Glejte Rugby Online, kjer koli že ste! | VPNO pregled

Ragbi je težek šport z veliko oboževalci po vsem svetu. Medtem ko je ragbi na televiziji enostavno gledati v državah, ki tekmujejo v šestih narodih (Anglija, Francija, Italija, Irska, Škotska in Wales) ali prvenstvu v ragbiju (Argentina, Avstralija, Nova Zelandija in Južna Afrika), lahko tekom iger v preostalem svetu težko pretakate. Na srečo obstajajo načini za gledanje ragbija na spletu, od koder koli že ste. Najlažji način za to je z VPN.


Zakaj potrebujete VPN, če želite gledati ragbi

Za ogled ragbija boste morda potrebovali VPN, če za vas velja ena od naslednjih stvari.

 • Če igra ragbija, ki jo želite gledati, ni predvajana v vaši državi.
 • Če ste na dopustu v državi, kjer ne igrajo ragbi iger.
 • Če imate na primer naročnino na angleški kanal, ki oddaja ragbi, vendar niste v Angliji.

Če želite zagotoviti, da si lahko ogledate ragbi igre, lahko namestite VPN, da zaobidete geografske omejitve.

Najboljši ponudniki VPN-jev za gledanje ragbija

Za gledanje ragbija na spletu z VPN je pomembno, da ima ponudnik VPN dovolj strežnikov v državah, kjer se ragbi predvaja po televiziji. Poleg tega mora biti hitrost povezave s strežnikom VPN dovolj visoka, da lahko igro gledate brez zaostajanja. Končno želite dober VPN, ki je uporabniku prijazen in varen. Glede na te funkcije lahko priporočamo naslednjim ponudnikom VPN za gledanje ragbija v spletu.

ExpressVPN za ragbi

ExpressVPN je odličen vrhunski ponudnik VPN z odlično storitvijo za stranke. Ta ponudnik bo poskrbel, da ste varni, in ne bo opazil težav s povezavo. S svojo neverjetno mrežo strežnikov boste vedno lahko našli strežnik v državi, ki jo želite. Tako bo enostavno gledati ragbi igre na spletu.

ExpressVPN je sorazmerno drag VPN, vendar je to smiselno, ker dobite najboljšo kombinacijo hitrosti, varnosti in prijaznosti do uporabnika. To VPN lahko preizkusite z njihovo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

IPVanish za ragbi

IPVanish je morda najhitrejši VPN za spletno pretakanje. Imajo tudi dobro ponudbo strežnikov in so relativno poceni. Te funkcije zagotavljajo, da boste lahko v spletu gledali vse ragbi igre, ki jih želite.

Če še vedno niste prepričani, lahko preizkusite IPVanish z njihovo 7-dnevno garancijo vračila denarja. Ta garancija je idealna tudi, če želite gledati samo določeno ragbi tekmo.

NordVPN za ragbi

Varno pametno, NordVPN je eden najboljših ponudnikov VPN. Poleg tega je uporabniku prijazen in dokaj hiter VPN z veliko strežniki. Predvsem pa ima NordVPN zelo ugodno ceno, ki je idealna, če želite samo gledati ragbi z VPN.

NordVPN je VPN, ki nudi veliko vrednost za denar, ki ga porabite. Vsi njihovi naročniški načrti imajo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, kar pomeni, da lahko storitev preizkusite pred prevzemom pogodbe.

Kaj počne VPN?

VPN povezava InternetVPN (Virtual Private Network) je programska oprema, ki povečuje vašo spletno varnost in zasebnost. VPN šifrira ves vaš internetni promet, tako da ga nihče ne more smiselno razbrati. Tako tretje osebe ne bodo mogle registrirati tega, kar počnete v spletu.

Z VPN se povežete z internetom prek zunanjih strežnikov in prevzamete naslov IP tega strežnika. IP naslov je prstni odtis vaše internetne povezave in se uporablja za ugotovitev, kje na svetu ste. Če prevzamete naslov IP strežnika VPN, se lahko pretvarjate, da ste nekje, ki ga niste.

Če je vsebina, kot je ragbi tekma, geoblokirana, jo lahko obiščete s VPN. Spletna mesta, ki pogosto pošiljajo igre, smejo vsebino prikazovati samo uporabnikom v določenih državah. Z VPN se lahko pretvarjate, da ste v eni od teh držav, ne da bi bili tam dejansko.

