Želite besplatno gledati UFC događaje uživo? Evo kako! | VPNOverview.com

UFC je uživao nevjerojatan porast popularnosti u posljednja dva desetljeća. Svjetska vrhunska MMA organizacija ima milione i milione obožavatelja širom svijeta. „Osmerokut“ je postao poznati pojam među ljubiteljima sporta. Ovdje se susreću, prema mnogima, najteži napadači, najsitniji BJJ-ovi tehničari i najjači hrvači da bi vidjeli tko je uistinu najbolji borac. Međutim, dio uzbuđenja je pronalaženje odgovora na ovo pitanje uživo, baš kao što se i svađa događa. Nepuna tri dana kasnije na web stranici MMA vijesti, praćen isečkom borbe u trajanju od 90 sekundi koji biste željeli vidjeti uživo.


Zbog toga smo i napisali ovaj članak. Da vam kažem o načinu gledanja bilo kojeg UFC događaja besplatno. Kako je to moguće da se pitate? Kratki odgovor je pomoću jednostavnog, ali vrlo učinkovitog softvera koji se zove VPN.

U nekim zemljama gledanje UFC događaja uživo može biti skupa stvar. Razmislite samo o PPV-ovima (pay-per-view) koji se primjerice mogu kupiti u SAD-u. U drugima se ne naplaćuju PPV, već je potrebna mjesečna pretplata za gledanje UFC događaja uživo. Na primjer, mislite na BT sportove u Velikoj Britaniji. No upotrebom VPN-a lako možete pristupiti besplatnom nizozemskom streaming servisu koji se zove kijk.nl, koji zapravo prenosi sve UFC događaje uživo. Dolazeći na ovu web stranicu dok koristite VPN, možete gledati svoje omiljene UFC borce kako to besplatno traže! U nastavku pročitajte kako to radi.

Gledanje UFC-a besplatno – kako će mi VPN pomoći?

Stvarno je jednostavno. VPN (virtualna privatna mreža) nudi svojim korisnicima brojne prednosti koje se odnose na privatnost, internetsku sigurnost i slobodu interneta. Jedna od njih je činjenica da VPN mijenja vašu IP adresu. Uostalom, kada koristite VPN, spajate se na VPN-poslužitelj. Ovaj poslužitelj ima svoju IP adresu koja se dodijeljuje vašoj mreži ili uređaju nakon što se na njega povežete. To ne samo da značajno poboljšava vašu internetsku privatnost, jer pomaže maskirati vaš internetski identitet. Također vam pomaže da se izborite sa geografskim blokadama.

Web stranice i aplikacije, između ostalog, koriste vašu IP adresu za određivanje vašeg zemljopisnog položaja. Drugim riječima, ako ste u SAD-u, a povezani ste s nizozemskim VPN serverom (s nizozemskom IP adresom), web stranice koje posjetite pomislit će da se nalazite u Nizozemskoj. Web stranica za besplatni streaming kijk.nl na kojoj možete strujati UFC događaje obično je dostupna samo iz Nizozemske. Međutim, promjenom vaše “US-IP adrese”, u ovom primjeru, u nizozemski, web stranica će se razmišljati ti si u Nizozemskoj. Kao rezultat, sada mu možete pristupiti i gledati sve UFC događaje uživo uživo!

Kojeg VPN pružatelja bih trebao odabrati da bih gledao UFC besplatno?

Naravno da je to u određenoj mjeri stvar osobnih preferencija. No postoje barem dva zahtjeva koja VPN mora ispuniti da bi radio sa našom metodom za gledanje UFC-a besplatno. Prvo, moraju imati (razumno) brze i stabilne poslužitelje. Drugo, trebaju imati poslužitelje u Nizozemskoj. Stoga mi stvarno preporučujemo NordVPN da gledate UFC besplatno. Ovaj VPN stvarno je prilagodio svoj pristup brzom poslužitelju tijekom godina, s ogromnim brojem brzih i stabilnih poslužitelja (5000+ u 60+ zemalja). Štoviše, NordVPN ima dosta poslužitelja u Nizozemskoj.

Specifikacije NordVPN

 • Istovremene veze: 6
 • bujica: +
 • Netflix: +
 • Operativni sustavi: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • protokoli: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Pravila zapisivanja: Nema trupaca
 • Poslužitelji: 5400+ poslužitelja u 57 zemalja
 • Cijena: Od 3,49 dolara mjesečno
 • Povrat novca zagarantovan: 30 dana

Najbolje za

Smartphone

Još jedna dobra stvar kod NordVPN-a je da nudi određene mjere protiv VPN-blokade koje sve više i više web stranica koristi da blokira VPN korisnike. Do sada nismo pronašli da kijk.nl blokira VPN korisnike. Međutim, mora se primijetiti da smo testiranje obavili iz našeg ureda u Nizozemskoj. S druge strane, čak i tada možete očekivati ​​da bismo mogli biti blokirani pri korištenju VPN-a. U svakom slučaju, NordVPN nudi i namjenske IP adrese i zakrčene poslužitelje. Oboje pomažu u borbi protiv VPN-blokada. Dakle, čak i ako kijk.nl počne upotrebljavati VPN blokove, s NordVPN ste spremni! Zato ovaj VPN samo označava sve okvire za gledanje UFC-a besplatno.

