Gledajte Boxing Online gdje god bili! | VPNOverview

Boks je izuzetno popularan sport koji privlači gledatelje iz cijelog svijeta. Problem je što boks nije toliko popularan u svakoj zemlji. To znači da ljubitelji boksa (poput mene) iz određenih zemalja imaju poteškoće gledati svoje omiljene borbe. Srećom, postoji način da gledate boks bez obzira gdje se nalazite: koristite VPN.


Upotrijebite VPN za gledanje boksa na mreži

Zbog TV prava, bokserske utakmice mogu se prikazivati ​​samo u određenim dijelovima svijeta. Da biste gledali te mečeve s drugog mjesta, potrebne su vam dvije stvari: web stranica koja emituje borbu i VPN.

Potreban vam je VPN jer se većina puta borbe mogu prikazati samo u određenim zemljama. Ako se nađete izvan ove zemlje, ne možete dobiti pristupne kanale koji prikazuju tu borbu, čak ni na mreži. Pomoću VPN-a možete promijeniti virtualnu lokaciju povezivanjem na poslužitelj u drugoj zemlji. To znači da možete pristupiti potocima u toj zemlji.

Na primjer: Živim u Nizozemskoj. Prava na emitiranje naredne borbe koju želim gledati ima tvrtka u SAD-u, a ne nizozemska. To znači da ne mogu vidjeti borbu, čak ni ako se povežem s web stranom američkog emitera. Dobit ću poruku da ne mogu vidjeti stream jer nisam na pravom mjestu. Pomoću VPN-a mogu se povezati s poslužiteljem u SAD-u i mogu navesti web lokaciju da vjeruje da sam zapravo u SAD-u. To će deblokirati sadržaj i mogu gledati boksački meč bez naleta na probleme.

Želite znati više o tome što je VPN i koje su prednosti? Pogledajte ovaj članak u kojem smo vam rekli sve o VPN uslugama.

Kada vam treba VPN za gledanje boksa?

Postoje određene situacije u kojima vam treba VPN da biste gledali boks. Najčešći su:

 • Nalazite se izvan zemlje koja emitira određenu borbu.
 • Na odmoru ste, ali želite gledati borbu s komentarima na svom jeziku.
 • Imate pretplatu na određeno boksersko web mjesto, poput Showtimea, ali trenutno niste na pravoj lokaciji.
 • Želite besplatno gledati boks putem interneta (više o tome kasnije u članku)

Najbolje VPN usluge za gledanje boksa

Ako želite gledati boks pomoću VPN-a, trebate potražiti nekoliko stvari. Prvo, VPN mora imati poslužitelj u zemlji koji emituje borbu koju želite gledati. Drugo, želite VPN koji održava dobru brzinu tako da vašim borbama ne treba puno punjenja. I na kraju, želite VPN koji je jednostavan za upotrebu i nije toliko skup. Imajući to u vidu, napravili smo popis fantastičnih VPN pružatelja koji su savršeni za gledanje boksa putem interneta.

ExpressVPN za boks

ExpressVPN je vjerojatno najbolji VPN na tržištu danas. Ova vrhunska VPN usluga ima nevjerojatne brzine, nudi dobru zaštitu i ima više od 3000 poslužitelja širom svijeta. Popunite ovo intuitivnim sučeljem, namjenskim softverom za gotovo bilo koji uređaj koji se može zamisliti i 30-dnevnom garancijom povrata novca i imate savršen VPN za gledanje boksa na mreži.

Surfshark za boks

Surfshark je vjerojatno jedan od najbržih VPN-a s kojima smo se susreli. To čini ovu sjajnu VPN uslugu prikladnom za gledanje boksa na mreži. Nikada više nećete imati problema s učitavanjem streamova ili međuspremnikom videozapisa. Povrh svega, Surfshark ima veliku količinu poslužitelja diljem svijeta i povoljne je cijene. Uz Surfshark nećete propustiti nijednu akciju.

CyberGhost za boks

CyberGhost se nalazi na ovom popisu jer je jedna od jeftinijih VPN usluga. To ne znači da je to ipak loše. Suprotno tome, uz to što je stvarno jeftin, CyberGhost je također jedan od najboljih VPN-a vani. Snaga CyberGhost-a leži u jednostavnom korisničkom sučelju i velikom poslužitelju širom svijeta. Osim što je jeftin, CyberGhost ima 30-dnevno jamstvo povrata novca. To čini CyberGhost odličnim VPN-om za gledanje boksa.

Kako postaviti VPN za gledanje boksa na mreži?

Kao što smo ranije spomenuli, potrebna vam je web stranica koja emitira boks i VPN da biste gledali boks iz cijelog svijeta. Web stranica može biti ili PPV (pay-per-view) ili besplatna (o tome više kasnije) i VPN mora biti postavljen. To je obično prilično jednostavno, ali za one od vas koji imaju problema s postavljanjem VPN-a napravili smo nekoliko uputa za postavljanje VPN-a na različitim uređajima i operativnim sustavima:

 • Instaliranje VPN-a na usmjerivač
 • Instaliranje VPN-a na vaš Smart TV
 • Instaliranje VPN-a na vaš Amazon Fire TV Stick
 • Instaliranje VPN-a na Android TV

Za češće uređaje i operativne sustave poput pametnih telefona, Windows-a i iOS-a obično možete preuzeti i instalirati određeni softver ili aplikacije. Nadalje, postupak instalacije funkcionira isto kao i bilo koji drugi tip softvera ili aplikacije.

Besplatno gledajte boks koristeći VPN

bokserNa ovo smo navijestili u ovom članku, ali sada je konačno vrijeme da vam kažemo kako možete besplatno gledati boks koristeći VPN. Većinu vremena boksački meč možete pogledati putem web stranice PPV ili web stranice u vlasništvu radiodifuzne kompanije. I jedno i drugo zahtijeva jednokratno plaćanje ili pretplatu za pristup.

Srećom postoje i web stranice koje (obično legalno) prikazuju boks besplatno. Ove se web stranice nalaze u zemljama kao što su Pakistan, Egipat ili Saudijska Arabija. Pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem u nekoj od tih zemalja. Na ovaj način možete gledati svoje omiljene borbe apsolutno besplatno, posebno ako meč koji želite gledati spada u besplatno probno razdoblje vaše VPN usluge.

Boksački kanali i utakmice

Postoje različite web stranice i kanali koje možete koristiti za gledanje boksa. Neki od njih su plaćeni, drugi su besplatni. Ispod ćete pronaći popis par kanala i web stranica koji emitiraju boks te popis nadolazećih bokserskih događaja. Dakle, sve što trebate učiniti je uključiti svoj VPN (odaberite jedan s naše liste najboljih 5), otići na jedno od ovih mjesta i uživati ​​u borbi!

Kanali i web stranice koje emitiraju boks

 • Sky Sports (Ujedinjeno Kraljevstvo)
 • DAZN (Njemačka, Austrija, Švicarska, Kanada, Japan)
 • Showtime (SAD)
 • ESPN (više zemalja)
 • BEIN SPORTS (više zemalja)
 • HBO (SAD)
 • Estrella TV (SAD na španjolskom)
 • Box Nation (Ujedinjeno Kraljevstvo)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me