Titta på Champions League online över hela världen! | VPNOverview.com

Champions League är en av de mest bevakade och prestigefyllda internationella sportturneringarna i världen och utan tvekan den mest kända turneringen för fotbollsklubbar världen över. Många människor över hela världen gillar att titta på matcherna och stödja sitt favoritlag. Men om du är på semester och vill titta på turneringen med kommentarer på ditt modersmål, kan du kanske stöta på några svårigheter. Många strömningstjänster blockerar användningen av ditt onlinesportabonnemang när du är i ett främmande land. Dessutom kan vissa strömningstjänster blockera specifikt geobegränsat innehåll. Det kan innebära att du inte blir inställd på att se finalen i den här spännande turneringen eller någon av de andra matcherna. Lyckligtvis finns det alltid möjligheten att lösa det här problemet med ett VPN. När allt kommer omkring kan du med en VPN se Champions League precis som du skulle göra hemma. Vi berättar exakt hur det här fungerar nedan.


När behöver du ett VPN för att titta på UEFA Champions League?

Det finns olika skäl till varför människor skulle behöva eller dra nytta av ett VPN för att titta på UEFA Champions League. I länder där fotboll är populärt kan du vanligtvis titta på alla spelen live på tv eller, allt mer, strömma dem online. Att titta på fotboll online ger fördelar, men också nackdelar. Ett exempel är geo-blockering av innehåll. Lyckligtvis kan VPN: n lösa problemet. Här är några av anledningarna till att du skulle behöva ett VPN:

  • Du har ett prenumeration på en sportkanal som sänder spelen, men du är på semester eller utomlands för affärer. På grund av en geo-blockad kan du inte komma åt kanalen eller dess innehåll.
  • Du vill titta på matcherna med kommentarer på ett specifikt språk som inte sänds i ditt land.
  • Det land du bor i sänder inte Champions League.
  • Du har inte tillgång till en TV men du har tillgång till en enhet med internet.
  • Du är i ett land där regeringscensur inte tillåter dig att besöka webbplatser där du kan strömma Champions League-spel.

Av vilken anledning du kanske inte har (enkel) tillgång till en live stream i Champions League, kan en VPN hjälpa dig att få tillgång till dessa matcher. Vi kommer att förklara hur detta fungerar så att du kan njuta av dina favorit matcher i UEFA Champions League!

Titta på Champions League med en VPN

Alla frågor som nämns ovan orsakas av geografiska begränsningar. Detta innebär att du inte kan komma åt något innehåll eftersom leverantören blockerar innehållet i din region eller ditt land. För mer information om geografiska begränsningar och hur en VPN kan hjälpa dig att nå vissa tjänster oavsett dessa begränsningar, ta en titt på vårt avsnitt om avblockering. Rättigheterna till att sända UEFA Champions League har köpts av olika kanaler runt om i världen. Dessa kanaler kan i allmänhet bara sända matcher i sitt eget land (eftersom det här är de rättigheter de i allmänhet betalar för). Det betyder att du ofta bara kan titta på en match på en specifik kanal om du är i det land där den här kanalen är baserad.

När du försöker strömma online kommer plattformarna du använder att kontrollera din plats med din IP-adress. På detta sätt kan de “blockera” dig från att komma åt specifikt innehåll eller till och med deras webbplats som helhet. Med ett VPN kan du ansluta till en server i ett annat land och ta på IP-adressen till den servern. På det här sättet verkar det som om du har tillgång till internet från det landet. Streamingwebbplatserna ger dig tillgång till det innehåll de sänder i det landet. Du kan nu se UEFA Champions League live, var du än är, förutsatt att du har en tillräckligt snabb internetanslutning och är ansluten till en ganska snabb VPN-server (mer om detta senare).

