Les contrasenyes dèbils i reutilitzades són els culpables de la pirateria Disney +? | VPNoverview.com

Dies després que es publiqués el nou servei de streaming de Disney +, milers de clients han piratejat els seus comptes. L’ús de contrasenyes febles reutilitzades en diversos comptes és el culpable?


Contrasenyes dèbils per obtenir detalls

Molts articles sobre la pirateria Disney + semblen tenir un tema en comú i contrasenyes febles i utilitzar contrasenyes de manera repetida en diversos comptes.

Disney + és el nou servei de streaming basat en subscripcions de Disney que es va llançar oficialment dimarts passat. Des d’aleshores, segons suposadament, milers d’usuaris han piratat els seus comptes Disney +.

Aparentment, els pirates informàtics van accedir als comptes de Disney + dels subscriptors, que els van iniciar en els dispositius i després van canviar el correu electrònic i la contrasenya associats als comptes. Tanmateix, Disney diu que no creu que els seus sistemes hagin estat compromesos.

Un portaveu de Disney + va dir: “Disney es pren molt seriosament la privacitat i la seguretat de les dades dels nostres usuaris i no hi ha indicis que es produeixi una incompliment de seguretat a Disney +”.

A la venda al web fosc

Els comptes de clients piratejats estan disponibles a la web fosca de forma gratuïta o de 3 a 11 dòlars. Una subscripció al servei costa 7 dòlars (5,40 £) al mes. Els comptes robats contenen més que informació d’inici de sessió. De vegades també mostra el tipus de subscripció per a la qual es va inscriure i quan caduca. A més, com tots els comptes de Disney estan enllaçats, un pirateig del compte Disney + significa que tots els comptes de Disney d’un usuari estan piratejats. Això permetria als pirates informàtics accedir a comptes com els comptes de la botiga Disney o els parcs recreatius Disney de l’usuari.

El motiu pel qual es poden piratejar aquests comptes és degut als abonats que utilitzin les mateixes credencials a molts llocs diferents. Els pirates informàtics solen obtenir les credencials d’acer de llocs durant anteriors incompliments de seguretat i després provar-les en un lloc nou com Disney +. Si les credencials funcionen, robaran el compte.

Tanmateix, segons sembla, els usuaris que utilitzaven contrasenyes úniques també havien comprometut els seus comptes. Per tant, un altre culpable també devia estar a la feina. En aquest cas, és probable que aquests subscriptors de Disney + utilitzessin una contrasenya massa simplificada quan configuraven els seus comptes.

El que constitueix una contrasenya dèbil?

Les contrasenyes febles no són febles només per la seva longitud o pels caràcters utilitzats. Una contrasenya també és feble si una persona o un ordinador és fàcilment creïble. Els pirates informàtics solen utilitzar programes informàtics de cracking de contrasenyes construïts específicament per contrarestar contrasenyes. Una contrasenya com ara “PersonName @ 12345” pot semblar una contrasenya contundent, però no ho és, ja que és imaginable.

La creació de contrasenyes contundents és necessària per garantir que els comptes en línia no es piratin. A més, per assegurar-se que si es pirateja un compte no es pirategen tots els comptes, també heu de crear una contrasenya forta per a cada compte. Si utilitzeu la mateixa contrasenya forta a molts comptes, també es fa feble la contrasenya forta.

Per tant, per què els usuaris utilitzen contrasenyes febles? Perquè les contrasenyes fortes són més difícils de recordar. A més, molts creuen que la memorització d’una contrasenya forta per a cada compte en línia que tingui pot esdevenir molt difícil de gestionar.

Tot i això, hi ha gestors de contrasenyes disponibles que simplifiquen aquest procés. Els gestors de contrasenyes permeten als usuaris generar i emmagatzemar de forma segura contrasenyes contundents i exclusives, de manera que no hi ha excusa per utilitzar contrasenyes febles o reutilitzar contrasenyes en diversos comptes.

Per què Disney + no feia servir l’autenticació de dos factors?

El servei de streaming de Disney + no utilitza autenticació de dos factors. Els usuaris són notoris per utilitzar contrasenyes febles i reutilitzar contrasenyes que els són familiars en diversos llocs. Per tant, per què Disney + no va implementar aquesta forma d’autenticació molt més segura i, en aquest procés, pot evitar tot aquest incident de pirateria?

Kurt Knutsson, “CyberGuy” de Fox Business, assegura que els serveis de transmissió sovint no requereixen autenticació de dos factors a causa de que no els agrada als consumidors. Knutsson afirma que Disney ho va dir: “No volen fer-ho perquè els estudis han sortit sobre serveis de streaming i una de les coses que impedeixen que la gent s’adapti a ells és el fet que hagin de autentificar-ho constantment. Per tant, no volien que fos a la manera de l’usuari. “

El consumidor és responsable

Com que als subscriptors de serveis de transmissió no els agrada l’autenticació de doble factor, el consumidor és responsable de protegir els seus propis inicis de sessió. En conseqüència, el millor que poden fer els usuaris per protegir els seus inicis de sessió contra aquests atacs en el futur, és utilitzar contrasenyes generades aleatòriament per a tots els seus comptes i utilitzar un gestor de contrasenyes per gestionar-les..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me