Titta på Copa Libertadores 2020 utomlands och över hela världen! | VPNOverview

fotbollsspelareOm du är en fotbollsfan, vet du förmodligen att Copa Libertadores 2020 redan är igång! Som alltid lovar denna Copa att vara ett absolut skådespel för fotbollsfans i Sydamerika och därefter.


Men föreställ dig det här: du är utomlands för fritid eller affär, och du får reda på att din Copa Libertadores-ström inte fungerar. Du får ett meddelande som säger “du är inte i rätt region för att titta på det här innehållet” eller något liknande. Tyvärr är detta något som händer ganska ofta och kan hända dig, beroende på din streamingtjänst. I det här fallet kan något som kallas en geobegränsning (det är vad dessa geografiska begränsningar kallas) verkligen förstöra din chans att heja på ditt favoritlag.

Lyckligtvis finns det ett enkelt sätt att kringgå dessa block: genom att använda en VPN. Läs resten av den här artikeln för att ta reda på hur du tittar på Copa Libertadores, oavsett var du är, med hjälp av ett VPN. Vi inkluderade också användbara guider som du kan följa om du behöver mer hjälp med detta.

Varför kan det vara komplicerat eller omöjligt att se Copa Libertadores utomlands?

Om vi ​​bodde i en utopi, skulle vi kunna se vad vi vill, vart vi vill, utan geobegränsningar. Men vi lever på planeten Jorden, där geobegränsningar är alltför vanliga. Detta beror på att sändare och streamingtjänster är bundna av regler om var de kan erbjuda visst innehåll. Dessa regler är en del av och beror på det avtal som sändaren och distributören har tillsammans.

Därför kan du till exempel bara använda Fox Sports App – ett populärt sätt att titta på Copa Libertadores – i Brasilien, Argentina och Mexiko. På samma sätt är mycket innehåll på Globos SporTV endast tillgängligt i Brasilien. Det betyder att om du vill använda en av dessa tjänster för att titta på Copa Libertadores utanför dessa länder, har du lycka till. Såvida du naturligtvis inte läser ovan använder du programvara som kan komma runt geobegränsningar, till exempel en VPN.

En VPN är ett effektivt och enkelt sätt att ändra din “virtuella” plats och titta på alla Copa Libertadores-match från var som helst i världen! Att använda ett VPN för detta och andra ändamål är enkelt och snabbt. Men för personer som inte har någon eller lite tidigare erfarenhet av VPN och vill veta exakt hur detta görs, inkluderade vi två enkla att följa steg-för-steg-guider nedan, en för Globo SporTV och en för Fox Sports-appen.

Enkel guide för att titta på Copa Libertadores var som helst med en VPN – SporTV & Fox Sports

VPN som används i båda guiderna nedan och att vi rekommenderar att du använder för att titta på Copa Libertadores över hela världen är NordVPN. När allt är detta en mycket prisvärd VPN med bra strömningshastigheter och några mycket användbara funktioner för att blockera Copa Libertadores-matcher med de flesta stora strömningstjänster.

Guide 1: Titta på Copa Libertadores över hela världen på SporTV

 1. Gå till NordVPNs webbplats och prenumerera på deras VPN-tjänst.
 2. Gå till nedladdningssidan och ladda ner NordVPN-appen som är kompatibel med ditt operativsystem genom att klicka på en av ikonerna högst upp.
 3. Klicka på nedladdning och följ installationsproceduren.
 4. Öppna NordVPN-appen och logga in med ditt användarnamn och lösenord. Titta på din inkorg. Du borde ha fått ett e-postmeddelande från NordVPN med instruktioner om hur du loggar in på appen.
 5. Anslut till en brasiliansk NordVPN-server för att få tillgång till allt SporTV-innehåll, inklusive Copa Libertadores-matcher.
 6. Gå till Globo SporTV som du normalt gör och navigera till Copa Libertadores-strömmen du vill titta på.

