Oglejte si hokej NHL po vsem svetu: ugotovite, kako! | VPNO pregled

Hokej na ledu je eden najbolj priljubljenih športov v ZDA in Kanadi, NHL pa ga spremljajo številni po vsem svetu. NHL (nacionalna hokejska liga) je najbolj priljubljena hokejska liga v ZDA in Kanadi. Vendar pa imajo ljubitelji hokeja na ledu zunaj ZDA in Kanade težave pri dostopu do dobrega v živo. Spodaj si lahko ogledate, kako si lahko ogledate vse svoje najljubše igre v hokeju na ledu od koder koli ste.


Pri večini ponudnikov zunaj Severne Amerike je lahko težko videti katero koli tekmo v hokeju na ledu. Ameriška ali kanadska podjetja, ki distribuirajo pravice do predvajanja iger, bodo gledalcem v ZDA ali Kanadi omogočila ogled le v živo. To je lahko zelo moteče, če želite gledati svojo najljubšo ekipo, vendar ste drugje na svetu.

Z VPN (Virtual Private Network) lahko spremenite svojo virtualno lokacijo in si ogledate NHL od kjer koli na svetu. Spodaj lahko izveste, kako to deluje.

Kdaj za gledanje NHL potrebujete VPN?

Obstaja več razlogov, zakaj bi nekdo morda potreboval VPN, da bi gledal NHL. Te so najpogostejše:

 • Živite zunaj ZDA ali Kanade in želite gledati NHL.
 • Ste na dopustu zunaj ZDA ali Kanade in si želite ogledati NHL
 • Brezplačno si želite ogledati NHL na javnem kanalu izven svoje države

Kako lahko gledam NHL z VPN?

Vse zgoraj omenjene težave imajo isti vzrok; geografske omejitve. To pomeni, da je določena vsebina dostopna samo gledalcem v eni državi ali nekaj izbranih državah. To je pogosto povezano z distribucijo pravic. Za pravice predvajanja športnih iger morate plačati za vsako državo posebej. Če šport ne dobi dovolj ogledov v državi, kanali ne bodo dovolj zanimivi za nakup pravic za oddajanje teh iger.

Na spletu bodo spletna mesta, ki prenašajo športne igre, preverila vašo lokacijo in preverila, ali bi vam morali dovoliti ogled igre ali ne. To storijo tako, da pogledajo vaš IP naslov.

Z VPN lahko skrijete svoj IP naslov in ga nadomestite z IP naslovom, na primer v ZDA, ko se na internet povežete z VPN, to storite prek strežnika VPN. Pogosto lahko izberete, kje želite, da je ta strežnik, tako da lahko dobite dostop do vsebine v tej državi.

Kaj več počne VPN?

Poleg tega, da vam VPN lahko pomaga obiti geografske omejitve, ščiti tudi vašo zasebnost in anonimizira vaša spletna dejanja. Noben heker, vlada ali podjetje ne more videti, kaj počnete na spletu, ali pa ga izslediti nazaj.

VPN povezava InternetKot smo že omenili, se povežete s strežnikom VPN, ko dostopate do interneta z VPN. Pogosto lahko izberete strežnik v svoji državi ali v kateri koli drugi državi, v kateri imajo ponudniki VPN strežniki. Ves vaš podatkovni promet se preusmeri prek tega strežnika. Poleg tega je vse šifrirano, da nihče ne more vdreti v to, kar počnete.

Ker se prek tega zunanjega strežnika povežete z internetom, prevzamete naslov IP tega strežnika. Vaš IP naslov bo ostal skrit, kar anonimizira vsa vaša spletna dejanja.

Tako boste z VPN lahko gledali svojo najljubšo igro v hokeju na ledu, ki se predvaja le v drugi državi. Vendar boste tudi pri tem popolnoma anonimni in nihče, tudi vaš ponudnik internetnih storitev, ne bo mogel videti, kaj počnete.

Preprečite izpadi NHL z VPN

nhl igralcevVčasih ne morete gledati iger, čeprav ste v ZDA in imate naročnino na kanal, ki predvaja NHL igre. Temu pravijo izločitev in ima povezavo z lokalnimi pravicami do radiodifuzije.

Morda imate naročnino na veliko nacionalno omrežje, vendar so pravice do določene igre lahko v rokah lokalne televizijske postaje. Če ste na območju te lokalne televizijske postaje, igre ne boste mogli gledati prek naročnine. To storijo, ker te želijo spodbuditi, da si ga ogledaš na tem lokalnem kanalu.

