Titta på Rugby Online, var du än är! | VPNOverview

Rugby är en tuff sport med många fans över hela världen. Även om det är lätt att titta på rugby i tv i länder som tävlar i Six Nations (England, Frankrike, Italien, Irland, Skottland och Wales) eller Rugby Championship (Argentina, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika), är det kan vara svårt att strömma spelen i resten av världen. Lyckligtvis finns det sätt att titta på rugby online, var du än är i världen. Det enklaste sättet att göra detta är med en VPN.


Varför du behöver en VPN för att titta på Rugby

Du kanske behöver en VPN för att titta på rugby om en av följande saker gäller dig.

 • Om det rugbyspel du vill titta inte sänds i ditt land.
 • Om du är på semester i ett land där de inte sänder rugby-spel.
 • Om du har prenumeration på till exempel en engelsk kanal som sänder rugby, men du inte är i England.

För att se till att du kan se rugbyspel kan du installera ett VPN för att kringgå geografiska begränsningar.

De bästa VPN-leverantörerna för att titta på rugby

För att titta på rugby online med en VPN är det viktigt att VPN-leverantören har tillräckligt med servrar i länder där rugby sänds på TV. Dessutom måste hastigheten på anslutningen till VPN-servern vara tillräckligt hög så att du kan titta på ett spel utan fördröjning. Slutligen vill du ha en bra VPN som är användarvänlig och säker. Med tanke på dessa funktioner kan vi rekommendera följande VPN-leverantörer för att titta på rugby online.

ExpressVPN för Rugby

ExpressVPN är en stor premium-VPN-leverantör med utmärkt kundservice. Denna leverantör kommer att se till att du är säker och inte märker några anslutningsproblem. Med deras fantastiska servernätverk kan du alltid hitta en server i det land du väljer. På så sätt blir det enkelt att titta på rugbyspel online.

ExpressVPN är en relativt dyr VPN men det är meningsfullt eftersom du får den bästa kombinationen av hastighet, säkerhet och användarvänlighet. Du kan prova detta VPN med deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

IPVanish för Rugby

IPVanish kan vara den snabbaste VPN för online-strömning. De har också ett bra erbjudande av servrar och är relativt billiga. Dessa funktioner säkerställer att det blir lätt att titta på alla rugby-spel du vill ha online.

Om du fortfarande är osäker kan du prova IPVanish med deras 7-dagars återbetalningsgaranti. Denna garanti är också idealisk om du bara vill titta på ett specifikt rugbyspel.

NordVPN för Rugby

Säkerhetsmässigt är NordVPN en av de bästa VPN-leverantörerna. Dessutom är det en användarvänlig och ganska snabb VPN med många servrar. Framför allt har NordVPN ett mycket bra pris som är perfekt om du bara vill använda en VPN för att titta på rugby.

NordVPN är en VPN som erbjuder stort värde för pengarna du spenderar. Alla deras prenumerationsplaner har en 30-dagars återbetalningsgaranti, vilket innebär att du kan testa tjänsten innan du går in.

Vad gör en VPN?

VPN-anslutning InternetEtt VPN (Virtual Private Network) är en mjukvara som ökar din online säkerhet och integritet. VPN krypterar all din internettrafik så att ingen kan känna till den. Således kommer tredje parter inte att kunna registrera vad du gör online.

Med en VPN ansluter du till internet via externa servrar och tar på IP-adressen till den servern. IP-adressen är fingeravtrycket för din internetanslutning och används för att ta reda på var i världen du är. Genom att ta på IPN-adressen till VPN-servern kan du låtsas vara någonstans du inte är.

Om innehåll, som en rugby-match, är geo-blockerad kan du komma runt detta med en VPN. De webbplatser som sänder spelen får ofta bara visa innehållet för användare i vissa länder. Med en VPN kan du låtsas vara i ett av dessa länder utan att faktiskt vara där.

