Riscurile de confidențialitate ale pedometrului dvs. | VPNoverview.com

Poate că nu ai dorit toate funcțiile unui tracker de fitness. Sau nu ai vrut să cheltuiți banii pentru a cumpăra un tracker de fitness. Poate tot ce-ți doreai cu adevărat a fost un dispozitiv care să numere numărul de pași pe care-i faceți pentru a vă putea urmări activitatea fizică pe parcursul zilei. Orice v-a determinat să decideți să cumpărați un pedometru, probabil că nu a fost astfel încât să puteți dezvălui informațiile dvs. despre sănătate privată unor terți necunoscuți. Din păcate, chiar și multe pedometre simple pot reprezenta un risc pentru confidențialitatea ta.


Mersul este în creștere ca exercițiu al alegerii

Nu este nevoie să cumpărați o membră scumpă la sală, nici un echipament de cumpărat, nici o nevoie să mergeți într-o locație specială. Mersul pe jos este convenabil, ieftin și atât de ușor aproape oricine o poate face. Există multe avantaje pentru sănătate pentru o plimbare viguroasă. Aceasta poate include pierderea în greutate, gestionarea condițiilor de sănătate, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și hipertensiunea arterială, oasele mai puternice, starea de spirit îmbunătățită și multe altele.

Măsurarea numărului de pași pe care îi parcurgeți într-o zi vă poate ajuta să vă motivați și să vă încurajați să continuați o rutină de exerciții. Din acest motiv, mulți oameni au în vedere achiziționarea unui pedometru sau a unei aplicații de pedometru pentru telefonul lor. Acest dispozitiv simplu vă poate ajuta să observați tendințele în mersul pe jos. Mai mult, te motivează să îmbunătățești și să te ajute să păstrezi o evidență exactă a activității tale. Dacă ați optat pentru un pedometru, nu uitați să vă gândiți la confidențialitatea dvs. înainte de a face acea achiziție.

Într-un pedometru Mai puțin este mai mult

O aplicație pentru pedometru sau pedometru face un singur lucru – măsoară numărul de pași pe care îi faceți. Următorii de fitness numără pași, măsoară ritmul cardiac, acționează ca o alarmă, monitorizează somnul și multe altele. Un motiv bun pentru a opta pentru un pedometru mai simplu este că există riscul mai mic de a face ca informațiile private să cadă în mâinile altcuiva.

Următoarele de fitness monitorizează o mulțime de informații despre sănătate. În cazul în care confidențialitatea dvs. este compromisă, cineva poate ajunge să știe mult mai multe despre sănătatea dvs. decât v-ați dori vreodată să deveniți public. Pe de altă parte, un pedometru, întrucât contează doar pașii pe care îi faceți, prezintă un risc mai mic pentru confidențialitatea dvs..

Cu toate acestea, chiar dacă un pedometru colectează mai puține informații despre sănătate despre tine, acesta poate prezenta totuși un risc pentru confidențialitatea ta. Informațiile sensibile colectate prin pedometru ar putea expune informații vitale despre tine dacă sunt relevate.

Localizarea tendinței în date

Marcator locație smartphoneÎn anii trecuți, identificarea tendințelor de date utilizate a solicitat persoanelor special instruite care trec prin movile de hârtie pentru a alege informațiile cheie. Astăzi, aproape oricine are un computer poate analiza instantaneu munți de date pentru a alege tendințele. Dacă cineva îți poartă datele pedometrului, ar putea expune tendințele cu privire la mersul tău.

Cu aceste date, este ușor să aflați ce timp petreceți mersul și cât de mult mergeți. Mai mult, ceea ce privește o tendință în ce moment al zilei preferi să mergi la plimbare ar putea duce cu ușurință la hoți care știu cel mai bun moment pentru a intra în casa ta. Prin identificarea tendințelor în mersul dvs., ar putea fi ușor să observați ce oră mergeți la serviciu, la ce oră vă lăsați de pe birou pentru prânz și multe altele. Chiar și datele modeste din pedometrul dvs. pot oferi informații valoroase pentru hoții de date care doresc să creeze un profil al vieții voastre.

Datele de locație sunt valoroase

Deoarece pedometrul dvs. este probabil în permanență pentru dvs., dacă oferă și date despre locația despre locul în care ați mers, ceea ce vă compromite confidențialitatea. Construirea unui profil publicitar pentru anunțuri vizate este îmbunătățită drastic dacă datele despre locație pot fi corelate cu alte informații din profilul dvs. În cazul în care căutările pe web și activitatea site-ului dvs. oferă doar o imagine a activității dvs. online, datele despre locație oferă o imagine mult mai completă despre cine sunteți offline.

Pedometrele urmăresc adesea locația pentru a arăta traseul pe care l-ați parcurs și cât de departe ați parcurs. Dar aceleasi informatii iti pot dezvalui adresele de acasa si de munca. Pașii dvs. în jurul și în jurul magazinului dvs. alimentar preferat, restaurantului și pub-ului local sunt dați de pedometrul dvs. la îndemână. Chiar și informații despre medicul pe care îl vizitați, dacă vizitați un nou specialist sau vizitați farmacia, pot fi urmărite de datele de locație atașate pedometrului dvs..

Cât de activ ești??

Informațiile despre sănătatea dvs. sunt unele dintre cele mai valoroase și personale informații care pot fi adunate. Din acest motiv, multe companii de asigurări de sănătate oferă o reducere dacă partajați informații de la un pedometru sau un tracker de fitness. Eșecul de a parcurge suficient de mulți pași ar putea duce la o creștere a primelor în următorii ani. Mulți oameni se împărtășesc confortabil cu aceste informații în speranța de a obține o reducere la prime. Cu toate acestea, s-ar putea să funcționeze și împotriva ta. Nerespectarea unei anumite cote de activitate specificate și este posibil să nu pierdeți doar reducerea, dar și să plătiți o creștere a primelor pentru anii următori..

Protejează-ți confidențialitatea

Trăim într-o epocă în care informația este cea mai valoroasă marfă. Multe companii există doar pe profit din colectarea, colectarea și analizarea informațiilor. Aveți dreptul de a vă proteja confidențialitatea, mai ales când vine vorba de informații despre sănătatea dvs. Simplificarea recunoașterii potențialului unei invazii a vieții private vă poate ajuta să luați decizii mai informate despre modul în care utilizați un pedometru și măsurile pe care le faceți pentru a vă proteja confidențialitatea.

Un serviciu simplu care poate avea un impact major asupra protejării vieții private este un serviciu VPN. Conectându-vă la internet printr-un VPN, vă faceți datele anonime. Deoarece site-ul sau serviciul nu se conectează niciodată direct cu dispozitivul dvs., serviciul VPN funcționează ca un intermediar, păstrând informațiile private. Pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta o VPN să vă păstrați informațiile private, consultați postarea noastră cu privire la alegerea celui mai bun VPN pentru nevoile dvs..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me