Zatemnitev je lahko zelo nadležna, na srečo jo je mogoče rešiti z VPN. Edino, kar morate storiti, je, da se s svojo naročnino povežete s strežnikom VPN zunaj območja tega lokalnega televizijskega kanala in spremljate igro v živo. V večini primerov si lahko igro ogledate pozneje.

Na spletnem mestu NHL je na voljo detektor zatemnitve, ki vam pokaže, ali boste postali vžigalnik.

Oglejte si Stanleyjev pokal po vsem svetu

Pomembna cena v ligi NHL je Stanleyjev pokal. Zaradi tega si veliko ljudi zunaj ZDA in Kanade želi ogledati tekme pokala Stanley. To je možno tudi s povezavo s strežnikom v ZDA ali Kanadi z VPN. Poleg tega boste potrebovali naročnino na enega od kanalov, ki oddaja te igre. Za igre 2019/2020 bodo to: NBC, NBCSN, NHLN, omrežje ZDA in CNBC.

Najboljši ponudniki VPN-jev za gledanje NHL

Stanleyjeva skodelicaČe želite gledati NHL igre z VPN, morate upoštevati nekaj stvari. Ponudnik VPN mora imeti strežnike v ZDA in / ali Kanadi, po možnosti več dobrih strežnikov, ki ponujajo stabilno povezavo.

Za gledanje iger brez kakršnega koli zamika ali varovanja, mora biti povezava s strežnikom hitra. To je odvisno tudi od tega, kje na svetu imate, vendar imajo nekateri ponudniki VPN precej hitrejše strežnike kot drugi.

Nenazadnje mora ponudnik VPN imeti dobro varnost in biti vsestransko dober VPN. Spodaj si lahko ogledate nekaj priporočenih ponudnikov VPN za ogled NHL.

ExpressVPN za NHL

ExpressVPN je eden najboljših ponudnikov VPN. Ta ponudnik ima veliko strežnikov po vsem svetu, vključno z ZDA in Kanado. Njihovi strežniki so zelo hitri in ponujajo stabilne povezave. ExpressVPN ima najvišjo možno šifriranje za vse svoje naročniške načrte. Njihove aplikacije so uporabnikom prijazne in jih je zelo enostavno namestiti in uporabljati. Zaradi vsega tega je ExpressVPN popoln VPN za gledanje NHL.

Poleg vsega tega ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Tako lahko preizkusite njihovo službo tako, da si ogledate Stanleyjev pokal in če vam ne bo všeč, boste dobili svoj denar nazaj, brez vprašanj.

IPVanish za NHL

IPVanish ima morda najhitrejšo mrežo strežnikov vseh ponudnikov VPN. Njihove povezave so vedno stabilne. Velika količina njihovih številnih strežnikov je v ZDA ali Kanadi, zato je ponudnik VPN idealen za gledanje NHL.

IPVanish ima tudi močne načine šifriranja, ki bodo zagotovili vašo spletno varnost in anonimnost. Z njihovo 7-dnevno garancijo vračila denarja lahko preizkusite njihovo službo tako, da gledate svojo najljubšo ekipo. Če vam VPN navsezadnje ni všeč, lahko dobite denar.

 VyprVPN za NHL

Priporočamo lahko tudi VyprVPN. Ta ponudnik VPN ponuja visoke hitrosti povezave in več kot dovolj strežnikov v ZDA. Na splošno so varen ponudnik, ki upravlja z lastnimi strežniki za zaščito vaše zasebnosti.

VyprVPN je ena izmed cenejših storitev VPN tam. Njihova garancija za vračilo denarja je le 3 dni, vendar je to dovolj, da si ogledate tekmo in preverite, ali vam to uspeva.

NHL: Kanali in dogodki

Kot že omenjeno, morate najti kanal, ki predvaja NHL igre. Spodaj najdete seznam kanalov v različnih državah in nekaj pomembnih NHL dogodkov.

Kanali in spletne strani, ki oddajajo NHL

 • NHL logotipFox Sports (Nizozemska)
 • NBC, CNBC, NBCSN, NHL Network in USA Network (ZDA)
 • CBC, Sportsnet in SN360 (Kanada)
 • Premier Sports (Združeno kraljestvo)
 • Canal + (Francija)
 • Šport 1 (Nemčija, Avstrija in Switserland)
 • Viasat Sport (Skandinavija, baltske države in deli vzhodne Evrope)
 • ESPN BR (Brazilija)

NHL Dogodki

DogodekDatum
Redna sezona NHL2. oktobra 2019 do 4. aprila 2020
Igra z zvezdami25. januarja 2020
Doigravanje pokala Stanley CupPo 4. aprilu 2020
Finale pokala StanleyjaKonec maja do začetka junija 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me