Titta på FIFA World Cup, var du än är! | VPNOverview

Oavsett om du kallar det fotboll eller fotboll, är detta fantastiska spel utan tvekan världens mest populära sport. Det kanske mest prestigefyllda fotbollsevenemanget är FIFA World Cup. VM går ibland under sommaren, vilket innebär att vissa av oss kan vara på semester medan vårt landslag spelar. Tyvärr kommer det inte vara möjligt att titta på spelen från varje semestermål.


I vissa länder köper sändningsnätet inte rättigheterna för att sända världscupen. Vissa nätverk kanske köper rättigheterna till vissa spel men inte till andra. Dessutom visar online-strömningstjänster inte spelen för alla besökare online. De kontrollerar från vilket län du besöker deras webbplats och avgör om du får se spelet eller inte. Detta innebär att om du är på semester i fel land eller om du bor någonstans där fotboll inte är en populär sport, kommer du inte att kunna se VM. Lyckligtvis finns det en lösning: ett VPN! Nedan kan du läsa hur du kan använda en VPN för att titta på VM

När behöver du en VPN för att titta på VM?

Det finns flera skäl till varför du kan behöva en VPN för att se VM-matcherna. Dessa är de vanligaste:

 • Du kanske befinner dig i ett land som inte har sändningsrättigheterna för spelet du vill titta på.
 • Kanske befinner du dig i ett land där fotbollströmmar är helt blockerade.
 • Du kanske föredrar att titta på en match med kommentarer på ett specifikt språk

Vad gör en VPN?

VPN-anslutning InternetEtt VPN (Virtual Private Network) är en mjukvara som låter dig hålla anonym, skyddas och surfa på internet helt obegränsat. En VPN krypterar all din internettrafik och döljer din IP-adress. Eftersom alla dina data är krypterade kan tredje parter inte spåra vad du gör online. Dessutom skyddar en VPN dig mot hackare, upphovsrättsorganisationer och regeringen. Om du vill veta exakt hur en VPN fungerar kan du titta på vår artikel som förklarar alla VPN-funktioner.

En av de viktigaste funktionerna i ett VPN är att du kan kringgå geografiska begränsningar med det. Som förklarats tidigare döljer VPN din ursprungliga IP-adress. När du ansluter till en VPN-server tar du på den serverns IP-adress. VPN-leverantörer har ofta servrar över hela världen. Du kan välja en server i ett land som du vill titta på VM från. När du är ansluten till den här servern tar du på en IP-adress som gör att det ser ut som om du kommer åt internet från det landet. Onlineströmningstjänsten tror att du får se deras ström av matchen och ge dig åtkomst. På det här sättet kan du titta på vilken FIFA-världsmatch du gillar.

De bästa VPN-leverantörerna för fotboll och världscupen

fotbollsspelareSå genom att använda ett VPN kan du välja att få tillgång till internet var som helst i världen som din VPN-leverantör har servrar. På detta sätt kan du titta på matchen du väljer online, var du än är. Oftast är dessa strömmar gratis så att du inte behöver betala för att titta på matchen.

Allt du behöver är att välja ett bra VPN som har några av följande funktioner. Först måste VPN-leverantören ha servrar i det land du vill titta på VM från. Om du till exempel vill titta på matchen med BBC-kommentaren behöver du en VPN med servrar i Storbritannien.

För det andra behöver du en snabb anslutning för att se till att din ström inte släpar eller måste buffras. Du vill förhindra att din ström buffras vid ett avgörande ögonblick i spelet. Av denna anledning är det också viktigt att VPN-nätverket är stabilt.

Slutligen är priset på VPN viktigt. Lyckligtvis behöver en bra VPN inte kosta dig för mycket. Vi har en sida där du kan kolla in några gratistjänster. Vi rekommenderar dock en av premium-VPN-leverantörerna eftersom dessa alltid är snabbare och mer stabila. Om du inte vet var du ska leta efter ett bra VPN, oroa dig inte för vi listar de bästa VPN-leverantörerna för VM nedan.

ExpressVPN för att titta på fotboll online

ExpressVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna för tillfället. De har servrar över hela världen, vilket innebär att du kan se VM-matcherna från nästan alla länder. Alla ExpressVPN-servrar är stabila och når stora anslutningshastigheter. Av denna anledning är ExpressVPN en idealisk VPN-leverantör att titta på FIFA World Cup-spel med.