Använda en VPN för att titta på Champions League: en steg-för-steg-guide

Om du vill komma igång med ett VPN så snabbt som möjligt, till exempel om matchen du vill se är på väg att börja, kan du följa dessa steg:

  1. Få ett prenumeration hos en pålitlig och bra VPN-leverantör. För att titta på Champions League över hela världen rekommenderar vi CyberGhost. Denna leverantör är snabb, säker och mycket prisvärd med en återbetalningsgaranti på 45 dagar. Klicka på den orange knappen längst ner i den här steg-för-steg-guiden om du vill komma igång med CyberGhost direkt.
  2. Ladda ner VPN-appen på din dator, laptop, smartphone eller surfplatta – vilken enhet du vill titta på matchen på.
  3. Starta appen och välj den VPN-serverplats du behöver. Detta beror på vilken ström du vill avblockera. En amerikansk ström behöver en amerikansk server, medan en italiensk ström till exempel behöver en italiensk (eller europeisk) server. CyberGhost-programvaran är intuitiv och mycket enkel att använda. Om du fortfarande kämpar för att ta reda på hur du väljer en server kan du alltid titta på vår CyberGhost-granskning för mer instruktioner.
  4. Inom några sekunder kommer du att vara ansluten till VPN-servern. Det verkar nu för omvärlden online som om du kommer åt webbplatser från den plats du valt. VPN kommer att vara aktiv i bakgrunden på din enhet, så att du inte märker det mycket alls. Det vill säga, spara för det faktum att du kommer att kunna uppleva internet som om du befann dig på en annan plats. Det viktigaste: du har det tillgång till din Champions League-ström!

Andra fördelar med ett VPN

Du kan ändra din IP-adress med hjälp av en VPN, vilket får webbplatser att tro att du är i ett annat land. Men att kringgå geografiska begränsningar är inte allt en VPN kan göra för dig.

När du är ansluten till ett VPN krypteras all din onlinetrafik, vilket gör det mycket svårare för din internetleverantör, onlinespårare, hackare, myndigheter eller andra parter att ta reda på vad du gör online. Inte ens VPN-leverantören kommer att kunna se vad du letar efter på internet om de håller en policy utan loggar och håller sig till den. Genom att dölja din riktiga IP-adress och kryptera din trafik gör du dina online-aktiviteter mer privata. Sammantaget kan investeringar i en VPN av hög kvalitet ge dig den säkerhet och anonymitet som den moderna webben kräver.

Med denna lösning kan du inte bara titta på Champions League, du kan också följa FIFA World Cup, UEFA European Championship, Copa América och Copa Libertadores. Dessutom finns det många andra sporter du kan titta på på detta sätt, till exempel basket, amerikansk fotboll och ishockey.

De bästa VPN-leverantörerna som tittar på Champions League

fotbollsspelareFör att kunna titta på UEFA Champions League online måste du hitta en bra VPN-leverantör med servrar i rätt land eller länder, dvs länderna där strömningstjänsten är tillgängliga. Om du redan har ett prenumeration på en sportkanal (med en dedicerad ström) i ett specifikt land måste du se till att din VPN-leverantör har servrar i det specifika landet.

En annan viktig faktor för att välja rätt VPN är hastigheten på servrarna som tillhandahålls av VPN. Det sista du vill är att missa ett avgörande mål eller ögonblick eftersom din ström behövs för att buffra. Av denna anledning är en snabb anslutning ett måste.

Vi rekommenderar inte användning av gratis VPN-tjänster eftersom de ofta begränsar din dataanvändning och hastighet. Att titta på ett fotbollsmatch med en gratis VPN-tjänst kan vara ganska frustrerande. Följande tjänster gör det enkelt för dig att titta på varje spel utan fördröjning.

Surfshark för Champions League

Surfshark är en högkvalitativ, men ändå mycket prisvärd VPN-leverantör. De erbjuder ett imponerande antal VPN-servrar över hela världen, vilket gör det mer än troligt att du hittar rätt server. De flesta servrar är mycket snabba och deras service är mycket användarvänlig.

Om du letar efter ett billigt men trevligt sätt att titta på Champions League kan du definitivt prova Surfshark.

ExpressVPN för Champions League

ExpressVPN är extremt snabbt och säkert. De erbjuder servrar över hela världen. På grund av detta är det lätt att hitta en bra server i det land du väljer. ExpressVPN är perfekt om du är utomlands under en längre tid eller om du har prenumeration på en internationell sportkanal.

