Extensii de top ale browserului pentru confidențialitate și securitate online

În acest moment, este posibil să fiți singura persoană care vă utilizează fizic computerul. S-ar putea să fii chiar singura persoană din cameră. Cu toate acestea, dacă nu luați măsuri pentru a rămâne anonim pe internet, nu navigați singur. De fiecare dată când accesați online, lăsați o urmă de informații care sunt vizibile mai multor terți decât puteți crede – iar ștergerea istoriei browserului dvs. nu va schimba nimic în acest sens.


În aceste zile nu putem merge o săptămână fără vești despre depășirea guvernelor care încearcă să monitorizeze și să controleze cetățenii pe internet. Dar guvernele nu sunt singurele care încearcă să arunce o privire asupra traficului dvs. online. Există mai multe alte entități cu profil inferior care ar putea colecta informațiile dvs. de identificare fără să știți. Acestea includ ISP-ul dvs., motoarele de căutare, site-urile individuale, rețelele sociale, administratorii rețelei locale, aplicațiile, sistemul dvs. de operare și personajul preferat al tuturor: hackerii.

În acest articol, veți găsi o serie de extensii de browser care vă pot ajuta să păstrați ochii asupra confidențialității. Extensiile VPN vă vor ajuta să navigați în mod anonim și să împiedicați accesul nedorit la datele dvs., în timp ce adblockerii pot bloca anunțuri enervante, iar administratorii de parole vă păstrează parolele în siguranță, fără a fi nevoiți să vă amintiți de ele.

Ce este a bextensie de server de rând?

Înainte de a introduce extensiile în sine, este important să înțelegeți care este exact o extensie de browser. O extensie de browser este o aplicație care se atașează de browser-ul dvs., de exemplu Firefox, Chrome, Edge sau Safari, pentru a-și mări funcționarea. Fiecare extensie are propria funcție specifică și se presupune că își asumă o sarcină pe care browserul nu o poate îndeplini de unul singur. Majoritatea browserelor au doar necesitățile goale atunci când vine vorba de funcționalitate. Confidențialitatea și protecția dvs. online pot fi sporite mult prin alegerea complementelor potrivite pentru terți. În timp ce browserele continuă să avanseze în opțiunile lor, acestea nu pot corespunde caracteristicilor aplicațiilor dedicate. Aceste aplicații includ rețele virtuale private (VPN), blocante de anunțuri și manageri de parole.

Extensii VPN pentru navigare privată securizată

VPN-conexiune la InternetRețelele private virtuale sunt în jur de mult timp, dar până de curând au fost tărâmul profesioniștilor IT. Guvernele și întreprinderile le-au folosit pentru a oferi angajaților acces sigur din locații îndepărtate. Acum, însă, aproape oricine poate folosi unul. Un VPN redirecționează traficul dvs. printr-o rețea privată separată în drum spre destinația finală. VPN înlocuiește informațiile utilizatorului cu cele proprii, astfel încât nici măcar site-ul final nu știe de unde provine traficul inițial. Există trei avantaje principale pentru VPN-uri:

 • Anonimat: Fiecare site web citește și stochează adesea datele IP ale utilizatorilor săi. Aceste date conțin informații despre computer și conexiunea de rețea și ar putea fi utilizate pentru a vă identifica personal. După cum am menționat mai sus, un VPN adaugă un pas intermediar la călătoria datelor dvs. Prin urmare, site-ul țintă poate vedea doar informațiile IP ale rețelei la distanță, nu și a ta.
 • Navigare sigură: Pe lângă anonimizarea datelor dvs., rețelele VPN sunt bine criptate. Acest lucru face ca datele în sine să fie extrem de dure, uneori imposibil de citit de către terți neautorizați. Acest lucru este util mai ales atunci când vă conectați la rețele Wi-Fi publice nesigure, precum cele din cafenele, biblioteci, etc.
 • Conținut deblocat: Internetul este cel mai mare progres în a face lumea un loc mai mic și mai bine conectat pentru umanitate. Este plin de conținut bogat și divers, de pe tot globul. Din păcate, un anumit conținut nu este încă accesibil în afara unei anumite zone geografice. Sau mai rău: un anumit conținut este chiar blocat în anumite țări. Este destul de comun ca utilizatorii YouTube și Netflix să se confrunte cu un mesaj care afirmă că un videoclip popular nu este disponibil în țara lor. VPN-urile vă permit să evitați astfel de geoblocuri direcționând traficul dvs. printr-un server din țara gazdă a videoclipului.

