Cum să descarci anonim cu un VPN | VPNOverview

Vrei să asculți cel mai recent album al trupei tale preferate? Sau vedeți acest nou spectacol despre care vorbește toată lumea? În prezent, totul este disponibil online, așa că nici nu va trebui să ieșiți din casă.


Cu toate acestea, există, desigur, anumite preocupări în ceea ce privește descărcarea, la fel ca în fiecare activitate online. Pentru unul, probabil că veți dori să descărcați cât mai anonim și în siguranță. Rețelele Torrent sunt foarte utile, dar pot fi, de asemenea, infestate cu părți dăunătoare care încearcă să obțină datele dvs., de exemplu. În al doilea rând, pot apărea unele întrebări atunci când descărcați torentele, cum ar fi: Este legal? Voi primi amenda? Acestea sunt întrebări pe care le vom aborda și în acest articol.

În ceea ce privește descărcarea în siguranță și anonimă, obiectivul principal al acestui articol, un VPN este un instrument foarte util pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea și securitatea atunci când descărcați fișiere. Ca atare, vă vom spune totul despre utilizarea acestui instrument util pentru a descărca torrenturi mult mai sigur și anonim în acest articol.

Descărcare anonimă cu un VPN

Descărcarea laptopuluiConfidențialitatea și protecția datelor dvs. personale sunt foarte importante. Din acest motiv, ar fi înțelept să vă conectați întotdeauna la un VPN când accesați online pe computer, tabletă sau smartphone. O conexiune VPN criptează traficul de date și o redirecționează printr-un server extern. Această criptare vă oferă o protecție suplimentară împotriva hackerilor și a programelor spyware, care pot fi întâlnite frecvent în unele rețele de torrenturi. Mai mult, un VPN vă protejează datele personale și oferă un nivel de anonimat. Când accesați internetul cu un VPN, faceți acest lucru prin adresa IP a unui server extern. Din această cauză, alții, precum hackerii și site-urile web pe care le vizitați, nu vor putea să vă vadă adresa IP reală. În acest fel nimeni nu vă poate conecta acțiunile online cu dvs. Utilizările unui VPN sunt abundente, la fel și diferiții furnizori.

Unii oameni care descarcă ilegal torrenturi sau transmit filme și emisiuni prin servicii precum Popcorn Time sau Kodi, folosesc un VPN pentru a-și ascunde adresa IP. Organizațiile de drepturi de autor nu pot urmări ceea ce fac acești oameni online. Desigur, nu ar trebui să utilizați un VPN pentru încărcarea și descărcarea ilegală de muzică, filme și serii. Cu toate acestea, descărcarea de pe un site torrent nu este neapărat ilegală. Există o mulțime de conținut juridic utilizabil disponibil prin rețelele P2P.

Pentru a vă asigura conexiunea la internet în scopul siguranței și confidențialității, este înțelept să utilizați un VPN atunci când descărcați (sau faceți ceva online, pentru asta). Din păcate, nu toți furnizorii VPN sau compatibili cu descărcarea P2P. De aceea mai jos am enumerat 3 furnizori VPN care permit descărcarea anonimă (torrent) și asigură conexiuni sigure, stabile și rapide.

Cele mai bune 3 VPN-uri pentru descărcare anonimă

1. ExpressVPN pentru descărcare anonimă

ExpressVPN este ideal pentru descărcarea torentelor. Acest furnizor nu are obligații legale de a partaja informații despre utilizatorii lor cu terți. Proprietarii companiei au luat decizia strategică de înregistrare a companiei pe Insulele Virgine Britanice, care este un paradis al vieții private. Până la urmă, companiile din Insulele Virgine Britanice nu sunt obligate să stocheze jurnalele care conțin activitățile de pe internet ale utilizatorilor lor. Ca atare, ExpressVPN afirmă că nu stochează niciun fel de jurnal de utilizatori. Mai mult, aceștia se află în vârful listei noastre generale cu cei mai buni furnizori VPN. Trebuie să remarcăm că acestea se află la capătul superior al spectrului, atât din punct de vedere al calității, cât și al prețului. Serviciile lor nu sunt ieftine, dar, din nou, oferă conexiuni ultra rapide, sigure, de înaltă calitate, foarte rapide, practic perfecte pentru descărcare anonimă. Aceasta este o caracteristică esențială pentru descărcarea fișierelor mari. Asistența lor pentru clienți (24/7) este foarte bună, iar aplicațiile lor sunt ușor de utilizat. De asemenea, este foarte frumos că au o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Acest lucru vă permite să încercați serviciile lor fără niciun risc.

2. NordVPN pentru descărcare anonimă

NordVPN are sediul central în Panama, ceea ce înseamnă că nu sunt obligați legal să stocheze jurnalele de utilizator. Aceasta înseamnă că nu înregistrează nicio acțiune dvs. online. Acestea oferă o conexiune sigură care vă va oferi un nivel ridicat de anonimat online. NordVPN vă permite să mergeți online cu șase persoane în același timp, cu un singur abonament. Au peste 5400 de servere la nivel mondial în aproape 60 de țări. Cel mai important, NordVPN este compatibil cu descărcarea P2P.

