Nézze meg az NHL jégkorongját világszerte: megtudhatja, hogyan! | VPNOverview

A jégkorong az Egyesült Államokban és Kanadában az egyik legnépszerűbb sport, és az NHL-t sokan figyelik az egész világon. Az NHL (National Hockey League) a legnépszerűbb jégkorong bajnokság az Egyesült Államokban és Kanadában. Az Egyesült Államokon és Kanadán kívüli jégkorong-rajongóknak azonban nehézségeket okozhatnak a jó élő közvetítés elérése. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan nézheti meg kedvenc jégkorong-játékait bárhonnan.


A legtöbb Észak-Amerikán kívüli szolgáltatóval meglehetősen nehéz lehet bármilyen jégkorong-játékot megnézni. Az amerikai vagy kanadai társaságok, amelyek terjesztik a játékok sugárzásának jogát, csak az Egyesült Államokban vagy Kanadában a nézők számára lehetővé teszik az élő közvetítések megtekintését. Ez nagyon frusztráló lehet, ha meg akarja nézni a kedvenc csapatát, de valahol a világon van.

A VPN (virtuális magánhálózat) segítségével megváltoztathatja virtuális tartózkodási helyét, és figyelheti az NHL-t a világ bármely pontjáról. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan működik ez.

Mikor van szüksége VPN-re az NHL figyeléséhez?

Számos oka lehet annak, hogy valakinek szüksége lehet VPN-re az NHL nézéséhez. Ezek a leggyakoribbak:

 • Az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül él, és meg akarja nézni az NHL-t.
 • Nyaralni kíván az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül, és nézni szeretné az NHL-t
 • Ingyenes szeretnéd megnézni az NHL-t egy nyilvános csatornán a saját országodon kívül

Hogyan nézhetem meg az NHL-t egy VPN-sel?

A fent említett problémáknak ugyanaz az oka; földrajzi korlátozások. Ez azt jelenti, hogy bizonyos tartalmak csak egy ország vagy néhány kiválasztott ország nézőinek érhetők el. Ez gyakran kapcsolódik a jogok terjesztéséhez. Fizetnie kell a sportjátékok sugárzásáért, és ezt minden országonként külön meg kell tennie. Ha egy sport nem kap elegendő nézetet egy országban, akkor nem lesz elég érdekes, ha a csatornák megvásárolják ezeket a játékokat..

Online, a sportjátékokat közvetítő webhelyek ellenőrzik az Ön tartózkodási helyét, hogy megtudják, engedélyezzék-e a játékot vagy sem. Ezt úgy teszik meg, hogy megnézik az Ön IP-címét.

A VPN segítségével elrejtheti saját IP-címét, és helyettesítheti egy IP-címmel például az Egyesült Államokban. Ha VPN-mel csatlakozik az internethez, akkor ezt egy VPN-kiszolgálón keresztül teszi. Gyakran kiválaszthatja, hogy hol kívánja ezt a szervert, így hozzáférhet az adott ország tartalmához.

Mi többet tesz egy VPN??

Eltekintve attól a ténytől, hogy a VPN elősegítheti a földrajzi korlátozások megkerülését, ezenkívül megóvja magánéletét és anonimizálja az online tevékenységeit. Semmi hackerek, kormányok vagy vállalatok nem láthatják, amit online csinálnak, vagy visszakereshetik Önt.

Internet VPN kapcsolatMint korábban említettem, akkor csatlakozni kell egy VPN szerverhez, amikor VPN-sel fér hozzá az internethez. Gyakran kiválaszthat szervert a saját országaiban vagy bármely más országban, amelyben a VPN-szolgáltatók szerverei vannak. Az összes adatforgalom ezen a szerveren továbbadódik. Sőt, minden rejtjelezve van, így senki sem szabad belemenni ahhoz, amit csinál.

Mivel a külső kiszolgálón keresztül csatlakozik az internethez, átveszi a kiszolgáló IP-címét. Saját IP-címe rejtett marad, ami anonimizálja az összes online tevékenységet.

Így a VPN segítségével megnézheti kedvenc jégkorongját, amelyet csak egy másik országban sugároznak. De akkor teljesen anonim is lesz, amikor ezt teszi, és senki, még az internetszolgáltató sem, nem fogja látni, hogy mit csinál..

Megakadályozhatja az NHL áramszünetet VPN használatával

nhl játékosokIdőnként nem nézhet egy játékot, annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, és előfizet egy olyan csatornára, amely az NHL-játékokat közvetíti. Ezt áramkimaradásnak nevezik, és ennek köze van a helyi műsorszórási jogokhoz.

Lehet, hogy előfizet egy nagy nemzeti hálózatra, de egy bizonyos játékhoz való jog a helyi televíziós állomás kezében van. Ha ezen a helyi televízión tartózkodsz, akkor az előfizetésen keresztül nem lesz képes megnézni a játékot. Ezt azért teszik, mert arra akarják ösztönözni, hogy nézzék meg azt a helyi csatornát.

