Hur man tittar på MLB World Series online | VPNOverview

Major League Baseball (MLB) World Series är ett av årets viktigaste sportevenemang, så populärt bland sportfans i NFL Super Bowl eller UEFA Champions League.

Varje år ansluter sig till cirka 18 miljoner amerikaner för att titta på mästerteamen i American League (AL) och National League (NL) gå mot varandra i en bäst-av-sju slutspelet som kommer att avgöra vem som vinner den eftertraktade kommissionärens trofé . Tyvärr kan människor utanför USA möta vissa problem när de försöker titta på spelen online. Nedan kan du läsa varför detta händer och hur du kan gå runt det.

World Series Popularity

World Series logotypDet är inte förvånansvärt att den viktigaste händelsen i baseballkalendern genererar mycket intäkter. MLB World Series varumärkesvärde översteg 124 miljoner amerikanska dollar 2017. Inom USA kommer en stor del av intäkterna från reklam och sponsring. Detta gör att Fox Network kan sända World Series gratis för amerikanska tittare.

Eftersom det bara har rätten att sända World Series inom fastlandsamerika, använder Fox geo-blockering för att förhindra icke-invånare från att titta på spelen. Foxs geo-blockerande programvara kräver att du anger en giltig amerikansk postnummer innan du ger dig tillgång till ångan. Den kontrollerar sedan din IP-adress (Internet Protocol) för att verifiera din plats och blockerar IP-nummer utanför USA från att visa strömmen

Utanför USA tjänar MBL merparten av sina intäkter för World Series som säljer streamingpaket som tillåter icke-amerikanska medborgare att se spelen. Tyvärr kan dessa streamingpaket vara kostsamma och är inte tillgängliga i alla länder.


Tack och lov, om du är en av de uppskattade 500 miljoner basebollfans över hela världen, finns det ett sätt att kringgå Fox geoblockering. Du kan se världsserien gratis genom att använda ett Virtual Private Network (VPN). I den här artikeln kan du ta reda på hur du använder ett VPN för att titta på World Series Online. Dessutom kommer vi att föreslå några av de bästa VPN-leverantörerna att använda.

Använda en VPN för att titta på World Series Online

Geo-blockering används för att begränsa vem som kan visa specifikt innehåll baserat på det geografiska området där de bor. Detta beror generellt på att programföretag eller nätverk bara har rätten att visa program i vissa länder.

När det gäller World Series har Fox-nätverket inte rätten att sända eller strömma spel utanför USA. Tittare som försöker få tillgång till de strömmade spelen via Fox Sports webbplats hemsidan ombeds att ange ett giltigt amerikanskt postnummer Detta kontrolleras sedan mot deras IP-adress. Om IP-adressen indikerar att anslutningen kommer utanför USA blockeras tittaren från att titta på strömmen.

En VPN kan användas för att kringgå geo-blockering eftersom den dirigerar din internettrafik genom en server i USA. Detta innebär att när din IP-adress kontrolleras av Fox Sports webbplats kommer den att registreras som baserad i USA, vilket gör att du kan se spelen gratis.

Varför anmäla sig till en VPN-tjänst?

Fördelarna med att använda en VPN går långt utöver att bara titta på World Series. En VPN erbjuder dig en rad fördelar och alternativ som du kanske inte har övervägt.

 • Anonym surfning – I en tid av spårning av kakor, riktad annonsering och försäljning av personliga webbläsningsdata kan verklig anonymitet på internet vara utmanande att uppnå. VPN-tjänster dirigerar din internettrafik genom en krypterad VPN-tunnel. Detta är ett av de få sätten du kan surfa på internet utan att oroa dig för att din surfningsdata och vanor ska brytas eller säljas.
 • Omkoppling online-begränsningar – Om du bor i ett land som rutinmässigt blockerar åtkomst till vissa webbplatser, tjänster eller sociala medier, är ett VPN ett utmärkt sätt för dig att få tillgång till det begränsade innehållet. VPN kommer med den extra bonusen att skymma din plats och kryptera din trafik. Detta gör det mycket svårare för regeringar eller säkerhetstjänster att spåra dina onlineaktiviteter.
 • Skyddar dig mot cyberbrott – De flesta skulle bli förvånade över mängden personlig information som cyberbrottslingar kan få från bara deras vardagliga surfning och sociala medievanor. Genom att dölja din plats och kryptera dina data hjälper en VPN att skydda dig på internet och skydda dig från ett brett spektrum av internetbrott.