Hur man tittar på Rugby Online med en VPN

För att kunna titta på rugby online var som helst i världen behöver du två saker. Först måste du hitta en webbplats där du kan strömma spelet eller se det tillbaka. För det andra behöver du en VPN för att låtsas att du är i det land som webbplatsen sänder spelen i. Om du till exempel har ett konto hos den amerikanska programföretaget NBC, men du inte är i USA måste du använda en VPN för att ansluta till en amerikansk server. Dessutom finns det många kanaler som sänder rugbyspel gratis. I dessa fall behöver du bara ett VPN.

Titta på Rugby online gratis

rugby spelareRugby är en av få sporter som kan streamas online gratis. Speciellt i länder där rugby är populärt, sänds spelen live. Du behöver inte nödvändigtvis ett prenumeration på den kanal som sänder spelen för att kunna se det. Du behöver bara ett VPN för att ändra din virtuella plats så webbplatsen tror att du får tillgång till innehållet.

Det finns några gratis VPN-tjänster men de är inte lika bra som de betalade versionerna. Med gratis VPN-tjänster begränsar de ofta dina data, hastighet och säkerhet. Om du verkligen vill titta på rugby gratis online, rekommenderar vi att du använder testperioderna eller återbetalningsperioden för betalda VPN-tjänster, som de som nämns ovan.

Se Six Nations Championship online

Six Nation Championship är den viktigaste rugbyturneringen på norra halvklotet. De sex nationerna som tävlar är Frankrike, England, Wales, Skottland, Irland och Italien. Sedan 2000 tävlar dessa länder om den eftertraktade Championship Trophy. England har flest vinster med sitt namn men 2018 slaktade Irland tävlingen. Du kan se Six Nation Championship online (gratis) med en VPN.

Titta på Rugby Championship Online

Rugby Championship är den viktigaste rugbykonkurrensen på södra halvklotet. Argentina, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika har tävlat med varandra sedan 2012. I likhet med Six Nation Championship kan du se Rugby Championship online (gratis) med en VPN.

Se Rugby World Cup Online

Rugby-VM 2019 kommer att äga rum i Japan. De bästa lagen från hela världen kommer att tävla för att se vem som kommer hem segern. Länderna som deltar kommer också att sända spelen, men i andra länder kanske detta inte alltid är fallet. Du kan gå till din lokala irländska pub för att titta på, men om du vill stanna hemma och strömma matcherna kan du behöva en VPN för att göra det.

Kanaler och webbplatser som sänder rugby

Nedan hittar du en översikt över webbplatser som sänder rugbyspel. Vissa är gratis och för andra behöver du prenumeration.

Rugbykanaler (mest gratis)

 • BBC iPlayer (Storbritannien)
 • 7Plus (Australien)
 • CBC (Kanada)
 • CCTV (Kina)
 • Canal + en FranceTV (Frankrike)
 • ARD en ZDF (Tyskland)
 • RTE (Irland)

Rugbykanaler (mest betalda)

 • NBC (USA)
 • Rede Globo (Brasilien)
 • NTV Plus (Ryssland)
 • Sky TV (Nya Zeeland)
 • Rugby Pass (flera länder där rugby är populärt)

6 nationella schema 2020

De 6 nationerna är på igen. Vill du se om Wales kommer att vinna igen den här gången? Kontrollera spelschemat nedan för alla viktiga datum.

Datum
Spel
Lördag 1 februariWales-Italien
Irland-Skottland
Söndag 2 februariFrance-England
Lördag 8 februariIrland-Wales
Skottland-England
Söndag 9 februariFrankrike och Italien
Lördag 22 februariItalien-Skottland
Wales-France
Söndag 23 februariEngland-Irland
Lördag 7 marsIrland och Italien
England-Wales
Söndag 8 marsSkottland-France
Lördag 14 marsWales-Skottland
Italien-England
France-Irland
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me