Kako gledati BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva VPNO pregled

Gledanje BBC iPlayerja, ko niste v Združenem kraljestvu, je lahko velik izziv. Če obstaja BBC-jeva serija ali program, ki ga želite gledati v spletu, boste morda ugotovili, da nimate dostopa do BBC iPlayerja. Na srečo obstaja način, kako enostavno dostopati do BBC iPlayerja, kjer koli že ste. Oglejte si vse svoje najljubše serije, dokumentarne filme in novice, tako da zagotovite svojo povezavo in preusmerite svoj spletni promet z VPN. Ta članek bo natančno razložil, kako to storiti.


Oglejte si BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva z VPN

Logotip BBC iPlayerVPN pomeni Virtual Private Network. VPN ustvari zaščiten tunel med vašo napravo in internetom. Posledično nihče ne bo mogel videti, kje ste in katera spletna mesta obiščete. Če VPN nastavite na pravilen način, kar je zelo enostavno narediti, BBC iPlayer ne bo mogel videti, da niste v Veliki Britaniji, zato lahko preprosto pridobite dostop.

VPN zagotavlja več zasebnosti, varnosti in svobode v spletu. V primeru BBC iPlayerja je slednje še posebej pomembno. VPN vam omogoča svobodo gledanja svojih najljubših programov kjerkoli na svetu. To je mogoče, ker VPN skriva vaš IP naslov. Namesto tega vam je dodeljen IP naslov strežnika VPN, ki ga uporabljate.

Zaradi tega bo gledanje BBC iPlayerja od koder koli na svetu z VPN povezavo enostavno. Vse, kar potrebujete, je naročnina na dobrega in zanesljivega ponudnika VPN s strežniki v Veliki Britaniji. Ponudniki VPN običajno delajo s preprostimi aplikacijami in programsko opremo, ki omogočajo anonimnost internetne povezave. Večina VPN-jev ima programsko opremo, ki jo lahko uporabljate v vseh svojih napravah, od Maca do Windows in iPhone do Android. Ko boste imeli dobro VPN, boste lahko v nobenem trenutku gledali BBC iPlayer.

Oglejte si BBC iPlayer z VPN: Hitri načrt po korakih

Bi radi gledali BBC iPlayer takoj, ne da bi bili v Veliki Britaniji? Za to boste potrebovali VPN. Tu je kratek vodnik po korakih, ki vam bo v nekaj minutah omogočil brezplačen dostop.

  1. Pridobite naročnino z dobrim ponudnikom VPN in ustvari račun. Eden od ponudnikov, ki ga priporočamo, je NordVPN. Lahko se pomaknete navzdol do našega seznama najboljših VPN-jev za BBC iPlayer ali pa se usmerite naravnost do prvih 5 najboljših VPN-jev tega trenutka..
  2. Prenesite programsko opremo VPN na napravi, ki jo želite uporabiti za gledanje BBC iPlayerja. To je lahko v računalniku Mac ali Windows, lahko pa tudi v telefonu iPhone ali Android.
  3. Prijavite se v programsko opremo VPN z računom, ki ste ga ustvarili v koraku 1. V večini primerov morate le vnesti svoje uporabniško ime in geslo.
  4. Izberite strežnik VPN v Veliki Britaniji in se povežite z VPN. Klik na lokacijo strežnika pogosto zadostuje. V drugih primerih boste morda morali klikniti gumb ‘on’ v programski opremi VPN.
  5. Pojdite na spletno stran BBC iPlayer in pretočite do vsebine svojega srca!

Najboljši VPN-ji za BBC iPlayer

Niso vsi ponudniki VPN primerni za gledanje BBC iPlayerja. V prvi vrsti boste potrebovali VPN s strežniki v Združenem kraljestvu. Poleg tega boste morda želeli izbrati ponudnika VPN, ki ponuja spodobno hitrost, zato vam med pretakanjem ni treba čakati, da se vaša oddaja medpomni. Nazadnje je pomembno, da ima izbrana VPN programska oprema, ki ustreza vašemu operacijskemu sistemu, na primer Windows ali iOS.

Tu je seznam ponudnikov VPN, ki jih priporočamo za ogled BBC iPlayerja.

ExpressVPN: hiter pretok brez pufranja

ExpressVPN je zagotovo najboljši ponudnik VPN-jev za BBC iPlayer. Ponujajo strežnike na različnih lokacijah v Veliki Britaniji, tako da lahko preprosto preklopite na drugega, če strežnik ne deluje. Poleg tega, da vam to ponuja veliko izbire, so tudi vsi strežniki zelo hitri: ExpressVPN je bil nesporni zmagovalec naših hitrostnih testov. Ta najvišja hitrost naredi ExpressVPN primeren ponudnik za pretakanje na splošno, ne le za BBC iPlayer. Tudi pretakanje s Kodi, na primer, je enostavno z ExpressVPN.

ExpressVPN je na voljo za Windows, Mac, Android, iOS in Linux ter ima 30-dnevno garancijo vračila denarja. Poleg tega lahko storitev uporabljate na največ petih napravah hkrati.