ExpressVPN har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan testa deras tjänst innan du förpliktar dig till ett abonnemang. Varför inte se om du gillar deras VPN genom att titta på en viktig Champions League-match?

CyberGhost för Champions League

CyberGhost är en av de mest användarvänliga och billiga VPN-leverantörerna runt. Denna VPN är mycket snabb och har servrar spridda över hela världen. Detta gör CyberGhost perfekt för streaming av Champions League-matcher. Dessutom är programvaran enkel att installera och använda på alla enheter och operativsystem.

Ett annat stort plus är att CyberGhost är relativt billigt. Dessutom erbjuder de en generös 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti med alla sina prenumerationer. Deras planer börjar på under $ 4 per månad, vilket gör CyberGhost perfekt om du letar efter en billig men ändå mycket bra VPN att titta på Champions League med.

Bonustips: Många strömningstjänster blockerar användare som de har upptäckt som VPN-användare idag. Du kan få ett meddelande som uppmanar dig att stänga av din “unblocker” eller något liknande, innan du kan komma åt det innehåll du vill titta på. Netflix gör detta till exempel.

netflix-fel

Naturligtvis vill du inte att det ska hända när du försöker se Champions League. Lyckligtvis har CyberGhost en användbar extrafunktion för att förhindra detta: dedikerade IP-adresser. Dessa är unika VPN-IP-adresser som, till skillnad från vanliga VPN-IP, endast används av en enda användare. Detta gör det mycket svårare för streamingtjänster att upptäcka att du använder ett VPN och sedan blockerar dig.

När är Champions League-matcherna på?

På grund av den nuvarande koronakrisen har många Champions League-matcher avbrutits. Nedan hittar du en översikt över de olika etapperna i UEFA Champions League 2019/2020, eftersom de skulle spelas.

Fas
Datum
Gruppscen17 september till 11 december 2019
Runda 16 (oavslutad)18 februari till 18 mars 2020
Kvartfinaler (skjuts upp)7, 8, 14 och 15 april 2020
Semifinal (uppskjuten)28 och 29 april, 5 och 6 maj 2020
Final (uppskjuten)30 maj 2020

Tyvärr kan många av dessa etapper, särskilt en del av 16-omgången, kvartfinalerna och semifinalen inte spelas i år på grund av epidemin. Som ett resultat har UEFA beslutat att skjuta upp finalen. Ett nytt datum har inte meddelats än. Alla nya utvecklingar kommer att inkluderas i denna artikel så snart som möjligt.

Kanaler som sänder Champions League

För att se Champions League under säsongen 2019/2020 behöver du också ett konto med en av följande tjänster:

European Broadcasting Services

Land
Sändningstjänst
AlbanienTring
andorraRMC Sport
ArmenienArmenien TV
österrikeSky Österrike
AzerbajdzjanCBC Sport, AzTV
VitrysslandVitryssland TV
belgienRTL, Q2, VIER, Proximus (FR), Proximus (NL)
Bosnien och HercegovinaSportKlub, Arena Sport
bulgarienA1, bTV Media Group
kroatienHRT, ViPNet
cypernCYTA
Tjeckieno2
DanmarkViasat Danmark
estlandAlla medier Baltikum
finlandMTV
FrankrikeRMC Sport
MakedonienMakedonien Telekom
georgienSilk Sport
TysklandSky Deutschland
GreklandCOSMOTE TV
UngernMTVA, TV2
IslandStod 2 Sport
republiken IrlandRTÉ, Virgin Media
IsraelSportkanalen
ItalienSky Italia
KazakstanQazSport
KosovoKujtesa
lettlandAlla medier Baltikum
litauenAlla medier Baltikum
luxemburgRTL, RMC Sport
MaltaPBS, TSN
MoldavienKanal 3
MonacoRMC Sport
MontenegroSportKlub, Arena Sport
nederländernaZiggo Sport, Veronica
NorgeViasat
polenTelewizja Polsat
portugalElva sporter
rumänienTelekom Sport, Digi Sport
rysslandMatcha TV
San MarinoSky Italia
SerbienRTS, Arena Sport
SlovakienOrange Sport
slovenienPro Plus, SportKlub
SpanienMovistar
SverigeViasat
schweizRTS, Teleclub
UkrainaVolia TV, fotboll 1
StorbritannienBT Sport
VatikanstatenSky Italia

