Oglejte si Copa Libertadores 2020 v tujini in po vsem svetu! | VPNO pregled

nogometaševČe ste ljubitelj nogometa, verjetno veste, da je Copa Libertadores 2020 že v teku! Kot vedno tudi ta Copa obljublja, da bo nogometni navijač v Južni Ameriki in širše absolutni spektakel.

Toda predstavljajte si to: v tujini ste zaradi prostega časa ali poslovnega časa in ugotovili ste, da vaš tok Copa Libertadores ne deluje. Prikaže se sporočilo, da »niste v pravi regiji za ogled te vsebine« ali kaj podobnega. Žal se to zgodi precej pogosto in se vam lahko zgodi, odvisno od vaše storitve pretakanja. V tem primeru lahko nekaj, kar se imenuje geografska omejitev (tako se imenujejo te geografske omejitve), resnično pokvari vašo priložnost, da navijate za svojo najljubšo ekipo.

Na srečo obstaja preprost način, kako te bloke zaobiti: z uporabo VPN-ja. Preberite preostanek tega članka, če želite izvedeti, kako gledati Copa Libertadores, kjer koli se nahajate, z uporabo VPN-ja. Vključili smo tudi koristna navodila, ki jih morate upoštevati, če potrebujete še kakšno pomoč pri tem.

Zakaj je gledanje Copa Libertadores v tujini lahko zapleteno ali nemogoče?

Če bi živeli v utopiji, bi lahko brez geo-omejitev gledali karkoli hočemo, kamor koli hočemo. Vendar živimo na planetu Zemlja, kjer so geo-omejitve vse preveč pogoste. To je zato, ker izdajatelje in storitve pretakanja vežejo pravila o tem, kje lahko ponujajo določeno vsebino. Ta pravila so del in so odvisna od sporazuma, ki ga imata izdajatelj in distributer skupaj.

Zato lahko na primer uporabite samo Fox Sports App – priljubljen način gledanja Copa Libertadores – v Braziliji, Argentini in Mehiki. Prav tako je veliko vsebine na Globovi SporTV dostopno le v Braziliji. To pomeni, da če želite uporabiti katero od teh storitev za ogled Copa Libertadores zunaj teh držav, vam ni več sreče. Če seveda preberete zgoraj, uporabljate programsko opremo, ki lahko zaobide geo-omejitve, na primer VPN.


VPN je učinkovit in enostaven način, da spremenite svojo “virtualno” lokacijo in si ogledate katero koli tekmo Copa Libertadores od kjer koli na svetu! Uporaba VPN za te in druge namene je preprosta in hitra. Vendar pa smo za ljudi, ki nimajo ali imajo malo izkušenj z VPN-ji in želijo natančno vedeti, kako to poteka, spodaj vključili dva enostavna navodila za sledenje, enega za Globo SporTV in drugega za aplikacijo Fox Sports.

Enostaven vodnik za ogled Copa Libertadores kjerkoli z VPN – SporTV & Fox Sports

VPN, ki se uporablja v obeh spodnjih vodnikih in ki vam ga priporočamo, da si ogledate Copa Libertadores po vsem svetu, je NordVPN. Navsezadnje je to zelo dostopen VPN z dobro hitrostjo pretakanja in nekaj zelo uporabnih funkcij za deblokiranje tekem Copa Libertadores z večino večjih pretočnih storitev.

Vodnik 1: Oglejte si Copa Libertadores po vsem svetu na SporTV

 1. Pojdite na spletno mesto NordVPN in se naročite na njihovo storitev VPN.
 2. Pojdite na stran za prenos in s klikom na eno od ikon na vrhu prenesite aplikacijo NordVPN, ki je združljiva z vašim operacijskim sistemom..
 3. Kliknite na prenos in sledite postopku namestitve.
 4. Odprite aplikacijo NordVPN in se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. Oglejte si mapo »Prejeto«. Morali bi prejeti e-poštno sporočilo od NordVPN z navodili, kako se prijaviti v aplikacijo.
 5. Povežite se z brazilskim strežnikom NordVPN in si zagotovite dostop do vse vsebine SporTV, vključno s tekmami Copa Libertadores.
 6. Pojdite na Globo SporTV kot običajno in se pomaknite do potoka Copa Libertadores, ki ga želite gledati..

