La reproducció, la televisió i la descàrrega estan en augment gràcies al coronavirus. Quines pel·lícules i sèries veuen les persones? | VPNoverview.com

Des de la implantació de mesures de protecció per frenar la propagació del coronavirus, els serveis de transmissió, canals de televisió i llocs de torrent han experimentat un fort augment dels subscriptors, dels espectadors i del nombre de visitants. Diversos informes de mitjans i dades de recerca confirmen aquesta tendència, com Forbes, Torrentfreak i Comscore. Tot i que això no pot arribar a ser una sorpresa, és sorprenent que les pel·lícules i sèries sobre brots de virus siguin molt populars. La televisió en directe també ha augmentat el públic.


Nombre de subscriptors setmanals de Disney + Triplicat

Del dissabte 14 de març al dilluns 16 de març, el nombre d’abonats Disney + es va triplicar respecte a la setmana anterior. Es tracta del creixement més gran de Disney + fins al 2020. Un augment molt benvingut, ja que Disney va haver de tancar els seus parcs temàtics als EUA, Europa i Àsia a causa del brot COVID-19.

Què veuen les persones a Disney + durant el brot de Coronavirus?

Després de mesures de protecció més estrictes posades en pràctica a causa del brot COVID-19, Disney + va decidir impulsar la data de llançament d’algunes pel·lícules i sèries. En conseqüència, Frozen 2 i Marvel Agents de S.H.I.E.L.D. ja estan disponibles a Disney +. Per tant, no és d’estranyar que aquestes dues pel·lícules estiguin dins de les 10 millors pel·lícules i sèries Disney + més actuals, juntament amb alguns clàssics recentment llançats, originals Disney + i sèries infantils..

Tendències de pel·lícules i sèries a Disney+
1. Congelat 2
2. El rei lleó (2019)
3. Congelat
4. Mickey Mouse Clubhouse
5. Agents Marvel de S.H.I.E.L.D.
6. Star Wars: The Clone Wars
7. Moana / Vaiana
8. El mandolori
9. Sofia la Primera
10. Aladdin (2019)

Netflix ha vist la seva base de subscriptors un 47%

Netflix fa anys que va bé, però sembla que el brot COVID-19 augmenta encara més les seves xifres. Netflix ha vist créixer la base de subscriptors un 47% entre el 14 i el 16 de març. Aquesta informació és compatible amb Forbes, que es basa en el grup d’usuaris Netflix dels Estats Units. Els accionistes de Netflix semblen compartir la creença que Netflix es beneficiarà de l’efecte de captació. Mentre que moltes altres empreses estan lluitant amb caigudes importants del preu de les seves accions, les accions de Netflix van augmentar el 7% només al febrer. Tot i això, segons un missatge a Yahoo, s’espera que el creixement es redueixi a llarg termini o el nombre de subscriptors torni a reduir-se. Això es deu al fet que Netflix és un producte de luxe i amb la pròxima baixada econòmica prevista gràcies al brot de coronavirus, és probable que es cancel·lin les subscripcions a aquests productes..

Què veuen les persones a Netflix durant el brot de Coronavirus?

Actualment són molt populars les pel·lícules relacionades amb virus i brots de virus. Per tant, no és inesperat que el documental “Pandemic” estigui a la moda a Netflix. A més, les següents pel·lícules i sèries també atrauen a molts espectadors:

Tendències de pel·lícules i sèries a Netflix (Estats Units)
1. Tigre King
2. Tots americans
3. Realitzat per si mateix
4. La Plataforma
5. L’amor és cec
6. Tom Segura: Ball Hog
7. La Carta pel Rei
8. L’ocupat
9. Boss Baby: torna a l’empresa
10. 100 humans

En molts països, la gent està mirant Netflix americà. Això es deu al fet que la base de dades Netflix dels Estats Units té una gamma molt més àmplia de pel·lícules i sèries disponibles. En conseqüència, moltes persones fora dels Estats Units cerquen formes d’accedir a la versió nord-americana de Netflix.

Alguns serveis en streaming Vegeu el nombre de clients nous doble

En alguns països, els serveis de transmissió estan augmentant significativament el nombre de subscriptors. Un portaveu del servei de streaming holandès Videoland informa: “Quan es van posar en marxa mesures de protecció contra el brot de coronavirus, vam veure que el nombre de nous clients de Videoland es va duplicar.”

