Se NHL-hockey över hela världen: Ta reda på hur! | VPNOverview

Ishockey är en av de mest populära sporterna i USA och Kanada och NHL övervakas av många över hela världen. NHL (National Hockey League) är den mest populära ishockeyligaen i USA och Kanada. Ishockeyfans utanför USA och Kanada kan emellertid ha problem med att få tillgång till en bra liveström. Nedan kan du ta reda på hur du kan titta på alla dina favorit-ishockeyspel var du än är.


Med de flesta leverantörer utanför Nordamerika kan det vara ganska svårt att se något ishockeyspel. De amerikanska eller kanadensiska företagen som distribuerar rättigheterna till sändningsspel tillåter bara tittare i USA eller Kanada att titta på live-strömmar. Detta kan vara mycket frustrerande om du vill titta på ditt favoritlag men du är någon annanstans i världen.

Med ett VPN (Virtual Private Network) kan du ändra din virtuella plats och titta på NHL från var som helst i världen. Nedan kan du ta reda på hur detta fungerar.

När behöver du en VPN för att titta på NHL?

Det finns flera skäl till varför någon kan behöva ett VPN för att titta på NHL. Dessa är de vanligaste:

 • Du bor utanför USA eller Kanada och vill titta på NHL.
 • Du är på semester utanför USA eller Kanada och vill titta på NHL
 • Du vill titta på NHL gratis på en offentlig kanal utanför ditt eget land

Hur kan jag titta på NHL med en VPN?

Problemen som nämns ovan har alla samma orsak; geografiska begränsningar. Detta innebär att visst innehåll endast är tillgängligt för tittare i ett land eller några få utvalda länder. Detta har ofta att göra med fördelning av rättigheter. Du måste betala för rättigheterna för att sända sportspel och du måste göra det separat för varje land. Om en sport inte får tillräckligt med utsikt i ett land, kommer det inte att vara tillräckligt intressant för kanaler att köpa rättigheterna för att sända dessa spel.

Online, webbplatser som strömmar sportspel kommer att kontrollera din plats för att se om du borde ha tillåtelse att titta på ett spel eller inte. De gör detta genom att titta på din IP-adress.

Med ett VPN kan du dölja din egen IP-adress och ersätta den med en IP-adress i till exempel USA. När du ansluter till internet med en VPN gör du det via en VPN-server. Du kan ofta välja var du vill att servern ska vara så att du kan få tillgång till innehållet i det landet.

Vad mer gör en VPN?

Förutom det faktum att en VPN kan hjälpa dig att kringgå geografiska begränsningar skyddar den också din integritet och anonymiserar dina onlineaktioner. Ingen hacker, regering eller företag kan se vad du gör online eller spåra det tillbaka till dig.

VPN-anslutning InternetSom nämnts tidigare ansluter du till en VPN-server när du kommer åt Internet med ett VPN. Du kan ofta välja en server i ditt eget land eller i något annat land som VPN-leverantörerna har servrar i. All din datatrafik omdirigeras via den här servern. Dessutom är allt krypterat så att ingen kan hacka in det du gör.

Eftersom du ansluter till internet via den här externa servern tar du på den serverns IP-adress. Din egen IP-adress kommer att förbli dold, vilket anonymiserar alla dina onlineaktioner.

Således, med en VPN kommer du att kunna se ditt favorit ishockeyspel som bara sänds i ett annat land. Men du kommer också att vara helt anonym när du gör det och ingen, inte ens din internetleverantör, kan se vad du gör.

Förhindra NHL Blackouts med VPN

nhl-spelareIbland kan du inte se ett spel, även om du är i USA och du har ett prenumeration på en kanal som sänder NHL-spelen. De kallar detta för en blackout och det har att göra med lokala sändningsrättigheter.

Du kanske har ett abonnemang med ett stort nationellt nätverk, men rättigheterna till ett visst spel kan vara i händerna på en lokal tv-station. Om du befinner dig i området för denna lokala tv-station kommer du inte att kunna se spelet genom ditt prenumeration. De gör det för att de vill driva dig att titta på den på den lokala kanalen.

