Nézze meg a Copa Libertadores 2020 programot külföldön és világszerte! | VPNOverview

focistákHa foci rajongó vagy, akkor valószínűleg tudja, hogy a Copa Libertadores 2020 már folyamatban van! Mint mindig, ez a Copa abszolút látványosságnak ígérkezik Dél-Amerikában és azon túl is.


De képzelje el ezt: Ön szabadidős vagy üzleti célból külföldön van, és kiderül, hogy a Copa Libertadores-patak nem működik. Kap egy üzenetet, amelyben kijelenti, hogy „nem a megfelelő régióban vagy, hogy ezt a tartalmat nézd”, vagy valami hasonlót. Sajnos ez nagyon gyakran fordul elő, és történhet veled is, a streaming szolgáltatástól függően. Ebben az esetben a földrajzi korlátozásnak nevezett esemény (ezt nevezik ezeknek a földrajzi korlátozásoknak) valójában tönkreteheti az esélyét, hogy kedvtelje kedvenc csapatát..

Szerencsére ezen blokkok megkerülésére egyszerű módja van: VPN használatával. Olvassa el a cikk többi részét és megtudja, hogyan nézheti meg a Copa Libertadorekat, bárhol is van, a VPN használatával. Tartalmazottunk egy hasznos útmutatót is, amelyet követhet, ha további segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban.

Miért bonyolult vagy lehetetlen lenne a Copa Libertadores külföldi megfigyelése??

Ha utópiában élnénk, akkor bármit megfigyelhetnénk, amit csak akarunk, földrajzi korlátozások nélkül. A Föld bolygón élünk, ahol a földrajzi korlátozások túlságosan általánosak. Ennek oka az, hogy a műsorszolgáltatókat és a streaming szolgáltatásokat szabályok kötelezik arra vonatkozóan, hogy hol nyújthatnak bizonyos tartalmat. Ezek a szabályok részét képezik és függnek a műsorszolgáltató és a disztribútor megállapodásáról.

Ezért például csak a Fox Sports App alkalmazást – amely egy népszerű módja a Copa Libertadores nézésének – Brazíliában, Argentínában és Mexikóban használhatja. Hasonlóképpen, a Globo SporTV-jének sok tartalma csak Brazíliában érhető el. Ez azt jelenti, hogy ha ezeknek a szolgáltatásoknak az egyikét használja a Copa Libertadores ezen országokon kívüli megfigyelésére, akkor szerencsétlen. Természetesen, kivéve, ahogy a fent olvasott, olyan szoftvert használ, mint például a VPN, amely megkerüli a földrajzi korlátozásokat.

A VPN hatékony és egyszerű módja annak, hogy megváltoztassa „virtuális” helyét, és figyelje meg a Copa Libertadores mérkőzéseit a világ bármely pontjáról! A VPN felhasználása erre és más célokra egyszerű és gyors. Azonban azoknak az embereknek, akiknek nincs vagy csak kevés előzetes tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban, és pontosan szeretnék tudni, hogyan történik ez, az alábbiakban két, könnyen követhető, lépésről lépésre szóló útmutatót találtunk, egyet a Globo SporTV-hez, a másik a Fox Sports alkalmazást..

Könnyű útmutató a Copa Libertadores bárhonnan megtekintésére VPN – SporTV segítségével & Fox Sports

A VPN, amelyet mindkét alábbi útmutatóban használnak, és amelyet a Copa Libertadores világszerte történő figyelésére javasolunk, az NordVPN. Végül is ez egy nagyon kedvező árú VPN, jó streaming sebességgel és néhány nagyon hasznos funkcióval a Copa Libertadores mérkőzéseinek feloldásához a legtöbb fő streaming szolgáltatással.

1. útmutató: Nézze meg a Copa Libertadores világszerte a SporTV-n

 1. Nyissa meg a NordVPN webhelyét, és iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra.
 2. Nyissa meg a letöltési oldalt, és töltse le az operációs rendszerével kompatibilis NordVPN alkalmazást a tetején lévő egyik ikonra kattintva.
 3. Kattintson a letöltésre, és kövesse a telepítési eljárást.
 4. Nyissa meg a NordVPN alkalmazást, majd jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával. Vessen egy pillantást a postafiókjára. Be kellett volna kapnia egy e-mailt a NordVPN-től az alkalmazásba való bejelentkezéshez szükséges útmutatásokkal.
 5. Csatlakozzon egy brazil NordVPN szerverhez, hogy hozzáférjen az összes SporTV-tartalomhoz, beleértve a Copa Libertadores-mérkőzéseket.
 6. Lépjen a Globo SporTV-hez, mint általában, és keresse meg a megtekinteni kívánt Copa Libertadores-patakot.

