Titta på Boxing online var du än är! | VPNOverview

Boxning är en extremt populär sport som lockar tittare från hela världen. Problemet är att boxning inte är lika populärt i alla länder. Detta innebär att boxningsentusiaster (som jag själv) från vissa länder har svårt att titta på deras favoritstrider. Lyckligtvis finns det ett sätt att titta på boxning oavsett var du är: använd ett VPN.


Använd en VPN för att titta på Boxning online

På grund av TV-rättigheter kan boxningsmatcher bara visas i vissa delar av världen. För att kunna se dessa matcher från en annan plats behöver du två saker: en webbplats som sänder kampen och ett VPN.

Du behöver ett VPN eftersom de flesta gånger kan slagsmål bara visas i vissa länder. Om du befinner dig utanför detta land kan du inte få tillgångskanaler som visar denna kamp, ​​inte ens online. Med ett VPN kan du ändra din virtuella plats genom att ansluta till en server i ett annat land. Detta innebär att du kan komma åt strömmar i det landet.

Till exempel: Jag bor i Nederländerna. Sändningsrättigheterna till en kommande kamp som jag vill se hålls av ett företag i USA och inte ett holländskt. Det betyder att jag inte kan se kampen, inte ens om jag ansluter till den amerikanska programföretagens webbplats. Jag får ett meddelande om att jag inte kan se strömmen eftersom jag inte är på rätt plats. Med hjälp av ett VPN kan jag ansluta till en server i USA och jag kan få webbplatsen att tro att jag faktiskt är i USA. Detta kommer att blockera innehållet och jag kan titta på boxningsmatchen utan att stöta på några problem.

Vill du veta mer om vad en VPN är och vad fördelarna är? Kolla in den här artikeln som vi skrev där vi berättar allt om VPN-tjänster.

När behöver du en VPN för att titta på boxning?

Det finns vissa situationer där du behöver ett VPN för att titta på boxning. De vanligaste är:

 • Du är utanför ett land som sänder en viss kamp.
 • Du är på semester men du vill titta på kampen med kommentarer på ditt eget språk.
 • Du har ett prenumeration på en viss boxningswebbplats som Showtime, men du är inte på rätt plats just nu.
 • Du vill titta på boxning gratis online (mer om detta senare i artikeln)

De bästa VPN-tjänsterna för att titta på boxning

Om du vill titta på boxning med ett VPN finns det några saker du bör leta efter. För det första måste VPN ha en server i landet som sänder den kamp du vill titta på. För det andra vill du ha ett VPN som upprätthåller bra hastigheter så att dina slagsmål inte behöver mycket buffring. Och slutligen vill du ha ett VPN som är lätt att använda och inte så dyrt. Med dessa saker i åtanke skapade vi en lista med fantastiska VPN-leverantörer som är perfekta för att titta på boxning online.

ExpressVPN för boxning

ExpressVPN är förmodligen marknadens bästa VPN idag. Denna premium VPN-tjänst har otroliga hastigheter, erbjuder bra skydd och har mer än 3000 servrar över hela världen. Bästa detta med ett intuitivt gränssnitt, dedikerad programvara för nästan alla tänkbara enheter och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och du har den perfekta VPN att titta på boxning online.

Surfshark för boxning

Surfshark är kanske en av de snabbaste VPN som vi någonsin har stött på. Detta gör denna fantastiska VPN-tjänst väl lämpad för att titta på online-boxning. Aldrig mer kommer du att ha problem med att ladda strömmar eller buffra videor. Dessutom har Surfshark en stor mängd servrar över hela världen och är prisvärda. Med Surfshark kommer du inte att missa någon av åtgärderna.

CyberGhost för boxning

CyberGhost finns på den här listan eftersom det är en av de billigare VPN-tjänsterna. Detta betyder dock inte att det är dåligt. Tvärtom, förutom att det är riktigt billigt, är CyberGhost också en av de bättre VPN-enheterna där ute. Styrkan i CyberGhost ligger i dess användarvänliga användargränssnitt och deras enorma serverpool över hela världen. Utöver att vara billigt har CyberGhost en 30-dagars återbetalningsgaranti. Detta gör CyberGhost till en fantastisk VPN att titta på boxning med.

Hur ställer jag in ett VPN för att titta på Boxning online?

Som vi nämnde tidigare behöver du en webbplats som sänder boxning och en VPN för att titta på boxning från hela världen. Webbplatsen kan vara antingen PPV (pay-per-view) eller gratis (mer om det senare) och VPN måste konfigureras. Detta är vanligtvis ganska enkelt, men för dig som har problem med att skapa ett VPN har vi gjort några instruktioner för hur du ställer in ett VPN på olika enheter och operativsystem:

 • Installera ett VPN på din router
 • Installera ett VPN på din Smart TV
 • Installera en VPN på din Amazon Fire TV Stick
 • Installera ett VPN på din Android TV

För mer vanliga enheter och operativsystem som smartphones, Windows och iOS kan du vanligtvis ladda ner och installera viss programvara eller appar. Dessutom fungerar installationsproceduren på samma sätt som alla andra program eller appar.

Titta på boxning gratis med hjälp av en VPN

boxareVi har antydt om detta under den här artikeln, men nu är det äntligen dags att berätta hur du kan titta på boxning gratis med hjälp av en VPN. För det mesta kan du antingen se en boxningsmatch via en PPV-webbplats eller en webbplats som ägs av ett radioföretag. Båda dessa kräver antingen en engångsbetalning eller ett abonnemang för att få åtkomst.

Lyckligtvis finns det också webbplatser som (vanligtvis lagligt) visar boxning gratis. Dessa webbplatser ligger i länder som Pakistan, Egypten eller Saudiarabien. Med hjälp av ett VPN kan du ansluta till en server i ett av dessa länder. På så sätt kan du titta på dina favoritstrider helt gratis, särskilt om matchen du vill titta på faller inom den kostnadsfria provperioden för din VPN-tjänst.

Boxningskanaler och matchningar

Det finns olika webbplatser och kanaler du kan använda för att titta på boxning. Vissa av dessa betalas, andra är gratis. Nedan hittar du en lista över ett par kanaler och webbplatser som sänder boxning och en lista över kommande boxningsevenemang. Således, allt du behöver göra är att slå på ditt VPN (välj ett från vår topp 5-lista), gå till en av dessa webbplatser och njut av kampen!

Kanaler och webbplatser som sänder boxning

 • Sky Sports (Storbritannien)
 • DAZN (Tyskland, Österrike, Schweiz, Kanada, Japan)
 • Showtime (USA)
 • ESPN (flera länder)
 • beIN SPORTS (Flera länder)
 • HBO (USA)
 • Estrella TV (USA på spanska)
 • Box Nation (Storbritannien)
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map