tekmo s komentarjem BBC-ja, boste potrebovali VPN s strežniki v Veliki Britaniji.

Drugič, potrebujete hitro povezavo, da se prepričate, da vaš tok ne bo zaostajal ali se mora varovati. Želite preprečiti, da bi se vaš tok v ključnem trenutku igre zagnal. Zaradi tega je pomembno tudi, da je omrežje VPN stabilno.

Končno je pomembna cena VPN-ja. Na srečo vam dober VPN ne bo treba stati preveč. Imamo stran, na kateri si lahko ogledate nekaj brezplačnih storitev. Priporočamo pa enega od vrhunskih ponudnikov VPN, saj so ti vedno hitrejši in stabilnejši. Če ne veste, kje iskati dobro VPN, ne skrbite, ker spodaj navajamo najboljše ponudnike VPN za svetovni pokal.

ExpressVPN za gledanje nogometa na spletu

ExpressVPN je eden najboljših ponudnikov VPN v tem trenutku. Imajo strežnike po vsem svetu, kar pomeni, da si lahko tekme svetovnega pokala ogledate iz praktično katere koli države. Vsi strežniki ExpressVPN so stabilni in bodo dosegli veliko hitrost povezave. Zaradi tega je ExpressVPN idealen ponudnik VPN-jev, s katerimi si lahko ogledate tekme svetovnega pokala FIFA.

ExpressVPN je varen in uporabniku prijazen. Uporabljajo super varno 256-bitno šifriranje AES. Njihova programska oprema je zelo intuitivna, kar pomeni, da jo lahko uporabljate, tudi če nimate izkušenj z VPN. Njihovo storitev lahko hkrati uporabljate v treh napravah, programska oprema pa je na voljo za vse večje operacijske sisteme, kot so Windows, Mac, iOS, Android in Linux. Poleg tega lahko brezplačno preizkusite ExpressVPN zaradi 30-dnevnega jamstva za vračilo denarja.

CyberGhost za gledanje nogometa na spletu

CyberGhost je idealen ponudnik VPN, če želite pretakati tekme v svetovnem pokalu. Imajo veliko število strežnikov po vsem svetu in hitrost povezave je kot nalašč za pretakanje. CyberGhost je resnično eden najhitrejših ponudnikov VPN na trgu. Njihova programska oprema je na voljo za vse najbolj znane operacijske sisteme, njihove aplikacije pa so enostavne za uporabo.

CyberGhost, kot je ExpressVPN, je zelo varna možnost, ki bo zaščitila vse vaše spletne dejavnosti pred vmešavanjem tretjih oseb. V mnogih pogledih so odlični, hitrost pa zagotovo izstopa po tej storitvi. Če si želite ogledati tekmo brez zaostankov ali puferjev, je CyberGhost ponudnik VPN za vas.

NordVPN za gledanje nogometa na spletu

NordVPN je znan kot eden najvarnejših ponudnikov VPN. Z NordVPN ste lahko prepričani, da bodo vsi vaši zasebni podatki ostali zasebni. Nobena tretja oseba ne bo mogla slediti ničesar, kar počnete na spletu. Poleg tega je NordVPN uporabniku prijazen in bo dosegel spodobno hitrost. V državah, kjer se predvaja svetovni pokal FIFA, imajo veliko strežnikov, kar pomeni, da vam ne bo treba dolgo iskati pravega strežnika.

NordVPN nudi veliko vrednost za denar, ki ga porabite. Poleg tega imajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, ki vam bo omogočila, da preizkusite njihovo storitev, preden se v celoti zavežete k naročnini..

Kako v živo spremljati tekme svetovnega pokala z VPN?

Ko najdete VPN, ki ustreza vsem vašim potrebam, ga boste morali nastaviti, da boste lahko gledali svetovni pokal FIFA. Spodaj si lahko preberete, kako to storiti korak za korakom.

  1. Ustvarite račun VPN.
  2. Pojdite na spletno mesto svojega ponudnika VPN in se prijavite.
  3. Prenesite in namestite programsko opremo VPN v svojo napravo (večina ponudnikov ima čarovnika za namestitev, ki bo opravil vse delo za vas).
  4. Povežite se s strežnikom v državi, iz katere želite gledati svetovni pokal.
  5. Pojdite na spletno mesto za predvajanje, da si ogledate tekmo. Če ste se povezali s pravim strežnikom, bo zdaj spletno mesto mislilo, da imate dovoljen dostop do njihove vsebine. Zdaj si lahko ogledate tekmo!

Druge možnosti pretakanja VPN-ja

Kot ste morda prebrali, lahko uporabite VPN za pretakanje iger FIFA World Cup od koder koli po svetu. A kot si morda predstavljate, so možnosti z VPN neskončne. Če je vsebina na voljo v eni določeni državi, lahko do nje dostopate prek VPN-ja. To so lahko športne igre, pa tudi oddaje, filmi in celo zgodnji dostop do nekaterih iger.

Veliko ljudi uporablja povezave VPN za gledanje ameriške vsebine v pretočnih storitvah, kot je Netflix. Če ste na dopustu zunaj svoje države, lahko uporabite tudi VPN za dostop do storitev pretakanja v vaši državi. Tako ne boste smeli zamuditi svojih najljubših oddaj, ko vas ni.

Kanali in spletne strani, ki oddajajo nogomet

Po vsem svetu obstaja veliko športnih kanalov, ki predvajajo svetovni pokal FIFA. Svetujemo vam, da si poiščete spletno mesto, ki pretaka ujemanje, ki ga želite videti, s komentarjem, ki ga želite. Ko to storite, se lahko povežete s strežnikom VPN v tem okrožju in začnete pretakanje.

Koledar svetovnega pokala

Žal bomo morali do naslednjega svetovnega pokala počakati kar nekaj časa. Leta 2022 se bodo v Katarju sestale najboljše ekipe, da bi ugotovili, katera ekipa je najboljša na svetu. Turnir bo potekal od 21. novembra do 18. decembra. Na srečo je vedno nekje nogomet. Preverite, na primer, kako si lahko ogledate ligo Campions od kjer koli na svetu.

Končne misli

V tem članku ste lahko prebrali, kako si lahko ogledate svetovni pokal v spletu od koder koli ste. Z uporabo VPN se lahko pretvarjate, da ste v državi, iz katere želite pretakati tok. Po namestitvi VPN-ja se preprosto povežete s strežnikom v želeni državi in ​​lahko začnete gledati. Izbirate lahko med številnimi VPN možnostmi, vendar priporočamo eno od teh 5. Uživajte v tekmah in morda zmaga najboljša ekipa!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me