Gledajte NHL hokej diljem svijeta: Saznajte kako! | VPNOverview

Hokej na ledu jedan je od najpopularnijih sportova u Sjedinjenim Državama i Kanadi, a NHL ga gledaju mnogi diljem svijeta. NHL (National Hockey League) je najpopularnija hokejaška liga u SAD-u i Kanadi. Međutim, ljubitelji hokeja na ledu izvan SAD-a i Kanade mogli bi imati problema s pristupom dobrom live streamu. Ispod možete saznati na koji način možete gledati sve svoje omiljene igre u hokeju na ledu od bilo gdje.


S većinom pružatelja usluga izvan Sjeverne Amerike može biti prilično teško gledati bilo koju igru ​​u hokeju na ledu. Američke ili kanadske tvrtke koje distribuiraju prava na emitiranje igara omogućit će gledateljima u Sjedinjenim Državama ili Kanadi samo gledanje prijenosa uživo. To može biti vrlo frustrirajuće ako želite gledati svoju omiljenu ekipu, ali negdje ste drugdje u svijetu.

Pomoću VPN-a (Virtual Private Network) možete promijeniti svoju virtualnu lokaciju i gledati NHL iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Ispod možete saznati kako to funkcionira.

Kada vam treba VPN za gledanje NHL-a?

Nekoliko je razloga zašto bi nekom trebao VPN da bi gledao NHL. To su najčešći:

 • Živite izvan SAD-a ili Kanade i želite gledati NHL.
 • Odmorite se izvan SAD-a ili Kanade i želite gledati NHL
 • Želite besplatno gledati NHL na javnom kanalu izvan vlastite države

Kako mogu gledati NHL s VPN-om?

Gore navedeni problemi imaju isti uzrok; zemljopisna ograničenja. To znači da je određeni sadržaj dostupan samo gledateljima u jednoj zemlji ili nekoliko odabranih zemalja. To često ima veze s distribucijskim pravima. Prava na emitiranje sportskih igara morate platiti i to morate učiniti zasebno za svaku zemlju. Ako sport nema dovoljno pogleda u nekoj zemlji, kanali neće biti dovoljno zanimljivi za kupnju prava na emitiranje ovih igara.

Online, web stranice koje strujaju sportske igre provjerit će vašu lokaciju i provjeriti treba li vam dopustiti gledanje igre ili ne. To čine tako što gledaju vašu IP adresu.

Pomoću VPN-a možete sakriti vlastitu IP adresu i zamijeniti je IP adresom u, primjerice, SAD-u. Kada se povežete s Internetom putem VPN-a, to učinite putem VPN poslužitelja. Često možete odabrati gdje želite biti ovaj poslužitelj kako biste mogli pristupiti sadržaju u toj zemlji.

Što više radi VPN?

Osim što vam VPN može pomoći zaobići geografska ograničenja, on štiti i vašu privatnost i anonimno analizira vaše mrežne radnje. Nijedan haker, vlada ili tvrtka ne mogu vidjeti što radite putem interneta niti vam to pratiti.

VPN veza s InternetomKao što je već spomenuto, spajate se na VPN poslužitelj kada pristupate internetu putem VPN-a. Često možete odabrati poslužitelj u svojoj zemlji ili u bilo kojoj drugoj zemlji u kojoj VPN davatelji imaju poslužitelje. Sav vaš podatkovni promet preusmjeren je putem ovog poslužitelja. Štoviše, sve je šifrirano tako da nitko ne može provaliti u ono što radite.

Budući da se na Internet povezujete preko tog vanjskog poslužitelja, preuzimate IP adresu tog poslužitelja. Vaša IP adresa ostat će skrivena, što anonimizira sve vaše mrežne radnje.

Tako ćete putem VPN-a moći gledati svoju omiljenu igru ​​hokeja na ledu koja se emitira samo u drugoj zemlji. Ali također ćete biti potpuno anonimni kad to učinite i nitko, pa čak ni vaš pružatelj internetskih usluga, neće moći vidjeti što radite.

Spriječite NHL zamračenja s VPN-om

nhl igračiPonekad ne možete gledati utakmicu iako ste u Sjedinjenim Državama i imate pretplatu na kanal koji emitira NHL igre. To nazivaju nestankom i to ima veze s pravima na lokalnu radiodifuziju.

Možda imate pretplatu na velikoj nacionalnoj mreži, ali prava na određenu igru ​​mogu biti u rukama lokalne televizijske postaje. Ako se nalazite na području ove lokalne televizijske stanice, nećete moći gledati igru ​​putem pretplate. To čine zato što vas žele pritisnuti da to gledate na tom lokalnom kanalu.

