Nézze meg a Copa América-t, bárhol is van! | VPNOverview

focistákEzen a nyáron ismét a világ legrégebbi nemzetközi labdarúgó-bajnoksága kerül megrendezésre: a Copa América 2020. A verseny a fogadó országokban Argentínában és Kolumbiaban kerül megrendezésre június 12-től július 12-ig. A tíz CONMEBOL országon kívül Katar és Ausztrália is meghívást kaptak a részvételre. Mint mindig, izgalmas óra lesz az argentin nyitójáték és a kolumbiai döntő között. Ezért mint igazi foci rajongó, nem szabad kihagyni az idei Copa-t! De mi van, ha külföldön él vagy nyaralni kezd, és ezért nem nézheti meg a mérkőzéseket? Vagy mi van, ha hatalmas foci rajongó vagy az USA-ban vagy Mexikóban él, de igazán szeretné nézni az idei Copa Américát? Olvassa el a cikk többi részét, hogy megtudja, hogyan nézheti meg a Copa América-t, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.


Miért lehet bonyolult vagy lehetetlen a Copa América külföldi megfigyelése

Ideális világban bármit megfigyelhetünk, amit csak akarunk, bárhol is vagyunk. Sajnos gyakran nem ez a helyzet. Számos műsorszolgáltatónak és streaming szolgáltatásnak van szüksége bizonyos tartalmak blokkolására az országon kívül. Ez részét képezi attól a megállapodástól és attól függ, hogy a film, műsor, sportesemény stb. Sugárzási jogait megszerezték. Például, ha a Globo SporTV-jére megy, ahol sok Copa América mérkőzést élőben közvetítenek, megtalálod kiderül, hogy sok (sport) videó csak akkor érhető el, ha Brazíliában vagy. Ugyanez vonatkozik a Fox Sports alkalmazásra, amely egy másik népszerű módja a Copa América élő nézésének, sok Dél-Amerikából és azon túl futballista számára. Végül is a Fox Sports alkalmazás csak Mexikóban, Argentínában és Brazíliában érhető el.

Az utolsó dolog, amit szeretne, az, hogy a Copa alatt ilyen földrajzi korlátozás érkezzen! Képzelje el, hogy nyaralásra vagy munkára külföldön van, és rájössz, hogy nem nézhet egyetlen Copa mérkőzést sem, mert a streaming szolgáltatása blokkolja ezeket, ha a „rossz” régióban tartózkodsz! Szerencsére nagyon egyszerű módja van ennek megelőzésére: VPN használatával. VPN segítségével bármilyen tartalmat megnézhet, például a Copa América, bárhol is van. És tudod, mi a legjobb? A Copa VPN-sel történő megtekintése gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Mindazonáltal, ha nem tudja, hogyan működik ez, ne aggódjon! Mivel az alábbiakban két egyszerű, lépésről lépésre szóló útmutatót találtunk, amelyekkel a Copa América-t egy VPN-sel nézheti meg, bárhol is van. Az első útmutató azoknak szól, akik a Globo SporTV-jét akarják használni, míg a második a Fox Sports App felhasználók számára készült.

Könnyű lépésről lépésre nézheti meg a Copa América 2020 világszerte egy VPN-t

Az alábbiakban talál két egyszerű lépésről lépésre szóló útmutatót, amellyel bárhol megnézheti a Copa América-t. Az ezekben az útmutatókban használt VPN, amelyet javasolunk a Copa nézésére, az NordVPN. Végül is ez a VPN nagyon megfizethető, jó streaming sebességet kínál, és néhány nagyon hasznos funkcióval rendelkezik a Copa América mérkőzések és más földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához..

Az első útmutató elmagyarázza, hogyan lehet a Copa América világszerte megnézni a Globo SporTV-n. A második útmutató azoknak a szerpentőknek szól, akik használni akarják a Fox Sports alkalmazást.

