Oglejte si spletno ligo prvakov po vsem svetu! | VPNOverview.com

Liga prvakov je eden najbolj gledanih in prestižnih mednarodnih športnih turnirjev na svetu in verjetno najbolj znan turnir za nogometne klube po vsem svetu. Mnogi ljudje po vsem svetu radi gledajo tekme in podpirajo svojo najljubšo ekipo. Če pa ste na dopustu in si želite ogledati turnir s komentarji v domačem jeziku, boste morda naleteli na težave. Številne storitve pretoka blokirajo uporabo vaše spletne športne naročnine, ko ste v tuji državi. Poleg tega lahko nekatere storitve pretakanja blokirajo določeno vsebino, omejeno z geo. To bi lahko pomenilo, da vas ne bodo spremljali finale tega vznemirljivega turnirja ali katere koli druge tekme. Na srečo obstaja vedno možnost, da to težavo rešite z VPN. Konec koncev si z VPN lahko ogledate ligo prvakov tako, kot bi jo imeli doma. Spodaj natančno povemo, kako to deluje.


Kdaj potrebujete VPN za ogled UEFA Lige prvakov?

Obstajajo različni razlogi, zaradi katerih bi ljudje potrebovali VPN ali jih imeli koristi za ogled UEFA Lige prvakov. V državah, kjer je nogomet priljubljen, lahko običajno vse igre gledate v živo na televiziji ali pa jih vedno pogosteje prenašate prek spleta. Gledanje nogometa na spletu ponuja koristi, a tudi slabosti. En primer je geoblokiranje vsebine. Na srečo lahko VPN-ji rešijo to težavo. Tu je nekaj razlogov, zakaj potrebujete VPN:

  • Imate naročnino pri športnem kanalu, ki oddaja igre, vendar ste na počitnicah ali v tujini zaradi posla. Zaradi geo-blokade ne morete dostopati do kanala ali njegove vsebine.
  • Tekme si želite ogledati s komentarji v določenem jeziku, ki se v vaši državi ne predvaja.
  • Država, v kateri živite, ne predstavlja Lige prvakov.
  • Nimate dostopa do televizije, imate pa dostop do naprave z internetom.
  • Ste v državi, v kateri vladna cenzura ne dovoljuje obiska spletnih mest, na katerih lahko pretakate igre Lige prvakov.

Iz kakršnega koli razloga morda nimate (enostavnega) dostopa do prenosa v živo v ligi prvakov, vam VPN lahko pomaga do dostopa do teh tekem. Pojasnili vam bomo, kako to deluje, da boste lahko uživali v svojih najljubših tekmah Lige prvakov!

Gledanje Lige prvakov z VPN

Vsa zgoraj omenjena vprašanja povzročajo geografske omejitve. To pomeni, da ne morete dostopati do določene vsebine, ker ponudnik vsebino blokira v vaši regiji ali državi. Če želite več informacij o geografskih omejitvah in kako vam lahko VPN pomaga doseči določene storitve, ne glede na te omejitve, si oglejte naš razdelek o deblokiranju. Pravice za oddajo UEFA Lige prvakov so si kupili različni kanali po vsem svetu. Ti kanali na splošno lahko predvajajo tekme samo v svoji državi (ker so to pravice, ki jih praviloma plačujejo). To pomeni, da lahko pogosto gledate tekmo na določenem kanalu samo, če ste v državi, kjer ima ta kanal.

Ko poskušate pretakati splet, bodo platforme, ki jih uporabljate, preverile vašo lokacijo s svojim IP naslovom. Tako vam lahko preprečijo dostop do določenih vsebin ali celo njihove spletne strani kot celote. Z VPN se lahko povežete s strežnikom, ki se nahaja v drugi državi in ​​prevzamete IP naslov tega strežnika. Tako se bo zdelo, kot da dostopate do interneta iz določene države. Spletna mesta za pretakanje vam bodo omogočila dostop do vsebine, ki jo oddajajo v tej državi. Zdaj lahko v živo spremljate UEFA Ligo prvakov, kjer koli že, pod pogojem, da imate dovolj hitro internetno povezavo in ste povezani na dokaj hiter VPN-strežnik (več o tem kasneje).