NordVPN-karta med den brasilianska servern vald

Notera: Tänk på att du behöver ett Globo-konto för att använda den här metoden.

Guide 2: Titta på Copa Libertadores med Fox Sports App

 1. Gå till NordVPNs webbplats och prenumerera på deras VPN-tjänst.
 2. Gå till nedladdningssidan och ladda ner NordVPN-appen som är kompatibel med ditt operativsystem genom att klicka på en av ikonerna högst upp.
 3. Klicka på nedladdning och följ installationsproceduren.
 4. Öppna NordVPN-appen och logga in.
 5. Anslut till en brasiliansk, argentinsk eller mexikansk NordVPN-server.
 6. Gå till Fox Sports App och logga in.
 7. Navigera till Copa Libertadores-matchen du vill titta på och njut av spelet!

NordVPN-karta med fem latinamerikanska servrar, bland vilka en brasiliansk, argentinsk och mexikansk server

Notera: Observera att metoden som beskrivs ovan fungerar behöver du ett Fox Sports-konto.

Copa Libertadores-strömmen blockerad av “VPN-block”

Många strömmande webbplatser och appar har nyligen visat en tendens att anställa något vi gillar att kalla “VPN-block”. Detta betyder att dessa strömningstjänster blockerar VPN-användare från att titta på deras innehåll. Om du är en VPN-användare kan du se ett meddelande som ser ut enligt följande:

netflix-fel

Den här specifika skärmdumpen kommer från Netflix, men idén är densamma. En streamingtjänst kanske upptäcker att du använder ett VPN (unblocker) och förnekar dig åtkomst till dess innehåll. De kan göra detta om de upptäcker ett stort antal användare med samma IP-adress. Till streamingtjänsten signalerar det att dessa användare kommer från samma server, troligtvis en proxy- eller VPN-server. Därefter blockerar de helt enkelt denna IP-adress de märker att de får mycket trafik från.

Ovanstående betyder inte att alla VPN och VPN-servrar är blockerade av strömningstjänster, långt ifrån det. Som sådan kanske du inte märker något annat när du tittar på Copa Libertadores utomlands med en VPN på Fox Sports eller SporTV, till exempel (förutom att det fungerar). Strömningstjänster ändrar dock ofta sin policy angående VPN utan föregående meddelande. Det är därför det är bra att veta hur man kan ta sig runt VPN-block, bara för fall. Det är därför vi inkluderade tre tips nedan för hur du gör detta med NordVPN.

Omgå VPN-block med NordVPN

NordVPN erbjuder några mycket användbara funktioner som hjälper dig att ta dig runt VPN-block. För det första erbjuder NordVPN ett mycket stort antal servrar runt om i världen (5400+). Eftersom VPN-block alltid involverar att blockera specifika VPN-servrar kan du helt enkelt prova en annan NordVPN-server om du stöter på ett VPN-block. Detta kan lösa problemet. Detta är överlägset den enklaste och problemfri lösning du kan prova.

För det andra erbjuder NordVPN en speciell avblockeringsfunktion som många andra leverantörer inte gör: en dedicerad IP-adress. En dedikerad IP skiljer sig från en ”standard VPN IP-adress”. När allt kommer omkring delas en normal VPN-IP av många VPN-användare. Som sådan kan strömningstjänster märka mycket trafik som kommer från en sådan IP och helt enkelt blockera IP-adressen. Med en särskild IP-adress kommer du inte att möta det här problemet, eftersom den här IP-adressen endast används av dig. Det är därför att få en dedikerad IP-adress med NordVPN (mot en extra avgift) är det bästa och säkraste sättet att avblockera Copa Libertadores-matcher, utan att oroa dig för VPN-block.

