Kuinka tallentaa WhatsApp-keskustelut VPNoverview

Tässä elämässä on muutamia asioita, joista voit luottaa, ja muutos on yksi niistä. Mutta jokaisen muutoksen yhteydessä sinulla on riski jättää jotain tärkeätä taakse. Jos WhatsAppilla käymäsi kuvat, gifit ja keskustelut ovat sinulle tärkeitä, kannattaa ehkä luoda varmuuskopio, joka estää niitä katoamasta, jos iso muutos yllättää. Voit varmuuskopioida WhatsApp -sovelluksen helposti muutamalla yksinkertaisella vaiheella.


Miksi varmuuskopiointi on hyvä idea

Kaikki hyvät asiat päättyvät. Jopa tuo suloinen puhelin, jonka ostit vain kaksi vuotta sitten. Voit pudottaa sen, rikkoen näytön. Saatat menettää sen matkalla lentokentälle. Tai ehkä vain viettelee markkinoiden uusin puhelin. Joko niin, tulee päivä, jolloin tarvitset uuden puhelimen.

Vaikka WhatsApp tallentaa keskustelut automaattisesti puhelimeesi, uuden varmuuskopion saaminen voi tallentaa tietosi, jos puhelimellesi tapahtuu jotain. Yksi tapa varmistaa, ettet menetä mitään niistä hauskoista keskusteluista, joita sinulla on käynyt WhatsApp-sovelluksen kautta, on käyttää varmuuskopiota.

Yksi asia pitää mielessä, varsinkin jos siirryt iPhonesta Androidiin tai päinvastoin – et voi palauttaa varmuuskopiota käyttöjärjestelmästä toiseen. Jos vaihdat yhdestä iPhonesta toiseen, se toimii hyvin, tai jos vaihdat yhdestä Android-puhelimesta toiseen, se toimii hyvin. Et vain voi palauttaa varmuuskopiota toisesta.

Varmuuskopioi WhatsApp iPhonesta

WhatsApp käyttää iCloudia iPhonen varmuuskopiointiin. Ennen kuin voit tehdä varmuuskopion, sinun on varmistettava, että WhatsAppilla on pääsy iCloudiin laitteellasi. Käynnistä iPhonen päänäytöltä Asetukset. Napauta iCloud, tuo esiin iCloud-asetukset, napauta sitten iCloud Drive -vaihtoehtoa kytkeäksesi iCloud päälle, jos se on pois päältä. Vieritä alas lähellä sovellusluettelon alaosaa löytääksesi WhatsApp. Varmista, että käyttö on päällä napsauttamalla liukusäädintä, jotta vihreä näkyy, jos se ei vielä ole.

Käynnistä WhatsApp takaisin kotinäytölläsi. Napauta pohjassa olevaa rataskuvaketta käynnistääksesi WhatsApp-asetukset. Napsauta ‘Chatit’ ja etsi sitten ja napauta ‘Chat’ varmuuskopioa ‘avataksesi varmuuskopioasetuksesi.

Napauta “Varmuuskopioi nyt” aloittaaksesi pikaviestien välittömän varmuuskopion. Tämä voi olla hyvä idea, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, varsinkin jos matkapuhelinpalveluntarjoajasi on rajoitetussa tietosuunnitelmassa. Voit automatisoida tämän prosessin tulevaisuudessa napauttamalla Automaattinen varmuuskopiointi ottaaksesi ominaisuuden käyttöön. Aikataulun mukaan varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti joko kuukausittain, viikoittain tai päivittäin. Voit myös lisätä videoita varmuuskopioosi tai jättää ne pois säästääksesi aikaa ja tallennustilaa.

Nyt chattisi on varmuuskopioitu, se tarkoittaa, että kun käynnistät WhatsAppin ensimmäistä kertaa uudella puhelimella tai sovelluksen uudelleenasennuksen jälkeen, voit palauttaa historian varmuuskopiosta. Kun sinua kehotetaan alkuperäisen asennuksen aikana, valitse vain vaihtoehto Palauta chattihistoria ja varmuuskopio käynnistyy iCloudista.

