Cum să vă ștergeți complet contul de Facebook | VPNOverview

În aceste zile, umanitatea este mai legată ca niciodată. În bine sau în rău, se pare că nimic în urmă cu o catastrofă globală nu se va schimba în curând. Deși creșterea Facebook a scăzut în ultimul timp, un exod real cu o proporție semnificativă nu se regăsește probabil în cărțile pentru goliatul social media. Chiar și așa, imperiul Zuckerberg include Instagram și WhatsApp. Acest lucru face foarte dificil pentru un procent mare din populația globală să scape din raza de acțiune a Facebook.


Este posibil totuși. Vă puteți șterge profilul de Facebook și toate datele dvs. destul de ușor. Domeniul de aplicare al Facebook fiind ceea ce este, eliminarea de pe platformă poate reduce semnificativ o amprentă online.

Cum dezactivați contul dvs.

Dacă nu sunteți sigur dacă doriți să vă eliminați contul de Facebook sau nu, există o altă opțiune. Vă puteți dezactiva contul. Lucrul frumos despre asta este că îl poți reactiva oricând dorești. După ce ați dezactivat contul, alții nu vor putea să vă vadă cronologia sau să vă caute. Cu toate acestea, unele informații pot fi încă vizibile, cum ar fi mesajele pe care le-ați trimis prin mesagerie privată.

Dezactivarea este, de asemenea, o opțiune bună dacă doriți să scăpați de contul dvs. de Facebook, dar doriți să continuați să utilizați Facebook Messenger.

pentru a dezactiva contul de Facebook puteți urma aceste instrucțiuni:

  1. Accesați Setările contului dvs. de Facebook
  2. Se va deschide pe pagina „Setări generale ale contului”
  3. Faceți clic pe „Gestionați contul”
  4. În final, faceți clic pe „Dezactivați contul dvs.”

Vă puteți reactiva contul oricând doriți, pur și simplu vă conectați la contul dvs. S-ar putea să fie nevoie să parcurgeți și o verificare care va fi trimisă pe e-mail sau pe telefonul mobil.

Cum să vă ștergeți definitiv contul de Facebook

Este obișnuit ca oamenii să facă o pauză de pe Facebook și să se desfacă suspendând conturile pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, dacă ar trebui să decideți că aveți mai mult decât suficiente fotografii pentru copii, schemele de marketing pe mai multe niveluri și discuții politice, puteți face lucrurile un pas mai departe și puteți trage complet fișa. Spre creditul său, Facebook a făcut acest proces foarte simplu.

În primul rând, ar trebui să descărcați o copie a datelor dvs. Adică dacă doriți să vă păstrați informațiile. Aceste date pot fi destul de sensibile, deci păstrați-le în siguranță.

  1. Deschideți meniul contului Facebook și selectați Setări generale ale contului.
  2. Selectați Descărcați o copie a datelor dvs. Facebook.
  3. Faceți clic pe Start My Archive
  4. Facebook vă va trimite un e-mail atunci când arhiva dvs. va fi gata de descărcare.

În continuare, trebuie doar să accesați https://www.facebook.com/help/delete_account și să faceți clic pe Ștergeți contul meu. Aceasta este toată acțiunea necesară de la sfârșitul tău. Contul dvs. va fi suspendat imediat și indisponibil în rezultatele căutării Facebook. Cu toate acestea, ștergerea efectivă a contului poate dura mai mult.

Nu doriți să pierdeți alte aplicații?

Când ștergeți contul de Facebook, este bine să rețineți că mulți dintre noi folosim Facebook-ul pentru a vă autentifica în alte aplicații. Multe aplicații populare precum Pinterest și Spotify oferă opțiunea de a vă autentifica folosind contul de Facebook. Deși acest lucru este ideal deoarece acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă amintiți zece parole diferite, înseamnă că toate sunt conectate la Facebook. Asigurați-vă că aflați unde ați folosit autentificarea pe Facebook. Dacă doriți să puteți avea acces la aplicația respectivă în viitor, este înțelept să schimbați conectarea pe aplicația respectivă înainte de a șterge Facebook-ul dvs..

Facebook este un eșec

Este important să rețineți că Facebook are o opțiune de siguranță doar în cazul în care azi ai picioare reci. Pur și simplu conectați-vă la contul dvs. Acest lucru vă va restabili imediat contul. Contul dvs. va fi șters în săptămânile următoare, deși poate dura câteva luni pentru ca datele dvs. reale să fie eliminate definitiv de pe serverele Facebook.

Dacă doriți cu adevărat să vă ștergeți prezența pe Facebook, este important să nu încercați să vă autentificați pentru a vedea dacă a fost șters cu adevărat. Pur și simplu, pentru că acest lucru vă va reactiva imediat contul. O opțiune mai bună este să lăsați un prieten să vă caute pe Facebook.

În cele din urmă Gânduri

Facebook a manevrat că este mult mai adânc în viețile noastre. Mulți se gândesc să părăsească platforma socială din motive de confidențialitate. Cu toate acestea, pentru că ne conectează la atât de multe lucruri ne-ar putea fi frică să facem acest lucru. După cum ați putut citi, puteți dezactiva sau șterge complet Facebook-ul. Facebook a făcut extrem de ușor să facă acest lucru. Dar ar fi recomandat să țineți cont de faptul că puteți utiliza autentificarea dvs. pe Facebook pentru alte aplicații. Urmărind pașii noștri, puteți părăsi complet locul de joacă Zuckerberg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me