Zemljevid NordVPN z izbranim brazilskim strežnikom

Opomba: Upoštevajte, da za uporabo te metode potrebujete račun Globo.

Vodnik 2: Oglejte si Copa Libertadores z aplikacijo Fox Sports

 1. Pojdite na spletno mesto NordVPN in se naročite na njihovo storitev VPN.
 2. Pojdite na stran za prenos in s klikom na eno od ikon na vrhu prenesite aplikacijo NordVPN, ki je združljiva z vašim operacijskim sistemom..
 3. Kliknite na prenos in sledite postopku namestitve.
 4. Odprite aplikacijo NordVPN in se prijavite.
 5. Povežite se s brazilskim, argentinskim ali mehiškim strežnikom NordVPN.
 6. Pojdite na Fox Sports App in se prijavite.
 7. Pomaknite se do tekme Copa Libertadores, ki si jo želite ogledati in uživati ​​v igri!

Zemljevid NordVPN s petimi latinskoameriškimi strežniki, med katerimi je brazilski, argentinski in mehiški strežnik

Opomba: Upoštevajte, da za zgoraj opisano metodo potrebujete račun za Fox Sports.

Tok Cober Libertadores blokiran z “VPN block”

Veliko pretočnih spletnih strani in aplikacij v zadnjem času kaže nagnjenost k uporabi nekaj, kar radi imenujemo “VPN bloki”. To pomeni, da te storitve pretakanja blokirajo uporabnike VPN, da gledajo njihovo vsebino. Če ste uporabnik VPN, boste morda videli sporočilo, ki je videti naslednje:

napaka netflix

Ta poseben posnetek zaslona prihaja iz Netflixa, vendar je ideja enaka. Storitev pretakanja lahko zazna, da uporabljate VPN (odklenilnik) in vam onemogoči dostop do njegove vsebine. To lahko storijo, če zaznajo večje število uporabnikov z enakim naslovom IP. V storitev pretakanja to signali ti uporabniki prihajajo z istega strežnika, verjetno proxy ali VPN strežnika. Nato preprosto blokirajo ta IP naslov in opazijo, da dobivajo veliko prometa.

Zgoraj navedeno ne pomeni, da so vsi strežniki VPN in VPN blokirani s pretočnimi storitvami, daleč od tega. Kot takšen morda na primer ne opazite ničesar drugega, ko si ogledate Copa Libertadores v tujini z VPN na Fox Sports ali SporTV (na primer, če deluje). Vendar storitve pretakanja pogosto spremenijo svojo politiko glede VPN-jev brez predhodnega obvestila. Zato je dobro vedeti, kako obiti VPN bloke, za vsak slučaj. Zato smo spodaj vključili tri nasvete, kako to storiti z NordVPN.

Obkroži VPN bloke z NordVPN

NordVPN ponuja nekaj zelo koristnih funkcij, s katerimi boste lažje obiskali VPN bloke. Najprej NordVPN ponuja zelo veliko strežnikov po vsem svetu (5400+). Ker bloki VPN vedno vključujejo blokiranje določenih strežnikov VPN, lahko preprosto poskusite z drugim strežnikom NordVPN, če naletite na blok VPN. To bi lahko rešilo težavo. To je daleč najlažja rešitev, ki jo lahko poskusite.

Drugič, NordVPN ponuja posebno funkcijo za deblokiranje, ki je mnogi drugi ponudniki: namenski IP naslov. Namenski IP se razlikuje od “standardnega naslova VPN IP”. Konec koncev, veliko VPN IP deli veliko uporabnikov VPN. Tako lahko storitve pretakanja opazijo veliko prometa, ki prihaja iz takega IP-ja, in preprosto blokirajo naslov IP. Z namenskim naslovom IP se s to težavo ne boste soočili, ker ta IP uporabljate samo vi. Zato je pridobitev namenskega naslova IP z NordVPN (za doplačilo) najboljši in najbolj zanesljiv način za deblokiranje tekem Copa Libertadores, ne da bi skrbeli za VPN bloke.