Videoland també va llançar la segona temporada de “Mocro Mafia” abans de la prevista, ja que hi havia molta demanda dels usuaris a causa de les mesures COVID-19. “Ara que molta gent s’allotja a casa, Videoland i el repartiment de Mocro Mafia han rebut nombrosos missatges de gent que ens demanava que estrenéssim la nova temporada abans.”

Altres serveis de reproducció locals com Cinetree, un servei de reproducció de pel·lícules arthouse, també estan augmentant el nombre de subscriptors. “El nombre de visites ha augmentat considerablement en les darreres setmanes”, va dir la fundadora de Cinetree, l’actriu Hanna Verboom, en una entrevista al diari holandès AD.

Serveis de reproducció inferiors de qualitat de vídeo

A petició de la Comissió Europea, Netflix i YouTube han reduït temporalment la qualitat dels seus vídeos. Això és degut a que, l’augment del nombre de vídeos que es transmeten, pot carregar d’altra banda Internet. En conseqüència, el comissari europeu, Thierry Breton, va posar en coneixement d’aquest possible problema diverses empreses tecnològiques. Amazon, Disney +, Apple TV +, Facebook i Instagram també han reduït la qualitat dels seus vídeos. Com a resultat, la qualitat d’àudio i de vídeo dels vídeos emmesos és lleugerament inferior, però almenys internet segueix sent accessible, fins i tot per als informes de mitjans sobre el brot de coronavirus.

Les valoracions de televisió creixen molt, les notícies i els temes actuals són particularment populars

La televisió és una de les formes més importants dels mitjans de comunicació en molts països. En temps de crisi, com per exemple amb la crisi coronavirus actual, quan la majoria de persones es queden fora de casa per necessitat, veure la televisió es fa més popular. En conseqüència, molts canals de televisió estan experimentant un augment significatiu en els seus números de visualització.

Als Països Baixos, l’organització independent Stichting KijkOnderzoek va examinar el comportament de les persones que han de romandre a casa com a part de les mesures de coronavirus. En les dues darreres setmanes, la gent ha estat mirant la televisió en directe quinze minuts més al dia de l’habitual. Fins al moment, el temps de la pantalla el 2020 ha augmentat en 33 minuts al dia respecte al mateix període de l’any anterior. Són especialment populars els programes del gènere de no ficció. Els programes d’actualitat i actualitat, com ara les notícies i conferències de premsa sobre la crisi VOCID-19, van representar el 38% del temps total de visualització. No en va, hi ha hagut una disminució important de la quantitat d’esdeveniments esportius que s’han vist, ja que s’han cancel·lat en gran mesura a causa del COVID-19.

Torrents també ha vist un augment de la freqüència de descàrrega durant la crisi de Coronavirus

Segons Torrentfreak, hi ha hagut un augment en el nombre de visitants dels llocs de torrent des que es van posar en marxa les mesures de protecció del coronavirus a Itàlia.

També té interès a la pel·lícula “Contagion”. Aquesta pel·lícula tracta sobre una pandèmia relacionada amb virus. Ara apareix en els 10 millors torrents més descarregats, tot i que la pel·lícula es va estrenar el 2011. Després que el grup de llançament de torrents YTS va llançar dues novetats de “Contagion” la setmana passada, la pel·lícula es va descarregar centenars de milers de vegades, suficient per guanyar una apareix al top 10 setmanal de les pel·lícules més baixades de Torrentfreak. Segons Torrentfreak, és la primera vegada que una pel·lícula més antiga es va dirigir al top 10 de la llista anys després de la seva primera publicació.

Quines pel·lícules i sèries s’han descarregat més durant el brot de Coronavirus?

Com és habitual, la llista de deu millors de Torrentfreak es compon principalment de pel·lícules recentment llançades. Tot i això, és destacable que la pel·lícula Contagion de gairebé deu anys ha aconseguit un lloc en aquesta llista dels deu primers llocs.

10 millors descàrregues de torrents
1. Star Wars: Episodi IX
2. L’home invisible
3. 1917
4. Sonic: The Hedgehog
5. Jumanji: El següent nivell
6. La caça
7. Congelat 2
8. Endavant
9. Contagi
10. El banquer

Aquesta llista també inclou Frozen 2, tot i que aquesta pel·lícula està legalment disponible a través de Disney +. Curiosament, segons sembla, hi ha qui prefereix descarregar aquesta pel·lícula a través de xarxes de torrents en lloc de subscriure’s a un servei de streaming, tot i que corren el risc d’aconseguir multes de descàrrega severes.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map