Proprietăți setările dvs. de confidențialitate Twitter | VPNOverview

Utilizarea platformelor de socializare precum Twitter online este foarte mult ca să nu ai perdele acasă la ferestre. Există momente în care nu vă deranjează să aveți ferestrele deschise către lume și alte ori preferați să păstrați lucrurile mai private. Gestionarea setărilor de confidențialitate Twitter vă permite să controlați când se închid perdelele, păstrând informațiile private. Twitter știe mai multe despre tine decât ai putea crede. Luând doar câteva minute pentru a examina setările de confidențialitate, puteți face experiența dvs. online mai sigură.


Probleme de confidențialitate Twitter

Logo Twitter SmartphoneAcțiunea Twitter a suferit recent un regres în timp ce bancherii de investiții au început să scurteze acțiunile pe baza preocupărilor de confidențialitate. Potrivit unui raport al Investopedia, există îngrijorări serioase că utilizatorii de twitter pot revolta pe măsură ce utilizarea de date private de către Twitter iese la iveală. Twitter vinde nu numai reclame vizate, ci vinde și datele utilizatorilor către agenții de publicitate. Aceasta este o mină de aur cu informații care va face ca Twitter să fie raportat la 400 de milioane de dolari în 2018.

În 2017, Twitter și-a încheiat sprijinul pentru funcția „Nu urmăriți”. Twitter are acum cod de urmărire pe multe site-uri web. Aceste site-uri se raportează înapoi la Twitter când le vizitați. Acest lucru permite Twitter să vă monitorizeze activitatea pe platforma lor. În plus, ei pot monitoriza site-urile pe care le vizitați în afara Twitter-ului. Având în vedere aceste îngrijorări, poate fi un moment bun pentru a actualiza setările de confidențialitate.

Găsirea Setărilor de confidențialitate Twitter

Primul pas pentru preluarea controlului asupra setărilor dvs. de confidențialitate pe Twitter este să localizați setările la care aveți acces. De pe orice dispozitiv pe care îl utilizați, accesați „Setări” și selectați „Confidențialitate și siguranță”.

Confidențialitate și siguranță Twitter

Derulați în jos la „Personalizare și date” și alegeți „Editare”. Acum sunteți pe pagina „Personalizare și date” și puteți începe să vă schimbați Setările de confidențialitate Twitter.

Personalizare Twitter și date

Modificați-vă Setările Twitter

După ce ați făcut drum prin labirintul de setări, puteți schimba mai multe lucruri. Mai jos veți găsi o listă de setări la care vă sfătuim să aruncați o privire.

Setarea anunțurilor personalizate

În majoritatea cazurilor când o aplicație îți personalizează experiența, înseamnă că îți folosesc informațiile pentru a face reclamele pe care le vezi mai relevante pentru tine. În cazul Twitter, monitorizarea are loc prin activitatea dvs. de pe Twitter. Dar știu și ce dispozitiv utilizați și locațiile în care călătoriți. În plus, Twitter monitorizează site-urile web și aplicațiile pe care le utilizați care se integrează cu Twitter. În schimb, acestea pot furniza datele dvs. către terți. Twitter selectează aceste opțiuni în mod implicit, dar puteți modifica aceste setări pentru a se potrivi cu preferințele dvs..

Setarea anunțurilor personalizate Twitter

Dacă lăsați această casetă bifată, Twitter permite să monitorizeze tweeturile pe care le citiți sau să le răspundeți, precum și pe tweeturile pe care le trimiteți. Această setare oferă, de asemenea, permisiunea Twitter de a combina activitatea dvs. Twitter cu alte activități online. Dacă vizitați site-ul web al unei companii pe un dispozitiv în care v-ați conectat la Twitter, acestea pot utiliza aceste informații. De exemplu, acestea vă pot afișa anunțuri de pe site-uri web sau companii similare. Twitter poate, de asemenea, să partajeze aceste informații cu agenții de publicitate. Astfel vă pot arăta publicitate mai relevantă despre acea afacere, chiar și atunci când nu sunteți pe Twitter.

Dacă preferați să nu partajați aceste informații cu Twitter și agenții de publicitate ai acesteia, pur și simplu debifați caseta de lângă reclame personalizate.

Personalizare bazată pe dispozitivul dvs.

Personalizare Twitter bazată pe dispozitiv

Această casetă oferă permisiunea Twitter pentru a monitoriza dispozitivul din care accesați Twitter și pentru a vă „îmbunătăți experiența” în consecință. Așadar, de exemplu, dacă ai tendința de a verifica site-urile de știri de pe laptop pe măsură ce folosești Twitter și ai tendința de a verifica știri de divertisment pe telefonul tău, Twitter îți va arăta mai multe reclame legate de știri pe experiența laptopului și mai multe reclame legate de divertisment în timpul telefon. Twitter face acest lucru urmărind site-urile web și aplicațiile pe care le utilizați care folosesc și Twitter. chiar și atunci când nu utilizați Twitter.