Varmuuskopioi WhatsApp Androidista

WhatsApp käyttää Google Drivea varmuuskopion tekemiseen Android-laitteista. Jos haluat tehdä niin, sinulla on oltava riittävästi tilaa Google Drivessa varmuuskopion tallentamiseksi. Lisäksi tarvitset myös tarpeeksi tilaa puhelimellasi varmuuskopion luomiseen.

Napauta WhatsApp-aloitusnäytössä kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset.

WhatsApp-varmuuskopiointiasetukset

Etsi asetusvalikosta Chatit ja napauta sitä avataksesi keskusteluasetukset.

WhatsApp-varmuuskopiot

Etsi nyt Chat-varmuuskopio-asetus luettelon alaosasta, jolloin avaat varmuuskopiointiasetukset-valikon.

WhatsApp-varmuuskopio chat-varmuuskopio

Varmuuskopioida WhatsApp nyt, napsauttamalla vihreää ruutua “Varmuuskopio”. Tietosuunnitelmasi mukaan saatat haluta odottaa tämän vaiheen tekemistä, kunnes muodostat Wi-Fi-yhteyden. Voit asettaa WhatsAppin tulevaisuudessa tekemään varmuuskopioita vain Wi-Fi: n kautta. Varmuuskopioi yli -asetuksella voit päättää, milloin Whatsapp suorittaa varmuuskopion.

Asenna WhatsApp varmuuskopioimaan keskustelut automaattisesti niin usein kuin haluat. Napauta “Varmuuskopioi Google Driveen” -vaihtoehtoa ja valitse haluamasi taajuus joko “Päivittäin”, “Viikoittain”, “Kuukausittain” tai “Vain kun napautan” Varmuuskopioi “..

Lopuksi voit myös valita joko sisällyttää videoita keskusteluihisi varmuuskopioksi tai jättää ne pois valitsemalla Sisällytä videoita -valikon alareunassa olevan valintaruudun. Tätä ruutua ei ole valittu oletuksena.

Keskustelujen palauttaminen uudelle puhelimelle tai WhatsApp-sovelluksen asennuksen ja asennuksen jälkeen on myös helppoa. Asennuksen aikana, kun olet avannut WhatsAppin ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään, haluatko palauttaa aiemmat viestit. Napauta Palauta, jos haluat palauttaa tallennetut keskustelut varmuuskopiosta.

Sinulla on vaihtoehtoja käytettävissä

WhatsApp on helppo varmuuskopioida kaikesta sovelluksesta. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden varmuuskopioida yksi keskustelu tai ryhmäkeskustelu erikseen. Valitse WhatsApp-aloitusnäytössä ryhmäkeskustelu tai keskustelu, jonka haluat varmuuskopioida. Vedä valikko ylös napauttamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa. Valitse Lisää ja napauta sitten Vie keskustelu.

Tässä valikossa voit valita, kuinka haluat lähettää varmuuskopion useista vaihtoehdoista, kuten sähköposti, varmuuskopio pilvasemaan ja paljon muuta. Valitse, liitetäänkö ”Media” mukaan lukien valokuvat ja videot, ja WhatsApp luo varmuuskopion. Keskustelu lähetetään .txt-tiedostona. Jos päätit sisällyttää mediaa, ne lähetetään erillisinä tiedostoina.

Lopulliset ajatukset

Tietämällä keskustelujesi mukavan tallentamisen, voit säästää vain tilaa puhelimellesi ja antaa myös mielenrauhan. Tällä tavalla et menetä mitään keskusteluistasi. Joten vaikka vaihdat puhelinta, keskustelut eivät mene mihinkään.

On tärkeää ottaa myös yksityisyytesi huomioon WhatsAppia käytettäessä. Kaikkien henkilökohtaisten tietojen tallentaminen yrityksen kanssa tarkoittaa, että sinun on luotava niihin. Olisi viisasta selvittää, kenellä on pääsy varmuuskopioosi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map