Kako gledati Rugby Online s VPN

Če želite gledati ragbi na spletu od koder koli na svetu, potrebujete dve stvari. Najprej morate najti spletno mesto, na katerem lahko igro pretakate ali si jo ogledate nazaj. Drugič, potrebovali boste VPN, da se boste pretvarjali, da ste v državi, v kateri spletna stran oddaja igre. Če imate na primer račun pri ameriški radioteleviziji NBC, vendar niste v ZDA, morate uporabiti VPN. za povezavo s strežnikom v ZDA. Poleg tega obstaja veliko kanalov, ki brezplačno predvajajo ragbi igre. V teh primerih potrebujete samo VPN.

Glejte Rugby Online brezplačno

ragbi igralecRagbi je eden redkih športov, ki ga lahko brezplačno pretakamo prek spleta. Igre se predvajajo v živo, še posebej v državah, kjer je ragbi priljubljen. Ni vam nujno potrebna naročnina s kanalom, ki oddaja igre, da bi ga lahko gledali. Za spremembo navidezne lokacije potrebujete samo VPN, tako da spletno mesto misli, da imate dostop do vsebine.

Obstaja nekaj brezplačnih storitev VPN, ki pa niso tako dobre kot plačljive različice. Z brezplačnimi storitvami VPN pogosto omejijo vaše podatke, hitrost in varnost. Če si resnično želite brezplačno ogledati ragbi na spletu, priporočamo uporabo preizkusnih obdobij ali vračilo denarja za plačane storitve VPN, kot so zgoraj omenjene.

Oglejte si spletno prvenstvo šestih narodov

Prvenstvo Six Nation je najpomembnejši turnir v ragbiju na severni polobli. Šest držav, ki tekmujejo, so Francija, Anglija, Wales, Škotska, Irska in Italija. Od leta 2000 te države tekmujejo za zaželeno prvenstvo. Anglija ima največ zmag, a leta 2018 je Irska pomorila konkurenco. Prvenstvo šestih držav si lahko ogledate na spletu (brezplačno) z VPN.

Oglejte si spletno prvenstvo v ragbiju

Prvenstvo v ragbiju je najpomembnejše tekmovanje v ragbiju na južni polobli. Argentina, Avstralija, Nova Zelandija in Južna Afrika med seboj tekmujejo od leta 2012. Podobno kot v prvenstvu Six Nation lahko prvenstvo v ragbiju spremljate na spletu (brezplačno) z VPN.

Oglejte si svetovni pokal v ragbiju na spletu

Svetovno prvenstvo v ragbiju 2019 bo na Japonskem. Najboljše ekipe z vsega sveta se bodo tekmovale in videli, kdo bo šel domov zmagovalca. Igre bodo oddajale tudi države, ki sodelujejo, vendar v drugih državah to ne more biti vedno. Lahko si ogledate svoj lokalni irski pub, če si želite ogledati, če pa želite ostati doma in prenašati tekme, boste morda potrebovali VPN..

Kanali in spletna mesta, ki oddajajo ragbi

Spodaj lahko najdete pregled spletnih mest, ki predvajajo ragbi igre. Nekateri so brezplačni, za druge pa potrebujete naročnino.

Ragbi kanali (večinoma brezplačni)

 • BBC iPlayer (Združeno kraljestvo)
 • 7Plus (Avstralija)
 • CBC (Kanada)
 • CCTV (Kitajska)
 • Canal + en FranceTV (Francija)
 • ARD en ZDF (Nemčija)
 • RTE (Irska)

Ragbi kanali (večinoma plačani)

 • NBC (ZDA)
 • Rede Globo (Brazilija)
 • NTV Plus (Rusija)
 • Sky TV (Nova Zelandija)
 • Rugby Pass (več držav, kjer je ragbi priljubljen)

6 Seznam držav 2020

Šest držav je spet vklopljeno. Bi radi videli, ali bo Wales tokrat spet zmagal? Preverite spodnji urnik igre za vse pomembne datume.

Datum
Igra
Sobota 1. februarjaWales-Italija
Irska-Škotska
Nedelja, 2. februarjaFrancija-Anglija
Sobota 8. februarjaIrska-Wales
Škotska-Anglija
Nedelja, 9. februarjaFrancija-Italija
Sobota 22. februarjaItalija-Škotska
Wales-Francija
Nedelja, 23. februarjaAnglija-Irska
Sobota 7Irska-Italija
Anglija-Wales
Nedelja, 8. marecŠkotska-Francija
Sobota 14. marecWales-Škotska
Italija-Anglija
Francija-Irska
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me