In končno, NordVPN ponuja tudi funkcijo (brez doplačila!), Imenovano “prikriti strežniki”. To so strežniki, ki jih spletna mesta in aplikacije mnogo težje prepoznajo kot strežnike VPN. Na žalost NordVPN ponuja te posebne strežnike le v nekaj izbranih državah, kot so ZDA in Kanada. Kot taka je ta funkcija uporabna predvsem za ljudi, ki prebivajo v ZDA in imajo na primer naročnino ESPN +. Če ste eden od teh ljudi, lahko s svojim ESPN + računom prekličete strežnike Copa Libertadores izven ZDA z enim od prikritih strežnikov NordVPN v ZDA, če se obrnete na blok VPN. Upoštevajte, da lahko zasedeni strežniki zaradi svoje tehnologije zakrivanja precej upočasnijo vašo povezavo. Kot takšni morda niso najbolj primerni strežniki za pretakanje.

Kako se VPN odblokira Copa Libertadores?

Ena od velikih prednosti VPN je njegova sposobnost, da samo s klikom gumba spremeni vaš IP naslov na tuji IP naslov. Številna spletna mesta in aplikacije, kot sta SporTV in aplikacija Fox Sports, za določitev lokacije uporabljajo vaš IP naslov. Z uporabo VPN-ja za spremembo tega naslova IP lahko spremenite lokacijo, na kateri ste videti. Drugače povedano, lahko ste prebivalec Brazilije ali Argentine, ki je trenutno v ZDA zaradi dela ali počitnic. Recimo, da boste za ogled Copa Libertadores uporabljali SporTV (če ste Brazilec) ali svojo naročnino na Fox Sports (če ste Argentinac). Če se povežete z brazilskim ali argentinskim VPN strežnikom, bo Rede Globo ali Fox mislil, da ste v Braziliji ali Argentini. To pomeni, da boste imeli dostop do vseh video vsebin družbe Globo in Fox Sport, vključno s Copa Libertadores!

Odblokiranje z VPN

Vendar pa vam svetovni dostop do Copa Libertadores ni edina prednost, ki jo ponuja VPN. Pravzaprav dober VPN ponuja številne prednosti, kot so dostop do ameriške različice Netflix, več zasebnosti in večja varnost v internetu. Če želite izvedeti več o vseh teh prednostih, si oglejte članek o prednostih, ki jih prinaša VPN.

Si lahko ogledam Copa Libertadores z brezplačnim VPN-jem?

Najbolj razumemo, kako prihranimo denar, zato želimo vedeti, ali si lahko ogledajo Copa Libertadores z brezplačnim VPN. Na žalost brezplačni VPN-ji običajno niso primerni za ogled Copa Libertadores. Spodaj bomo razložili, zakaj je temu tako.

Brezplačni VPN-ji so pogosto neprimerni za pretakanje

Na splošno priporočamo, da ne uporabljate brezplačnih VPN-jev, zlasti za pretakanje. To je zato, ker pogosto brezplačni VPN uveljavljajo omejitve podatkov in / ali hitrosti. Omejitve podatkov se nanašajo na naslednje: veliko brezplačnih VPN-jev bo prekinilo povezavo, ko boste uporabili določeno količino podatkov. Na primer, s HideMe lahko uporabite največ 2 GB, s TunnelBear 1,5 GB, z ZoogVPN 2 GB itd. Omejitve hitrosti so samoumevne: brezplačni VPN-ji vam pogosto dovolijo le (pretakanje) hitrost, ki je ( veliko) nižja od vaše dejanske hitrosti interneta. Obe zadevi zelo vplivata na stružnike Copa Libertadores. Konec koncev, pretok celotne nogometne tekme stane veliko internetnih podatkov. Zadnja stvar, ki jo želite, je, da na polovici tekme zmanjka podatkov in ne morete gledati preostalih, ker vam brezplačni ponudnik VPN prekine povezavo. Prav tako ne želite zamuditi ciljev in spretnostnih potez zaradi dolgih časov nalaganja.