VPN-urile sunt cel mai adesea disponibile ca aplicații de sine stătătoare, dar două dintre preferatele noastre includ extensii intuitive de browser pentru acces facil la funcțiile lor. Aici sunt ei:

Extensia browser-ului ExpressVPN pentru Firefox, Chrome și Safari

ExpressVPN este un serviciu popular VPN care câștigă constant notele de top în recenziile noastre interne. Ca toate VPN-urile premium, ExpressVPN necesită un abonament, deși veți primi cu siguranță ceea ce plătiți. După instalarea aplicației pe computer, extensia vă oferă acces direct la setări și funcții direct din browserul ales. Acest lucru vă permite să schimbați serverele VPN pentru a se potrivi cu pagina web țintă fără a fi necesar să părăsiți browserul. ExpressVPN are o rețea de peste 2000 de servere în 94 de țări, astfel încât nu veți avea probleme în a găsi unul care să se potrivească nevoilor dvs. Ca și aplicația în sine, extensia este foarte ușor de utilizat și plăcută cu care lucrați.

ExpressVPN a ocupat de mult timp poziția numărul unu în primele 5 cele mai bune VPN-uri ale noastre. Extensia lor de browser VPN funcționează la fel de bine. Pentru a utiliza această extensie, va trebui să obțineți mai întâi un abonament ExpressVPN făcând clic pe butonul din caseta de mai jos. După descărcarea aplicației și a extensiei browserului pe site-ul ExpressVPN, veți putea naviga și descărca în siguranță doar cu câteva clicuri.

Extensia de browser pe care o oferă ExpressVPN, va apărea în colțul din dreapta sus al browserului dvs. după ce l-ați instalat. În ecranul care apare, puteți alege cu ușurință o locație și activa VPN. Imaginile de mai jos vă pot oferi o idee despre aspectul acestei extensii.

Extensia browser-ului ExpressVPN activată

Extensia browserului NordVPN pentru Chrome și Firefox

NordVPN este un alt serviciu VPN cu o opțiune de extindere a browserului bine concepută. Deși este o alternativă mai puțin costisitoare pentru ExpressVPN, este totuși un serviciu premium. Are o rețea de aproape 4.500 de servere, distribuite în peste 60 de țări. Dacă securitatea este o prioritate maximă, criptarea SSL pe 2048 de biți de NordVPN și suportul pentru toate protocoalele VPN majore o fac o alegere sigură. S-ar putea să nu fie la fel de rapid sau să ajungă la mai multe țări precum ExpressVPN, dar v-ar fi greu să găsiți ceva mai bun în acest punct de preț.

Extensia browser-ului NordVPN este disponibilă pentru Chrome, Brave și Firefox. Descărcarea este foarte ușoară, deși aveți nevoie de un abonament pentru ca acesta să funcționeze. Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a accesa site-ul web NordVPN. Urmați instrucțiunile, descărcați extensia și veți fi bine să accesați doar câteva minute.

Extensii VPN pentru Opera

Navigatorul Opera nu este utilizat la fel de mult ca alte browsere, cum ar fi Chrome, Edge și Firefox. Prin urmare, cele mai mari servicii VPN, precum ExpressVPN și NordVPN, nu oferă nicio extensie de browser pentru Opera. Aceasta nu înseamnă însă că utilizatorii Opera nu au opțiuni. O mulțime de VPN-uri oferă extensii VPN care sunt, de asemenea, acceptate de browserul Opera. Opțiunile includ Zenmate VPN, PIA și Tunnelbear. Vizionând pagina de extensii Opera, veți putea găsi, de asemenea, toate celelalte extensii de browser disponibile pentru Opera.