Sada pročitajte brzi detaljni vodič o tome kako koristiti (Nord) VPN kako biste besplatno gledali UFC!

Detaljni vodič: gledajte UFC besplatno s VPN-om

 1. Ostvarite pretplatu na dobrom VPN-u. Kao što je spomenuto, mi stvarno preporučujemo NordVPN. Ali kojeg god davatelja odaberete, pazite na brze, stabilne poslužitelje i barem jedan, ali u idealnom slučaju mnogo više poslužitelja u Nizozemskoj.
 2. Preuzmite VPN softver ili aplikaciju na bilo koji kompatibilni uređaj na kojem želite gledati UFC. Ako ste odabrali NordVPN kao svog davatelja i želite pomoći s tim, pogledajte naš NordVPN pregled. Ako ste odabrali drugog pružatelja usluga ili niste sigurni u postupak instalacije na vašem uređaju, pogledajte naše druge VPN recenzije ili vodiče za instalaciju..
 3. Otvorite VPN aplikaciju i povežite se s nizozemskim poslužiteljem.
 4. Surfajte do sljedeće web stranice: kijk.nl
 5. Pored ikone pretraživanja, u sivo polje za pretraživanje upišite naziv događaja koji želite gledati (na ovaj način možete besplatno gledati i kompletne prethodne borbe!). Nekoliko je prijedloga koje možete izabrati. Kliknite sadržaj koji želite gledati. Možda ga nećete ni morati tražiti. Ako želite gledati UFC događaj uživo, velika je šansa da će se on jednostavno naći na početnoj stranici web stranice. U tom slučaju jednostavno kliknite na nju i započnite streaming!
 6. Uživajte u nekim sjajnim borbama!

Ostale VPN opcije za gledanje UFC-a besplatno

Iako mi preporučujemo NordVPN da besplatno gleda UFC, postoje neki drugi veliki VPN davatelji koji su sposobni nositi se s tim zadatkom.

Ako želite uštedjeti nešto novca (što je vjerojatno slučaj, od kada čitate ovaj članak), možete se odlučiti za upotrebu Surfshark. Surfshark je visokokvalitetni VPN pružatelj s velikom mrežom pouzdanih i brzih poslužitelja koji nudi veliku vrijednost. S samo 1,99 dolara mjesečno za dvogodišnju pretplatu, vjerojatno je najjeftiniji visokokvalitetni VPN dobavljač vani. To je nešto manje od cijene jednog UFC plati po prikazu za dvije godine deblokiranja besplatnih UFC tokova događaja i svih ostalih prednosti koje vam VPN može ponuditi.

S druge strane, ako imate malo više novca koji ćete potrošiti na VPN i želite apsolutnu kremu urod VPN-ova, preporučujemo vam da pokušate ExpressVPN. Trenutno ExpressVPN mnogi smatraju jednim od najboljih, ako ne i najboljim VPN-om trenutno. Express sadrži vrlo veliku mrežu poslužitelja s više od 3000 poslužitelja u 94 zemlje i tonom brzih veza. Također, velik broj zemalja u kojima ExpressVPN poslužuje servere znači da, osim što možete gledati UFC besplatno, možete i deblokirati obilje drugih geo-ograničenih sadržaja. Poboljšajte to uz velike brzine streaminga Expressa i sami ste dobili VPN koji je u stanju ispuniti sve vaše potrebe za deblokiranjem videozapisa..

Napokon, ako je prijateljstvo prema korisnicima ono što najviše cijenite u nekom dijelu softvera ili aplikacije, preporučujemo vam CyberGhost. Ovaj svjetski poznati VPN, osim po širokoj mreži poslužitelja, vrlo je poznat po korisničkom sučelju, web stranici i vrlo korisnom timu za korisničku podršku. Kao takav, CyberGhost se posebno dobro podupire početnicima VPN-a.

Predstojeći UFC događaji

Naravno, sada kada znate gledati svoje omiljene UFC borce besplatno, sljedeći korak je odlučiti koje događaje želite gledati! Čak i ovdje smo vas pokrivali. U nastavku ćete pronaći kratak pregled svih događanja koje UFC organizira za godinu.

Događaj
Datum & Vrijeme
UFC Fight Night: Magomedsharipov protiv Kattara9. studenog 2019, 22:00 po lokalnom vremenu
UFC Fight Night: Błachowicz vs. Jacaré16. studenog 2019. godine, 22:00 sati po lokalnom vremenu
UFC na ESPN: Overeem protiv Rozenstruik7. prosinca 2019. godine 22:00 po lokalnom vremenu
UFC 245: Usman protiv Covingtona14. prosinca 2019. 22:00 po lokalnom vremenu
UFC Fight Night: Ortega vs. Korean Zombie21. prosinca 2019. 22:00 po lokalnom vremenu
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map