Nézze meg a Formula 1-et online, bárhol is van! | VPNOverview

A Formula 1 olyan sport, amely a világ minden tájáról vonzza a nézőket. Mivel ez egy olyan nemzetközi sportág, ahol versenyek zajlanak a világ minden tájáról, sok ország televíziálja a versenyeket. Még mindig vannak olyan országok, ahol a versenyek nem kerülnek sugárzásra. Ha meg akarja nézni a Formula 1-t ezen országok egyikében, akkor szüksége van egy külföldi webhelyre, amely továbbítja a Formula 1-t, és VPN-re (virtuális magánhálózat)..


Használjon VPN-t a Formula 1 online nézéséhez

Miért lenne szüksége VPN-re a Formula 1 online nézéséhez? Nos, az ok egyszerű: a megtekintési jogok miatt. Népszerűsége miatt a Formula 1 meglehetősen drága televíziós jogokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a műsorszolgáltatónak sok pénzt kell fizetnie a verseny bemutatása érdekében. Ez általában nem jelent problémát, de ezek a műsorszolgáltató társaságok csak a saját országában versenyek bemutató jogát vásárolják meg. Ha nem él ebben az országban, akkor nem is lesz képes megnézni a versenyt, még az interneten sem. Ezeknek a műsorszóró társaságoknak és webhelyeiknek is nagyon könnyű megakadályozni, hogy megnézzék F1 tartalmaikat egy másik országból. Egyszerűen úgynevezett geo-blokkot használnak az idegen IP-címek blokkolására.

Ezért van szüksége VPN-re. A VPN egy módja annak, hogy megvédje internetkapcsolatát egy biztonságos VPN-alagút létrehozásával, amely külső VPN-kiszolgálón keresztül csatlakozik az internethez. Ez a folyamat más IP-címet is biztosít Önnek: a VPN-kiszolgálóhoz, amelyhez csatlakozott. Ha másik országból választ szervert, akkor a szerver IP-címét fogja használni, és a webhelyek úgy gondolják, hogy ebben az országban van. Ezzel régióspecifikus tartalmakat, például patakokat, videókat és webhelyeket oldhat fel. A Formula 1 nézéséhez felhasználhatja egy másik ország műsorszolgáltató által biztosított adatfolyam feloldását.

versenyautóPéldául: Hollandiából üzemeltetünk. Noha a Forma-1 itt egyre népszerűbbé vált a Max Verstappen (egy nagyon népszerű holland Forma-1 sofőr) miatt, nem mindig figyelhetjük a Forma-1-t, mert a helyi műsorszóró társaságunk nem rendelkezik műsorszórási jogokkal. A Formula 1 nézéséhez csatlakoznunk kell a British Sky Sports-hoz. VPN használatával gyakorlatilag megváltoztathatjuk internetkapcsolatunk helyét, hogy a Sky Sports webhely azt gondolja, hogy az Egyesült Királyságban vagyunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen probléma nélkül megnézhessük a Forma-1 patakjait.

Még részletesebb információt szeretne a VPN-szolgáltatásokról? Nézze meg ezt a cikket: A VPN magyarázata.

Mikor van szüksége VPN-re az F1 megtekintéséhez?

Bizonyos helyzetekben VPN-re lesz szüksége a Forma-1 nézéséhez. Néhány példa ezekre a helyzetekre:

 • Nyaralni vagy üzleti úton van de meg szeretné nézni a Forma 1 adását az Ön szülőföldjéről (pl. a kommentár miatt).
 • Megtalálja magát egy olyan országban, ahol nem sugározzák a Forma 1-et egyáltalán.
 • Nem tetszik a megadott kommentár az országod műsorszolgáltatói által (ez Hollandiában nagyon népszerű oka).

5 perces lépésről lépésre: hogyan nézheti meg a Formula 1-et bárhol

Ha ezt a cikket olvassa, valószínű, hogy csak a lehető leggyorsabban nézné meg a Forma-1 versenyt. Ezért kapott egy egyszerű lépésről lépésre szóló útmutatót, amely segít, hogy kevesebb, mint öt perc alatt elinduljon, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Itt van a tennivaló:

 1. Feliratkozás egy tisztességes VPN szolgáltatóra. Problémái vannak a választásod során? Kiváló szolgáltató a Formula 1 nézéséhez az ExpressVPN. Ez a VPN megbízható, gyors és olcsó. Sőt, ha nem elégedett VPN-vel, akkor az előfizetés első 45 napjában felhasználhatja a pénz-visszafizetési garanciát. Azonnal kezdje meg, ha az alábbi narancssárga gombra kattint.
 2. Miután megkapta az ExpressVPN előfizetést, Ön töltse le a VPN alkalmazást az eszközökön (laptop, okostelefon, táblagép stb.). A megfelelő letöltést a VPN-szolgáltató hivatalos webhelyén találja meg.
 3. A letöltés után indítsa el az alkalmazást, válasszon egy VPN szervert abban az országban, ahonnan streamálni szeretne és csatlakozni szeretne. Az ExpressVPN alkalmazásokat nagyon könnyű használni, így nem kell aggódnia. Ha úgy érzi, hogy szüksége van valamivel több útmutatásra, további információt az ExpressVPN áttekintésünkben talál.
 4. Másodpercek alatt kapcsolatba kerül a szerverrel. Most már böngészhet az interneten, mintha valójában a választott szerver országában tartózkodik. A VPN fenntartja a biztonságos kapcsolatot a számítógép háttérben. Most már tudod nézni a Forma 1 patakok.

Az, hogy hogyan fér hozzá a Formula 1 patakhoz, országonként eltérő. Egyes országokban előfizetésre van szüksége a patakok szolgáltatását nyújtó szolgáltatásra. Ha például brit szervert választ, akkor a British Sky Sports által biztosított streameket használhatja versenyek megfigyelésére. A cikk többi része további javaslatokat fog adni a különféle VPN-khez, amelyeket használhat, a különböző országokban lévő adatfolyamokról, és többet megtudhat a VPN-k működéséről és előnyeiről..

A legjobb VPN-szolgáltatások a Formula 1 nézéséhez

A megfelelő VPN-szolgáltatás kiválasztása nagyon nehézkes lehet. Szerencsére vannak bizonyos szempontok, amelyekre összpontosíthat, ha VPN-sel szeretné megtekinteni a Formula 1-et. Ebben az esetben a legfontosabb szempontok a sebesség, a szerver elhelyezkedése, az ár és a használhatóság. Az alábbiakban megtalálja a három VPN-szolgáltatás listáját, amelyek kiválóan alkalmasak a Formula 1 online megfigyelésére. Nagyobb listát keres? Nézze meg az 1. szintű VPN-szolgáltatók listáját.

ExpressVPN az 1. képlethez

Az ExpressVPN egy nagyon jól megfontolt VPN, amely gyors, sok országban rengeteg szerverrel rendelkezik és nagyon felhasználóbarát. Ez teszi az egyik legjobb, ha nem a legjobb az F1 nézéséhez. A nagyszerű specifikációk mellett ez a VPN kiváló ügyfélszolgálatot nyújt, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Mindez az ExpressVPN-t teszi a preferált VPN-ként a legtöbb Formula 1 rajongó számára.

NordVPN a Formula 1-hez

A NordVPN kiváló, nagyon népszerű VPN, amely nagyon jól végzi a munkáját, ha a Formula 1 nézésére használja. Ez a szolgáltató nem tart naplókat, és rendelkezik speciális szerverekkel mind streaming, mind P2P forgalomhoz. A patakok feloldásakor a NordVPN vitathatatlanul a legjobb szolgáltató, amelyet választhatott.

Sőt, a NordVPN hihetetlenül biztonságos és szervereivel nagy sebességet ér el. Ezért nem kell gyakran megvárnia a patak pufferolását. Havonta csak pár euróért kipróbálhatja a NordVPN-t. Emellett 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik, amelyet igénybe vehet, ha a szolgáltató nem tetszik.

CyberGhost a Formula 1-hez

A CyberGhost az előnyben részesített VPN minden néző számára, aki jó értéket keres, anélkül, hogy feláldozza a teljesítményt. Ez a szolgáltató egy rendkívül felhasználóbarát VPN, amely általánosságban jól teljesít. Ez a bármely prémium VPN legalacsonyabb árával kombinálva a CyberGhost-t jó VPN-ként teszi a Formula 1 nézéséhez. Nem biztos benne, hogy a CyberGhost az Ön számára? Ne aggódjon, a CyberGhost 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik minden előfizetésre.

A 3 VPN egyikének telepítéséhez egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

Telepítse a VPN lépésről lépésre az asztali számítógépet

Hogyan állíthatom be a VPN-t a Formula 1 online nézéséhez?

A VPN beállítása a Formula 1 nézésére nem olyan nehéz. A legtöbb VPN-szoftvert ugyanúgy telepítik, mint a többi szoftvert. Asztali és hordozható számítógépeken letölt egy programot, és telepíti azt. Táblakészülékeken és okostelefonokon letölt egy alkalmazást a hivatalos App Store-ból.