ExpressVPN är säkert och användarvänligt. De använder den supersäkra AES 256-bitars kryptering. Deras mjukvara är mycket intuitiv, vilket innebär att du kan använda den även om du inte har någon erfarenhet av ett VPN. Du kan använda deras tjänst på tre enheter samtidigt och programvaran är tillgänglig för alla större operativsystem, som Windows, Mac, iOS, Android och Linux. Dessutom kan du prova ExpressVPN gratis på grund av deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

CyberGhost för att titta på fotboll online

CyberGhost är en idealisk VPN-leverantör om du vill strömma VM-matcherna. De har ett stort antal servrar över hela världen och anslutningshastigheten är perfekt för streaming. CyberGhost är verkligen en av de snabbaste VPN-leverantörerna på marknaden. Deras mjukvara är tillgänglig för alla de mest kända operativsystemen och deras appar är enkla att använda.

CyberGhost, som ExpressVPN, är ett mycket säkert alternativ som skyddar alla dina online-aktiviteter från tredje parts störningar. De är fantastiska i många avseenden, men hastigheten är definitivt där den här tjänsten sticker ut. Så om du vill titta på en match utan fördröjning eller buffring, är CyberGhost VPN-leverantören för dig.

NordVPN för att titta på fotboll online

NordVPN är känd som en av de säkraste VPN-leverantörerna. Med NordVPN kan du vara säker på att all din privat information kommer att förbli privat. Ingen tredje part kan spåra något du gör online. Dessutom är NordVPN användarvänlig och kommer att nå anständiga hastigheter. De har många servrar i länder där FIFA World Cup sänds, vilket innebär att du inte behöver söka länge efter rätt server.

NordVPN erbjuder stort värde för pengarna du spenderar. Dessutom har de också en 30-dagars återbetalningsgaranti som gör att du kan testa deras tjänst innan du går helt in i ett prenumeration.

Hur man tittar på VM-matcher live med ett VPN?

När du hittat ett VPN som passar alla dina behov måste du ställa in det så att du kan titta på FIFA World Cup. Nedan kan du läsa hur du gör detta steg för steg.

 1. Skapa ett VPN-konto.
 2. Gå till webbplatsen för din VPN-leverantör och logga in.
 3. Ladda ner och installera VPN-programvaran på din enhet (de flesta leverantörer har en installationsguide som gör allt arbete åt dig).
 4. Anslut till en server i det land du vill titta på VM från.
 5. Gå till streamingwebbplatsen för att se matchen. Om du har anslutit till rätt server kommer webbplatsen nu att tro att du får tillgång till deras innehåll. Nu kan du titta på matchen!

Andra strömningsmöjligheter för ett VPN

Som du kanske har läst kan du använda en VPN för att strömma FIFA World Cup-spel var som helst i världen. Men som ni kanske föreställer er möjligheterna med ett VPN oändliga. Om innehåll är tillgängligt i ett specifikt land kan du komma åt det med ett VPN. Dessa kan vara sportspel men också shower, filmer och till och med tidig tillgång till vissa spel.

Många använder VPN-anslutningar för att titta på det amerikanska innehållet på streamingtjänster som Netflix. Om du är på semester utanför ditt eget land kan du också använda en VPN för att få tillgång till streamingtjänsterna i ditt eget land. På det här sättet behöver du inte missa dina favoritprogram när du är borta.

Kanaler och webbplatser som sänder fotboll

Det finns många sportkanaler över hela världen som sänder FIFA World Cup. Vi rekommenderar att du letar efter en webbplats som strömmar matchen du vill se med den kommentar du föredrar. När du har gjort det kan du ansluta till en VPN-server i det länet och börja strömma.

Världscupkalender

Tyvärr måste vi vänta ett tag innan nästa världscup. År 2022 möts de bästa lagen i Qatar för att ta reda på vilket lag som är bäst i världen. Turneringen kommer att äga rum från 21 november till 18 december. Lyckligtvis finns det alltid fotboll på någonstans. Kolla till exempel hur du kan se Campions League var du än är i världen.

Slutgiltiga tankar

I den här artikeln har du kunnat läsa hur du kan titta på VM online var du än är. Genom att använda ett VPN kan du låtsas vara i det land du vill strömma från. Efter att ha installerat ditt VPN ansluter du helt enkelt till en server i ditt föredragna land och du kan börja titta. Du kan välja mellan många VPN-alternativ men vi rekommenderar ett av dessa 5. Njut av matcherna och kanske det bästa laget vinner!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map