Cum să vă asigurați confidențialitatea pe Reddit | VPNOverview

Reddit este un forum cu deschidere largă pentru a discuta totul, de la lume la macabru. Cu peste 168 de miliarde de pagini vizionate pe Reddit în fiecare an, este al 8-lea site web cel mai traficat din lume. În timp ce Reddit este gratuit pentru utilizatori, site-ul oferă publicitate pe site-ul său, inclusiv publicitate orientată către dvs. în funcție de activitatea dvs. pe site și online. Accesarea setărilor de confidențialitate ale Reddit este simplă și examinarea acestora durează doar câteva momente. Deci, de ce nu vă asigurați informațiile în timp ce navigați pe forum?


De ce ar trebui să fii preocupat de confidențialitate pe Reddit

Reddit este unul dintre cele mai mari și mai traficate site-uri web din lume. Acest lucru îl face o sursă bogată de informații pentru agenții de publicitate care doresc să restrângă țintele pentru anunțurile lor. Natura larg deschisă a discuțiilor despre Reddit contribuie la dorința utilizatorilor de a împărtăși opinii mai cinstit decât ar putea în alte părți. Mai mult, natura comisiilor de discuții poate dezvălui interese care nu sunt exprimate în mod obișnuit în alte forumuri. Cu alte cuvinte, agenții de publicitate se uită la Reddit și învață lucruri despre care nu pot învăța nicăieri altundeva. Dacă acest lucru vă privește, este necesar să aveți timp pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea.

Opțiuni de confidențialitate pe Reddit

Este posibil să nu fi avut prea multe motive să vizitați setările și preferințele Reddit. În timp ce opțiunile de personalizare sunt oarecum limitate pe platformă, există câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea online. Din casa dvs. Reddit, căutați linkul „Preferințe” chiar deasupra barei de căutare online. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe pictograma profilului dvs. și să selectați „Setări utilizator”. Faceți clic pe fila marcată „Confidențialitate și securitate” pentru a accesa opțiunile de confidențialitate. Mai jos veți putea vedea ce setări ar putea fi interesante de schimbat.

Personalizarea datelor pe Reddit

Logo RedditReddit ajută agenții de publicitate să vizeze utilizatorii pe baza informațiilor încorporate într-un profil personal. Acest profil folosește activitatea dvs. pe Reddit, abonamente, vizite la diferite subredite și la ce faceți clic pe utilizarea platformei. Un site terț care se integrează cu Reddit poate oferi informații Reddit pentru a vă construi profilul.

Făcând clic pe „Personalizare date” vă oferă un ecran cu câteva opțiuni pentru a modifica acest comportament. Rețineți că aceste setări se aplică numai utilizării dvs. de Reddit în timpul conectării. Utilizarea Reddit fără a vă autentifica va reseta aceste setări la valoarea implicită de fiecare dată..

Prima opțiune este să retrageți permisiunea pentru Reddit de a utiliza activitatea dvs. pe site pentru a afișa reclame mai relevante. Aceasta retrage permisiunea Reddit de a utiliza activitatea dvs., de a subredita vizitele și de linkurile pe care faceți clic pentru a viza anunțurile. Veți primi în continuare reclame, dar agenții de publicitate nu vă vor primi informațiile.

Există, de asemenea, opțiunea de a retrage permisiunea pentru Reddit de a utiliza informații de pe site-urile terță parte pentru a oferi o direcționare mai bună a anunțurilor. Puteți refuza acest lucru în întregime, nu puteți personaliza anunțurile folosind aceste date sau puteți interzice personalizarea conținutului folosind datele.

Aplicații autorizate

Atât aplicația Reddit, cât și alte aplicații terțe se pot integra cu Reddit pentru a modifica experiența utilizatorului pe site. Poate că ai dat permisiunea unei aplicații să monitorizeze și să posteze pe Reddit în numele tău în trecut. S-ar putea să revocați acest acces. În setări, faceți clic pe „Aplicații autorizate”, localizați aplicația pe care doriți să o autorizați și faceți clic pe „Revocați accesul” aproape de partea stângă jos a secțiunii respective.

Indexarea motorului de căutare

În mod implicit, Reddit permite motoarelor de căutare să vă indexeze profilul. Acest lucru înseamnă că o căutare Google poate afișa Reddits pe care le-ați comentat în trecut, subredditări în care sunteți activ și multe altele. Agenții de publicitate, foștii parteneri, angajatorul dvs. și oricine altcineva v-ar putea găsi activitatea în Reddit printr-o simplă căutare online dacă aceasta este activată. Faceți clic pe glisorul de lângă „Search Engine Indexing” pentru a dezactiva această opțiune. În acest fel, activitatea dvs. pe Reddit nu va fi indexată în motoarele de căutare.

Faceți clic pe înregistrări

În mod implicit, Reddit înregistrează linkurile pe care faceți clic în Reddit care vă duc pe un alt site. Aceste informații sunt extrem de valoroase pentru agenții de publicitate pentru a-și construi un profil mai bun al intereselor tale. Agenții de publicitate, hackerii sau orice persoană care se ocupă de activitatea dvs. online pot utiliza aceste informații pentru a vă urmări pe site-uri prin adresa dvs. IP. Faceți clic pe glisorul de lângă „Faceți clic pe ieșire” pentru a dezactiva acest lucru.

Mesaje primite

Poate fi frumos că oamenii doresc să vă contacteze, cu excepția cazului în care se dovedește a fi un urmăritor nebun sau un bot de publicitate care vă spamează cu oferte de vânzări. Derulați în jos la „Confidențialitate pentru mesagerie” și faceți clic pe săgeata din dreptul „Cine vă poate trimite mesaj”. Aveți opțiunea fie să permiteți tuturor să vă trimită un mesaj sau să adăugați utilizatori care vă pot trimite mesaje. Dacă sunteți bine cu toți care vă trimit mesaje, cu excepția unei liste mici de persoane, puteți, de asemenea, să listați acei utilizatori. În acest fel nu vă mai pot trimite mesaj pe Reddit.

Protejarea suplimentară a confidențialității dvs. pe Reddit și nu numai

S-ar putea să credeți că simpla utilizare a Reddit în timpul deconectării vă poate proteja confidențialitatea și îi poate împiedica pe agenții de publicitate să afle multe despre interesele și activitatea dvs. Chiar dacă sunteți deconectat, lăsați o urmă în urmă. Agenții de publicitate și oricine altcineva cu doar un talent moderat sau acces la talente pentru urmărirea online pot construi cu ușurință un portofoliu al activității dvs. atât pe Reddit, cât și pe internet.

Conexiune VPNUtilizând un serviciu VPN, puneți un intermediar sigur între dvs. și restul lumii online. Datele către și dinspre VPN sunt criptate, asigurându-vă că conexiunea dvs. nu poate fi interzisă. Utilizând serverele VPN vă anonimizați datele. Aceste servere pot fi oriunde în lume. Dacă vă preocupă confidențialitatea, un VPN este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja online. Pentru a găsi furnizorul VPN perfect pentru nevoile dvs. online, puteți citi articolul nostru cu un top 5 al celor mai bune servicii.

În această zi și vârstă este important să vă păstrați informațiile personale în siguranță împotriva ochilor înțepători. Modificarea setărilor de confidențialitate în tot contul dvs. poate fi un început bun.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me