Unele dintre extensiile menționate, cum ar fi Tunnelbear, pot fi folosite gratuit. Cu toate acestea, este important să rețineți că VPN-urile gratuite sunt, în general, o idee proastă. Multe aplicații VPN care sunt oferite online nu vă vor păstra în siguranță și traficul dvs. de date. Aceștia ar putea să colecteze informațiile dvs. personale pentru a le vinde altor părți, să implanteze tot felul de malware pe dispozitivul dvs. sau să câștige bani arătându-vă o cantitate excesivă de anunțuri. Dacă doriți cu adevărat să utilizați un serviciu VPN gratuit, asigurați-vă că veți obține unul de bună calitate, de exemplu, consultând mai întâi lista noastră cu servicii VPN gratuite decente.

Avertisment: nu folosiți VPN Hola

Hola este o extensie VPN foarte populară care poate fi folosită în mai multe browsere. Este ușor, rapid și poate fi folosit gratuit! Pare perfect, nu? Nu chiar. De fapt, Hola nu poate fi chiar deloc numit VPN. Spre deosebire de opțiunile VPN premium, Hola este necriptată, nu are servicii pentru clienți și nu acceptă cu ușurință Netflix sau torrenturi. În plus, în timp ce serviciile precum NordVPN și ExpressVPN nu păstrează jurnalele de trafic, Hola nu. Aceasta înseamnă că toate datele dvs. online sunt stocate și traficul dvs. vă poate fi ușor urmărit.

Și mai rău, Hola este o rețea peer-to-peer. Oamenii din spatele Hola nu își mențin propria rețea de servere. În schimb, acestea se bazează pe lățimea de bandă a utilizatorilor lor. Aceasta înseamnă că utilizatorii plătiți se conectează prin adresele IP ale utilizatorilor neplătite. Hola susține că această metodă este sigură, dar chiar nu este. Fără nici o criptare, fără o politică de jurnal și orice alt fel de reasigurare, orice ar putea merge greșit în timp ce utilizați Hola. Pe scurt: stați departe de acest VPN fals.

Blocante de reclame pentru eliminarea anunțurilor și scripturilor nedorite

O extensie de blocare a anunțurilor este una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a vă îmbunătăți experiența online. După cum sugerează și numele, aceste extensii împiedică difuzarea anunțurilor și a altor scripturi nedorite pe paginile pe care le vizitați. Anunțurile pot fi enervante, în special cele tip pop-up, dar de obicei sunt inofensive pentru utilizatorul final. Acest lucru nu este valabil pentru toate anunțurile: însă, unele conțin malware sau redirecționează către pagini, altele conțin conținut ofensiv și imagini NSFW care, chiar dacă nu au legătură cu conținutul real al paginii pe care o vizitați, ar putea crea o situație penibilă. dacă ești în public. Blocanții de anunțuri vă oferă un control mai bun asupra experienței dvs. online, motiv pentru care vă recomandăm să le utilizați – atât timp cât îl utilizați pe cel potrivit.

uBlock Origin

Logo UBlockuBlock Origin funcționează cu toate browserele principale și folosește puține resurse de sistem. Ca majoritatea adblockerilor, îl puteți descărca gratuit. După ce ați instalat cu succes uBlock Origin în browserul dvs., această extensie filtrează eficient orice anunțuri și scripturi nedorite. Deoarece este de mult timp în jur și trimite constant noi actualizări, aproape toate anunțurile pe care le-ați putea întâlni vor fi blocate.

Această extensie vine cu o listă completă de blocare implicită și un instrument pentru blocarea elementelor de pagină din zbor. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic dreapta pe o imagine sau câmp și să alegeți „Elementul de blocare”. Astfel apare o casetă de text completată cu adresa URL a elementului. Faceți clic pe „Creare” pentru a adăuga elementul în lista de blocări și acesta va dispărea imediat. De asemenea, originea uBlock este personalizabilă, permițându-vă să listați paginile de încredere în lista albă.

