Titta på NFL Football Online, var du än är! | VPNOverview

Amerikansk fotboll har många fans utanför USA Eftersom NFL (National Football League) är den viktigaste ligan i amerikansk fotboll över hela världen vill fans över hela världen titta på den. Vissa sportkanaler utanför USA sänder viktiga spel i NFL. I vissa länder är det emellertid omöjligt att titta på tv eller genom liveströmmar. Nedan ser du hur du kan titta på NFL var du än är.


De amerikanska nätverken som sänder NFL-spel har bara distribueringsrättigheterna för att strömma spelen för tittarna i USA. Lyckligtvis finns det ett sätt att komma runt denna geografiska begränsning. Med hjälp av ett VPN (Virtual Private Network) kan du låtsas få tillgång till internet från USA medan du faktiskt är någon annanstans.

Använd en VPN för att titta på American Football Online

Med ett VPN kan du ansluta till servrar som finns över hela världen. Om du ansluter till en server i USA antar de amerikanska sportkanalerna att du är i USA. På så sätt kan du titta på alla NFL-spel du vill, inklusive Super Bowl. Du måste ha ett konto med den amerikanska sportkanalen. Det kan ibland vara utmanande om du inte äger ett amerikansk kreditkort. Ett sätt att kringgå det är att få ett konto hos Sling Television. Du kan läsa mer om hur detta fungerar nedan.

Titta på NFL med Sling TV

SlingTVSling TV är en streamingtjänst som ger tillgång till innehållet i flera amerikanska kanaler. Normalt behöver du en amerikansk adress eller kreditkort för att prenumerera på en av dessa kanaler. Men ett prenumeration på Sling TV kan köpas med ett presentkort. Dessa presentkort kan köpas med PayPal, vilket innebär att du kan göra det var du än är i världen.

I kombination med ett VPN kan du titta på NFL-spel på ditt Sling TV-konto. VPN-tjänsten kommer att se till att Sling TV tror att du kommer åt deras webbplats från USA.

Vad gör en VPN?

En VPN är en mjukvara som krypterar och anonymiserar alla dina online-aktiviteter. Det skyddar dig mot hackare och andra som följer din personliga information. Dessutom är alla dina data krypterade och en VPN-tunnel installeras för att dina data ska kunna resa igenom. Du ansluter till internet via servrarna på din VPN-leverantör. De flesta leverantörer har många servrar i olika länder. Du kan använda dessa olika servrar för att kringgå geografiska begränsningar.

Således, om du vill få tillgång till amerikanska strömmar kan du ansluta till en server i USA. Du tar på dig en amerikansk IP-adress och webbplatser tror att du är i USA. Detta ger dig tillgång till deras innehåll. Du kan nu se ditt favorit NFL-lag spela.

De bästa VPN-tjänsterna för att titta på NFL

NFLplayersDe bästa VPN-leverantörerna för att titta på NFL har amerikanska servrar och stora hastigheter. Det betyder att du kan få tillgång till de amerikanska kanalerna och att du inte kommer att uppleva någon fördröjning under spelet. Slutligen är ett trevligt pris och användarvänlighet också viktiga funktioner i en bra VPN. Med allt detta i åtanke valde vi följande VPN-leverantörer som kan användas för att titta på NFL.

ExpressVPN för NFL

ExpressVPN är en av de bästa VPN-tjänsterna för tillfället. Deras många servrar erbjuder en snabb och stabil internetanslutning och deras kryptering är toppnotch.

Mjukvaran de har skapat är användarvänlig. Det kommer att vara lätt för alla att ansluta till en av sina servrar och sätta upp en säker anslutning för att titta på NFL.

Med deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti kan du prova deras tjänster genom att till exempel titta på Super Bowl. Om du inte tycker om deras tjänster kan du få tillbaka dina pengar efter matchen, inga frågor ställs.

IPVanish för NFL

IPVanish är förmodligen den snabbaste VPN på marknaden. Med en prenumeration på deras tjänster kommer du inte att bli störd av någon fördröjning eller buffring. Dessutom har IPVanish ett stort antal servrar över hela världen och anständig säkerhet.

IPVanish har en 7-dagars återbetalningsgaranti och prisvärda planer. Varför inte prova det för att strömma ditt favoritspel och se om du gillar tjänsten? IPVanish är ett billigt alternativ att titta på NFL på amerikanska sportkanaler var du än är i världen.

CyberGhost för NFL

CyberGhost är en VPN-leverantör med premium användarvänlighet och låga prenumerationsavgifter. Denna VPN-tjänst är snabb, säker och kan användas för att avblockera allt onlineinnehåll.

En av de viktigaste orsakerna till att människor väljer CyberGhost är deras låga priser.

När du har fått ett prenumeration erbjuder de också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket innebär att du kan få dina pengar tillbaka om du inte gillar deras tjänster trots allt.

Hur man tittar på NFL Online med en VPN

NFL-logotyp

Det enda du behöver för att titta på NFL online är ett prenumeration på en amerikansk sportkanal (eller Sling TV) och en VPN för att ändra din virtuella plats.

Vissa spel kan sändas i andra länder än USA. I denna situation kan du också använda en VPN för att få tillgång till dessa strömmar. Du kan ansluta till en server i det land du vill få tillgång till och få ett prenumeration på sportkanalen som sänder NFL. Om du vill kunna se hela ligan utan att missa ett spel, rekommenderar vi att du kontrollerar om en kanal sänder alla spelen eller bara de viktigaste.

När du startar ditt VPN och ansluter till rätt server kan du gå online för att titta på NFL.

Titta på Super Bowl överallt i världen

Super Bowl är det viktigaste spelet i NFL. I de flesta länder kommer det att finnas en sportkanal som sänder detta spel live. Med en VPN kan du titta på spelet på en amerikansk kanal med den omfattande kommentaren. Med gratisversionerna för VPN-leverantörer och amerikanska sportkanaler kan du dessutom till och med se Super Bowl helt gratis.

NFL-kanaler och evenemang

NFL sänds på flera olika kanaler och webbplatser. Vissa kanaler ser till och med till att alla kan se de större spelen, som Super Bowl, gratis. Nedan hittar du en lista över några kanaler och webbplatser som erbjuder NFL-spelen och de viktiga händelserna i NFL.

Kanaler och webbplatser som sänder NFL

  • Fox Sports (Nederländerna)
  • Ziggo (Nederländerna)
  • ESPN (USA)
  • Sling TV (USA)
  • BBC iPlayer (Storbritannien)
  • Sky Sports (Storbritannien)
  • Sport 1 (Tyskland, Österrike och Schweiz)
  • NTV Plus (Ryssland)
  • Viasat Sport (Skandinavien)

evenemang

Händelse
Datum
Vanlig NFL-säsong5 september fram till 29 december 2019
Slutspelbörja 4 januari 2020
Pro Bowl (all-star game)26 januari 2020
Super Bowl LIV2 februari 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me