Utanför Europa

Land
Sändningstjänst
AfghanistanSony
algerietbeIN Sports
AngolaCanal +, SuperSport
AnguillaFlödesporter, SportsMax
Antigua & BarbudaFlödesporter, SportsMax
argentinaFox Sports, ESPN, Facebook
ArubaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Uppstigning IslandFox Sports, ESPN, Facebook
AustralienOptus Sport
Austral IslandsRMC Sport
BahamasFlödesporter, SportsMax
BahrainbeIN Sports
BangladeshSony
BarbadosFlödesporter, SportsMax
BelizeFox Sports, ESPN, Facebook
BeninCanal +, SuperSport
BermudaFlödesporter, SportsMax
bhutanSony
BoliviaFox Sports, ESPN, Facebook
BonaireFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
botswanaCanal +, SuperSport
BrasilienTurner, Facebook
Brittiska JungfruöarnaFlödesporter, SportsMax
BruneiGoal.com
Burkina FasoCanal +, SuperSport
burundiCanal +, SuperSport
KambodjaGoal.com
KamerunCanal +, SuperSport
kanada
DAZN
Cap VerdeCanal +, SuperSport
CaymanöarnaFlödesporter, SportsMax
Centralafrikanska republikenCanal +, SuperSport
ChadbeIN Sports, Canal +, SuperSport
ChileFox Sports, ESPN, Facebook
KinaPPTV
colombiaFox Sports, ESPN, Facebook
KomorernaCanal +, SuperSport
kongoCanal +, SuperSport
Costa RicaFox Sports, ESPN, Facebook
kubaFlödesporter, SportsMax
CuracaoFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Kongo-KinshasaCanal +, SuperSport
DjiboutibeIN Sports, Canal +, SuperSport
DominicaFlödesporter, SportsMax
Dominikanska republikenFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
ecuadorFox Sports, ESPN, Facebook
egyptenbeIN Sports
El SalvadorFox Sports, ESPN, Facebook
EritreaCanal +, SuperSport
etiopienCanal +, SuperSport
FalklandsöarnaFox Sports, ESPN, Facebook
FijiFBC TV
Franska GuyanaFox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Franska PolynesienRMC Sport
Franska södra och antarktiska länderRMC Sport
FutunaRMC Sport
gabonCanal +, SuperSport
GambiaCanal +, SuperSport
ghanaCanal +, SuperSport
GrenadaFlödesporter, SportsMax
GuadeloupeFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
guatemalaFox Sports, ESPN, Facebook
Guinea-ConakryCanal +, SuperSport
Guinea EquatorCanal +, SuperSport
GUINEA-BISSAUCanal +, SuperSport
GuyanaSportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
haitiFlödesporter, SportsMax, Canal+
HondurasFox Sports, ESPN, Facebook
Hong KongbeIN Sports
IndienSony Six
indonesienTotal Sports Blast
iranbeIN Sports
irakbeIN Sports
ElfenbenskustenCanal +, SuperSport
JamaicaFlödesporter, SportsMax
JapanDAZN
JordanienbeIN Sports
kenyaCanal +, SuperSport
kuwaitbeIN Sports
KirgizistanSaran
laosGoal.com
La RéunionRMC Sport
libanonbeIN Sports
lesothoSuperSport
liberiaCanal +, SuperSport
libyenbeIN Sports
MacauTDM Desporto
madagaskarCanal +, SuperSport
MalawiCanal +, SuperSport
malaysiaGoal.com
MaldivernaSony
MaliCanal +, SuperSport
MartiniqueFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
MauretanienbeIN Sports, Canal +, SuperSport
MauritiusRMC Sport, Canal +, SuperSport
MayotteRMC Sport
mexicoFox Sports, ESPN, Facebook
MarockobeIN Sports
mongolietSPS HD, titta på TV
MontserratFlödesporter, SportsMax
MoçambiqueCanal +, SuperSport
MyanmarSkynet
NamibiaCanal +, SuperSport
nepalSony
NevisFlödesporter, SportsMax
Nya KaledonienRMC Sport
Nya ZeelandSky NZ
nicaraguaFox Sports, ESPN, Facebook
NigerCanal +, SuperSport
nigeriaCanal +, SuperSport
omanbeIN Sports
pakistanSony
palestinabeIN Sports
PanamaFox Sports, ESPN, Facebook
paraguayFox Sports, ESPN, Facebook
peruFox Sports, ESPN, Facebook
filippinernaGoal.com
QatarbeIN Sports
RwandaCanal +, SuperSport
SabaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Sao Tomé & PrincipeCanal +, SuperSport
SaudiarabienbeIN Sports
SenegalCanal +, SuperSport
SeychellernaCanal +, SuperSport
Sierra LeoneCanal +, SuperSport
SingaporeGoal.com
SomaliabeIN Sports, Canal +, SuperSport
SydafrikaSuperSport
SydkoreaSPO-TV
Sri LankaSony
St BartsFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St ChristopherFlödesporter, SportsMax
St EustatiusFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
St Helena & UppstigningCanal +, SuperSport
St KittsFlödesporter, SportsMax
Sankta LuciaFlödesporter, SportsMax
St MartinFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport, Ziggo Sport, Veronica
St Pierre & MiquelonFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St Vincent & GrenadinernaFlödesporter, SportsMax
SudanbeIN Sports
SurinamFox Sports, ESPN, Facebook
SwazilandSuperSport
syrienbeIN Sports
TaiwanGoal.com
TadzjikistanSaran
TanzaniaCanal +, SuperSport
ThailandGoal.com
TogoCanal +, SuperSport
TortolaFlödesporter, SportsMax
Trinidad & TobagoFlödesporter, SportsMax
tunisienbeIN Sports
TurkmenistanSaran
Turks & CaicosöarnaFlödesporter, SportsMax
UgandaCanal +, SuperSport
Förenade arabemiratenbeIN Sports
Förenta staternaUnivision, TNT, B / R Live
UruguayFox Sports, ESPN, Facebook
UzbekistanSaran
VenezuelaFox Sports, ESPN, Facebook
vietnamK+
WallisRMC Sport
jemenbeIN Sports
zambiaCanal +, SuperSport
ZanzibarCanal +, SuperSport
ZimbabweCanal +, SuperSport

