DDoS-hyökkäykset: Verkkosivustojen ylikuormitus pyynnöillä

Olet ehkä kuullut DDoS-hyökkäyksistä uutisissa. Suurten yritysten ja organisaatioiden verkkosivustot eivät ole väliaikaisesti käytettävissä näiden hyökkäysten takia. Mutta miten se on mahdollista? Ja miksi näin tapahtuu? Täältä löydät kaiken, mitä olet aina halunnut tietää DDoS-hyökkäyksistä.


Mikä on DDoS Attack?

DDoS tarkoittaa ”hajautettua palvelunestoa” ja on yleistymässä. DDoS-hyökkäyksen avulla hakkerit voivat väliaikaisesti poistaa kaikki verkkosivustot. Joskus tämä tarkoittaa, että verkkosivustosta tulee erittäin hidas, mutta tapahtuu myös niin, että verkkosivusto ei ole lainkaan käyttäjien käytettävissä.

DDoS-hyökkäyksen järjestämiseen tarvitaan bottiverkko. Tämä on suuri tartunnan saaneiden laitteiden verkosto, jota voi hallita ns. Robottihoitaja, henkilö, jolla on robottihallinta. Näiden laitteiden omistajat eivät usein tiedä olevansa bottiverkossa.

Botmaster suorittaa DDoS-hyökkäyksen

Yleensä DDoS-hyökkäys tapahtuu seuraavasti:

  1. Hakkeri luo tai ostaa bottiverkon
  2. Bottiverkkoa kehotetaan vierailemaan verkkosivustolla; Tuhat laitetta pyytävät samanaikaisesti pääsyä verkkosivustoon
  3. Sivuston palvelimet eivät voi käsitellä pyyntöjen määrää
  4. Verkkosivusto on (väliaikaisesti) pääsy todellisille käyttäjille

Bottihoitajat luovat joskus bottiverkkoja myydäkseen osapuolille, jotka haluavat käyttää niitä DDoS-hyökkäyksiin. Löydät nämä bottiverkkomyyjät pimeästä verkosta, Internetin paikasta, johon yleisö ei mene.

Isäntäyritykset yrittävät tehdä DDoS-hyökkäysten onnistumisesta erittäin vaikeaa, mutta ne eivät voi estää niitä kokonaan.

Syyt DDoS-hyökkäyksiin

DDoS-hyökkäykset käynnistetään monista eri syistä, ja joskus on vaikea selvittää, miksi tiettyyn yritykseen tai organisaatioon on kohdistettu, koska hyökkääjät voivat pysyä nimettöminä. Alla on joitain syitä, miksi DDoS-hyökkäykset käynnistyvät.

Kiristys

Yksi DDoS-hyökkäyksen tavoite voi olla kiristys. He hyökkäävät suurta instituutiota, kuten pankkia, vastaan. Hyökkäyksen jälkeen he uhkaavat heitä vielä suuremmalla hyökkäyksellä, jos he eivät maksa lunnaita bitcoineissa. Motivaatio tässä on raha.

Kosto

On myös tapauksia DDoS-hyökkäyksistä, joiden tiedetään olevan kosto (xx, missä kostohalukkuus oli päämotivaatio). Hyökkääjä voi olla vihainen yritykselle mistä tahansa syystä ja hyökätä bottiverkolla.

Ylivoimapeli

Toinen syy DDoS-iskuihin on voimankäyttö. Hakkerit haluavat näyttää, mihin he kykenevät, ja he havainnollistavat sitä poistamalla suuryritysten verkkosivut ja palvelut. Tätä voidaan käyttää myös lausumana osoittamaan, että todellisessa maailmassa vallassa olevilla ei ole kykyä hallita Internetiä.

hauska

Se voi tuntua oudolta, mutta jotkut DDoS-hyökkäykset toteutetaan myös hauskanpitoon. Jotkut hakkerit vain testaavat voimansa, jonka he voivat hallita yhteiskunnalle. 18-vuotias poika teloitti äskettäin useita Alankomaissa sijaitsevia suuria pankkeja vastaan ​​tehdyn hyökkäyksen, joka totesi myöhemmin, että hän teki sen vain sen vuoksi. Tämä on järkyttävää, koska se osoittaa kuinka helppoa on hyökätä suuriin instituutioihin verkossa.

DDoS-hyökkäykset yksilöille

PeliohjainDDoS-hyökkäykset voidaan käynnistää myös yhdellä IP-osoitteella. Ainoa asia, jota hyökkääjä tarvitsee, on IP-osoitteesi. Tämäntyyppinen DDoS-hyökkäys on yleisimpiä kilpailevissa verkkopeleissä. Hakkerit aloittavat hyökkäyksen vastustajaa vastaan ​​saadakseen heidät hylättäväksi huonon yhteyden vuoksi. Tämä saattaa vaikuttaa äärimmäiseltä, mutta se on tapahtunut melko usein.