Zatamnjenje može biti vrlo neugodno, srećom to se može riješiti VPN-om. Jedino što trebate učiniti je povezati se s VPN serverom izvan područja ovog lokalnog televizijskog kanala i gledati igru ​​uživo, uz svoju pretplatu. U većini slučajeva možete gledati utakmicu kasnije.

Na NHL web mjestu nalazi se detektor zamračenja koji vam pokazuje hoćete li biti predmet nestanka.

Gledajte Stanleyjev kup u svijetu

Važna cijena u NHL-u je Stanleyjev kup. Iz tog razloga, mnogi ljudi izvan Sjedinjenih Država i Kanade žele vidjeti utakmice Stanley Cupa. To je moguće i spajanjem na poslužitelj u SAD-u ili Kanadi s VPN-om. Štoviše, trebat će vam pretplata na jednom od kanala koji emitira ove igre. Za igre 2019. i 2020. ovo će biti: NBC, NBCSN, NHLN, USA mreža i CNBC.

Najbolji davatelji VPN-a za gledanje NHL-a

Stanley šalicaAko želite gledati NHL igre s VPN-om, imajte na umu nekoliko stvari. Davatelj VPN-a mora imati poslužitelje u SAD-u i / ili Kanadi, po mogućnosti nekoliko dobrih poslužitelja koji nude stabilnu vezu.

Za gledanje igara bez ikakvog zaostajanja ili punjenja, veza s poslužiteljem mora biti brza. To također ovisi o tome gdje se nalazite u svijetu, ali neki davatelji VPN-a imaju znatno brže servere od drugih.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, pružatelj VPN-a mora imati dobru sigurnost i biti sveobuhvatan dobar VPN. Ispod možete vidjeti neke preporučene VPN pružatelje usluga za gledanje NHL-a.

ExpressVPN za NHL

ExpressVPN jedan je od najboljih VPN pružatelja usluga vani. Ovaj davatelj ima mnogo poslužitelja širom svijeta, uključujući SAD i Kanadu. Njihovi poslužitelji su vrlo brzi i nude stabilne veze. ExpressVPN ima najveću moguću enkripciju za sve njihove pretplatničke planove. Njihove su aplikacije vrlo jednostavne za instalaciju i upotrebu. Sve to čini ExpressVPN savršenim VPN-om za gledanje NHL-a.

Uz sve to, ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Na taj način možete isprobati njihovu uslugu gledajući Stanley Cup i ako vam se ne sviđa, vratit ćete svoj novac, nema pitanja.

IPVanish za NHL

IPVanish ima najbržu mrežu servera svih VPN pružatelja. Njihove su veze uvijek stabilne. Veliki broj njihovih mnogih poslužitelja nalazi se u SAD-u ili Kanadi, što VPN pružatelja idealno za gledanje NHL-a.

IPVanish također posjeduje snažne metode šifriranja, koje će osigurati vašu internetsku sigurnost i anonimnost. Sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca možete testirati njihovu uslugu gledajući kako omiljena ekipa igra. Ako vam se VPN ipak ne sviđa, možete dobiti svoj novac natrag.

 VyprVPN za NHL

Također možemo preporučiti VyprVPN. Ovaj VPN pružatelj nudi velike brzine veze i više nego dovoljno poslužitelja u SAD-u. Sve u svemu, oni su siguran davatelj koji upravlja svojim poslužiteljima radi zaštite vaše privatnosti.

VyprVPN jedna je od jeftinijih VPN usluga vani. Njihova garancija povrata novca iznosi samo 3 dana, ali to je dovoljno da pogledate utakmicu i vidite djeluje li za vas.

NHL: Kanali i događaji

Kao što je gore spomenuto, morate pronaći kanal koji emitira NHL igre. Ispod ćete pronaći popis kanala u različitim zemljama i neke važne NHL događaje.

Kanali i web stranice koje emitiraju NHL

 • NHL logotipFox Sports (Nizozemska)
 • NBC, CNBC, NBCSN, NHL Network i USA Network (Sjedinjene Države)
 • CBC, Sportsnet i SN360 (Kanada)
 • Premier Sports (Ujedinjeno Kraljevstvo)
 • Canal + (Francuska)
 • Sport 1 (Njemačka, Austrija i Switserland)
 • Viasat Sport (Skandinavija, baltičke države i dijelovi istočne Europe)
 • ESPN BR (Brazil)

NHL događaji

DogađajDatum
Redovna NHL sezona2. listopada 2019. do 4. travnja 2020. godine
Igra sa svim zvjezdicama25. siječnja 2020. godine
Doigravanje za Stanleyjev kupNakon 4. travnja 2020. godine
Finale Stanley kupaKraj svibnja do početka lipnja 2020. godine
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me