Nézze meg az NFL focit online, bárhol is legyen! | VPNOverview

Az amerikai futballnak sok rajongója van az Egyesült Államokon kívül. Mivel az NFL (Nemzeti Labdarúgó Liga) az amerikai futball legfontosabb bajnoksága világszerte, a szurkolók szerte a világon meg akarják nézni. Egyes, az Egyesült Államokon kívüli sportcsatornák fontos játékokat játszanak az NFL-ben. Néhány országban azonban lehetetlen televízión vagy élő közvetítésen keresztül nézni. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan nézheti meg az NFL-t, bárhol is van.


Az NFL-játékokat közvetítő amerikai hálózatoknak csak az Egyesült Államok nézőinek közvetítéséhez van disztribúciós joga, hogy a játékot közvetítsék. Szerencsére megkerülhető a földrajzi korlátozás. VPN (virtuális magánhálózat) használatával úgy tehet, mintha az Egyesült Államokból hozzáférne az internethez, miközben valójában valahol másutt tartózkodik..

Használjon VPN-t az amerikai foci online nézéséhez

VPN-vel csatlakozhat a világ minden táján található kiszolgálókhoz. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, az amerikai sportcsatornák feltételezik, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Így bármilyen NFL-játékot megnézhet, beleértve a Super Bowl-ot is. Szüksége lesz számlára az amerikai sportcsatornán. Ez néha kihívást jelenthet, ha nem rendelkezik amerikai hitelkártyával. Ennek egyik módja az, ha fiókot szerez a Sling Television-on. Az alábbiakban olvashat bővebben arról, hogy ez hogyan működik.

Nézze meg az NFL-t a Sling TV-vel

SlingTVA Sling TV egy olyan streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít számos amerikai csatorna tartalmához. Általában egy amerikai címre vagy hitelkártyára van szüksége ahhoz, hogy feliratkozzon ezekre a csatornákra. A Sling TV előfizetése azonban ajándékkártyával megvásárolható. Ezeket az ajándékkártyákat a PayPal segítségével lehet megvásárolni, azaz bárhol a világon megteheti.

VPN-vel kombinálva megnézheti az NFL-játékokat a Sling TV-fiókján. A VPN-szolgáltatás gondoskodik arról, hogy a Sling TV azt gondolja, hogy az Egyesült Államokból érkezik webhelyükhöz.

Mit csinál egy VPN??

A VPN olyan szoftver, amely titkosítja és névtelenül teszi az összes online tevékenységet. Védi a hackerek és a személyes adatait követő mások ellen. Ezenkívül az összes adat titkosítva és VPN-alagút felállítva az adatok áthaladásához. Csatlakozik az internethez a VPN-szolgáltató szerverein keresztül. A legtöbb szolgáltatónak sok szervere van a különböző országokban. Ezeket a különféle kiszolgálókat felhasználhatja a földrajzi korlátozások megkerülésére.

Így ha hozzáférni szeretne amerikai streamekhez, csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Államokban. Amerikai IP-címet vesz fel, és a webhelyek úgy vélik, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik. Ez hozzáférést biztosít azok tartalmához. Nézheti kedvenc NFL-csapatjátékát.

A legjobb VPN-szolgáltatások az NFL megtekintéséhez

NFLplayersAz NFL-t néző legjobb VPN-szolgáltatók amerikai szerverekkel és nagy sebességgel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet az amerikai csatornákhoz, és a játék során nem tapasztal semmilyen késést. Végül, a jó ár és a felhasználóbarátság is fontos elemei a jó VPN-nek. Mindezt szem előtt tartva, a következő VPN-szolgáltatókat választottuk ki, amelyek felhasználhatók az NFL figyelésére.

ExpressVPN az NFL számára

Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltatás jelenleg. Számos szerverük gyors és stabil internetkapcsolatot kínál, és titkosításuk legfontosabb.

Az általuk készített szoftver felhasználóbarát. Bárki számára könnyű csatlakozni valamelyik szerverükhöz, és létrehozni egy biztonságos kapcsolatot az NFL megtekintéséhez.

