A streaming, a TV-nézés és a letöltés a koronavírusnak köszönhetően növekszik. Mely filmeket és sorozatokat néznek az emberek? | VPNoverview.com

A koronavírus elterjedésének megfékezését célzó védintézkedések bevezetése óta az streaming szolgáltatások, a televíziós csatornák és a torrent oldalak hirtelen növekedtek az előfizetők, a nézők és a látogatók számában. Különböző médiajelentések és kutatási adatok megerősítik ezt a tendenciát, köztük a Forbes, a Torrentfreak és a Comscore. Noha ez nem feltétlenül meglepő, feltűnő, hogy a víruskitörésekről szóló filmek és sorozatok nagyon népszerűek. Az élő televízión a nézettség is növekedett.


A Disney + heti előfizetők száma megháromszorozódott

Március 14-től szombattól március 16-ig hétfőn a Disney + előfizetők száma megháromszorozódott az előző héthez képest. Ez a Disney + eddig legnagyobb növekedése 2020-ban. Nagyon örvendetes növekedés, mivel a COVID-19 kitörése miatt a Disney-nek bezárnia kellett a tematikus parkjaikat az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában..

Mit néznek az emberek a Disney + -on a koronavírus kitörése során??

A COVID-19 kitörése miatt bevezetett szigorúbb védintézkedéseket követően a Disney + úgy döntött, hogy előmozdítja néhány film és sorozat megjelenési időpontját. Következésképpen az S.H.I.E.L.D. Fagyasztott 2 és Marvel-ágensei már elérhető a Disney + -on. Ezért nem meglepő, hogy ez a két film a 10 legjobban megjelenő Disney + film és sorozat között van, néhány újonnan megjelenő klasszikus, a Disney + Originals és a gyermekesorozat mellett..

Népszerű filmek és sorozatok a Disney-n+
1. Fagyasztva 2
2. Az oroszlánkirály (2019)
3. Fagyasztva
4. Mickey Mouse klubház
5. Az S.H.I.E.L.D Marvel ügynökei.
6. Csillagok háborúja: A klónok háborúja
7. Moana / Vaiana
8. A Mandolorianus
9. Az első Sofia
10. Aladdin (2019)

A Netflix az előfizetői bázis 47% -kal növekedett

A Netflix évek óta jól teljesít, de úgy tűnik, hogy a COVID-19 kitörése tovább növeli a számadatukat. A Netflix előfizetői bázisa március 14-16 között 47% -kal növekedett. Ezt támasztják alá a Forbes által szolgáltatott adatok, amelyek az USA Netflix felhasználói csoportján alapulnak. Úgy tűnik, hogy a Netflix részvényesei osztják azt a hitet, hogy a Netflix előnyeit élvezheti a kókuszdió hatás. Míg sok más társaság súlyos részvényárfolyam-eséssel küzd, a Netflix részvényei csupán februárban 7% -kal emelkedtek. A Yahoo-val kapcsolatos üzenet szerint azonban a növekedés hosszabb távon várhatóan lassul, vagy az előfizetők száma ismét csökken. Ennek oka az, hogy a Netflix luxustermék, és a várhatóan várható gazdasági visszaesésnek köszönhetően a koronavírus kitörésnek köszönhetően ezeknek a termékeknek az előfizetése valószínűleg megszűnik..

Mit néznek az emberek a Netflix-en a koronavírus kitörése során??

A vírusokkal és víruskitörésekkel kapcsolatos filmek jelenleg nagyon népszerűek. Ezért nem váratlan, hogy a „Pandemic” című dokumentumfilm a Netflix-en megjelenik. Ezen felül a következő filmek és sorozatok is sok nézőt vonzanak:

Népszerű filmek és sorozatok a Netflix-en (USA)
1. Tigriskirály
2. Minden amerikai
3. Saját készítésű
4. A platform
5. A szerelem vak
6. Tom Segura: Ball Hog
7. A levél a királynak
8. A lakó
9. Boss Baby: Vissza az üzleti élethez
10. 100 ember

Sok országban az emberek nézik az American Netflix-et. Ennek oka az, hogy az USA Netflix adatbázisában sokkal több film és sorozat érhető el. Következésképpen sok ember az USA-n kívül keresi a Netflix amerikai változatához való hozzáférés módját.

Egyes streaming szolgáltatások Lásd az új ügyfelek számának dupláját

Néhány országban a streaming szolgáltatások jelentősen megnövelik az előfizetők számát. A Videoland holland streaming szolgáltatás szóvivője beszámol: “Amikor védőintézkedéseket vezettek be a koronavírus kitörése ellen, megnőtt a Videoland új ügyfeleinek száma.”

