Nou acte de seguretat en línia australià en la presa de decisions | VPNoverview.com

El ministre d’Austràlia, les comunicacions, la seguretat cibernètica i les arts, Paul Fletcher, va anunciar el esquema de les noves reformes de seguretat en línia per mantenir els australians en seguretat en línia. Els canvis proposats responen a una revisió àmplia de la legislació existent realitzada el 2018. Els interessats són convidats a donar comentaris sobre la proposta i el document de discussió el 19 de febrer de 2020.


Una Llei única de seguretat en línia

Avui, la legislació sobre seguretat en línia es basa en dos actes principals. El primer, la Llei de millora de la seguretat en línia de 2015, inclou disposicions per promoure la seguretat en línia, un sistema de denúncies i retirada per ciberassetjament de nens i maltractaments basats en imatges. El segon, la Llei de serveis de radiodifusió de 1992, inclou un sistema de queixes i retirada de continguts en línia prohibits i potencialment prohibits.

La nova proposta pretén reunir els marcs normatius existents en matèria de seguretat en línia en una sola Llei de seguretat en línia.

L’objectiu és:

 • Manteniu els elements que funcionen bé, com ara el ciberassetjament i els esquemes d’abús basat en imatges
 • Bretes d’adreces, sobretot quan els esquemes actuals estan desfasats
 • Creeu un marc més flexible que inclogui nous perjudicis en línia a mesura que sorgeixin
 • Ser capaç de mantenir els autors en comptes de les seves accions en línia
 • Millora la transparència i la rendició de comptes dels proveïdors de serveis en línia
 • Habiliteu al Comissari de seguretat electrònica protegir adequadament els australians en línia
 • Proporcioneu a tots els australians la informació, les eines i els recursos necessaris per implicar-se de manera segura en línia i generar resiliència davant els possibles perjudicis

La nova Llei tracta específicament l’exposició a contingut il·legal o inadequat i conductes perjudicials. Altres esquemes legislatius aborden les amenaces de ciberseguretat a la privadesa, disponibilitat i integritat de dades i xarxes, així com riscos relacionats amb els jocs en línia..

Salvaguardar les carreteres en línia

“Hi ha una desconnexió important entre les expectatives dels australians i el que ofereix la indústria d’Internet avui”, va dir ahir el ministre Fletcher en un discurs dirigint-se al National Press Club. “Una manifestació clau d’aquesta desconnexió és que molts dels productes i serveis digitals més populars d’avui no han estat dissenyats tenint en compte la seguretat dels usuaris.”

Va comparar la seguretat a “les nostres carreteres en línia” amb l’enfocament de seguretat en el mercat automobilístic mundial, on els fabricants mundials compleixen els estàndards internacionals, aplicats per la legislació de nacions sobiranistes, mentre subministren els seus vehicles als mercats globals..

Les plataformes han de tenir més responsabilitat

El ministre Fletcher també va instar els gegants tecnològics, com Facebook i Google, a “augmentar” i eliminar els continguts nocius més ràpidament, fent referència a atacs terroristes com els afusellaments de Christchurch el març del 2019. El terrorista va poder publicar una transmissió en directe dels seus actes horrorosos a Facebook, que es va compartir més d’un milió de vegades a les xarxes socials, es va copiar i difondre en altres plataformes en les hores posteriors a l’atac.

En virtut de la Llei proposada, el comissari de seguretat electrònica també tindria facultats addicionals per respondre ràpidament a un esdeveniment de crisi en línia sol·licitant als proveïdors de serveis d’internet que bloquegessin immediatament l’accés a llocs que allotgen contingut greument perjudicial o material extremadament violent, durant períodes de temps limitat..

Les plataformes d’Internet tindrien un màxim de 24 hores per eliminar el contingut perjudicial, en lloc de 48 hores segons les normes vigents. Això inclou ciberassetjament, maltractament i assetjament en línia, venjança porno i altres materials nocius.

Configuració de privadesa més forta a l’hora de comercialitzar els nens

Els jocs i aplicacions utilitzats pels nens poden ser conductes per a contingut i conductes ofensius i perjudicials. Per evitar que els nens accedeixin a continguts nocius, cal una combinació d’enfocaments, incloent educació, informació sobre com mantenir els nens segurs en línia, construir resiliència i regulació.

El Govern de Morrison treballa amb els proveïdors de serveis en línia per assegurar que els jocs, aplicacions i serveis en línia dirigits als nens estableixin els paràmetres de seguretat i privadesa als més restrictius per defecte..

Comissari de seguretat electrònica Sol·licitant comentaris

El departament busca informació sobre les propostes d’una nova Llei de seguretat en línia per millorar el marc regulatori de seguretat en línia d’Austràlia. El ministre Fletcher encoratja fermament aquells que estan interessats en la seguretat en línia a contribuir al procés de consulta.

Les parts interessades poden enviar els seus comentaris sobre les reformes proposades el 19 de febrer de 2020.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map