De bästa hanterade säkerhetsleverantörerna: en översikt

I vår tidigare artikel tittade vi på varför ett företag kanske vill använda en tredje part för att tillhandahålla Managed Security Services (MSSP). Vi identifierade en anpassning av planeter, till exempel alltmer sofistikerad cyberbrott, brist på kvalificerad personal och hyper-anslutna tekniker för att driva behovet av en MSSP att kliva in för att hjälpa till. Problemet är, var börjar du när du letar efter en bra MSSP för ditt företag? I den här snabbguiden påpekar jag några av de grundläggande kraven du behöver leta efter när du lägger ut ditt cybersäkerhetsprogram.


MSSP-fråglista

De grundläggande frågorna som du bör börja i din jakt på den perfekta MSSP:

Behöver de vara lokala?

Cyberbrottslingar kan använda Internet mot oss, men på samma sätt kan vi använda Internet mot dem. Många MSSP: er erbjuder nu fjärrtjänster. Några av de större företagen har också kontor på många globala platser, så om du använder en större tjänst kanske du kan få besök på plats också.

Hur är deras prissättningsmodell??

MSSP-prissättning kan mycket väl vara en avgörande faktor för ditt val. Prissättningen kan variera mycket och varierar med din IT-infrastruktur komplexitet och storlek. Mindre organisationer kanske föredrar att använda en paketbetalningsmodell som är ett fast pris per månad med alternativ för tillägg.

Vilken storleksföretag erbjuder de tjänster till?

MSSP: er kan ofta fokusera på vissa stora företag. Du kommer se dem annonsera sina tjänster för företagsorganisationer, medelstora företag och så vidare. Vissa är specialiserade på offentliga organisationer eller i specifika vertikaler. Fler MSSP: er erbjuder tjänster för mindre företag eftersom små till medelstora företag riktas av cyberbrottslingar. Dessa MSSP: er kommer ofta att erbjuda en reducerad tjänst för mindre organisationer till ett mer överkomligt pris.

Kan de erbjuda en specifik tjänst, såsom expertis om efterlevnad?

Många branscher regleras av specifika lagar om dataskydd. Till exempel måste alla företag som hanterar kreditkortsbetalningar visa överensstämmelse med PCI-DSS-standarden. I Europa och över hela världen styrs också behandlingen av personuppgifter för EU-medborgare genom den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Kolla in om MSSP på din radar erbjuder tjänster som ger råd och vägledning om dina branschspecifika och allmänna krav på efterlevnad.

Tio hanterade leverantörer av säkerhetstjänster att kolla in

# 1 TrustNet

trustnet-logotypPlats: USA men serviceföretag över hela världen

Typisk storlek på företagets service: Alla storlekar lyckades. De erbjuder servicepaket baserat på en månadsprissättningsmodell.

Expertis: De erbjuder efterlevnadskompetens och kan samarbeta med din organisation för att säkerställa att du uppfyller myndighetskraven. De är också expertprojektledare. Deras paketerade tjänster är ett enkelt sätt att engagera sig i hanterade säkerhetstjänster.

# 2 United Service Providers (USP)

förenad säkerhetslogotypPlats: Schweiz men serviceföretag över hela världen

Typisk storlek på företagets service: Mittenstorlek till företag och offentlig sektor

Expertis: USP har en lång historia av cybersäkerhetshantering särskilt i brandväggar och mer nyligen webbapplikationsbrandväggar. De har också expertis inom digital identitet och autentisering.

# 3 vaken

CyberDNA-logotypPlats: USA

Typisk storlek på företagets service: Små till medelstora organisationer.

Expertis: De har sitt eget interna sårbarhetsdetekteringssystem CyberDNATM samt erbjuder cybersäkerhetshantering. De erbjuder också en holistisk endpoint management-tjänst.

# 4 Securelink

Securelink-logotypPlats: Belgien, med kontor i många delar av Skandinavien, Tyskland och Nederländerna

Typisk storlek på företagets service: Alla storlekar och typer av organisationer

Expertis: Tenderar att fokusera på europeiska företag och erbjuda tjänster från experter på “Cyber ​​Defense Center.” Fullständigt MSSP-erbjudande från en analys av affärsbehov till fullständigt skydd, förebyggande och incidenthantering.

# 5 Red Canary

röd kanarie logotypPlats: USA men tjänsteföretag över hela världen

Typisk storlek på företagets service: Alla stora organisationer

Expertis: Erbjud ett komplett utbud av MSSP-tjänster och produkter för att säkerhetskopiera tjänsten. Deras grundläggande fördel är att ge ditt företag ett avlägset, externt “blått team” av säkerhetsexperter som står till ditt förfogande, dygnet runt.

# 6 Delta risk

DeltaRisk-logotypenPlats: USA

Typisk storlek på företagets service: Alla stora organisationer

Expertis: Nyckelfokus på sårbarheter i molntjänster. De erbjuder en svit av robusta lösningar för att upptäcka och förhindra molnbaserade attacker. Erbjuda övervakningstjänster dygnet runt såväl som avancerad dataanalys och maskininlärning för att förstärka människors sårbarhetsanalys.

# 7 Orange företagstjänster

Orange Business Services-logotypPlats: Franska huvudkontor men med kontor över hela världen.

Typisk storlek på företagets service: Mellanstorlek

Expertis: Helt dygnet runt hanterade cybersecurity-tjänster från ett av Europas mest kända varumärken.

# 8 EY Security

EYSecurity-logotypPlats: Storbritannien har sitt huvudkontor men kontor över hela världen, inklusive i USA och Asien och Stilla havet

Typisk storlek på företagets service: Medium till större företag

Expertis: Stort företag med många kunskaper.

# 9 EKSG

EKSG-logotypPlats: Centrum i Storbritannien och Australien

Typisk storlek på företagets service: Alla stora organisationer

Expertis: En mängd olika servicepaket som täcker allt från efterlevnad till full outsourcing av alla aspekter av cybersäkerhetshantering. En specialism är PCI och GDPR-efterlevnad.

# 10 SecureWorks

secureworks logotypPlats: Huvudkontor i Storbritannien men kontor över hela världen

Typisk storlek på företagets service: Alla stora organisationer

Expertis: Med 4 400 kunder i 55 länder är SecureWorks ett av de mest erkända namnen i världen av hanterade säkerhetstjänster. De är ett brittiskt företag men ägs av Dell Technologies. De behåller din organisation från sårbarhetsanalys till 24-timmars hantering och händelsessvar.

Slutgiltiga tankar

Vår lista med tio MSSP är inte alls uttömmande så glöm inte att göra din egen forskning också. Det finns ett antal kompletta MSSP-kataloger som listar 100-tal organisationer som erbjuder hanterade säkerhetstjänster; ett exempel är MSSP Alert. Till slut måste du bestämma rätt MSSP-match för din specifika organisation. Om du är ett mindre företag kanske du vill kolla in de som erbjuder paket som passar de specifika behoven hos det mindre företaget och som kommer till ett överkomligt pris.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map