Az áramszünet nagyon bosszantó lehet, szerencsére megoldható egy VPN segítségével. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy VPN szerverhez, amely a helyi televíziós csatorna területén kívül van, és előfizetésével élőben nézheti meg a játékot. A legtöbb esetben a játékot később is megnézheti.

Az NHL webhelyén van egy áramszünet érzékelő, amely megmutatja, hogy Ön lesz-e az áramszünet tárgya.

Nézze meg a Stanley Kupa világszerte

Az NHL egyik fontos ára a Stanley Cup. Ezért sok ember az Egyesült Államokon és Kanadán kívüli emberek szeretnék látni a Stanley Cup játékot. Ez az is lehetséges, ha VPN-sel kapcsolódik az Egyesült Államokban vagy Kanadában található szerverhez. Ezenkívül előfizetésre van szüksége az egyik csatornán, amely ezeket a játékokat közvetíti. A 2019/2020-as játékok számára ez lesz: NBC, NBCSN, NHLN, USA hálózat és CNBC.

A legjobb VPN-szolgáltatók, akik figyelik az NHL-t

Stanley csészeHa VPN-t szeretne nézni az NHL-játékokat, érdemes szem előtt tartani néhány dolgot. A VPN szolgáltatónak szervernek kell lennie az Egyesült Államokban és / vagy Kanadában, lehetőleg több jó szerverrel, amelyek stabil kapcsolatot biztosítanak.

Ahhoz, hogy a játékokat bármilyen késés vagy puffer nélkül megnézhesse, a szerverrel való gyors kapcsolatnak gyorsnak kell lennie. Ez attól is függ, hogy hol tartózkodik a világon, de néhány VPN-szolgáltató jelentősen gyorsabb kiszolgálókkal rendelkezik, mint mások.

Végül, de nem utolsósorban, a VPN szolgáltatónak jó biztonsággal kell rendelkeznie, és mindennapi jó VPN-nek kell lennie. Az alábbiakban néhány ajánlott VPN-szolgáltatót láthat, akik figyelik az NHL-t.

ExpressVPN az NHL-hez

Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltató. Ennek a szolgáltatónak sok kiszolgálója van a világ minden tájáról, beleértve az Egyesült Államokat és Kanadát is. Szervereik nagyon gyorsak és stabil kapcsolatot kínálnak. Az ExpressVPN a lehető legmagasabb titkosítással rendelkezik minden előfizetési tervükre. Alkalmazásuk felhasználóbarát, és nagyon egyszerűen telepíthető és használható. Mindez az ExpressVPN-től tökéletes VPN-ként teszi lehetővé az NHL figyelését.

Mindezek mellett az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ily módon kipróbálhatja szolgáltatásaikat a Stanley Cup figyelésével, és ha ez nem igazán szereti a dolgát, vissza fogja kapni a pénzt, nincs kérdés.

IPVanish az NHL-hez

Az IPVanish az összes VPN-szolgáltató talán a leggyorsabb szerverhálózatával rendelkezik. Kapcsolataik mindig stabilak. Számos szerverük nagy része az Egyesült Államokban vagy Kanadában található, így a VPN szolgáltató ideális az NHL figyelésére..

Az IPVanish erős titkosítási módszerekkel is rendelkezik, amelyek biztosítják online biztonságát és névtelenségét. A 7 napos pénz-visszatérítési garanciájukkal tesztelhetik szolgálatukat, ha megnézik kedvenc csapata játékát. Ha elvégre nem tetszik ez a VPN, visszatérítheti pénzét.

 VyprVPN az NHL-hez

Azt is javasoljuk a VyprVPN-t. Ez a VPN-szolgáltató gyors csatlakozási sebességet és több mint elegendő szervert kínál az Egyesült Államokban. Összességében biztonságos szolgáltató, amely a magánélet védelme érdekében kezeli a saját szervereit..

A VyprVPN az egyik olcsóbb VPN-szolgáltatás odakint. Pénz-visszafizetési garanciájuk csak 3 nap, de ez elég ahhoz, hogy megnézhessék a játékot, és megnézhesse, működik-e az Ön.

NHL: Csatornák és események

Mint fentebb említettük, meg kell találnia egy csatornát, amely közvetíti az NHL-játékokat. Az alábbiakban megtalálja a különböző országok csatornáinak listáját és néhány fontos NHL-eseményt.

Csatornák és webhelyek, amelyek közvetítik az NHL-t

 • NHL logóFox Sports (Hollandia)
 • NBC, CNBC, NBCSN, NHL Network és USA Network (Egyesült Államok)
 • CBC, Sportsnet és SN360 (Kanada)
 • Premier Sports (Egyesült Királyság)
 • Canal + (Franciaország)
 • Sport 1 (Németország, Ausztria és Switserland)
 • Viasat Sport (Skandinávia, a balti államok és Kelet-Európa része)
 • ESPN BR (Brazília)

NHL események

EseményDátum
Rendszeres NHL-szezon2019. október 2. és 2020. április 4
All-star játék2020. január 25
Stanley Cup rájátszás2020. április 4. után
Stanley Kupa döntőMájus végétől 2020 júniusáig
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me