Dacă debifează această casetă, se va opri acest nivel de personalizare pentru toate dispozitivele tale.

Personalizare bazată pe locație

Twitter îți personalizează experiența publicitară pe baza mai multor factori. De exemplu, aceștia verifică locul în care v-ați înscris pentru Twitter, unde vă aflați în prezent și alte locuri unde ați fost. Lăsați caseta „Personalizați în funcție de locurile unde ați fost”, dați permisiunea de a face acest lucru prin twitter monitorizând locația dvs. Twitter vă poate monitoriza locația prin serviciile de localizare ale unui telefon, prin Wi-Fi-ul pe care îl utilizați și chiar prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Twitter vă va folosi informațiile despre locație pentru a vă afișa anunțuri legate de companiile din apropierea locației dvs. actuale. Este posibil să vedeți chiar și anunțuri pentru companii pe un traseu pe care călătoriți des. De exemplu, dacă în fiecare zi în drum spre și de la școala copilului dvs., treceți o brutărie care face reclamă pe Twitter, este posibil să vedeți o reclamă pentru acea panificație la următoarea conectare..

Personalizarea Twitter pe baza locurilor în care ați fost

Dacă preferați să nu partajați locația dvs. cu Twitter și agenții de publicitate, debifați această casetă pentru a dezactiva monitorizarea locației Twitter.

Monitorizarea datelor pe Twitter

Twitter oferă, de asemenea, două opțiuni pe care le puteți deselecta pentru a schimba modul în care Twitter vă monitorizează și vă împărtășește informațiile. Unul este „Urmăriți unde vedeți conținut Twitter pe web”. Această setare urmărește activitatea dvs. în site-uri web și vă stochează istoricul web pentru a vă sugera alte site-uri web și conturi Twitter pe care poate doriți să le urmați.

Pista de date Twitter

A doua casetă, „Partajează-ți datele cu partenerii de afaceri Twitter”, dă permisiunea Twitter pentru a partaja detalii private despre tine, care nu sunt incluse în profilul tău de Twitter. Aceasta include conținutul pe care l-ați examinat și interesele dvs. pe baza profilului dvs. de Twitter.

Twitter dezactivează toateDebifează aceste căsuțe pentru a opri Twitter de la monitorizarea și distribuirea informațiilor tale. În plus, dacă preferați ca Twitter să nu folosească niciuna din aceste setări de personalizare și date, puteți selecta „Dezactivați toate” din partea de sus a listei pentru a debifa fiecare dintre ele. Desigur, nu veți avea avantajul publicității relevante. Cu toate acestea, s-ar putea să vă simțiți mai în siguranță atunci când cunoașteți confidențialitatea.

Alte opțiuni importante de confidențialitate

Reveniți la ecranul „Confidențialitate și siguranță” pentru a găsi alte câteva setări de confidențialitate pe care poate doriți să le luați în considerare modificarea. În mod implicit, Twitter include informații despre locație în Tweeturile tale. Dacă nu doriți ca aceste informații să fie publicate, debifați caseta „Tweet cu o locație”. Pentru a șterge informațiile despre locație deja asociate cu tweet-urile dvs., faceți clic pe butonul „Ștergeți informațiile despre locație”.

În mod obișnuit, tweet-urile dvs. sunt publice pentru oricine dorește să le vadă. Bifând caseta de lângă „Protejează-ți Tweeturile”, doar cei pe care îi aprobați vor putea accesa tweet-urile tale.

Modificați setările din „Etichetare foto” pentru a împiedica oricine să vă poată eticheta într-o fotografie. Puteți alege să permiteți doar urmașilor să vă eticheteze, să permiteți oricui să vă eticheteze sau să împiedice pe cineva să vă eticheteze într-o fotografie.

Desigur, Twitter își actualizează din când în când politica de confidențialitate. Astfel, este bine să verificați periodic aceste setări pentru a vă asigura că partajați doar informațiile pe care le preferați.

Vă controlați confidențialitatea online

Confidențialitatea dvs. online este importantă. Deși este posibil să împărtășiți anumite informații, nu trebuie să puneți toate informațiile la dispoziția agenților de publicitate și a altor companii. Asigurați-vă că consultați celelalte articole noastre despre protejarea setărilor dvs. de confidențialitate pe Instagram, WhatsApp și Google.

Pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea online, luați în considerare conectarea printr-o rețea virtuală virtuală (VPN). Un VPN de calitate vă poate ajuta să anonimizați informațiile online, protejându-vă de companiile care vă urmăresc informațiile online. VPN-urile oferă, de asemenea, o serie de beneficii, inclusiv accesul la conținut restricționat la anumite locații geografice. Mai mult, cu un VPN puteți evita firewall-urile la locul de muncă sau alte locații restrânse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me