Más eszközökkel kapcsolatban néhány hasznos útmutatót írtunk a VPN telepítéséhez:

 • VPN telepítése az útválasztón
 • VPN telepítése a Smart TV-re
 • VPN telepítése az Amazon Fire TV Stick eszközre
 • VPN telepítése az Android TV-re
 • VPN telepítése a Google Chromecastra

Forma 1 csatornák és versenyek

Mint korábban említettük, két dologra van szüksége, ha meg akarja nézni a Forma-1-t: egy weboldal, amely közvetíti a versenyt, és egy VPN hogy megváltoztassa IP-címét a megfelelő országra a weboldal tartalmának feloldása érdekében.

Olyan webhelyet vagy műsorszolgáltatót keres, amely a Formula 1 műsort sugározza? Nézze meg az alábbi listát, amely megemlít néhány ismert Forma-1 patak szolgáltatót. Nem biztos benne, mikor lesz a következő verseny? Felvilágosítást kaptunk Önnek: a műsorszolgáltatók listája alatt áttekintést kaphat az F1-es szezon összes versenyéről.

Csatornák és webhelyek, amelyek a Forma 1-et sugározzák

 • ESPN (USA)
 • 4. csatorna (Egyesült Királyság)
 • Sky Sports (Egyesült Királyság)
 • RTL + (Németország)
 • Sport Telenet (Belgium)
 • RTBF (Belgium, francia)
 • F1 TV (Több ország. Ez egy új, interaktív szolgáltatás, amely lehetővé teszi a kedvenc kameraállások kiválasztását.)

Forma 1 naptár 2020

Most, hogy pontosan tudja, hogyan és hol nézze meg a Forma 1-t, bárhol is van, nyilvánvalóan azt akarja tudni, hogy mikor van az összes verseny! Ez az oka annak, amiért az alábbiakban egy praktikus táblázatot találtunk, amely tartalmazza az összes év versenyét és megmondja, mikor kerülnek sor.

Sajnos a szezon számos Formula 1 versenyét lemondták. Ennek oka a koronás válság, amely jelenleg a világ minden táján megtörténik. Ezért sok Grand Prix versenyt egy még ismeretlen későbbi időre halasztottak – ha egyáltalán megtörténnek. Az alábbi táblázat bemutatja az összes lemondott versenyt, elhalasztott versenyt, és még mindig megtörténhetõ versenyt. Minden új információt a lehető leghamarabb közzétesznek.

Dátum
Nagydíj
Elhelyezkedés
2020. március 13-15. (Törölt)AusztráliaAlbert Park
2020. március 20–22. (Elhalasztva)BahreinBahreini Nemzetközi Áramkör
2020. április 3-5. (Elhalasztva)VietnamHanoi
2020. április 17–19. (Elhalasztva)KínaSanghaji Nemzetközi Áramkör
2020. május 1-3. (Elhalasztva)HollandiaZandvoort
2020. május 8-10. (Elhalasztva)SpanyolországCircuit de Catalunya
2020. május 21–24. (Elhalasztva)MonacoMonaco
2020. június 5–7. (Elhalasztva)AzerbajdzsánBaku városi áramkör
2020. június 12–14. (Elhalasztva)KanadaCircle Gilles Villeneuve
2020. június 26–28FranciaországPaul Richard
2020. július 3–5AusztriaRed Bull gyűrű
2020. július 17–19Egyesült KirályságSilverstone
Július 31. – 2020. augusztus 2.HongaryHungaroring
2020. augusztus 28-30BelgiumSpa-Francorchamps
2020. szeptember 4–6OlaszországMonza
2020. szeptember 18-20SingaporeSingapore
2020. szeptember 25–27OroszországSzocsi Autodrom
2020. október 9–11JapánSuzuka
2020. október 23-25Egyesült ÁllamokAz amerikai körút
2020. október 30. és november 1.MexikóAutodromo Hermanos Rodriguez
2020. november 13-15BrazíliaInterlagos
2020. november 27–29Abu DhabiYas Marina

Jogi nyilatkozat: Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a cikk csak tippeket nyújt arra, hogyan lehet világszerte megnézni a Forma-1-et, és mit kell tenni földrajzi korlátozás vagy cenzúra esetén. Ugyanakkor mindig a saját felelőssége, hogy figyelembe veszi a (streaming) szolgáltatások legfrissebb felhasználói megállapodásait, és e megállapodásokkal összhangban járjon el.. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me