Uporaba VPN-ja za ogled Lige prvakov: navodila po korakih

Če želite čim prej začeti z VPN, na primer, če se bo tekma, ki jo želite videti, začeti, lahko sledite tem korakom:

  1. Pridobite naročnino pri zanesljivem in dobrem ponudniku VPN. Za ogled Lige prvakov po vsem svetu priporočamo CyberGhost. Ta ponudnik je hiter, varen in po zelo ugodnih cenah, s 45-dnevno garancijo vračila denarja. Kliknite oranžni gumb na dnu tega navodila po korakih, če želite takoj začeti s CyberGhost.
  2. Prenesite aplikacijo VPN v računalniku, prenosniku, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku – ne glede na to, na kateri napravi želite gledati tekmo.
  3. Zaženite aplikacijo in izberite lokacijo strežnika VPN, ki jo potrebujete. To je odvisno od toka, ki ga želite deblokirati. Ameriški tok bo potreboval ameriški strežnik, medtem ko italijanski tok, na primer, potrebuje italijanski (ali evropski) strežnik. Programska oprema CyberGhost je intuitivna in zelo enostavna za uporabo. Če se še vedno trudite ugotoviti, kako izbrati strežnik, si lahko za več navodil ogledate naš pregled CyberGhost..
  4. V nekaj sekundah boste povezani s strežnikom VPN. Zdaj se bo zunanjemu spletnemu svetu zdelo, kot da dostopate do spletnih mest z izbrane lokacije. VPN bo aktiven v ozadju vaše naprave, zato ga sploh ne boste opazili veliko. To pomeni, razen za dejstvo, da boste lahko doživeli internet, kot da ste na drugi lokaciji. Najpomembneje: imeli boste dostop do vašega toka lige prvakov!

Druge prednosti VPN

Svoj IP naslov lahko spremenite s pomočjo VPN-ja, zaradi česar spletna mesta mislijo, da ste v drugi državi. Toda zaobiti geografske omejitve ni vse, kar lahko VPN stori za vas.

Ko ste povezani z omrežjem VPN, je ves vaš spletni promet šifriran, kar otežuje, da bi vaš ponudnik internetnih storitev, spletni sledilci, hekerji, vladne agencije ali katere koli druge stranke ugotovili, kaj počnete v spletu. Celo ponudnik VPN ne bo mogel videti, kaj iščete na internetu, če bodo držali pravilnika o nedelovanju in se ga držali. S tem, ko skrijete svoj resnični naslov IP in šifrirate promet, naredite svoje spletne aktivnosti bolj zasebne. Na splošno bi lahko vlaganje v kakovostno VPN zagotovilo varnost in anonimnost, ki jo zahteva sodobni splet.

S to rešitvijo ne morete samo gledati Lige prvakov, spremljate lahko tudi svetovni pokal FIFA, evropsko prvenstvo UEFA, Copa América in Copa Libertadores. Poleg tega obstajajo številni drugi športi, ki jih lahko spremljate na ta način, na primer košarka, ameriški nogomet in hokej na ledu.

Najboljši ponudniki VPN-jev za ogled lige prvakov

nogometaševČe si želite ogledati UEFA ligo prvakov v spletu, morate poiskati dobrega ponudnika VPN s strežniki v pravi državi ali državah, to je v državah, v katerih so dostopne storitve za pretakanje. Če že imate naročnino s športnim kanalom (z namenskim tokom) v določeni državi, morate zagotoviti, da ima ponudnik VPN strežnike v tej določeni državi.

Drug pomemben dejavnik pri izbiri pravega VPN je hitrost strežnikov, ki jih ponuja VPN. Zadnja stvar, ki jo želite, je, da izpustite ključni cilj ali trenutek, ker je vaš tok potreben za varovanje. Zaradi tega je potrebna hitra povezava.

Ne priporočamo uporabe brezplačnih storitev VPN, ker pogosto omejujejo vašo uporabo podatkov in hitrost. Gledanje nogometne tekme z brezplačno storitev VPN je lahko zelo moteče. Naslednje storitve vam bodo olajšale gledanje vsake tekme brez zaostajanja.

Surfshark za ligo prvakov

Surfshark je visokokakovosten, a zelo cenovno dostopen ponudnik VPN. Ponujajo impresivno število strežnikov VPN po vsem svetu, zato je več kot verjetno, da boste našli pravi strežnik. Večina strežnikov je zelo hitra in njihova storitev je zelo uporabniku prijazna.

Če iščete poceni, a prijeten način za ogled Lige prvakov, lahko zagotovo poskusite Surfshark.

