Hogyan lehet anonimként letölteni egy VPN-t VPNOverview

Szeretné hallgatni a kedvenc zenekar legújabb albumát? Vagy láthatod azt az új műsort, amelyről mindenki beszél? Manapság minden elérhető online, így nem is kell elhagynia a házat.


Természetesen vannak aggodalmak a letöltésről, akárcsak minden online tevékenység esetén. Egyrészt valószínűleg anonim módon és biztonságosan szeretne letölteni. A torrent hálózatok nagyon hasznosak, de megfertőzhetők például az Ön adatait megkísérlő rosszindulatú felekkel is. Másodszor, a torrent letöltésekor felmerülhet néhány kérdés, például: Jogi? Bírságot kapok? Ezekre a kérdésekre fogunk foglalkozni ebben a cikkben.

Ami a biztonságos és névtelen letöltést illeti, ez a cikk fő hangsúlya, hogy a VPN nagyon hasznos eszköz a fájlok letöltése során az adatvédelem és biztonság javításához. Mint ilyen, a cikkben mindent elmondunk neked arról, hogy miként lehet ezt a praktikus eszközt alkalmazni a torrentek sokkal biztonságosabb és névtelen letöltésére.

Névtelen letöltés VPN-sel

Laptop letöltéseA magánélet és a személyes adatok védelme nagyon fontos. Ezért bölcs dolog lenne mindig csatlakozni a VPN-hez, amikor online csatlakozik a számítógépére, táblagépére vagy okostelefonjára. A VPN-kapcsolat titkosítja az adatforgalmat, és külső kiszolgálón tovább irányítja. Ez a titkosítás extra védelmet nyújt a hackerek és a kémprogramok ellen, amelyek gyakran megtalálhatók egyes torrent hálózatokban. Ezenkívül a VPN megvédi személyes adatait, és anonimitást biztosít. Ha VPN-sel lép fel az interneten, akkor ezt egy külső szerver IP-címén keresztül teszi meg. Emiatt mások, például a hackerek és a meglátogatott webhelyek, nem fogják látni az Ön tényleges IP-címét. Ily módon senki nem köti össze az online tevékenységeit veled. A VPN sokféle felhasználást igényel, így a különféle szolgáltatók is.

Egyesek, akik illegálisan töltik le a torrenteket, vagy filmeket és show-kat közvetítenek olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a Popcorn Time vagy a Kodi, VPN-t használnak az IP-cím elrejtésére. A szerzői jogi szervezetek nem képesek nyomon követni, hogy ezek az emberek mit csinálnak online. Természetesen nem szabad VPN-t használni zenék, filmek és sorozatok illegális feltöltésére és letöltésére. A torrent webhelyről való letöltés azonban nem feltétlenül illegális. Nagyon sok használható jogi tartalom érhető el a P2P-hálózatokon keresztül.

Az internetkapcsolat biztonságának és magánéletének biztosítása érdekében célszerű VPN-t használni letöltéskor (vagy ehhez bármit online tenni). Sajnos nem minden VPN-szolgáltató vagy kompatibilis a P2P letöltéssel. Ezért az alábbiakban felsorolunk 3 olyan VPN-szolgáltatót, amelyek lehetővé teszik az anonim (torrent) letöltést és biztonságos, stabil és gyors kapcsolatot biztosítanak.

A legjobb 3 VPN névtelen letöltéshez

1. ExpressVPN névtelen letöltéshez

Az ExpressVPN ideális a torrent letöltéséhez. Ennek a szolgáltatónak nincs jogi kötelezettsége arra, hogy a felhasználóival kapcsolatos információkat harmadik személyekkel megossza. A társaság tulajdonosai stratégiai döntést hoztak a társaságnak a Brit Virgin-szigeteken való nyilvántartásba vételéről, amely magánélet paradicsoma. Végül is a Brit Virgin-szigetek cégeinek nem kell naplókat tárolniuk, amelyek a felhasználók internetes tevékenységeit tartalmazzák. Mint ilyen, az ExpressVPN kijelenti, hogy semmilyen felhasználói naplót nem tárol. Sőt, a legjobb VPN-szolgáltatók általános listájánk tetején vannak. Meg kell jegyeznünk, hogy mind a minőség, mind az ár szempontjából a spektrum felső végén vannak. Szolgáltatásaik nem olcsók, de ismét prémium, biztonságos, kiváló minőségű, rendkívül gyors kapcsolatokat kínálnak, gyakorlatilag tökéletesen anonim letöltésre. Ez elengedhetetlen funkció a nagy fájlok letöltéséhez. Ügyfélszolgálatuk (24/7) nagyon jó, és alkalmazásuk felhasználóbarát. Nagyon jó az is, hogy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy kockázataik nélkül kipróbálják szolgáltatásaikat.

2. NordVPN névtelen letöltéshez

Az NordVPN székhelye Panamában van, tehát jogilag nem kötelező a felhasználói naplók tárolása. Ez azt jelenti, hogy nem regisztrálják az Ön tevékenységeit online. Biztonságos kapcsolatot kínálnak, amely nagymértékű névtelenséget nyújt Önnek az interneten. A NordVPN lehetővé teszi, hogy online csatlakozzon hat emberrel egyszerre, egyetlen előfizetéssel. Szinte 60 országban világszerte több mint 5400 szerverük van. A legfontosabb, hogy a NordVPN kompatibilis a P2P letöltéssel.

