Disney Plus-lansering: Hvordan se med en VPN | VPNoverview.com

Denne uken lanserte Disney Plus i USA, Canada og Nederland. Neste uke vil fans i Australia og New Zealand også kunne få tilgang til det imponerende Disney-relaterte biblioteket. Dessverre er ting ikke så magisk hvis du bor eller reiser utenfor disse landene: du får ikke lett tilgang dit. Noen brukere av VPN-tjenester møter de samme problemene, uavhengig av hvor de bor.


Hva er Disney Plus?

Disney Plus er den nye, etterlengtede strømmetjenesten som eies av Disney. Akkurat som Netflix, Apple TV + og Amazon Prime, er det en video-on-demand-tjeneste med et omfattende bibliotek med show, serier og filmer som du kan se når som helst, fra nesten hvilken som helst enhet. Foruten typiske Disney-filmer og show, har streamingtjenesten også nye utgivelser fra Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Ifølge Disney-administrerende direktør Bob Iger, vil nesten hver eneste film i Disney-katalogen etter hvert være tilgjengelig på Disney Plus. Dette vil omfatte alle animasjonsfilmene som tidligere var låst fast i “Disney-hvelvet”. Noen kan komme i en redigert versjon eller med en advarsel, når “innholdet antas å inneholde utdaterte kulturelle skildringer”. Eksempler er Song of the South, som Disney begravde på 80-tallet, og en rasistisk scene i originalversjonen av Dumbo. Med dette arkivinnholdet vil Disney Plus sannsynligvis også trekke inn abonnenter utover Disney, Star Wars og superhelt fans, og tilføre kjernegruppen familiebrukere som elsker alle ting Disney og sannsynligvis vil komme og bli.

Den frittstående tjenesten til Disney Plus er annonsefri og kan strømme i 4K Ultra HD. Én konto kan ha opptil 7 profiler og tillater strømming på 4 enheter samtidig. Du kan se innhold på datamaskinen din, men også på iOS, AppleTV, Android, Google Chromecast, Roku, Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One og snart Amazon Fire TV.

Land der Disney Plus er og ikke er tilgjengelig

12. november var fans i USA, Canada og Nederland de første som kunne abonnere på Disney Plus. En annen lanseringsdato er planlagt 19. november, der Australia og New Zealand blir lagt til blandingen. Storbritannia og Vest-Europa forventes å følge innen mars 2020, Latin-Amerika innen august 2020, og Asia-Stillehavet og Øst-Europa innen september 2021. Asiatiske land som India, Indonesia og Thailand er foreløpig ikke på listen..

Lisensavtaler og andre veisperringer betyr at Disney ennå ikke vil kunne tilby nøyaktig samme bibliotek i alle land. Å kreve den internasjonale distribusjonsretten for alt innholdet vil være en lang prosess, men et viktig skritt for å muliggjøre en global lansering.

Måten Disney bestemmer hvilken bruker som får lov til å se på bestemt innhold og hvem som ikke er, er basert på disse brukernes IP-adresser. Slik blokkerer strømmetjenester ofte brukere som befinner seg utenfor tilgjengelige regioner. Noen brukere har funnet en vei rundt dette ved å bruke en VPN-tjeneste. Med en VPN-tjeneste kan de endre IP-adressen til en IP-adresse i et annet land. På denne måten vil nettstedet de prøver å koble seg til – i dette tilfellet Disney Plus – tro at de er i det spesifikke landet og vil tillate dem å registrere seg og bruke abonnementet sitt som om de virkelig var der.

Ser på Disney Plus med en VPN

Mange bruker en VPN for å sikre internettforbindelsen. Det lar dem surfe på internett anonymt og trygt. Bortsett fra det har en VPN mange flere fordeler. Imidlertid prøver flere og flere strømmetjenester å blokkere VPN-brukere. Disney Plus er en av disse tjenestene. Dette betyr at selv om du bor i et land der du skal kunne få tilgang til Disney Plus akkurat nå, vil du ikke kunne se innhold mens VPN-enheten er på. Dette problemet gjør det mye vanskeligere for mange å bruke Disney Plus.

Hvis du vil vite hvordan du kan se Disney Plus trygt med en VPN uansett, kan du sjekke ut denne artikkelen. Du kan også sammenligne VPN-leverandører og lære mer om hvordan du konfigurerer en VPN på dette nettstedet.

10 millioner abonnenter og telling

Denne uken bekreftet Disney at den allerede har overgått 10 millioner påmeldinger. Dette inkluderer både betalende og ikke-betalende abonnenter, siden Disney tilbyr en gratis prøveperiode på syv dager.

Brukere opplevde noen få feil, noe Disney har tilskrevet den overveldende etterspørselen plattformen genererte i løpet av sin første uke med tjeneste. Noen tannlegeproblemer er selvfølgelig ikke uventede og vil sannsynligvis ikke være et langvarig problem.

Morgan Stanley-analytiker, Benjamin Swinburne, økte nylig prognosen, og spådde at Disney’s streamingtjeneste vil ramme 130 millioner abonnenter innen 2024, inkludert Hulu, Disney Plus og ESPN Plus. Til sammenligning regnet Netflix i tredje kvartal 2019 over 158 millioner betalende streamingabonnenter over hele verden, samt 5,5 millioner gratis prøvekunder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map