Slutligen erbjuder NordVPN också en funktion (utan extra avgift!) Som kallas “dolda servrar”. Det här är servrar som är mycket svårare för webbplatser och appar att identifiera som VPN-servrar. Tyvärr, som det ser ut, erbjuder NordVPN endast dessa specialservrar i några få utvalda länder, till exempel USA och Kanada. Som sådan är denna funktion främst användbar för personer som bor i USA och har ett ESPN + -abonnemang, till exempel. Om du är en av dessa personer kan du använda en av NordVPN: s dolda servrar i USA för att avmarkera Copa Libertadores-matcher utanför USA med ditt ESPN + -konto om du står inför ett VPN-block. Observera dock att obuskerade servrar, på grund av deras obfuscationsteknologi, kan bromsa din anslutning ganska mycket. Som sådan är de kanske inte den mest lämpliga typen av servrar för streaming.

Hur spärrar ett VPN blockera Copa Libertadores matchningar?

En av de stora fördelarna med en VPN är dess förmåga att ändra din IP-adress till en utländsk IP-adress med bara ett klick på en knapp. Många webbplatser och appar, som SporTV och Fox Sports-appen, använder din IP-adress för att bestämma din plats. Genom att använda en VPN för att ändra denna IP-adress kan du ändra den plats du verkar vara i. Med andra ord kan du vara en brasiliansk eller argentinsk bosatt som för närvarande är i USA för arbete eller semester. Låt oss säga att du kommer att använda SporTV (om du är brasiliansk) eller ditt Fox Sports-abonnemang (om du är argentinska) för att titta på Copa Libertadores. Genom att ansluta till en brasiliansk eller argentinsk VPN-server kommer Rede Globo eller Fox att tro att du är i Brasilien eller Argentina. Detta innebär att du har tillgång till allt Globos och Fox Sports videoinnehåll, inklusive Copa Libertadores!

Avblockera-med-en-VPN

Att ge dig tillgång till Copa Libertadores över hela världen är dock inte den enda fördelen som VPN erbjuder. I själva verket erbjuder en bra VPN en mängd fördelar, till exempel tillgång till den amerikanska versionen av Netflix, mer integritet och ökad internetsäkerhet. Om du vill lära dig mer om alla dessa fördelar, kolla in vår artikel om fördelarna med en VPN.

Kan jag titta på Copa Libertadores med ett gratis VPN?

Vi förstår mest som att spara pengar och vill därför veta om de kan titta på Copa Libertadores med ett gratis VPN. Tyvärr är gratis VPN: er vanligtvis inte lämpliga för att titta på Copa Libertadores. Nedan förklarar vi varför detta är fallet.

Gratis VPN är ofta olämpliga för strömning

Vi rekommenderar vanligtvis att du inte använder gratis VPN, särskilt för streaming. Detta beror på att ofta gratis VPN upprätthåller data- och / eller hastighetsgränser. Datagränserna hänvisar till följande: många gratis VPN: er kommer att stänga av din anslutning efter att du har använt en viss mängd data. Med HideMe kan du till exempel använda maximalt 2 GB, med TunnelBear 1,5 GB, med ZoogVPN 2 GB, etc. Hastighetsgränser är ganska självförklarande: gratis VPN låter ofta bara använda en (strömmande) hastighet som är ( mycket) lägre än din faktiska internethastighet. Båda frågorna påverkar Copa Libertadores-servern mycket. När allt kommer omkring kostar en hel fotbollsmatch mycket internetinformation. Det sista du vill är att få slut på data halvvägs genom matchen och inte kunna se resten, eftersom din gratis VPN-leverantör stänger av din anslutning. Inte heller vill du missa mål och färdighetsrörelser på grund av långa laddningstider.