ExpressVPN za ligo prvakov

ExpressVPN je izjemno hiter in varen. Ponujajo strežnike po vsem svetu. Zaradi tega je v državi, ki jo izberete, enostavno najti dober strežnik. ExpressVPN je idealen, če ste dalj časa v tujini ali če imate naročnino na mednarodni športni kanal.

ExpressVPN ima 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite njihovo storitev, preden se v celoti zavežete za naročnino. Zakaj ne bi videli, če vam je všeč njihov VPN, če si ogledate pomembno tekmo Lige prvakov?

CyberGhost za ligo prvakov

CyberGhost je eden najbolj prijaznih in poceni ponudnikov VPN. Ta VPN je zelo hiter in ima strežnike razširjene po vsem svetu. Zaradi tega je CyberGhost idealen za pretakanje tekem Lige prvakov. Poleg tega je programsko opremo enostavno namestiti in uporabljati na vseh napravah in operacijskih sistemih.

Še en velik plus je, da je CyberGhost relativno poceni. Poleg tega ponujajo velikodušno 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja z vsemi naročninami. Njihovi načrti se začnejo pri manj kot 4 dolarjih na mesec, kar CyberGhost naredi idealno, če iščete poceni, a še vedno zelo dober VPN, s katerim si boste ogledali ligo prvakov.

Nasvet o bonusu: Veliko pretočnih storitev blokira uporabnike, ki so jih danes prepoznali kot uporabnike VPN. Pred dostopom do vsebine, ki si jo želite ogledati, se lahko prikaže sporočilo, v katerem vas pozivam, da izklopite svoj »odklenilnik« ali kaj podobnega. Netflix to počne na primer.

napaka netflix

Seveda ne želite, da se to zgodi, ko poskušate gledati Ligo prvakov. Na srečo ima CyberGhost koristno dodatno funkcijo za preprečevanje tega: namenski IP naslovi. To so edinstveni naslovi VPN IP, ki jih za razliko od običajnih IP-jev VPN uporablja samo en uporabnik. Tokovnim storitvam je veliko težje zaznati, da uporabljate VPN, in vas nato blokirati.

Kdaj so na sporedu tekme Lige prvakov?

Zaradi trenutne krize s korono so bile odpovedane številne tekme Lige prvakov. Spodaj boste našli pregled različnih faz UEFA Lige prvakov 2019/2020, saj naj bi bile odigrane.

Faza
Datum
Skupinski stadij17. septembra do 11. decembra 2019
16. krog (nedokončan)18. februarja do 18. marca 2020
Četrtfinale (preloženo)7., 8., 14. in 15. aprila 2020
Polfinale (preloženo)28. in 29. aprila, 5. in 6. maja 2020
Končno (preloženo)30. maja 2020

Na žalost mnogih od teh etap, zlasti del 16. kroga, četrtfinala in polfinala, letos zaradi epidemije ni mogoče odigrati. Zaradi tega se je UEFA odločila, da finale preloži. Nov datum še ni napovedan. Vsak nov razvoj dogodkov bo čim prej vključen v ta članek.

Kanali, ki predvajajo ligo prvakov

Če si želite ogledati Ligo prvakov v sezoni 2019/2020, potrebujete tudi račun pri eni od naslednjih storitev:

Evropske radiodifuzne storitve

Država
Oddajna storitev
AlbanijaTring
AndoraRMC Sport
ArmenijaArmenija TV
AvstrijaSky Avstrija
AzerbejdžanCBC Sport, AzTV
BelorusijaBeloruska TV
BelgijaRTL, Q2, VIER, Proximus (FR), Proximus (NL)
Bosna in HercegovinaSportKlub, Arena Sport
BolgarijaA1, bTV Media Group
HrvaškaHRT, VIPNET
CiperCYTA
Češkao2
DanskaViasat Danska
EstonijaVsi medijski baltiki
FinskaMTV
FrancijaRMC Sport
BJR MakedonijaMakedonija Telekom
GruzijaSilk Sport
NemčijaSky Deutschland
GrčijaCOSMOTE TV
MadžarskaMTVA, TV2
IslandijaStod 2 Sport
Republika IrskaRTÉ, Virgin Media
IzraelŠportni kanal
ItalijaSky Italia
KazahstanQazSport
KosovoKujtesa
LatvijaVsi medijski baltiki
LitvaVsi medijski baltiki
LuksemburgRTL, RMC Sport
MaltaPBS, TSN
MoldavijaKanal 3
MonakoRMC Sport
Črna goraSportKlub, Arena Sport
NizozemskaZiggo Sport, Veronica
NorveškaViasat
Na PoljskemTelewizja Polsat
PortugalskaEnajst športov
RomunijaTelekom Sport, Digi Sport
RusijaUjemanje televizije
San MarinoSky Italia
SrbijaRTS, Arena Sport
SlovaškaOrange Sport
SlovenijaPro Plus, SportKlub
ŠpanijaMovistar
ŠvedskaViasat
ŠvicaRTS, teleklub
UkrajinaVolia TV, Nogomet 1
Združeno kraljestvoBT Sport
VatikanSky Italia