NordVPN térkép a kiválasztott brazil szerverrel

Jegyzet: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a módszer használatához szüksége van egy Globo-fiókra.

2. útmutató: Nézze meg a Copa Libertadores-t a Fox Sports App segítségével

 1. Nyissa meg a NordVPN webhelyét, és iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra.
 2. Nyissa meg a letöltési oldalt, és töltse le az operációs rendszerével kompatibilis NordVPN alkalmazást a tetején lévő egyik ikonra kattintva.
 3. Kattintson a letöltésre, és kövesse a telepítési eljárást.
 4. Nyissa meg a NordVPN alkalmazást és jelentkezzen be.
 5. Csatlakozás egy brazil, argentin vagy mexikói NordVPN szerverhez.
 6. Nyissa meg a Fox Sports App alkalmazást és jelentkezzen be.
 7. Keresse meg a Copa Libertadores mérkőzést, amelyet meg szeretne nézni és élvezni szeretné a játékot!

A NordVPN térképe öt latin-amerikai szerverrel, köztük egy brazil, argentin és mexikói szerverrel

Jegyzet: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fent leírt módszer működéséhez szüksége van egy Fox Sports fiókra.

A Copa Libertadores adatfolyamát a „VPN blokk” blokkolja

Sok streaming webhely és alkalmazás az utóbbi időben megmutatta a tendenciát, hogy alkalmaz minket, amit szeretnénk „VPN blokkoknak” hívni. Ez azt jelenti, hogy ezek a streaming szolgáltatások megakadályozzák a VPN-felhasználókat abban, hogy megnézzék tartalmukat. Ha VPN-felhasználó, akkor az alábbi üzenet jelenhet meg:

netflix hiba

Ez a képernyőképe a Netflix-től származik, de az ötlet ugyanaz. Előfordulhat, hogy egy streaming szolgáltatás észleli, hogy VPN-t (feloldó blokkolót) használ, és megtiltja a hozzáférését annak tartalmához. Meg tudják csinálni, ha nagyszámú felhasználót észlelnek azonos IP címekkel. A streaming szolgáltatáshoz ez azt jelzi, hogy ezek a felhasználók ugyanabból a szerverből származnak, valószínűleg proxy vagy VPN szerverről. Ezt követően egyszerűen blokkolják ezt az IP-címet, észreveszik, hogy nagyon sok forgalmat érnek el.

A fentiek nem azt jelentik, hogy az összes VPN-t és a VPN-szervert blokkolják az streaming szolgáltatások, messze tőle. Mint ilyen, nem fog észrevenni semmi mást, ha például a Fox Sports vagy a SporTV VPN-jével külföldön a Copa Libertadores-t nézi (kivéve, ha dolgozik). A streaming szolgáltatások azonban gyakran értesítés nélkül megváltoztatják a VPN-ekkel kapcsolatos politikájukat. Ezért jó tudni, hogyan lehet megkerülni a VPN-blokkokat, minden esetre. Ezért az alábbiakban három tippet tartalmazott, hogyan lehet ezt megtenni a NordVPN-sel.

A VPN blokkok kijátszása a NordVPN segítségével

A NordVPN néhány nagyon hasznos funkciót kínál a VPN blokkok megkerüléséhez. Először is, a NordVPN nagyon nagyszámú kiszolgálót kínál az egész világon (5400+). Mivel a VPN-blokkok mindig magában foglalják a meghatározott VPN-kiszolgálók blokkolását, egyszerűen kipróbálhat egy másik NordVPN-kiszolgálót, ha VPN-blokkot tapasztal. Ez megoldhatja a problémát. Ez messze a legegyszerűbb és problémamentes megoldás, amelyet kipróbálhat.

Másodszor, a NordVPN olyan speciális feloldási funkciót kínál, amelyet sok más szolgáltató nem használ: dedikált IP-címet. A dedikált IP-cím különbözik a „normál VPN IP-címetől”. Végül is a normál VPN IP-t sok VPN-felhasználó megosztja. Mint ilyen, a streaming szolgáltatások sok forgalmat észlelhetnek egy ilyen IP-ből, és egyszerűen blokkolják az IP címet. Egy dedikált IP-címmel nem fog szembesülni ezzel a problémával, mert ezt az IP-t csak Ön használja. Ezért van egy külön IP-cím megszerzése a NordVPN-vel (felár ellenében) a legjobb és legbiztosabb módszer a Copa Libertadores mérkőzések feloldására, anélkül, hogy aggódnának a VPN-blokkok miatt.