În timp ce unii alți adblockeri ar putea fi ușor de utilizat, uBlock Origin este un adblocker extrem de bun. Funcționează excelent, este complet gratuit și nu lasă nicio reclamă doar pentru a face bani din ele.

Adblock plus

adblock plus logoCel mai popular blocant de anunțuri de pe piață este AdBlock Plus. Este o extensie gratuită disponibilă pentru fiecare browser important (și anume Firefox, Chrome, Edge, Safari și Opera) și pentru câteva minore, precum Yandex, Maxthon și Chromium. O extensie recent instalată va bloca majoritatea anunțurilor cu lista implicită. Vă permite să importați alte liste sau să vă creați propria dvs. De asemenea, aveți opțiunea de a activa sau dezactiva blocarea pe o anumită pagină. Acest lucru este foarte important pentru existența continuă a multor site-uri web. Din păcate, AdBlock Plus are și o latură negativă.

Unul dintre dezavantajele importante ale AdBlock Plus este inițiativa „Anunțuri acceptabile”. Unul dintre principalele moduri în care AdBlock Plus câștigă bani este prin a permite companiilor să plătească pentru a-și permite publicitatea. Prin urmare, chiar dacă utilizați un „blocant de anunțuri”, puteți totuși fi difuzate anunțuri dacă o companie plătește suficient. Pentru noi, acest lucru înfrânge complet scopul și vă recomandăm să căutați o alternativă precum uBlock Origin.

Sprijină-ți site-urile preferate prin listarea lor albă

Este important să recunoaștem că blocarea anunțurilor afectează în mod direct veniturile site-urilor pe care le vizitați. Extensiile de browser, cum ar fi uBlock Origin și AdBlock Plus, reprezintă un suflu de aer proaspăt pentru confidențialitatea personală online și experiența noastră online, dar acestea afectează negativ site-urile web pe care le vizitați. La rândul său, acest lucru se poate dovedi rău pentru dvs. ca vizitator.

Majoritatea site-urilor web sunt gratuite pentru că creatorii pot vinde spațiu publicitar. Dacă toată lumea ar bloca aceste reclame, o mulțime de site-uri web ar rata complet veniturile lor. Pentru a menține informațiile existente, site-urile web ar putea necesita apoi un membru plătit. În acest caz, va trebui să plătiți pentru a avea acces la conținutul site-ului. Dacă un site web nu face acest lucru sau nu este în măsură, acesta ar putea dispărea complet.

Crearea și întreținerea unui site web costă timp, efort și, în cele mai multe cazuri, bani. Există un anumit site web care credeți că merită venituri pe care le pot obține din afișarea de reclame? Apoi, puteți opta pentru a afișa lista albă a site-ului atât în ​​AdBlock Plus cât și în uBlock Origin. În acest fel, veți vedea oricum anunțurile din paginile respective și le veți ajuta să își susțină site-ul web. Prin urmare, dacă aveți încredere într-un site web și anunțurile lor nu sunt prea intruzive, luați în considerare susținerea acestora prin adăugarea adresei URL la lista dvs. albă.

Unele site-uri web chiar refuză accesul utilizatorilor la conținutul lor atunci când folosesc un adblocker. Dacă navigați pe un astfel de site, veți vedea un mesaj, care vă va spune că veți avea acces doar dacă listați în lista de pagini web. În acest fel, site-urile web pot „forța” utilizatorii de internet să (parțial) să își oprească adblockerii.

Extensii pentru a vă ajuta să navigați în siguranță și anonim

Este aproape imposibil să navigați pe internet fără să lăsați în urmă urme de informații despre voi. Vei întâlni, fără îndoială, cookie-uri și alte trackere care încearcă să-ți urmărească comportamentul pe internet. Din fericire, au fost dezvoltate destul de multe extensii de browser care vă pot ajuta să faceți sesiunile de internet mult mai sigure și mai anonime. Vom discuta despre câteva opțiuni bune aici.