Zunaj Evrope

Država
Oddajna storitev
AfganistanSony
AlžirijabeIN Šport
AngolaCanal +, SuperSport
AngvilaFlow Sports, SportsMax
Antigva & BarbudaFlow Sports, SportsMax
ArgentinaFox Sports, ESPN, Facebook
ArubaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Otok vnebovzetjaFox Sports, ESPN, Facebook
AvstralijaOptus Sport
Avstralski otokiRMC Sport
BahamiFlow Sports, SportsMax
BahrajnbeIN Šport
BangladešSony
BarbadosFlow Sports, SportsMax
BelizeFox Sports, ESPN, Facebook
BeninCanal +, SuperSport
BermudiFlow Sports, SportsMax
ButanSony
BolivijaFox Sports, ESPN, Facebook
BonaireFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
BocvanaCanal +, SuperSport
BrazilijaTurner, Facebook
britanski Deviški otokiFlow Sports, SportsMax
BrunejGoal.com
Burkina FasoCanal +, SuperSport
BurundiCanal +, SuperSport
KambodžaGoal.com
KamerunCanal +, SuperSport
Kanada
DAZN
Zelenortski otokiCanal +, SuperSport
Kajmanski otokiFlow Sports, SportsMax
centralna afriška republikaCanal +, SuperSport
ČadbeIN Šport, Canal +, SuperSport
ČileFox Sports, ESPN, Facebook
KitajskaPPTV
KolumbijaFox Sports, ESPN, Facebook
KomoriCanal +, SuperSport
KongoCanal +, SuperSport
KostarikaFox Sports, ESPN, Facebook
KubaFlow Sports, SportsMax
CuracaoFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Demokratična republika KongoCanal +, SuperSport
DžibutibeIN Šport, Canal +, SuperSport
DominikaFlow Sports, SportsMax
Dominikanska republikaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
EkvadorFox Sports, ESPN, Facebook
EgiptbeIN Šport
El SalvadorFox Sports, ESPN, Facebook
EritrejaCanal +, SuperSport
EtiopijaCanal +, SuperSport
Folklandski otokiFox Sports, ESPN, Facebook
FidžiFBC TV
Francoska GvajanaFox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Francoska PolinezijaRMC Sport
Francoske južne in antarktične deželeRMC Sport
FutunaRMC Sport
GabonCanal +, SuperSport
GambijaCanal +, SuperSport
GanaCanal +, SuperSport
GrenadaFlow Sports, SportsMax
GvadalupeFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
GvatemalaFox Sports, ESPN, Facebook
Gvineja-ConakryCanal +, SuperSport
Gvinejski ekvatorijCanal +, SuperSport
Gvineja BissauCanal +, SuperSport
GvajanaSportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
HaitiFlow Sports, SportsMax, Canal+
HondurasFox Sports, ESPN, Facebook
Hong KongbeIN Šport
IndijaSony Six
IndonezijaTotal Sports Blast
IranbeIN Šport
IrakbeIN Šport
Slonokoščena obalaCanal +, SuperSport
JamajkaFlow Sports, SportsMax
JaponskaDAZN
JordanbeIN Šport
KenijaCanal +, SuperSport
KuvajtbeIN Šport
KirgizistanSaran
LaosGoal.com
La RéunionRMC Sport
LibanonbeIN Šport
LesotoSuperSport
LiberijaCanal +, SuperSport
LibijabeIN Šport
MacauTDM Desporto
MadagaskarCanal +, SuperSport
MalaviCanal +, SuperSport
MalezijaGoal.com
MaldiviSony
MaliCanal +, SuperSport
MartinikFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
MavretanijabeIN Šport, Canal +, SuperSport
MavricijRMC Sport, Canal +, SuperSport
MajotaRMC Sport
MehikaFox Sports, ESPN, Facebook
MarokobeIN Šport
MongolijaSPS HD, poglejte TV
MontserratFlow Sports, SportsMax
MozambikCanal +, SuperSport
MjanmarSkynet
NamibijaCanal +, SuperSport
NepalSony
NevisFlow Sports, SportsMax
Nova KaledonijaRMC Sport
Nova ZelandijaSky NZ
NikaragvaFox Sports, ESPN, Facebook
NigerCanal +, SuperSport
NigerijaCanal +, SuperSport
OmanbeIN Šport
PakistanSony
PalestinabeIN Šport
PanamaFox Sports, ESPN, Facebook
ParagvajFox Sports, ESPN, Facebook
PeruFox Sports, ESPN, Facebook
FilipiniGoal.com
KatarbeIN Šport
RuandaCanal +, SuperSport
SabaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Sao Tome & PrincipeCanal +, SuperSport
Savdska ArabijabeIN Šport
SenegalCanal +, SuperSport
SejšeliCanal +, SuperSport
Sierra LeoneCanal +, SuperSport
SingapurGoal.com
SomalijabeIN Šport, Canal +, SuperSport
Južna AfrikaSuperSport
Južna KorejaSPO TV
ŠrilankaSony
St BartsFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Sveti KrištofFlow Sports, SportsMax
Sveti EustacijFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Sveta Helena & VnebovzetjeCanal +, SuperSport
St KittsFlow Sports, SportsMax
Sveti LucijaFlow Sports, SportsMax
Sveti MartinFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport, Ziggo Sport, Veronica
St Pierre & MiquelonFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Sveti Vincent & GrenadineFlow Sports, SportsMax
SudanbeIN Šport
SurinamFox Sports, ESPN, Facebook
SvazilandSuperSport
SirijabeIN Šport
TajvanGoal.com
TadžikistanSaran
TanzanijaCanal +, SuperSport
TajskaGoal.com
ItiCanal +, SuperSport
TortolaFlow Sports, SportsMax
Trinidad & TobagoFlow Sports, SportsMax
TunizijabeIN Šport
TurkmenistanSaran
Turki & Otoki CaicosFlow Sports, SportsMax
UgandaCanal +, SuperSport
Združeni Arabski EmiratibeIN Šport
Združene državeUnivision, TNT, B / R V živo
UrugvajFox Sports, ESPN, Facebook
UzbekistanSaran
VenezuelaFox Sports, ESPN, Facebook
VietnamK+
WallisRMC Sport
JemenbeIN Šport
ZambijaCanal +, SuperSport
ZanzibarCanal +, SuperSport
ZimbabveCanal +, SuperSport