Prosti VPN-ji imajo omejene lokacije strežnika

Obstaja še en razlog, zakaj ne priporočamo uporabe brezplačnega VPN-ja za ogled Copa Libertadores. Pogosto imajo brezplačni VPN na voljo zelo omejeno število strežnikov. Povsem redko je, da je eden ali več teh omejenih strežnikov v Južni Ameriki. Vendar pa bodo mnogi, ki si želijo ogledati Copa Libertadores, zlasti s komentarji v svojem jeziku, potrebovali dostop do strežnika v Braziliji, Argentini, Mehiki (za Fox Sports), Kolumbiji ali drugi državi CONMEBOL. To je zato, ker storitve pretakanja iz teh držav – zlasti videoposnetke Copa Libertadores – pogosto delujejo le, če te storitve “mislijo”, da ste v “pravi” državi. To smo že pojasnili zgoraj. Zato je omejen položaj strežnika, ki ga ponuja večina brezplačnih VPN-jev, še en razlog, da priporočamo, da namesto tega dobite plačljiv VPN. Vendar razumemo, da vsi radi privarčujemo denar. Zato smo trenutno ustvarili seznam najboljših poceni VPN-jev. To nas pripelje do naslednjega.

Nasvet za bonus – Oglejte si Copa Libertadores z najboljšim proračunom VPN: Surfshark

Če kličete Surfshark s proračunskim VPN-jem, ni povsem pošteno. Čeprav je njegova najcenejša naročnina na voljo po zelo ugodnih 1,99 USD na mesec, se Surfshark počuti kot vrhunski VPN. Navsezadnje ponuja več kot 1000 strežnikov s strežniki, med drugim v Braziliji, Čilu in Paragvaju. Surfshark je tako odličen VPN za ljudi iz tistih in drugih držav, ki želijo navijati za svojo nacionalno stran. Toda tu se ne ustavi. Če imate naročnino na Fox Sports, lahko uporabite Surfshark za povezavo z brazilskim strežnikom (aplikacija Fox Sports deluje le v Braziliji, Argentini in Mehiki) in spremljate vsako tekmo Copa Libertadores. Vsekakor je Surfshark odlična možnost za ogled Copa Libertadores, kjer koli že ste, ne da bi pri tem polomil banko!

Še en nasvet: IP naslove, ki jih spremeni VPN, številna spletna mesta in aplikacije uporabljajo za določitev, kje ste. Vendar analiza vašega IP-ja ni edini način, kako spletno mesto določa vašo lokacijo. Drug priljubljen način za spletna mesta so piškotki. Primer: Enkrat, ko uporabljate Surfshark, da bi si na Globo SporTV poskušali ogledati video z nogometom z omejenimi igrami, se je pojavilo sporočilo, da nismo v pravi regiji (Brazilija). To se je zgodilo, čeprav smo bili povezani z brazilskim strežnikom Surfshark. To bi se lahko zelo zgodilo, ker smo nekaj časa pred tem obiskali SporTV brez VPN-ja. Ko smo to storili, je SporTV morda v brskalnik vstavil piškotek. V takih situacijah je treba pametno preizkusiti dostop do videoposnetka v novem oknu brez beleženja zgodovine, tako da vam piškotki ne bodo sledili.

Razpored Copa Libertadores

Zdaj ko veste, kako lahko gledate Copa Libertadores po vsem svetu, očitno želite vedeti, kdaj potekajo tekme in različne etape. Zato smo spodaj vključili tabelo z različnimi fazami Copa Libertadores, saj so do zdaj znane in datumi, ko se odvijajo.

Stopnja
Datum
Prvi krog1. januar – 30. januar (že zaključeno)
Drugi krog4. februar – 14. februar (že zaključeno)
Skupinski stadij3. marec – 8. maj
Končno21. novembra

Copa Libertadores 2020: pravi nogometni spektakel za Južno Ameriko in preostali svet

CONMEBOL Copa Libertadores 2020 bo že 61. izdaja turnirja, ki bo potekal od 1. januarja do 21. novembra, ko se bo finale igralo na Maracanãu v Riu de Janeiru. Lani (leta 2019) je brazilska nogometna reprezentanca Flamengo pridobila svoj drugi naslov Copa Libertadores, s čimer so postali kraljevi prvaki. Letošnja izdaja je zagotovo še en spektakel za nogometne navijače po vsej Južni Ameriki in po vsem svetu. Zato smo se odločili, da napišemo ta članek in vam pomagamo spremljati turnir, kjer koli ste z VPN. Uživajte v navijanju za svojo najljubšo ekipo!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me