Useimmissa peleissä pelaat virallisten katkaisijoiden kautta ja IP on automaattisesti piilotettu. Joissakin PC-peleissä, jotka tukevat kolmansien osapuolien palvelimia, näin ei ole. Nämä kolmannen osapuolen palvelimet eivät tarjoa samaa henkilöllisyyssuojausta kuin viralliset pelipalvelimet.

Lähettämällä paljon pyyntöä IP-osoitteeseesi sinulla on vaikeuksia päästä pelipalvelimeen, mikä aiheuttaa sinulle oikeuden hylätä tai yksinkertaisesti pysty käyttämään peliä.

Voit estää DDoS-hyökkäyksen henkilöäsi vastaan, esimerkiksi verkkopelissä. Voit piilottaa IP-osoitteesi VPN: llä. Voit lukea lisää siitä alla.

Suojaus DDoS-hyökkäyksiä vastaan

Sivustojen suojaus

Useimmat isännöintipalvelut tarjoavat perussuojan DDoS-hyökkäyksiltä. Sivustoa ei kuitenkaan voida täysin suojata DDoS-hyökkäyksiltä. Koska hyökkäykset suorittaa suuri bottiverkko, joka esiintyy erilaisista IP-osoitteista, ne eivät voi yksinkertaisesti estää IP-osoitetta, koska niitä on liian paljon. Lisäksi he eivät voi olla varmoja, mitkä ovat todellisia IP-osoitteita ja mitä ovat bot-IP-osoitteet.

Bottiverkkoon kuuluvat laitteet saattavat vaikuttaa tavallisilta verkkosivuston pyynnöiltä, ​​joten ne eivät estä niitä. Kaikkien näiden pyyntöjen summa on kuitenkin liian suuri palvelimien käsittelemään. Lisäksi bottiverkot kasvavat, jolloin verkkosivustojen on mahdotonta suojautua heiltä.

Jos omistat verkkosivuston, voit tarkistaa palveluntarjoajaltasi, mitkä toimenpiteet he toteuttavat DDoS-hyökkäyksiä vastaan. Kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa samaa suojaa tällaisilta hyökkäyksiltä. Kuitenkin, kuten aiemmin mainittiin, jos he todella haluavat poistaa verkkosivustosi, he eivät voi tehdä mitään.

Henkilökohtaisten laitteiden suojaus

Voit suojata itsesi henkilöllisiltä DDoS-iskuilta. Tämä voidaan saavuttaa piilottamalla oikea IP-osoitteesi. VPN tai Virtual Private Network salaa kaiken Internet-liikenteen ja piilottaa IP-osoitteesi. VPN-yhteyden avulla muodostat yhteyden Internetiin VPN-palvelimien kautta ja otat näiden palvelimien IP-osoitteet. DDoS-hyökkäyksen käynnistämiseksi heidän on tiedettävä oikea IP-osoitteesi. Siten VPN: n avulla kukaan ei voi hyökätä henkilökohtaiseen laitteeseesi.

Suojaa itseäsi VPN: llä

VPN-yhteys-InternetKuten aiemmin mainittiin, VPN voi auttaa piilottamaan IP-osoitteesi. Tämä tarkoittaa, että voit olla täysin tuntematon verkossa. VPN tekee kuitenkin paljon enemmän. Se myös salaa kaiken liikenteesi, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi nähdä mitä teet verkossa ja online-yksityisyytesi on suojattu. Lisäksi VPN auttaa sinua ohittamaan kaikki maantieteelliset rajoitukset tarjoamalla sinulle täydellisen online-vapauden. Voit ohittaa kaikenlaisen online-sensuurin.

Lopulliset ajatukset

DDoS-hyökkäykset käynnistetään bottiverkon avulla. Tätä nukkujakennojen verkkoa voidaan kehottaa vierailemaan tietyllä verkkosivustolla samanaikaisesti. Tämä voi aiheuttaa verkkosivuston hidastumisen vakavasti tai jopa sammua kokonaan. Hakkerit suorittavat nämä hyökkäykset kososta, rahavarojen saamiseksi tai jopa vain hauskanpitoon. Näiden hyökkäysten laajuuden vuoksi verkkosivustojen on käytännössä mahdotonta suojautua itseään vastaan. Jotkut DDoS-hyökkäykset käynnistetään kuitenkin yksittäisissä IP-osoitteissa pelaamisessa. Voit suojata itseäsi tämän tyyppisiltä hyökkäyksiltä VPN: llä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me