Glejte Boxing Online od koder koli ste! | VPNO pregled

Boks je izjemno priljubljen šport, ki privablja gledalce z vsega sveta. Težava je v tem, da boks ni tako priljubljen v vseh državah. To pomeni, da imajo ljubitelji boksa (kot sem jaz) iz nekaterih držav težave pri gledanju svojih najljubših dvobojev. Na srečo obstaja način gledanja boksa, ne glede na to, kje ste: uporabite VPN.


Uporabite VPN, če želite gledati boks na spletu

Zaradi TV pravic so boksarske tekme lahko prikazane le v določenih delih sveta. Če si želite ogledati te tekme z druge lokacije, potrebujete dve stvari: spletno mesto, ki prenaša pretep in VPN.

Potrebujete VPN, ker se večino spopadov lahko prikažejo le v določenih državah. Če se znajdete zunaj te države, ne morete pridobiti dostopnih kanalov, ki prikazujejo to borbo, tudi prek spleta. Z VPN lahko spremenite svojo virtualno lokacijo tako, da se povežete s strežnikom v drugi državi. To pomeni, da lahko dostopate do potokov v tej državi.

Na primer: Živim na Nizozemskem. Pravice do oddaje do prihajajočega boja, ki ga želim gledati, ima družba v ZDA in ne nizozemska. To pomeni, da ne vidim boja, tudi če se navežem na spletno stran ameriškega izdajatelja televizijskih programov. Prejel bom sporočilo, da ne morem pogledati toka, ker nisem na pravem mestu. S pomočjo VPN-ja se lahko povežem s strežnikom v ZDA in spletno mesto lahko prepričam, da sem dejansko v ZDA. To bo sprostilo vsebino in gledal boksarsko tekmo, ne da bi naletel na težave.

Želite izvedeti več o tem, kaj je VPN in kakšne so koristi? Oglejte si ta članek, ki smo ga napisali, v katerem vam povemo vse o storitvah VPN.

Kdaj potrebujete VPN za gledanje boksa?

Obstajajo določene situacije, v katerih za ogled boksa potrebujete VPN. Najpogostejši so:

 • Ste zunaj države, ki oddaja določen boj.
 • Ste na dopustu, vendar si želite ogledati boj s komentarji v svojem jeziku.
 • Imate naročnino na določeno boksarsko spletno mesto, kot je Showtime, vendar trenutno niste na pravem mestu.
 • Boks si želite ogledati na spletu brezplačno (več o tem kasneje v članku)

Najboljše VPN storitve za gledanje boksa

Če želite gledati boks s pomočjo VPN-ja, morate nekaj iskati. Prvič, VPN mora imeti strežnik v državi, ki oddaja boj, ki ga želite gledati. Drugič, želite VPN, ki ohranja dobre hitrosti, tako da za vaše borbe ni treba veliko varovanja. In končno, želite VPN, ki je enostaven za uporabo in ni tako drag. Glede na te stvari smo ustvarili seznam odličnih ponudnikov VPN, ki so kot nalašč za gledanje boksa v spletu.

ExpressVPN za boks

ExpressVPN je verjetno najboljši VPN na trgu danes. Ta vrhunska storitev VPN ima neverjetne hitrosti, nudi dobro zaščito in ima več kot 3000 strežnikov po vsem svetu. Popolnite to z intuitivnim vmesnikom, namensko programsko opremo za skoraj katero koli napravo, ki jo je mogoče zamisliti, in 30-dnevno garancijo vračila denarja in dobili boste popoln VPN za gledanje boksa v spletu.

Surfshark za boks

Surfshark je verjetno eden najhitrejših VPN-jev, kar smo jih kdaj srečali. Zaradi tega je ta odlična VPN storitev primerna za gledanje spletnih boks. Nikoli več ne boste imeli težav pri nalaganju tokov ali združevanju videoposnetkov. Poleg tega ima Surfshark veliko strežnikov po vsem svetu in po ugodnih cenah. S Surfsharkom ne boste zamudili nobene akcije.

CyberGhost za boks

CyberGhost je na tem seznamu, ker je ena izmed cenejših storitev VPN. To še ne pomeni, da je slabo. Nasprotno, CyberGhost je poleg resnično poceni tudi eden boljših VPN-jev. Moč CyberGhost je v uporabniškem vmesniku, ki ga je enostavno uporabljati, in v velikem številu strežnikov po vsem svetu. Poleg poceni ima CyberGhost 30-dnevno jamstvo vračila denarja. Zaradi tega je CyberGhost odličen VPN za gledanje boksa.

Kako naj nastavim VPN za gledanje boksa na spletu?

Kot smo že omenili, potrebujete spletno mesto, ki predvaja boks in VPN, da si boks lahko ogledate z vsega sveta. Spletno mesto je lahko PPV (plačilo za ogled) ali brezplačno (več o tem kasneje) in VPN je treba nastaviti. To je običajno precej enostavno, toda za tiste, ki imate težave pri nastavitvi VPN-a, smo pripravili nekaj nasvetov za nastavitev VPN-ja na različne naprave in operacijske sisteme:

 • Namestitev VPN na vaš usmerjevalnik
 • Namestitev VPN-ja na pametni televizor
 • Namestitev VPN-ja na vaš Amazon Fire TV Stick
 • Namestitev VPN-ja na Android TV

Pri pogostejših napravah in operacijskih sistemih, kot so pametni telefoni, Windows in iOS, lahko običajno prenesete in namestite določeno programsko opremo ali aplikacije. Poleg tega postopek namestitve deluje enako kot vse druge vrste programske opreme ali aplikacije.

Oglejte si boks za brezplačno uporabo VPN

boksarNa to smo namignili v tem članku, zdaj pa je končno čas, da vam povemo, kako lahko brezplačno gledate boks z uporabo VPN. Večino časa si boksarsko tekmo lahko ogledate prek spletne strani PPV ali na spletnem mestu, ki je v lasti radiodifuznega podjetja. Oboje za dostop potrebuje enkratno plačilo ali naročnino.

Na srečo obstajajo tudi spletna mesta, ki (običajno zakonito) prikazujejo boks brezplačno. Ta spletna mesta so v državah, kot so Pakistan, Egipt ali Savdska Arabija. Z uporabo VPN se lahko povežete s strežnikom v eni od teh držav. Tako lahko svoje najljubše borbe gledate popolnoma brezplačno, še posebej, če tekmo, ki jo želite gledati, spada v brezplačno preizkusno obdobje vaše VPN storitve.

Boksarski kanali in tekme

Obstajajo različna spletna mesta in kanali, ki jih lahko uporabite za gledanje boksa. Nekateri od teh so plačani, drugi so brezplačni. Spodaj najdete seznam nekaj kanalov in spletnih strani, ki predvajajo boks, in seznam prihajajočih boksarskih dogodkov. Torej, vse, kar morate storiti, je, da vklopite svoj VPN (izberite enega z našega seznama najboljših 5), pojdite na eno od teh spletnih mest in uživate v boju!

Kanali in spletne strani, ki predvajajo boks

 • Sky Sports (Združeno kraljestvo)
 • DAZN (Nemčija, Avstrija, Švica, Kanada, Japonska)
 • Showtime (ZDA)
 • ESPN (več držav)
 • bein ŠPORT (več držav)
 • HBO (ZDA)
 • Estrella TV (ZDA v španščini)
 • Box Nation (Združeno kraljestvo)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me