Vad är den bästa VPN för streaming av World Series?

Att välja den bästa VPN för att ge dig tillgång till World Series betyder att ta hänsyn till ett antal viktiga faktorer. Du behöver vilken VPN-tjänst du använder för att kunna upprätthålla en snabb och stabil anslutning. Ingenting kommer att förstöra din uppskattning av den största händelsen i baseball som en långsam och jitterig videoström.

Pris är också en övervägande. En av de många orsakerna till att människor använder VPN-tjänster för att titta på World Series är de stora kostnaderna för internationella streamingpaket för MLB. Det är inte mycket meningsfullt att använda en VPN-tjänst som kostar lika mycket som den streamingtjänsten du vill undvika att betala för.

Med dessa faktorer i åtanke, här är våra förslag till de bästa VPN-tjänster du kan använda för att titta på World Series.

NordVPN

NordVPN är en marknadsledande leverantör av snabba och säkra VPN-tjänster. De erbjuder en utmärkt service till rimliga priser. Dessutom har NordVPN en 30-dagars återbetalningsgaranti så att du kan testa tjänsten utan att förbinda dig.

NordVPN erbjuder anslutningar till ett stort antal servrar i USA. Detta innebär att tillgång till strömningstäckningen för World Series inte kommer att vara ett problem. De är också kända för sin säkerhet och integritet. NordVPN använder obfsproxy för att undvika Deep Packet Inspection och använda en “no-logging” -policy för att hålla din surfning så anonym som möjligt.

ExpressVPN

ExpressVPN erbjuder en otroligt användarvänlig upplevelse i kombination med snabba anslutningshastigheter och ett stort nätverk med servrar i 94 länder. Deras VPN-tjänst ger en kontinuerlig hög anslutningshastighet till sina amerikanska servrar. Detta innebär att du kan strömma World Series utan att oroa dig för hopp eller längdbuffring.

Precis som NordVPN, använder ExpressVPN en “no-logging” -policy när det gäller dina surfdata. Deras webbplats och mjukvara är enkel och enkel att använda. Dessutom är deras kundtjänst alltid till hands för att hjälpa dig med alla problem du kan ha

Surfshark

Surfshark är ett utmärkt val att strömma World Series på grund av de snabba anslutningarna. Att kringgå Foxs geo-blockering kommer inte att vara ett problem när du använder en av deras många amerikanska servrar. Deras utmärkta anslutningshastigheter garanterar att du kan titta på World Series-spel utan problem.

Priserna för Surfsharks prenumerationer är mycket rimliga. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med sin tjänst så erbjuder de en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

MLB-kanaler och webbplatser

 • Fox Sports (Nederländerna)
 • Fox Sports & ESPN (USA)
 • MLB.TV (olika platser)
 • Sports Net (Kanada)
 • BT Sports (Storbritannien)
 • Viasat Sport en Sport1 US (Flera länder i Europa)
 • ESPN (Australien)
 • Fox Sports Asia (Asien)
 • Shenzhen TV (Kina)

NPB-kanaler och webbplatser

 • DAZN (Japan)

MLB-evenemang

Händelse
Datum
MLB-säsong20 mars till 30 oktober 2019
Världsserien22 oktober 2019
Spel 730 oktober 2019

NPB-evenemang

Händelse
Datum
Climax Series4 till 15 oktober 2019

Slutgiltiga tankar

Om du är fan av baseball vill du inte missa kollisionen med titanerna som är World Series. Det kan vara mycket frustrerande att inte kunna titta på spelen bara på grund av var du bor.

Tack och lov, genom att välja rätt VPN-tjänst kan du kringgå geo-blockeringen som hindrar människor utanför USA från att titta på några av de viktigaste spelen i basebalkalendern.

Med en VPN får du inte bara tillgång till all World Series-godhet. Det låter dig också surfa på internet utan att ge bort någon av dina personuppgifter. Dessutom är du skyddad från internetbrott. Slutligen får du också full frihet och inget innehåll kommer att begränsas till dig. Det är en riktig win-win situation.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me