A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával kipróbálhatja szolgáltatásait például a Super Bowl nézésével. Ha nem élvezi szolgáltatásaikat, akkor a játék után visszatérítheti pénzét, nincs feltett kérdés.

IPVanish az NFL számára

Az IPVanish valószínűleg a leggyorsabb VPN a piacon. A szolgáltatások előfizetésével nem fog zavarni semmilyen késés vagy pufferolás. Ezen felül az IPVanish számos szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról és tisztességes biztonsággal rendelkezik.

Az IPVanish 7 napos pénz-visszafizetési garanciával és elfogadható árú tervekkel rendelkezik. Miért nem próbálja ki kedvenc játékának közvetítéséhez, és megnézheti, szereti-e a szolgáltatást? Az IPVanish egy olcsó lehetőség az NFL-nézéshez az amerikai sportcsatornákon, bárhol is van a világon.

CyberGhost az NFL számára

A CyberGhost egy VPN-szolgáltató, prémium felhasználóbarát és alacsony előfizetési díjakkal. Ez a VPN szolgáltatás gyors, biztonságos, és felhasználható bármilyen online tartalom feloldására.

Az egyik legfontosabb ok, ami miatt az emberek azért választják a CyberGhost szolgáltatást, az alacsony ár.

Ha előfizetést szerez, akkor 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, ami azt jelenti, hogy visszatérítheti pénzét, ha elvégre nem tetszik a szolgáltatásuk..

Az NFL online nézése VPN segítségével

NFL logó

Az NFL online nézéséhez csak egy amerikai sportcsatorna (vagy Sling TV) előfizetés és egy VPN előfizetés szükséges virtuális helyének megváltoztatásához..

Előfordulhat, hogy egyes játékokat az Egyesült Államokon kívüli országokban sugározzák. Ebben a helyzetben VPN-t is használhat ezekhez az adatfolyamokhoz való hozzáféréshez. Csatlakozhat egy szerverhez abban az országban, amelybe hozzáférni kíván, és előfizetni tud az NFL-t sugárzó sportcsatornára. Ha azt szeretnénk, hogy a teljes bajnokságot nézzük meg anélkül, hogy egy játék hiányzik, javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy egy csatorna irányítja-e az összes játékot, vagy csak a legfontosabbat.

Miután bekapcsolta a VPN-t és csatlakozik a megfelelő szerverhez, online hozzáférhet az NFL-hez.

Nézze meg a Super Bowl-ot bárhol a világon

A Super Bowl a legfontosabb játék az NFL-ben. A legtöbb országban lesz egy sportcsatorna, amely élőben közvetíti ezt a játékot. A VPN segítségével egy amerikai csatornán nézheti meg a játékot a kiterjedt kommentárokkal. Sőt, a VPN szolgáltatók és az amerikai sportcsatornák ingyenes próbaverzióival akár a Super Bowl teljesen ingyenesen is megtekinthető.

NFL csatornák és események

Az NFL-t többféle csatornán és webhelyen sugározzák. Néhány csatorna azt is biztosítja, hogy mindenki ingyenesen nézhesse a nagyobb játékokat, például a Super Bowl játékot. Az alábbiakban felsorolunk néhány csatornát és weboldalt, amelyek az NFL-játékokat és az NFL fontos eseményeit kínálják.

Az NFL-t sugárzó csatornák és webhelyek

  • Fox Sports (Hollandia)
  • Ziggo (Hollandia)
  • ESPN (Egyesült Államok)
  • Sling TV (Egyesült Államok)
  • BBC iPlayer (Egyesült Királyság)
  • Sky Sports (Egyesült Királyság)
  • Sport 1 (Németország, Ausztria és Svájc)
  • NTV Plus (Oroszország)
  • Viasat Sport (Skandinávia)

Események

Esemény
Dátum
Rendszeres NFL szezon2019. szeptember 5-től december 29-ig
Rájátszáskezdődik 2020. január 4
Pro Bowl (mindencsillagos játék)2020. január 26
Super Bowl LIV2020. február 2
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me