Lépésszámláló adatvédelmi kockázata VPNoverview.com

Talán nem akartad a fitneszkövető összes funkcióját. Vagy nem akarták költeni a pénzt egy fitneszkövető vásárlására. Talán csak azt akarta, hogy egy eszköz számítsa meg az elvégzett lépések számát, hogy egész nap nyomon tudja követni a fizikai aktivitását. Bármi is késztette úgy, hogy lépésszámlálót vásárol, valószínűleg nem az volt, így nyilvánosságra hozhatná magán egészségügyi adatait ismeretlen harmadik felek számára. Sajnos még sok egyszerű lépésszámláló is veszélyeztetheti a magánéletét.

A séta növekszik, mint a választás gyakorlata

Nincs szükség drága tornaterem tagság megvásárlására, nincs berendezés vásárlásra, nem kell különleges helyre menni. A séta kényelmes, olcsó és olyan könnyű, hogy szinte bárki meg tudja csinálni. Az erőteljes séta számos egészségügyi előnnyel jár. Ide tartozhat a fogyás, az olyan egészségügyi állapotok kezelése, mint például szívbetegség, cukorbetegség és magas vérnyomás, erősebb csontok, jobb hangulat és még sok más.

A napon belüli lépések számának mérése motiválhatja és ösztönözheti Önt a testmozgás rutinjának fenntartására. Ezért sokan fontolóra veszik egy lépésszámláló vagy lépésszámláló alkalmazás vásárlását a telefonjukhoz. Ez az egyszerű eszköz segít észlelni a járás trendeit. Sőt, ösztönözze Önt a fejlesztésre, és segítsen pontos nyilvántartást vezetni tevékenységéről. Ha lépésszámlálót választott, akkor a vásárlás előtt ne felejtse el gondolni magánéletére.

Lépésszámlálóval kevesebb van több

Lépésszámláló vagy lépésszámláló alkalmazás csak egy dolgot hajt végre – méri a megtett lépések számát. A fitnesz-követők számolnak lépéseket, mérik a pulzusszámot, riasztásként járnak el, figyelik az alvását és így tovább. Az egyszerűbb lépésszámláló választásának egyik jó oka az, hogy kevesebb annak kockázata, hogy a magáninformációk valaki más kezébe kerüljenek.

A fitnesz-követők sok egészségügyi információt figyelnek. Abban az esetben, ha az Ön személyes adatait sértik, előfordulhat, hogy valaki sokkal többet tud meg az egészségéről, mint amit valaha nyilvánosságra kíván venni. A lépésszámláló viszont mivel csak az elvégzett lépéseket számolja, kevésbé veszélyezteti magánéletét.


Annak ellenére, hogy a lépésszámláló kevesebb egészségügyi információt gyűjt rólad, ez mégis veszélyeztetheti a magánéletét. A lépésszámlálón gyűjtött érzékeny információk feltárhatják Önnel kapcsolatos lényeges információkat.

Az adatok trendjének feltárása

Smartphone Location MarkerAz elmúlt években az adatok tendenciáinak felkutatásakor speciálisan képzett embereket kellett papíron átmenni, hogy kiválasszák a legfontosabb információkat. Manapság szinte bárki, aki számítógéppel rendelkezik, azonnal elemezheti az adathordozókat, hogy kiválassza a trendeket. Ha valaki feltöri a lépésszámláló adatait, felfedheti a gyaloglás trendjeit.

Ezekkel az adatokkal könnyű megtudni, hogy mennyi időt tölt és sétálsz. Még inkább az a tendencia, amely szerint a napszakban inkább sétálni szeretne, könnyen ellophatja a tolvajokat, mert tudják, mi a legjobb idő az otthonába való belépéshez. A gyaloglás tendenciáinak felismerésével könnyedén észlelhető, hogy mikor megy dolgozni, mikor hagyja el az asztalát ebédre, és még sok minden mást. Még a lépésszámlálójának szerény adatai is értékes információkkal szolgálhatnak az adatlopók számára, akik el akarják készíteni az életét.

A helyadatok értékesek

Mivel a lépésszámlálója valószínűleg mindig rajtad áll, ha a gyaloglás helyadatait is szolgáltatja, ami veszélyezteti az Ön személyes adatait. A célzott hirdetésekkel kapcsolatos hirdetési profil létrehozása drasztikusan javul, ha a helyadatok összekapcsolhatók a profilod többi információjával. Ahol az internetes keresések és a webhelytevékenység csak képet ad arról, hogy Ön online tevékenysége, a helymeghatározási adatok sokkal teljesebb képet nyújtanak az offline kapcsolattartókról..

Lépésszámlálók gyakran követik a helyet, hogy megmutatják az útvonalat, amelyen sétáltál, és hogy milyen messzire mentél. Ugyanez az információ feltárhatja otthonának és munkahelyének címét. Kedvenc élelmiszerüzletébe, éttermébe és helyi kocsmájába és környékére tett lépéseit a praktikus lépésszámláló adja meg. A lépésszámlálóhoz mellékelt helymeghatározási adatok segítségével nyomon követhetők is az információk arról, hogy melyik orvoshoz látogasson el, függetlenül attól, hogy új szakembert látogat meg, vagy ellátogat a gyógyszertárba..

Mennyire aktív vagy??

Az egészségre vonatkozó információk a legértékesebb és legfontosabb információk, amelyeket össze lehet gyűjteni. Emiatt sok egészségbiztosító társaság kedvezményt kínál, ha lépésszámlálóval vagy fitneszmérővel kapcsolatos információkat oszt meg. Ha nem jár elegendő lépést, az elkövetkező években a díjak emelkedhetnek. Sokan szívesen osztják meg ezt az információt abban a reményben, hogy kedvezményt kapnak a prémiumokra. Ez azonban ön ellen is működhet. Ha nem teljesíti a meghatározott tevékenységi kvótát, akkor nemcsak elveszíti kedvezményét, hanem az elkövetkező években a díjak növekedésének kifizetését is eredményezheti..

Védje magánéletét

Olyan korban élünk, ahol az információ a legértékesebb áru. Sok vállalat kizárólag az információgyűjtés, -gyűjtés és -elemzés nyereségéből áll. Önnek joga van a magánélet védelméhez, különös tekintettel az egészségre vonatkozó információkra. A magánélet megsértésének potenciáljának egyszerű felismerése segít megalapozottabb döntések meghozatalában a lépésszámláló használatáról és a magánélet védelme érdekében tett lépésekről..

Az egyik egyszerű eszköz, amely jelentős hatással lehet a magánélet védelmére, a VPN-szolgáltatás. Ha VPN-en keresztül csatlakozik az internethez, anonimá teszi az adatait. Mivel a webhely vagy szolgáltatás soha nem kapcsolódik közvetlenül az eszközéhez, a VPN szolgáltatás közvetítőként működik, és az Ön adatait bizalmasan kezeli. Ha többet szeretne tudni arról, hogy a VPN miként segíthet Önnek adatainak bizalmas kezelésében, olvassa el az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN kiválasztásáról szóló üzenetünket..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me