1. útmutató: Nézze meg a Copa América világszerte a SporTV-n

 1. Nyissa meg a NordVPN webhelyet, válassza ki előfizetését és állítsa be fiókját.
 2. Lépjen a NordVPN alkalmazás letöltése oldalra, és válassza ki az operációs rendszerének megfelelő alkalmazást.
 3. Miután kiválasztotta az operációs rendszert, kattintson a letöltésre, és kövesse a telepítési eljárást. Ne aggódjon, az utasításokat a képernyőn kapja a telepítés során.
 4. Nyissa meg a NordVPN alkalmazást, és jelentkezzen be a bejelentkezési adataival (felhasználónév és jelszó)
 5. Csatlakozás egy brazil NordVPN szerverhez. Javasoljuk, hogy ezt egyszerűen a térkép használatával automatikusan csatlakoztassa a leggyorsabb szerverhez. Az útmutató alján található kép megmutatja, hogyan kell kinéznie.
 6. Ugrás a Globo SporTV oldalra.
 7. Most egyszerűen keresse meg a megtekinteni kívánt mérkőzést.
 8. Élvezze a mérkőzést!

NordVPN térkép a kiválasztott brazil szerverrel

jegyzet: Felhívjuk figyelmét, hogy rendelkeznie kell egy Globo fiókkal a Copa América mérkőzéseinek élő közvetítéséhez a SporTV-n.

2. útmutató: Nézze meg a Copa América világszerte a Fox Sports App alkalmazást.

 1. Nyissa meg a NordVPN webhelyet, válassza ki előfizetését és állítsa be fiókját.
 2. Lépjen a NordVPN alkalmazás letöltése oldalra, és válassza ki az operációs rendszerének megfelelő alkalmazást.
 3. Miután kiválasztotta az operációs rendszert, kattintson a letöltésre, és kövesse a telepítési eljárást. Ne aggódjon, az utasításokat a képernyőn kapja a telepítés során.
 4. Nyissa meg a NordVPN alkalmazást, és jelentkezzen be a bejelentkezési adataival (felhasználónév és jelszó)
 5. Csatlakozzon egy argentin, mexikói vagy brazil szerverhez (a Fox Sports alkalmazás mindhárom országban működik).
 6. Nyissa meg a Fox Sports App alkalmazást, és ha még nem jelentkezett be, jelentkezzen be bejelentkezési adataival.
 7. Keresse meg a megnézni kívánt Copa América mérkőzést.
 8. Élvezze a kedvenc csapata éljenzését!

A NordVPN térképe öt latin-amerikai szerverrel, köztük egy brazil, argentin és mexikói szerverrel

A fenti módszer nagyszerű módja annak, hogy megnézhessük a Copa América összes mérkőzését, bárhol is van és bárhol is van. Végül is a SporTV általában csak a brazil Copa América mérkőzéseket és néhány más csatornát sugároz, amelyek számára a műsorszórási jogok tulajdonosaik. A Fox Sports alkalmazással azonban a Copa América mérkőzéseit élőben nézheti meg, ami kiválóan alkalmas a kemény foci rajongók számára.!

jegyzet: Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti módszer használatához hozzáférnie kell a Fox Sports alkalmazáshoz.

A Copa América folyamot a „VPN blokk” blokkolja

Manapság sok streaming szolgáltatás valami olyat alkalmaz, amelyet szeretnénk „VPN blokkoknak” hívni. Ez azt jelenti, hogy sok streaming webhely és alkalmazás blokkolja a VPN-felhasználók számára a tartalom elérését. Ezt általában a következő módon teszik: nagy mennyiségű forgalmat észlelnek a webhelyükre egyetlen IP-cím alapján. Ennek oka az, hogy általában a VPN-kiszolgálókat és azok IP-címét nagyszámú felhasználó osztja meg. Ezt követően blokkolják ezt az IP-címet, és megakadályozzák az IP-címmel rendelkező összes felhasználó számára a tartalom elérését.