Végül, a NordVPN egy olyan funkciót is kínál (felár nélkül!), Amelyet „obfusposed server” -nek hívnak. Ezek olyan szerverek, amelyeket a webhelyek és az alkalmazások sokkal nehezebb azonosítani VPN-kiszolgálókként. Sajnos a jelenlegi helyzetben a NordVPN csak néhány kiválasztott országban, például az Egyesült Államokban és Kanadában kínál ezeket a speciális kiszolgálókat. Mint ilyen, ez a szolgáltatás elsősorban az Egyesült Államokban lakó és például ESPN + előfizetéssel rendelkező emberek számára hasznos. Ha ilyen ember vagy, akkor használhatja a NordVPN egyik eltakarított szerverét az Egyesült Államokban az ESPN + fiókjával az USA-n kívüli Copa Libertadores mérkőzések feloldásához, ha VPN-blokkral szembesül. Felhívjuk figyelmét, hogy az eltakarított szerverek az eltakarítás technológiájuk miatt egy kicsit lelassíthatják a kapcsolatot. Mint ilyenek, valószínűleg nem a legmegfelelőbb szerver típusú streaming.

Hogyan működik egy VPN feloldása a Copa Libertadores számára??

A VPN egyik nagy előnye, hogy egyetlen kattintással meg tudja változtatni IP-címét idegen IP-címre. Számos webhely és alkalmazás, például a SporTV és a Fox Sports alkalmazás használja az IP-címet a tartózkodási helyének meghatározásához. VPN használatával megváltoztathatja ezt az IP-címet, megváltoztathatja a tartózkodási helyét. Más szavakkal: brazil vagy argentin lakos lehet, aki jelenleg az Egyesült Államokban van munka vagy ünnepnapok alatt. Tegyük fel, hogy a SporTV-t (ha brazil vagy), vagy a Fox Sports előfizetését (ha argentin vagy) használsz a Copa Libertadores nézésére. Ha brazil vagy argentin VPN szerverhez csatlakozik, Rede Globo vagy Fox azt gondolja, hogy Brazíliában vagy Argentínában vagy. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet a Globo és a Fox Sport összes videotartalmához, beleértve a Copa Libertadores-t is!

A lezárás feloldása-egy-VPN

A Copa Libertadores világszerte történő hozzáférésének biztosítása azonban nem az egyetlen előnye, amelyet a VPN kínál. Valójában egy jó VPN számos előnyt kínál, például hozzáférést a Netflix amerikai verziójához, nagyobb adatvédelmet és fokozott internetbiztonságot. Ha többet szeretne tudni ezekről az előnyökről, olvassa el a VPN előnyeiről szóló cikket.

Nézhetek egy ingyenes VPN-sel a Copa Libertadores-t?

Leginkább úgy értjük, mint a pénzmegtakarítás, ezért szeretnénk tudni, hogy tudnak-e nézni a Copa Libertadores-t egy ingyenes VPN-sel. Sajnos az ingyenes VPN általában nem alkalmas a Copa Libertadores nézésére. Az alábbiakban magyarázatot adunk erre a helyzetre.

Az ingyenes VPN gyakran nem alkalmas streamingre

Általában azt javasoljuk, hogy ne használjon ingyenes VPN-ket, különösen a streaminghez. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN gyakran érvényesíti az adat- és / vagy a sebességkorlátozásokat. Az adatkorlátozások a következőkre vonatkoznak: sok ingyenes VPN megszakítja a kapcsolatot, miután egy bizonyos mennyiségű adatot felhasznált. Például a HideMe-vel legfeljebb 2 GB-ot, az TunnelBear-nél 1,5 GB-ot, a ZoogVPN 2 GB-val stb. Használhat. A sebességkorlátozások meglehetõsen magyarázhatók: az ingyenes VPN-k gyakran csak egy (streaming) sebességet használnak, amely ( sokkal) alacsonyabb, mint a tényleges internetes sebesség. Mindkét probléma nagymértékben érinti a Copa Libertadores streamereit. Végül is egy egész labdarúgó-mérkőzés közvetítése sok internetes adatba kerül. Az utolsó dolog, amire szükséged van, ha kifogy az adatok a mérkőzés felénél, és nem tudja megfigyelni a többit, mert az ingyenes VPN-szolgáltatója megszakítja a kapcsolatot. A hosszú betöltési idők miatt sem akarja elhagyni a célokat és az ügyességi lépéseket.