A Videoland a tervezettnél korábban is kiadta a „Mocro Mafia” második évadját, mivel a COVID-19 intézkedések miatt a felhasználók nagy igényt vettek igénybe. “Most, hogy sok ember otthon tartózkodik, a Videoland és a Mocro Mafia szereplői számos üzenetet kaptunk emberektől, kérve, hogy engedjék meg az új szezonot korábban.”

Más helyi streaming szolgáltatások, például a Cinetree, az arthouse filmek streaming szolgáltatása, szintén növelik az előfizetők számát. “A látogatások száma jelentősen megnőtt az elmúlt hetekben” – mondta a Cinetree alapítója, Hanna Verboom színésznő az AD holland újsággal készített interjúban.

A streaming szolgáltatások alacsonyabb videominőséget biztosítanak

Az Európai Bizottság kérésére a Netflix és a YouTube ideiglenesen csökkentette videóik minőségét. Ennek oka az, hogy a közvetített videók számának növekedése egyébként túlterhelheti az internetet. Következésképpen, Thierry Breton, az Európai Bizottság biztosa felhívta erre a lehetséges kérdésre több tech-vállalat figyelmét. Az Amazon, a Disney +, az Apple TV +, a Facebook és az Instagram szintén csökkentette videóik minőségét. Ennek eredményeként a közvetített videók hang- és képminősége kissé gyengébb, de legalább az internet elérhető marad, még a koronavírus kitörésről szóló médiajelentések számára is.

A TV-értékelések hirtelen emelkednek, a hírek és az aktuális események különösen népszerűek

A televízió a tömegkommunikáció egyik legfontosabb formája sok országban. A válság idején, például a jelenlegi koronavírus-válságkor, amikor a legtöbb ember szükségtelen otthon marad, a TV-nézés népszerűbbé válik. Következésképpen sok televíziós csatorna megnöveli a nézettség számát.

Hollandiában a Stichting KijkOnderzoek független szervezet megvizsgálta az emberek látási viselkedését, akiknek a koronavírus-intézkedések részeként otthon kell maradniuk. Az elmúlt két hétben az emberek napi tizenöt perccel hosszabb televíziós csatornákat nézték, mint általában. Eddig a vetítési idő 2020-ban napi 33 perccel nőtt az előző év azonos időszakához képest. Különösen népszerűek a nem-fantasztikus műfaj programjai. A hírek és az aktuális események, például a VOCID-19 válságról szóló sajtó- és sajtótájékoztatók a teljes nézési idő 38% -át tették ki. Nem meglepő, hogy a megfigyelt sportesemények száma jelentősen csökkent, mivel ezeket a COVID-19 miatt nagyrészt törölték..

A torrentek megnövekedett letöltési gyakoriságot tapasztaltak a koronavírus-válság idején is

A Torrentfreak szerint a koronavírus elleni védőintézkedések bevezetése óta a torrent helyszíneken látogatók száma emelkedett..

Ugyancsak érdekes a „fertőzés” film iránti érdeklődés. Ez a film a vírusokkal kapcsolatos járványról szól. Jelenleg szerepel a 10 legnépszerűbb torrent között, annak ellenére, hogy a filmet 2011-ben adták ki. Miután az YTS torrent kiadó csoport a múlt héten két új riport adott meg a „Contagion” -ról, a filmet több százezer alkalommal töltötték le, ami elég ahhoz, hogy helyet foglal el a Torrentfreak legnépszerűbb filmjeinek heti top 10-én. Torrentfreak szerint ez az első alkalom, hogy egy régebbi film az első megjelenése után évekkel került a top 10 listába..

Mely filmeket és sorozatokat töltöttek le legjobban a koronavírus kitörése során?

Mint általában, a Torrentfreak top 10 listája főként a nemrégiben kiadott filmeket tartalmazza. Figyelemre méltó azonban, hogy a majdnem 10 éves, a fertőzés című film megszerezte a helyet a top 10 listán..

A top 10 torrent letöltés
1. Csillagok háborúja: IX
2. A Láthatatlan ember
3. 1917
4. Sonic: A sündisznó
5. Jumanji: A következő szint
6. A vadászat
7. Fagyasztva 2
8. tovább
9. Fertőzés
10.A bankár

Ez a lista tartalmazza a Frozen 2-t is, annak ellenére, hogy ez a film a Disney + -on jogszerűen elérhető. Érdekes, hogy nyilvánvalóan néhány ember inkább a torrent hálózatokon keresztül tölti le a filmet a streaming szolgáltatás feliratkozása helyett, bár fennáll a veszélye, hogy súlyos letöltési bírságot kapnak..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me