Badger de confidențialitate

Badger de confidențialitatePrivacy Badger este o extensie inteligentă, gratuită, dezvoltată de Electronic Frontier Foundation care învață treptat să blocheze trackerele invizibile. Odată ce a fost instalată, extensia va începe să fie cu ochii pe toate trackerele posibile de pe fiecare site web pe care îl vizitați. Extensia nu va bloca nicio cookie-uri pentru a începe. În schimb, Fișierul de confidențialitate va folosi informațiile pe care le colectează pentru a învăța. Odată cu trecerea timpului, Badgerul de confidențialitate își va da seama ce cookie-uri terțe te urmăresc pe web în mod constant și le blochează. Drept urmare, nu veți rula în mod continuu în aceeași geantă din anunțurile dvs., în timp ce cookie-urile utile și mai puțin intruzive rămân intacte.

Extensia Badger de confidențialitate funcționează cu un sistem unic de învățare. Din această cauză, extensia va funcționa mai bine și mai eficient cu cât o utilizați mai mult. Privacy Badger funcționează în prezent pentru Opera, Chrome, Firefox și Firefox pe Android.

Ghostery

GhosteryGhostery este o altă extensie care își propune să controleze următorii de site-uri. Acesta dezvăluie orice cookie-uri de urmărire active pe site-ul web pe care îl vizitați și vă oferă posibilitatea de a le bloca. Dacă blocați cookie-urile, site-urile web vor putea colecta mai puține informații despre dvs. Prin urmare, Ghostery îți mărește confidențialitatea și siguranța online. Anunțurile dvs. nu vor mai fi ajustate la comportamentul dvs. online. De exemplu, nu veți găsi în mod constant toate acele reclame despre rochii de mireasă cu reduceri pretutindeni, doar pentru că v-ați spus Facebook că ați fost la nunta vărului dvs. săptămâna trecută.

Ca multe dintre extensiile de browser discutate în acest articol, Ghostery este gratuit și disponibil pentru majoritatea browserelor, inclusiv Firefox, Chrome, Opera, Safari, Edge, Brave și Cliqz. Acestea oferă o versiune mobilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

Bacsis: Unii utilizatori și-au exprimat îngrijorarea cu privire la politica de confidențialitate Ghostery. Este posibil să vă înscrieți la programul Ghostery numit GhostRank colectare de date. Aceasta este informația colectată pentru a ajuta la îmbunătățirea calității serviciului. Cu toate acestea, dacă alegeți să nu vă înscrieți la GhostRank, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la datele colectate pe măsură ce utilizați Ghostery.

Cookie AutoDelete

Cookie AutoDeleteNumele acestei extensii vorbește de la sine. Cookie AutoDelete se asigură că orice cookie-uri din browserul dvs. sunt șterse automat după închiderea unei file. Unele cookie-uri s-ar putea găsi în trecut prin Ghostery sau Badger de confidențialitate, care este locul în care Auto Deletește cookie-urile. Este important să ștergeți periodic cookie-urile. Fără a face acest lucru, site-urile web vă vor putea urmări online timp îndelungat. Când utilizați această extensie, nu va trebui să vă amintiți să vă ștergeți memoria cache: programul o face pentru dvs..

Dacă doriți, puteți adăuga cookie-uri într-o listă albă de autodelete a cookie-urilor. Aceasta înseamnă că aveți încredere în aceste cookie-uri și nu doriți să le ștergeți. Folosirea listei de date cu cookie-uri poate fi destul de utilă. De exemplu, dacă adăugați cookie-urile Netflix la această listă, nu va trebui să vă autentificați de fiecare dată când navigați pe pagina de start a Netflix într-o nouă filă. Cookie AutoDelete este disponibil pentru Firefox și Chrome.