Az ingyenes VPN-k korlátozott kiszolgálóhelyekkel rendelkeznek

Van egy másik ok, miért nem javasoljuk ingyenes VPN használatát a Copa Libertadores nézéséhez. Az ingyenes VPN-eknek gyakran nagyon kevés kiszolgálója van. Nagyon ritka, ha e korlátozott szerverek közül egy vagy több Dél-Amerikában található. Mindazonáltal sokan, akik meg akarják nézni a Copa Libertadorekat, különös tekintettel a saját nyelvű kommentárokra, hozzáférést kell biztosítaniuk egy szerverhez Brazíliában, Argentínában, Mexikóban (a Fox Sports számára), Kolumbiaban vagy egy másik CONMEBOL országban. Ennek oka az, hogy az ezen országokból származó streaming szolgáltatások – különösen a Copa Libertadores videói – gyakran csak akkor működnek, ha ezek a szolgáltatások „azt gondolják”, hogy a „megfelelő” országban vagy. Ezt már fentebb kifejtettük. Mint ilyen, a legtöbb ingyenes VPN által kínált korlátozott kiszolgálóhelyek egy másik ok, ezért javasoljuk, hogy fizetett VPN-vel lépjünk fel. Megértjük azonban, hogy mindenki szereti a pénzt megtakarítani. Ezért készítettük most a legolcsóbb VPN-ek listáját. Ez a következőhez vezet.

Bónusz tipp – Nézze meg a legjobb költségvetésű VPN-vel rendelkező Copa Libertadores-t: Surfshark

A Surfshark számára költségvetési VPN-nek történő hívás nem teljesen tisztességes. Annak ellenére, hogy a legolcsóbb előfizetése havonta nagyon megfizethető 1,99 dollárral jár, a Surfshark prémium VPN-ként érezheti magát. Végül is több mint 1000 szervert kínál kiszolgálókkal, többek között Brazíliában, Chilében és Paraguay-ban. Mint ilyen, a Surfshark nagyszerű VPN azoknak és más országoknak az emberek számára, akik nemzeti oldalukon szeretnének felvidítani. De ezzel nem ér véget. Ha előfizet a Fox Sports előfizetésre, akkor a Surfshark segítségével csatlakozhat egy brazil szerverhez (a Fox Sports alkalmazás csak Brazíliában, Argentínában és Mexikóban működik), és megnézheti minden egyes Copa Libertadores mérkőzést. Mindenesetre a Surfshark kiváló lehetőség a Copa Libertadores nézésére, bárhol is van, anélkül, hogy betörne a bankba!

Egy másik tipp: Az IP-címeket, amelyeket a VPN megváltoztat, sok webhely és alkalmazás használja annak meghatározására, hogy hol tartózkodik. Az Ön IP-jének elemzése azonban nem az egyetlen mód a webhelynek az Ön tartózkodási helyének meghatározására. Egy másik népszerű módszer a webhelyek számára a sütik használatával. Példa: amikor egyszer a Surfshark segítségével megpróbálták megnézni a földrajzilag korlátozott labdarúgást, kiemelkedik egy videó a Globo SporTV-n, egy üzenet jelenik meg, amely szerint nem vagyunk a megfelelő régióban (Brazília). Ez akkor is történt, ha csatlakoztunk egy brazil Surfshark szerverhez. Valószínűleg ez történt, mert egy ideje VPN nélkül látogattunk meg a SporTV-n. Amikor ezt megcsináltuk, a SporTV valószínűleg egy sütit adott be a böngészőnkbe. Az egyik okos dolog, amelyet kipróbálhatunk az ilyen típusú helyzetekben, ha megpróbáljuk elérni a videót egy új inkognitóablakban, így nem használunk sütiket.

A Copa Libertadores menetrendje

Most, hogy tudja, hogyan lehet világszerte megfigyelni a Copa Libertadores-t, nyilvánvalóan azt akarja tudni, mikor zajlanak a mérkőzések és a különböző szakaszok. Ezért az alábbiakban egy táblázatot tartalmaztunk a Copa Libertadores különböző szakaszaival, mivel ezek eddig ismertek, és azok időpontja.

Színpad
Dátum
Első körJanuár 1 – január 30 (már befejeződött)
Második körFebruár 4 – február 14 (már kész)
Csoportos szakaszMárcius 3 – május 8
VégsőNovember 21

Copa Libertadores 2020: igazi foci látvány Dél-Amerikának és a világ többi részének

A CONMEBOL Copa Libertadores 2020 a verseny 61. kiadása lesz, január 1-jétől november 21-ig, amikor a döntő a Rio de Janeiróban, a Maracanãban kerül megrendezésre. Tavaly (2019-ben) a Flamengo brazil labdarúgó-válogatott elnyerte a második Copa Libertadores bajnoki címet, így uralkodó bajnokokká váltak. Az idei kiadás garantáltan újabb látványosság lesz a futballszurkolóknak Dél-Amerika szerte és a világ többi részén. Ezért döntöttünk úgy, hogy megírjuk ezt a cikket, és segítünk a bajnokság megfigyelésében, bárhol is van egy VPN-sel. Élvezze a kedvenc csapata éljenzését!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me