Gratis VPN: er har begränsade serverplatser

Det finns en annan anledning till att vi inte rekommenderar att du använder ett gratis VPN för att titta på Copa Libertadores. Ofta har gratis VPN ett mycket begränsat antal servrar tillgängliga. Det är ganska ovanligt att en eller flera av dessa begränsade servrar finns i Sydamerika. Många som vill titta på Copa Libertadores, särskilt med kommentarer på sitt eget språk, kommer dock att behöva tillgång till en server i Brasilien, Argentina, Mexiko (för Fox Sports), Colombia eller ett annat CONMEBOL-land. Detta beror på att streamingtjänster från dessa länder – särskilt videor från Copa Libertadores – ofta bara fungerar om dessa tjänster “tror” att du är i det “rätta” landet. Detta förklarade vi redan ovan. Som sådan är de begränsade serverplatserna som erbjuds av de flesta gratis VPN: er en annan anledning till att vi rekommenderar att du går med ett betalt VPN istället. Vi förstår dock att alla gillar att spara pengar. Det är därför vi skapade en lista över de bästa billiga VPN: n just nu. Detta leder oss till följande.

Bonustips – Titta på Copa Libertadores med den bästa budgeten VPN: Surfshark

Att kalla Surfshark en budget-VPN är inte helt rättvist. Trots att dess billigaste prenumeration kommer till en mycket prisvärd $ 1,99 per månad, känns Surfshark som en premium VPN. När allt kommer omkring erbjuder det över 1000 servrar med servrar i bland annat Brasilien, Chile och Paraguay. Som sådan är Surfshark en bra VPN för människor från de och andra länder som vill heja på sin nationella sida. Men det slutar inte där. Om du har ett Fox Sports-abonnemang kan du använda Surfshark för att ansluta till en brasiliansk server (Fox Sports-appen fungerar bara i Brasilien, Argentina och Mexiko) och titta på varje Copa Libertadores-match. Hur som helst är Surfshark ett bra alternativ att titta på Copa Libertadores, oavsett var du är, utan att bryta banken!

Ett annat tips: IP-adresser, som en VPN ändrar, används av många webbplatser och appar för att avgöra var du är. Att analysera din IP är dock inte det enda sättet en webbplats har för att bestämma din plats. Ett annat populärt sätt för webbplatser att göra detta är med kakor. Som exempel: en gång när man använde Surfshark för att försöka se en geobegränsad fotbollshöjdvideo på Globo SporTV, kom ett meddelande upp som säger att vi inte var i rätt region (Brasilien). Detta hände trots att vi var anslutna till en brasiliansk Surfshark-server. Detta kan mycket väl ha hänt för ett tag innan det besökte vi SporTV utan VPN. När vi gjorde detta kan SporTV ha injicerat en cookie i vår webbläsare. En smart sak att prova i dessa slags situationer är att försöka komma åt videon i ett nytt inkognitofönster, så inga cookies kommer att användas för att spåra dig.

Copa Libertadores schema

Nu när du vet hur du kan se Copa Libertadores över hela världen vill du uppenbarligen veta när matcherna och olika etapper äger rum. Det är därför vi inkluderade en tabell med de olika stadierna i Copa Libertadores eftersom dessa är kända hittills och datum då de äger rum.

Skede
Datum
Första omgången1 januari – 30 januari (redan slutförd)
Andra rundan4 februari – 14 februari (redan slutförd)
Gruppscen3 mars – 8 maj
Slutlig21 november

Copa Libertadores 2020: ett riktigt fotbollsskådespel för Sydamerika och resten av världen

CONMEBOL Copa Libertadores 2020 blir den 61: e utgåvan av turneringen, som äger rum från 1 januari till 21 november, då finalen spelas på Maracanã i Rio de Janeiro. Förra året (2019) erhöll det brasilianska fotbollslaget i Flamengo sin andra Copa Libertadores-titel, vilket gjorde dem till de regerande mästarna. Årets utgåva är garanterat ännu ett skådespel för fotbollsfans över hela Sydamerika och resten av världen. Därför beslutade vi att skriva den här artikeln och hjälpa dig att titta på turneringen var du än är med en VPN. Njut av att heja på ditt favoritlag!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me