3. Surfshark névtelen letöltéshez

A Surfshark kiváló lehetőség a letöltők számára, akik a bank megszakítása nélkül akarják javítani adatvédelmüket és biztonságukat. Valójában a Surfshark a legolcsóbb, igazi prémium VPN, amelyet sikerült megtalálnunk. Ez a leginkább megfizethető előfizetés havi 1,99 dollárt fog visszatéríteni.

Az áratól eltérően, amit néhányan sugallhatnak, a Surfshark ugyanakkor nem veszélyezteti a biztonságot és az adatvédelmet. Valójában, mint az ExpressVPN, a Surfshark hivatalosan bejegyzett a Brit Virgin-szigeteken is, vagyis nem kell, és nem kell tárolniuk felhasználói naplókat. Ezen felül szilárd titkosítást, nagyszerű protokollokat kínálnak, és nagy egyensúlyt kínálnak a sebesség és a biztonság között a szerverüknél. Mint ilyen, a Surfshark lehetővé teszi a nagy torrent fájlok kényelmes és biztonságos letöltését.

Végül a Surfshark 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa magának, mielőtt teljes mértékben elkötelezte magát..

Mikor történik a névtelen letöltés a torrensek és a P2P hálózatok illegális használatával?

Az online letöltés a torrent oldalakon és a P2P hálózatokon önmagában nem törvénytelen. Vigyázni kell arra, hogy a fájlok letöltésekor a vonatkozó szerzői jogi törvényeknek megfelelően jár el. Ha a tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, és letöltötte vagy feltölti, az illegális. Így a letöltött tartalomtól függ, hogy törvényes-e vagy sem.

Néhány torrent webhelynek rossz hírneve van a szerzői jogi szervezetekkel szemben, mivel az emberek ezeket a webhelyeket illegális anyagok cseréjére fogják használni. Az ilyen hely legismertebb példája a The Pirate Bay. A Pirate Bay-en az emberek gyakran megosztanak és letöltnek filmeket, sorozatokat és zenéket, amelyek szerzői jogvédelem alatt állnak. Egyre több országban a szerzői jogi szervezeteknek megengedik, hogy információkat gyűjtsenek a torrent oldalakon és a streaming szolgáltatásokban aktív emberekről. Figyelemmel kísérik azoknak az IP-címeket, akik illegálisan töltöttek le és töltöttek fel filmeket, sorozatokat, könyveket és zenét, vagy illegális streaming szolgáltatásokat használnak. Ezekkel a nyomon követett IP-címekkel néhány országban még az emberek büntetését is elkezdték. Ez az oka annak, hogy egyes letöltők VPN-t használtak IP-címük elrejtésére. Ne felejtse el azonban, hogy a letöltés előtt mindig meg kell ismerkednie az alkalmazandó szerzői jogi törvényekkel, és ezekkel összhangban kell eljárnia.

Néhány dolog, amelyet általában illegálisnak tekintnek:

 • Szoftver, például játékok megosztása vagy letöltése a torrent oldalakon
 • Szerzői joggal védett filmek vagy sorozatok letöltése vagy megosztása
 • Zene megosztása vagy letöltése, amelyért még nem fizetett

A torrentek és a P2P programok jogszerűsége

Igen, a BitTorrent és az Utorrent platformok letöltése jogszerű. Ezek felhasználhatók szoftver javítás, demonstrációs játék vagy film előzetes letöltésére. Ezekben az esetekben ez nem illegális, mert nem sérti senki szerzői jogait. Ismét csak akkor válik illegálissá, ha a letöltött tartalmat szerzői jog védi. Nehéz lehet meghatározni, hogy van-e valamely fájl szerzői joga. Hüvelykujjszabályként, ha valahol meg lehet vásárolni, akkor ez szerzői jogvédelem alatt áll.

Végső gondolatok

Használhat VPN-t névtelen letöltéshez a torrent hálózatokból. A VPN titkosításának köszönhetően a harmadik felek számára nehezebb a kémkedés a letöltés során. Ezenkívül azok, akik nyomon követik a letöltött emberek IP-címeit, nem fogják látni a személyes IP-címedet, hanem látni fogják a VPN által az Ön számára biztosított IP-címet. Mint ilyen, adatait és magánéletét sokkal jobban védik a hackerek, a spyware és más rosszindulatú felek.

Nem minden VPN-szolgáltató engedélyezi a letöltést torrent-oldalakon vagy P2P-hálózatokon keresztül. Ennek oka az, hogy megakadályozzák a felhasználókat az illegális anyagok letöltésében. Az országtól függően, ahol a VPN szolgáltató regisztrált, az illegális letöltés problémákat okozhat a hatóságoknál. Előfordulhat, hogy egy VPN-szolgáltató engedélyezi a letöltést a kiválasztott szerverekre. Ez a szerverek helyétől és az adott ország jogszabályaitól függ. Ha egy VPN-szolgáltató engedélyezi a letöltést, akkor általában feltételezheti, hogy ez biztonságosan és névtelenül történik meg, feltéve, hogy ez egy jó VPN. Ha a három említett VPN közül választja, akkor biztos lehet benne, hogy biztonságosan és kényelmesen letöltheti a torrenteket!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map