Kako gledati svetovno serijo MLB v spletu | VPNO pregled

Svetovna serija baseball (MLB) Major League je eden najpomembnejših športnih dogodkov v letu, ki je priljubljen pri športnih navijačih na NFL Super Bowl ali UEFA Champions League.


Vsako leto se okoli 18 milijonov Američanov ujame, da opazujeta, kako se bosta prvaki ameriške lige (AL) in nacionalne lige (NL) odpravili v končnico najboljšega od sedmih, ki bo določil, kdo bo osvojil priznani komisarjev trofej . Na žalost se lahko ljudje zunaj ZDA srečajo z nekaterimi težavami, ko poskušajo gledati igre na spletu. Spodaj si lahko preberete, zakaj se to zgodi in kako lahko to obidete.

Priljubljenost svetovnih serij

Logotip svetovne serijePresenetljivo je, da najpomembnejši dogodek v baseballing koledarju prinaša veliko prihodkov. Vrednost blagovne znamke MLB World Series je v letu 2017 presegla 124 milijonov ameriških dolarjev. V ZDA velik del tega prihodka prinaša oglaševanje in sponzorstvo. To omogoča, da mreža Fox brezplačno predvaja svetovne serije za ameriške gledalce.

Ker ima samo pravico do predvajanja svetovnih serij znotraj celinske Amerike, Fox uporablja geo-blokado, da bi nerezidentom preprečil ogled iger. Foxova programska oprema za blokiranje zemlje zahteva, da pred dostopom do pare vnesete veljavno ameriško poštno številko. Nato preveri vaš naslov internetnega protokola (IP), da preveri vašo lokacijo, in prepreči IP-jem, ki niso ZDA, pred ogledom toka

Zunaj ZDA MBL večino svojega prihodka ustvari za prodajo paketov za pretakanje World Series, ki državljanom, ki niso državljani ZDA, omogočajo ogled iger. Na žalost so ti paketi za pretakanje lahko dragi in niso na voljo v vseh državah.

Na srečo, če ste eden od 500 milijonov baseballskih navijačev po vsem svetu, obstaja način, da zaobidete Foxovo geoblokiranje. Svetovne serije si lahko brezplačno ogledate z virtualnim zasebnim omrežjem (VPN). V tem članku lahko izveste, kako uporabljati VPN za gledanje svetovnih serij na spletu. Poleg tega bomo predlagali nekaj najboljših ponudnikov VPN.

Uporaba VPN-ja za gledanje svetovnih serij v spletu

Geo blokiranje se uporablja za omejitev, kdo si lahko ogleda določene vsebine glede na geografsko območje, v katerem živi. To je običajno posledica izdajateljev televizijskih programov ali omrežij, ki imajo samo pravico do prikazovanja programov v nekaterih državah.

V primeru svetovne serije omrežje Fox nima pravice oddajati ali prenašati iger zunaj ZDA. Gledalci, ki poskušajo dostopati do pretočnih iger prek spletnega mesta Fox Sports, morajo vnesti veljavno ameriško poštno številko. To se nato preveri glede na njihov IP naslov. Če naslov IP nakazuje, da povezava prihaja zunaj ZDA, je gledalcu onemogočeno gledanje toka.

VPN lahko uporabite za izogibanje geo-blokiranju, ker usmerja vaš internetni promet prek strežnika v Združenih državah Amerike. To pomeni, da ko vaš naslov IP preveri na spletnem mestu Fox Sports, se bo registriral kot sedež v celinskem ameriškem zveznem kraju, kar vam omogoča brezplačno gledanje iger..

Zakaj se prijavite v storitev VPN?

Prednosti uporabe VPN presegajo samo gledanje svetovnih serij. VPN vam ponuja vrsto ugodnosti in možnosti, ki jih morda niste upoštevali.

 • Anonimno brskanje – V dobi sledenja piškotkom, ciljanega oglaševanja in prodaje osebnih podatkov brskanja je resnična anonimnost na internetu lahko izziv za dosego. Storitve VPN usmerjajo vaš internetni promet prek šifriranega tunela VPN. To je eden redkih načinov brskanja po internetu, ne da bi skrbeli, da bodo podatki in navade brskanja minirali ali prodali.
 • Omejitve spletnih omejitev – Če živite v državi, ki rutinsko blokira dostop do določenih spletnih mest, storitev ali družbenih medijev, je VPN odličen način za dostop do omejene vsebine. VPN-ji so priloženi dodaten bonus za zakrivanje vaše lokacije in šifriranje vašega prometa. Tako vlade ali varnostne službe precej otežujejo spremljanje vaših spletnih dejavnosti.
 • Zaščita pred kibernetsko kriminaliteto – Večina ljudi bi bila presenečena nad količino osebnih informacij, ki jih kibernetski kriminalci lahko dobijo le iz svojega vsakodnevnega brskanja in navad družabnih medijev. Z zakrivanjem lokacije in šifriranjem podatkov VPN pomaga, da ste varni na internetu in vas ščiti pred širokim naborom kibernetske kriminalitete.

