YouTube publica oficialment els canvis de privadesa del COPPA per a tots els continguts de vídeo dirigits a nens | VPNoverview.com

Aquesta setmana, YouTube va iniciar el llançament oficial de les seves noves regles publicitàries per a contingut de vídeo orientat a nens. El motiu és una demanda que YouTube va establir amb el govern dels Estats Units per violar la Llei de protecció de privadesa en línia dels nens (COPPA). Les noves regles combinaran les polítiques i pràctiques de YouTube en línia amb la COPPA. Alguns creadors temen una pèrdua massiva de publicitat i ingressos.


Màrqueting per a nens

Hi ha un parell de raons per les quals el màrqueting als nens és un negoci de mil milions de dòlars. Els nens representen una important demografia per als venedors. En primer lloc, el seu propi poder adquisitiu és considerable i creixent. En segon lloc, influeixen en les decisions de compra dels seus pares.

A més d’això, l’actual generació de nens són molt conscients de la marca i acostumen a desenvolupar una fidelitat a la marca ferotge. Això comença a l’edat petita, quan els nens no poden distingir els anuncis publicitaris d’un espectacle. A més, el màrqueting boca a boca és enorme, sobretot entre els adolescents i adolescents.

Sobretot, els usuaris no sempre saben com navegar adequadament per a la configuració de privadesa de YouTube. Llança la recollida de dades a la barreja i és fàcil entendre per què el tema és tan controvertit. D’una banda, hi ha una forta crida al mercat dels nens, encara que de manera ètica que no aprofiti la seva ingenuïtat. D’altra banda, les regulacions són cada cop més estrictes i les multes exponencialment més elevades.

COPPA Una estona

La Llei federal sobre protecció de la privadesa en línia dels nens a Amèrica ha estat durant un temps aproximat. El Congrés va promulgar el COPPA el 1998, per limitar la recollida d’informació personal identificable de nens sense el consentiment dels pares.

La Regla de la Comissió que implementa la COPPA, vigent des d’abril del 2000, està dirigida a llocs, serveis i aplicacions dissenyats principalment per a nens de 12 anys o menys, o a llocs web que recullin o mantenen informació personal dels nens d’aquest grup d’edat. La llei s’aplica als creadors de contingut de la mateixa manera que ho faria si el propietari del canal tingués el seu propi lloc web o aplicació.

La COPPA prohibeix, entre altres coses, la recollida d’informació com ara noms, adreces, adreces IP i cookies sense el consentiment previ dels pares. La llei també exigeix ​​que els llocs “publiquin una política de privacitat completa, notifiquin directament als pares sobre les seves pràctiques de recollida d’informació i obtinguin el consentiment parental verificable abans de recopilar informació personal dels seus fills o compartir-la amb altres”..

Canvis de privadesa de YouTube

El motiu del desplegament de YouTube d’aquest canvi és una demanda que la plataforma de compartició de vídeos va saldar amb el govern per violar COPPA. Al setembre, YouTube va ser multat per 170 milions de dòlars pel regulador nord-americà, la Comissió Federal del Comerç (FTC) i, com a part de la liquidació, va prometre ajustar-se..

Ara està prohibit publicar anuncis orientats en vídeos de nens. A més, serà impossible fer comentaris sobre vídeos dirigits a un públic jove. Moltes de les altres funcions de YouTube, com ara enviar notificacions automàtiques, també estan desactivades.

Els propietaris dels canals han de designar si els vídeos que pengen estan “dirigits a nens”. L’objectiu d’aquest requisit és assegurar-se que tant YouTube com els propietaris de canals compleixen la legislació.

A més, com que no sempre és possible saber qui és l’espectador, qualsevol persona que miri un “vídeo dels nens” és vista com un nen. No importa quants anys tingui realment l’espectador.

Les noves regles s’apliquen immediatament a tots els vídeos de tot el món. YouTube utilitzarà algorismes AI per verificar si els creadors han etiquetat correctament el contingut. A més, YouTube diu que anul·larà l’etiqueta en cas d’error o abús i pot prendre accions contra infractors, inclosa la cancel·lació del compte..

Fort impacte en el negoci dels creadors de vídeo

Els canals centrats en els vídeos dels nens, sens dubte, tindran un fort impacte empresarial i possiblement una pèrdua d’ingressos publicitaris. YouTube va dir que “es compromet a ajudar els creadors a navegar per aquest nou paisatge i a donar suport al nostre ecosistema de contingut familiar”.

Els creadors de vídeo saben des del setembre que els canvis es produirien. Com s’ha esmentat anteriorment, els creadors de vídeo han d’indicar-se si un vídeo està pensat o no per a nens. YouTube posa la responsabilitat i les multes de FTC als responsables.

La FTC proporciona directrius que ajuden els distribuïdors i creadors a determinar si el contingut s’adreça als nens. El contingut no es considera “dirigit a nens” només perquè alguns nens ho puguin veure. Però, segons els distribuïdors i creadors, el video realitzat per a nens continua sent confús. O almenys prou àmplia i vaga com per espantar molts creadors de contingut.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me