HTTPS Oriunde

HTTPS OriundeSite-urile web pot funcționa cu protocolul HTTP sau HTTPS. Puteți vedea clar acest lucru în adresa URL a site-ului, care va începe cu http: // sau https: //. În plus, „extra” în ultimul rând înseamnă că comunicarea dvs. cu site-urile web care utilizează acel protocol va fi criptată. Aceasta vă asigură siguranța și confidențialitatea online: activitățile dvs. online pe site-ul respectiv nu vor fi vizibile pentru alții. Mai mult, schimbul de informații între dvs. și site-ul web nu poate fi modificat de forțe exterioare. În acest fel, șansa de a ajunge accidental pe un site web fals care se preface că este mediul dvs. bancar online se reduce semnificativ.

Cu privire la extensia efectivă: HTTPS Everywhere se asigură că orice site-uri web care pot lucra cu HTTPS, vor face acest lucru. Acest lucru crește securitatea online. Extensia HTTPS Everywhere a fost produsă ca o colaborare între Electronic Frontier Foundation, care a dezvoltat și badgerul de confidențialitate și proiectul The Tor. HTTPS Everywhere este disponibil pentru Firefox, Chrome, Opera, Android și Brave.

Informații esențiale despre confidențialitatea DuckDuckGo

DuckDuckGo

DuckDuckGo este o companie privată de confidențialitate, care s-a dedicat răspândirii confidențialității pe web, oferind servicii alternative pentru companii mai puțin confidențiale. Mai ales, DuckDuckGO a creat un motor de căutare alternativ pentru Google, care respectă de fapt confidențialitatea. O puteți vizita la https://duckduckgo.com

Privacy Essentials este cea mai recentă iterație a portofoliului lor. Această extensie vă ajută să vă protejați confidențialitatea prin trei mecanisme:

 1. Blocați automat orice trackere nedorite
 2. Faceți ca site-urile să folosească versiunea HTTPS mai bine securizată a site-ului. (instalarea acestei extensii înseamnă că nu mai aveți nevoie de HTTPS Everywhere.
 3. Oferiți o imagine de ansamblu a oricărui site web pe care îl vizitați unde puteți evalua rapid fiabilitatea și încrederea unui site web într-o fereastră individuală.

DuckDuckGo Privacy Essentials este gratuit și este disponibil pentru Firefox, Chrome, Brave, Opera, Android, iPhone.

Extensii de browser manager de parolă

Mulți dintre noi avem mai multe conturi online pentru lucruri precum serviciile bancare, rețelele de socializare, panourile de mesaje, e-mailurile și așa mai departe. În mod ideal, ar trebui să aveți un nume de utilizator diferit și o parolă puternică unică pentru fiecare cont. Amintirea tuturor acestor parole diferite este greu și nu doriți să le scrieți pe o bucată de hârtie care ar putea fi pierdută sau furată. În schimb, puteți utiliza un manager de parole. Un manager de parole criptează și stochează parolele într-o singură locație centrală, așa că, în loc să-ți amintești zeci, nu trebuie decât să ții minte una. De cele mai multe ori, un manager de parole este o extensie simplă a browserului. Vom discuta despre câteva manageri de parole bune chiar aici pentru a vă ajuta să începeți.

LastPass

Sigla LastPassLastPass este un manager de parole popular care vă protejează toate parolele sub o parolă principală. Vă permite să mențineți un seif de parole lungi și complexe pentru toate conturile, astfel încât să nu mai aveți nevoie să vă bazați pe memoria dvs. LastPass are o criptare robustă AES-256 biți, locală, care vă păstrează datele ascunse de toată lumea, decât de dvs. Parola principală și cheile de criptare sunt păstrate pe dispozitiv și nu sunt trimise niciodată pe serverele LastPass.

Lastpass oferă pluginuri și extensii pentru aproape toate browserele mari și funcționează pe desktop, laptop, tabletă și smartphone. Orice modificări aduse contului dvs., de exemplu atunci când adăugați o nouă conectare, sunt sincronizate pe dispozitivele dvs..