Kateri je najboljši VPN za pretok svetovne serije?

Izbira najboljšega VPN-ja za dostop do svetovne serije pomeni upoštevanje številnih pomembnih dejavnikov. Za vzdrževanje hitre in stabilne povezave potrebujete storitev VPN, ki jo uporabljate. Nič ne bo uničilo vaše ocene največjega dogodka v bejzbolu, kot je počasen in razburljiv video tok.

Cena je tudi plačilo. Eden od številnih razlogov, da ljudje za ogled svetovne serije uporabljajo storitve VPN, so veliki stroški mednarodnih paketov za pretakanje MLB. Pri uporabi storitve VPN ni veliko smisla, ki stane toliko kot storitev pretakanja, ki se ji želite izogniti.

Upoštevajoč te dejavnike, tukaj so naši predlogi za najboljše storitve VPN, ki jih lahko uporabite za ogled svetovne serije.

NordVPN

NordVPN je vodilni ponudnik hitrih in varnih VPN storitev. Ponujajo odlično storitev po zmernih cenah. Poleg tega ima NordVPN 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako da boste lahko preizkusili storitev, ne da bi se za to zavezali.

NordVPN ponuja povezave z velikim številom strežnikov v ZDA. To pomeni, da dostop do pretočnega strežnika World Series ne bo težava. Znani so tudi po varnosti in zasebnosti. NordVPN uporablja obfsproxy, da bi se izognil globinskemu pregledu paketov in uporabil pravilnik o nedejavnosti, da bi brskanje ostalo čim bolj anonimno..

ExpressVPN

ExpressVPN ponuja neverjetno prijazno uporabniško izkušnjo, povezano s hitrostjo povezave in širokim omrežjem, s strežniki v 94 državah. Njihova storitev VPN zagotavlja konstantno visoko hitrost povezave do njihovih ameriških strežnikov. To pomeni, da boste lahko prenašali World Series brez skrbi o preskokih ali dolžini pufranja.

Tako kot NordVPN tudi pri vaših podatkih o brskanju tudi ExpressVPN vodi pravilnik o nejavnosti. Njihova spletna stran in programska oprema sta preprosta in enostavna za uporabo. Poleg tega je njihova ekipa za pomoč strankam vedno na voljo, da vam pomaga pri morebitnih težavah

Surfshark

Surfshark je zaradi hitrih povezav odlična izbira za pretakanje svetovnih serij. Če uporabljate enega od njihovih številnih ameriških strežnikov, ne bo oviral geo-blokiranja Foxa. Njihova odlična hitrost povezave bo zagotovila, da boste lahko brez kakršnih koli težav gledali tekme svetovne serije.

Cene za naročnine na Surfsharks so zelo ugodne. Če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z njihovo storitvijo, potem nudijo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

MLB kanali in spletne strani

 • Fox Sports (Nizozemska)
 • Fox Sports & ESPN (ZDA)
 • MLB.TV (različne lokacije)
 • Sports Net (Kanada)
 • BT Sports (Združeno kraljestvo)
 • Viasat Sport en Sport1 ZDA (več držav v Evropi)
 • ESPN (Avstralija)
 • Fox Sports Azija (Azija)
 • Shenzhen TV (Kitajska)

Kanali in spletne strani NPB

 • DAZN (Japonska)

MLB Dogodki

Dogodek
Datum
Sezona MLB20. marca do 30. oktobra 2019
Svetovna serija22. oktobra 2019
7. igra30. oktobra 2019

Dogodki NPB

Dogodek
Datum
Serija Climax4 do 15. oktobra 2019

Končne misli

Če ste ljubitelj baseball-a, ne želite zamuditi spopada titanov, ki so World Series. Zelo frustrirajoče je, če ne boste mogli gledati igre samo zaradi tega, kje živite.

K sreči lahko z izbiro prave VPN storitve zaobidete geo-blokado, ki ljudem zunaj ZDA preprečuje ogled nekaterih najpomembnejših iger v baseball koledarju.

Z VPN ne boste imeli samo dostopa do vseh dobrot svetovne serije. Omogočil vam bo tudi brskanje po internetu brez dajanja nobenih osebnih podatkov. Poleg tega ste zaščiteni pred kibernetsko kriminaliteto. Končno pridobite tudi popolno svobodo in nobena vsebina vas ne bo omejila. To je resnična situacija win-win.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map