3. Surfshark pentru descărcare anonimă

Surfshark este o opțiune excelentă pentru descărcătorii care doresc să-și îmbunătățească confidențialitatea și securitatea fără a rupe banca. De fapt, Surfshark este cel mai ieftin, adevărat VPN premium pe care l-am putut găsi. Cel mai accesibil abonament vă va stabili doar 1,99 USD pe lună.

Spre deosebire de prețul său, poate pretinde pentru unii, totuși, Surfshark nu compromite niciun pic cu privire la siguranță și confidențialitate. De fapt, la fel ca ExpressVPN, Surfshark este înregistrat oficial pe Insulele Virgine Britanice, ceea ce înseamnă că nu trebuie și nu trebuie să stocheze jurnalele utilizatorilor. În plus, acestea oferă criptare solidă, protocoale excelente și oferă un echilibru excelent între viteză și siguranță atunci când vine vorba de serverele lor. Ca atare, Surfshark vă permite să descărcați în siguranță și în mod privat fișierele torrent mari.

În sfârșit, Surfshark vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, permițându-vă să o încercați singur înainte de a vă angaja complet.

Când este descărcarea anonimă prin torrente și rețele P2P ilegal?

Descărcarea online prin site-uri torrent și rețele P2P în sine nu este ilegală. Ceva ce trebuie să aveți în vedere este să acționați în conformitate cu legile privind dreptul de autor aplicabile atunci când descărcați fișiere. Dacă conținutul este protejat de drepturi de autor și îl descărcați sau îl încărcați, acesta este ilegal. Astfel, depinde de conținutul pe care îl descărcați dacă este legal sau nu.

Unele site-uri torrente au o reputație proastă cu organizațiile de drepturi de autor, deoarece oamenii vor folosi aceste site-uri pentru a schimba materiale ilegale. Cel mai cunoscut exemplu de astfel de site este The Pirate Bay. Pe The Pirate Bay oamenii împărtășesc și descarcă frecvent filme, serii și muzică cu drept de autor. În tot mai multe țări organizațiile de drepturi de autor sunt autorizate să colecteze informații cu privire la persoanele care sunt active pe site-uri de torrent și servicii de streaming. Ei monitorizează adresele IP ale celor care descarcă și încarcă ilegal filme, serii, cărți și muzică sau folosesc servicii de streaming ilegal. Cu aceste adrese IP urmărite, au început chiar să amendeze oamenii din unele țări. Acesta este motivul pentru care unii descărcători au început să utilizeze un VPN pentru a-și ascunde adresa IP. Nu uitați, însă, că ar trebui să vă familiarizați întotdeauna cu legile privind dreptul de autor aplicabile înainte de a descărca ceva și să acționați în conformitate cu acestea.

Unele lucruri care sunt în general considerate ilegale:

 • Partajarea sau descărcarea de software, precum jocurile, pe site-uri de torrenturi
 • Descărcarea sau partajarea de filme sau seriale cu drept de autor
 • Distribuire sau descărcare de muzică pentru care nu a fost plătită

Legalitatea torrenturilor și a programelor P2P

Da, descărcarea platformelor precum BitTorrent și Utorrent sunt legale. Puteți utiliza acestea pentru descărcarea unui patch software, a unui joc demo sau a unui trailer de film. În aceste cazuri, nu este ilegal, deoarece nu încălcați drepturile de autor ale nimănui. Din nou, devine ilegal doar atunci când conținutul pe care îl descărcați este protejat de un drept de autor. Poate fi dificil să se stabilească dacă există un drept de autor asupra unui fișier sau nu. De regulă, dacă îl puteți cumpăra de undeva, este protejat de drepturi de autor.

Gânduri finale

Puteți utiliza un VPN pentru a descărca anonim din rețelele torrent. Datorită criptării unei VPN, pentru terți este mult mai dificil să vă spioneze în timpul descărcării. În plus, cei care urmăresc adresele IP ale persoanelor descărcate nu vor putea să vă vadă adresa IP personală, ci vor vedea în schimb adresa IP pe care v-o oferă VPN. Ca atare, datele și confidențialitatea dvs. sunt mult mai bine protejate împotriva hackerilor, spyware-urilor și altor părți rău intenționate.

Nu toți furnizorii VPN permit descărcarea pe site-uri de torrent sau prin rețele P2P. Un motiv pentru acest lucru este că vor să împiedice utilizatorii să descarce materiale ilegale. În funcție de țara în care este înregistrat furnizorul VPN, descărcarea ilegală ar putea cauza probleme autorităților. Se poate întâmpla ca un furnizor VPN să permită descărcarea pe serverele selectate. Aceasta depinde de locația serverelor și de legislația din țara respectivă. Dacă un furnizor VPN permite descărcarea, de obicei, puteți presupune că acest lucru se va întâmpla în siguranță și anonim, cu condiția să fie o VPN bună. Dacă alegeți unul dintre cele trei VPN-uri menționate, puteți fi sigur că puteți descărca în mod sigur și confortabil torrent-uri!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map