Vissa av dessa tjänster erbjuder gratis provkonton eller är helt gratis till att börja med. Detta innebär att du kan använda deras tjänst gratis, i minst ett par dagar. Som sådan behöver du inte få ett prenumeration om du bara vill titta på ett eller två spel. Det här är perfekt om du är på semester men ändå vill jubla på ditt land eller ditt favoritlag. Vissa VPN-leverantörer erbjuder också en gratis tjänst. I kombination med den kostnadsfria prövningen för en av ovan nämnda tjänster kan du se Champions League helt gratis. Men med ett gratis VPN får du inte samma funktioner som med ett betalt VPN-abonnemang. Dina data, hastighet och till och med säkerhet kan begränsas med ett gratis VPN.

Slutgiltiga tankar

Om du vill kunna se Champions League-spel var som helst i världen har du flera alternativ. Först behöver du ett prenumeration på en av kanalerna eller onlinetjänster som sänder matcherna i ett valfritt land. Efter det kommer du att behöva en VPN med servrar i just det länet. Genom att ansluta till VPN-servern i ett annat land kan du ändra din virtuella plats för att få tillgång till en ström eller webbplats som du annars inte kan se. Detta gör att du kan titta på alla Champions League-spel. Testa en VPN-tjänst och njut av att heja på ditt favoritlag!

Ansvarsfriskrivning: Det är viktigt att inse att ovanstående endast består av tips för att hjälpa dig att titta på dina favoritmatch i Champions League, oavsett var du är. Det är dock alltid ditt eget ansvar att bekanta dig med användaravtalet för alla kanaler eller (streaming) tjänster du använder för att titta på Champions League och agera i enlighet med detta avtal.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me