A streaming szolgáltatások előzetes értesítés nélkül megváltoztathatják a VPN-k blokkolásával kapcsolatos politikájukat, és soha nem tudhatja, mely szerverek lesznek blokkolva. Ezért jó tudni, hogyan lehet megkerülni a VPN-blokkokat, ha ilyen tapasztal. Végül is, természetesen nem akarja sikeresen létrehozni a VPN-kapcsolatot a Copa América külföldi megfigyelésére, csak a VPN-blokkolás miatt megtagadhatja a streaming szolgáltatáshoz való hozzáférést.

A VPN blokkok megkerülése a NordVPN segítségével – 3 tipp

A NordVPN néhány nagyszerű lehetőséget kínál a VPN blokkok megkerülésére. Mindenekelőtt a NordVPN hatalmas számú szerverrel rendelkezik, több mint 5400. A VPN blokkok mindig magában foglalják az egyes szerverek blokkolását. Tehát, ha észreveszi, hogy nem tudja megnézni a mérkőzést a jelenleg használt szerveren, először kipróbálhat egy újat. A NordVPN számos szerverrel rendelkezik számos országban, amelyek közül választhat. Ez messze a legegyszerűbb megoldás, amelyet kipróbálhat.

A NordVPN által kínált második „VPN blokk feloldó megoldás” egy dedikált IP-címet használ. Pótdíj ellenében a NordVPN megadhatja ezt a különleges IP-címet, amelyet a szokásos VPN IP-vel ellentétben csak Ön használ. Mivel egy dedikált IP-címet csak Ön használ, a streaming-szolgáltatás számára sokkal nehezebb észlelni, hogy VPN-t használ-e ilyen IP-címmel. Mint ilyen, dedikált IP-vel szerezheti be a NordVPN-t a legjobb módszer annak biztosítására, hogy ne akadályozza meg a SporTV, a Fox Sports App vagy más streaming szolgáltatás, amikor a Copa América-t próbálod nézni..

Végül, a NordVPN emellett eltakarított szervereket is kínál, amelyek speciális szerverek, amelyek sokkal nehezebbé teszik a streaming szolgáltatások számára annak észlelését, hogy VPN-t használ. Jelenleg azonban a NordVPN csak néhány kiválasztott országban kínálja ezeket a speciális kiszolgálókat, például az Egyesült Államokban és Kanadában. Mint ilyen, ez az utolsó szolgáltatás elsősorban az Egyesült Államokban élő emberek számára hasznos, például ESPN + előfizetéssel. Ha ez vonatkozik rád, akkor használhatja a Nord egyik eltakarított szerverét az Egyesült Államokban, hogy megfigyelje a Copa América külföldi ESPN + csatornáját, ha VPN-blokkral szembesül. Felhívjuk figyelmét azonban, hogy az elhalványult szerverek lelassíthatják a kapcsolatot, és ezért valószínűleg nem lennének remek streaminghez.

Hogyan felel meg a VPN feloldása a Copa América számára?

A VPN néhány nagy előnyt kínál. Az egyik előnye az, hogy nagyobb online szabadságot biztosít Önnek bármilyen nézéshez, bárhol is van. Ennek oka az, hogy egy jó VPN-nek általában sok-sok kiszolgálója van a világ minden tájáról. Ha csatlakozik egy másik ország szerveréhez, mint amelyben jelenleg tartózkodik, akkor IP-címét másik ország IP-jévé változtathatja. Számos webhely és alkalmazás használja az Ön IP-jét, hogy kitalálja, hol tartózkodik. Ez azt jelenti, hogy arra késztetheti a streaming szolgáltatásokat, hogy úgy gondolja, hogy olyan országban van, ahol a szolgáltatásuk és a megtekinteni kívánt tartalom elérhető VPN-sel!

A lezárás feloldása-egy-VPN

Amellett, hogy bárhol megnézheti a Copa América-t, a jó VPN számos további nagy előnyt kínál, például hozzáférést biztosít a Netflix amerikai verziójához. Ha többet szeretne megtudni a VPN által kínált számos előnyeről, olvassa el a témáról szóló cikkünket vagy ezt a cikket.