En blackout kan vara mycket irriterande, lyckligtvis kan den lösas med en VPN. Det enda du behöver göra är att ansluta till en VPN-server utanför området för denna lokala TV-kanal och titta på spelet live med ditt prenumeration. I de flesta fall kan du titta på ett spel senare.

NHL-webbplatsen har en blackout-detektor som visar dig om du kommer att bli föremål för en blackout.

Titta på Stanley Cup Worldwide

Ett viktigt pris inom NHL är Stanley Cup. Av denna anledning vill många utanför USA och Kanada se Stanley Cup-spelen. Detta är också möjligt genom att ansluta till en server i USA eller Kanada med ett VPN. Dessutom behöver du ett prenumeration på en av kanalerna som sänder dessa spel. För spelen 2019/2020 kommer detta att vara: NBC, NBCSN, NHLN, USA-nätverket och CNBC.

De bästa VPN-leverantörerna för att titta på NHL

Stanley koppOm du vill titta på NHL-spelen med ett VPN finns det några saker att tänka på. VPN-leverantören måste ha servrar i USA och / eller Kanada, helst flera bra servrar som erbjuder en stabil anslutning.

För att kunna se spelen utan fördröjning eller buffring måste anslutningen till servern vara snabb. Detta beror också på var du är i världen, men vissa VPN-leverantörer har betydligt snabbare servrar än andra.

Sist men inte minst måste VPN-leverantören ha god säkerhet på plats och vara en allround bra VPN. Nedan kan du se några rekommenderade VPN-leverantörer för att titta på NHL.

ExpressVPN för NHL

ExpressVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna där ute. Denna leverantör har många servrar över hela världen, inklusive både USA och Kanada. Deras servrar är mycket snabba och erbjuder stabila anslutningar. ExpressVPN har den högsta möjliga kryptering för alla deras prenumerationsplaner. Deras appar är användarvänliga och mycket enkla att installera och använda. Allt detta gör ExpressVPN till en perfekt VPN för att titta på NHL.

Utöver allt detta erbjuder ExpressVPN en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. På det här sättet kan du testa deras tjänst genom att titta på Stanley Cup och om det inte är till din smak kommer du att få dina pengar tillbaka, inga frågor ställs.

IPVanish för NHL

IPVanish har kanske det snabbaste nätverket av servrar för alla VPN-leverantörer. Deras anslutningar är alltid stabila. En stor mängd av deras många servrar ligger i USA eller Kanada, vilket gör VPN-leverantören idealisk att titta på NHL.

IPVanish har också starka krypteringsmetoder som säkerställer din online säkerhet och anonymitet. Med deras 7-dagars återbetalningsgaranti kan du testa deras tjänst genom att titta på ditt favoritlagspela. Om du trots allt inte gillar detta VPN kan du få tillbaka pengarna.

 VyprVPN för NHL

Vi kan också rekommendera VyprVPN. Denna VPN-leverantör erbjuder snabba anslutningshastigheter och mer än tillräckligt med servrar i USA. Sammantaget är de en säker leverantör som hanterar sina egna servrar för att skydda din integritet.

VyprVPN är en av de billigare VPN-tjänsterna där ute. Deras pengar-tillbaka-garanti är bara tre dagar, men det räcker för att titta på ett spel och se om det fungerar för dig.

NHL: Kanaler och evenemang

Som nämnts ovan måste du hitta en kanal som sänder NHL-spelen. Nedan hittar du en lista över kanaler i olika länder och några viktiga NHL-evenemang.

Kanaler och webbplatser som sänder NHL

 • NHL-logotypFox Sports (Nederländerna)
 • NBC, CNBC, NBCSN, NHL Network och USA Network (USA)
 • CBC, Sportsnet och SN360 (Kanada)
 • Premier Sports (Storbritannien)
 • Canal + (Frankrike)
 • Sport 1 (Tyskland, Österrike och Schweiz)
 • Viasat Sport (Skandinavien, Baltikum och delar av Östeuropa)
 • ESPN BR (Brasilien)

NHL-evenemang

HändelseDatum
Vanlig NHL-säsong2 oktober 2019 till 4 april 2020
All-star spel25 januari 2020
Stanley Cup Play-offsEfter 4 april 2020
Stanley Cup FinalsSlutet av maj fram till början av juni 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me