Nekatere od teh storitev ponujajo brezplačne preizkusne račune ali pa so za začetek popolnoma brezplačne. To pomeni, da lahko njihovo storitev brezplačno uporabljate vsaj nekaj dni. Tako vam ne bo treba pridobiti naročnine, če želite gledati samo eno ali dve igri. To je idealno, če ste na dopustu, vendar kljub temu želite praktično razveseliti svojo državo ali najljubšo ekipo. Nekateri ponudniki VPN ponujajo tudi brezplačno storitev. V kombinaciji z brezplačnim preizkusom ene od zgoraj omenjenih storitev si lahko Ligo prvakov ogledate popolnoma brezplačno. Vendar z brezplačnim VPN ne dobite enakih funkcij kot s plačano naročnino na VPN. Vaše podatke, hitrost in celo varnost lahko omejite z brezplačnim VPN.

Končne misli

Če si želite ogledati tekme Lige prvakov od koder koli na svetu, imate več možnosti. Najprej potrebujete naročnino na enega od kanalov ali spletnih storitev, ki oddajajo tekme v državi, ki jo izberete. Po tem boste potrebovali VPN s strežniki v določenem okrožju. Če se povežete s strežnikom VPN v drugi državi, lahko spremenite svojo virtualno lokacijo, da dobite dostop do toka ali spletnega mesta, ki ga sicer ne bi mogli videti. Tako boste lahko gledali katero koli tekmo lige prvakov. Preizkusite VPN storitev in uživajte v navijanju za svojo najljubšo ekipo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: Pomembno se je zavedati, da zgoraj navedeno vključuje le nasvete, s pomočjo katerih si lahko ogledate svoje najljubše tekme Lige prvakov, ne glede na to, kje ste. Vendar pa je vedno vaša lastna odgovornost, da se seznanite z uporabniškim sporazumom katerega koli kanala ali (pretočne) storitve, ki ga uporabljate za gledanje Lige prvakov in za ukrepanje v skladu s to pogodbo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me