Funcțiile de bază ale LastPass sunt disponibile gratuit. În afară de acestea, compania oferă o varietate de niveluri premium care oferă funcții precum autentificarea cu mai mulți factori, asistență tehnică prioritară, stocare de fișiere criptate, licențe multiple, foldere partajate și o serie de funcții specifice afacerii. Pentru a avea acces la toate aceste funcții suplimentare, va trebui să plătiți. Indiferent, LastPass este un manager de parole foarte decent, cu o versiune gratuită care funcționează mai mult decât în ​​mod adecvat. Vrei să afli mai multe despre asta? Puteți vizita site-ul LastPass aici.

Dashlane

Dashlane ogoDashlane este o altă opțiune bună pentru oricine caută un simplu manager de parole. Extensiile funcționează pe toate browserele populare, inclusiv Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Edge, Opera și Brave. La fel ca LastPass, utilizează niveluri ridicate de criptare și are un model freemium, ceea ce înseamnă că există o versiune gratuită disponibilă, dar va trebui să plătiți pentru a putea lucra cu anumite funcții. Programul Dashlane vă menține cheile de criptare și parola principală local pe dispozitivul dvs., astfel încât compania în sine nu are acces la ele.

Cu versiunea sa gratuită, Dashlane vă permite să gestionați până la 50 de parole pe un singur dispozitiv. Cu un plan premium, ai permis dispozitive nelimitate, stocare securizată de fișiere, acces la cont la distanță, autentificare puternică în doi factori și multe altele. Dashlane monitorizează, de asemenea, web-ul întunecat pentru listele de informații ale contului furate și furate și vă trimite o alertă dacă informațiile dvs. apar. Dacă sunteți interesat să utilizați Dashlane, puteți vizita site-ul lor oficial aici.

RememBear

Logo RememBearO a treia opțiune posibilă este RememBear. Acest manager de parole a fost dezvoltat de TunnelBear. TunnelBear are și propriul serviciu VPN pe care l-am testat pe platforma noastră. RememBear și TunnelBear sunt cunoscute pentru interfețele lor prietenoase și chiar amuzante. Totul este tematizat: atunci când utilizați RememBear, vi se va atribui propriul „urs” care vă păstrează parolele în siguranță. În afară de aceasta, interfața este plină de suporturi, așa cum poate sugera deja numele serviciului.

Această apariție distractivă nu înseamnă însă că RememBear îi lipsește din punct de vedere al securității. Extensia utilizează o criptare AES256 puternică end-to-end și a făcut-o cu succes printr-un audit independent. RememBear funcționează pe mai multe dispozitive în același timp și sincronizează automat orice informație pe aceste dispozitive. Pe lângă parolele și logările dvs., puteți utiliza programul pentru a salva și note sensibile. RememBear are o extensie de browser pentru Chrome, Firefox și Safari. Mai mult, aplicațiile sunt disponibile pentru iOS, Android, Windows și MacOS. Pentru mai multe informații și pentru a vă descărca propriul urs, am dori să vă trimitem la site-ul web RememBear.

Gânduri finale

Utilizarea extensiilor corecte de browser vă poate face viața online mai ușoară și mai sigură. Doriți să profitați la maxim de experiența dvs. pe internet? Puteți face acest lucru utilizând activ următoarele programe și extensii:

 • Browserul de internet potrivit
 • Un serviciu VPN
 • O extensie de browser pentru serviciul dvs. VPN
 • Un adblocker care să filtreze anunțurile enervante și apăsătoare de pe ecran
 • Un manager de parole pentru a genera și păstra în siguranță toate parolele (puternice) pe care le utilizați

Acestea sunt extensiile noastre recomandate pentru a vă asigura securitatea online. Desigur, există multe alte modalități de a vă crește anonimatul și siguranța online. Vrei să citești mai multe? Asigurați-vă că consultați secțiunea „navigare anonimă”.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map