NordVPN: namenski strežniki za BBC iPlayer

NordVPN ima na tisoče strežnikov, vključno s številnimi v Združenem kraljestvu. Vsi ti strežniki ne delujejo z BBC iPlayerjem, pogosto pa se dodajajo tudi novi. Zato boste morda s kančkom pogleda vedno našli strežnik, ki deluje, čeprav iPlayer nekatere od njih blokira. Poleg tega NordVPN ponuja posebne strežnike, s katerimi lahko omogočite funkcijo prenosa BBC iPlayerja. To so naslednji britanski strežniki: 481, 483, 717-720, 745-752, 757-764, 974-977, 1022-1025, 1044-1045. Če želite izbrati enega od teh strežnikov, pojdite na seznam strežnikov v programski opremi NordVPN in kliknite tri pike za “Združeno kraljestvo”.

NordVPN je dokaj hiter VPN in deluje tako za Windows, Mac, iOS in Android kot tudi za Linux. Poleg tega NordVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. To lahko uporabite za preizkus storitve, preden si pridobite dolgoročno naročnino.

Drugi ponudniki: CyberGhost in Surfshark

Številni drugi ponudniki VPN poskušajo omogočiti, da bo BBC iPlayer na voljo tudi svojim uporabnikom. Vendar pa v času testiranja to pri nas ni delovalo. IP naslovi strežnikov VPN se pogosto spreminjajo, ker ponudniki nenehno dodajajo nove strežnike in nadomeščajo stare. To pomeni, da obstaja možnost, da bodo ponudniki, navedeni spodaj, kmalu spet delovali.

Najprej je tu CyberGhost. Prej je bil CyberGhost znan kot ena boljših brezplačnih storitev VPN, vendar se je odtlej spremenil v popolnoma plačano storitev. Še vedno je CyberGhost zelo spodobna možnost. Ponujajo specializirane strežnike za vse vrste pretočnih storitev, vključno z Netflix USA, Disney Plus in seveda BBC iPlayer. Čeprav ta VPN v času testiranja ni mogel odblokirati BBC iPlayer za nas, delajo na tej težavi in ​​delovni strežnik bi moral biti kmalu spet pripravljen..

Druga možnost, ki nam trenutno žal ni uspela, je Surfshark. Surfshark je poceni in dobra alternativa dražjim VPN storitvam, kot je ExpressVPN. Surfshark je v mnogih primerih kot nalašč za pretakanje. Na primer, ko gre za Netflix, vam ta ponudnik omogoča dostop do različnih knjižnic po vsem svetu. Pričakujemo, da bo Surfshark kmalu spet lahko odblokiral BBC iPlayer.

Pojasnjene omejitve BBC iPlayerja

Mogoče se sprašujete, zakaj ob obisku BBC iPlayerja še naprej trgate v te geografske omejitve. Resnica je naslednja: BBC ima pravice predvajati določene serije in filme znotraj Združenega kraljestva. Če bodo ljudje zunaj Združenega kraljestva poskušali gledati te oddaje, ne bodo imeli dostopa do BBC iPlayerja. Drugod po svetu imajo druge televizijske postaje pravice do teh serij in programov, zato vam jih BBC ne more prikazati.

BBC preveri vaš IP-naslov, da ugotovi vašo lokacijo, ko obiščete njihov iPlayer. Če se vaš IP-naslov nahaja zunaj Združenega kraljestva, boste zavrnili dostop. Tukaj stopi VPN: spremeni vaš IP-naslov, tako da BBC misli, da ste v Veliki Britaniji. Z drugimi besedami, vseeno boste lahko obšli blok in dostopali do želene vsebine.

Odblokiranje z VPN

To ne deluje samo za BBC iPlayer. Obstaja veliko spletnih platform, storitev in spletnih strani, ki so dostopne samo z določenih lokacij. Morda država, v kateri živite, uporablja cenzuro, da skrije večine interneta. V takšnih primerih lahko pomaga tudi VPN. Z njim bi lahko na primer dostopali do Facebooka ali pa si ogledali nogometne tekme kjerkoli po svetu. Kot smo že omenili, vam lahko VPN omogoči tudi dostop do večje knjižnice Netflix.

Končne misli: Oglejte si BBC iPlayer z VPN

NordVPN in ExpressVPN odlično sodelujeta z BBC iPlayerjem. Če uporabljate enega od teh VPN-jev, boste lahko na BBC iPlayerju gledal vse svoje najljubše serije, kot so Eastenders, Masterchef in Peaky Blinders. Drugi ponudniki, kot sta Surfshark in CyberGhost, prav tako obljubljajo, da bodo zagotovili dostop do BBC iPlayerja, čeprav te storitve niso delovale pri nas, ko smo jih testirali. Upoštevajte, da vam bodo te VPN morda omogočile dostop, vendar zajamčeno ne bo delovalo. Če raje iščete dober VPN, če si želite sami ogledati BBC-jevo vsebino, si oglejte naše preglede VPN-ja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me