Nem tudok egy ingyenes VPN-t használni a Copa América megtekintéséhez?

A fenti kérdés gyakori kérdés. Néhány okból azonban nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát a Copa América 2020 streamingjéhez.

Mindenekelőtt a legtöbb ingyenes VPN érvényesíti az adat- és / vagy a sebességkorlátozásokat. Ez azt jelenti, hogy ha bizonyos mennyiségű internetes adatot, mondjuk 2 GB-t használ, akkor már nem használhatja a szolgáltatást, és a játék többi részét sem tudja megnézni, ha Copa-mérkőzést néz például. Természetesen ez az utolsó dolog, amit akar. Ha van sebességkorlátozás, akkor gyakran csak egy elégtelen lassú sebességet érhet el egy ingyenes VPN-sel, amely nem alkalmas streamingre. Ez azt jelentheti, hogy a videónak folyamatosan pufferolnia kell, teljesen elpusztítva a megtekintési élményt.

Másodszor, akkor is, ha talált egy nagyszerű VPN-t, amely nem hajtja végre az adatokat vagy a sebességkorlátozásokat, például a ProtonVPN, akkor valószínűleg továbbra is egy lassú kapcsolattal fog foglalkozni. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-k általában kevesebb kiszolgálót kínálnak, mint fizetett társaik. Ez azt jelenti, hogy szervereik gyakran nagyon zsúfolttá válnak, és jelentősen lelassítják őket.

Csak úgy történik, hogy a fentebb leírt problémák általában a legjobbak a szalagok számára. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg kétszer is gondolkodnia kell, mielőtt úgy dönt, hogy a Copa-t egy ingyenes VPN-sel továbbítja. Ehelyett javasoljuk, hogy keressen egy jó olcsó VPN-t. Ez a következőhez vezet.

Bónusz tipp – Surfshark: a legjobb költségvetésű VPN a Copa América nézésére

Ha azt szeretnénk, hogy minden Copa América mérkőzést a bank megszakítása nélkül nézhessenek, teljes szívvel ajánljuk a Surfsharket. A Surfshark egyike azon kevés szuper olcsó prémium VPN-knek, amelyek havi 1,99 dollárba kerülnek a legolcsóbb előfizetésért. Több mint ezer stabil, gyors szervert kínál 61 országban. Ezek között szerepelnek szerverek Brazíliában, Chilében, az Egyesült Államokban és Paraguay-ban. Ez azt jelenti, hogy a Surfshark segítségével könnyedén megkerülheti a földrajzi korlátozásokat ezekben az országokban, és nézheti a Copa-t spanyol, portugál vagy angol nyelven, a streaming szolgáltatástól függően. Ezen felül a Surfshark egy nagyon biztonságos és felhasználóbarát VPN is. Röviden: a Surfshark a megfelelő választás, ha költségvetési VPN-t keres a Copa América 2020 nézésére.!

Egy másik tipp: Az IP-címeket, amelyeket a VPN megváltoztathat, sok webhely használja a tartózkodási helyének meghatározására. A webhelyek azonban nem csak így tudják megtudni, hol tartózkodnak. A webhelyek erre egy másik népszerű módja a sütik használata. Egyszer, amikor a Surfshark-ot egy videó elérésére használta például a Globo SporTV-n, egy üzenet jelenik meg, amelyben azt mondták, hogy nem a megfelelő régióban vagyunk (Brazília). Ez annak ellenére történt, hogy csatlakoztunk egy brazil Surfshark szerverhez. Az egyik okos dolog, amelyet kipróbálhatunk az ilyen típusú helyzetekben, ha megpróbáljuk elérni a videót egy új inkognitóablakban, így nem használunk sütiket.

Copa América menetrend

Most, hogy tudod hogyan a Copa América megtekintéséhez természetesen tudni akarod mikor zajlik! Éppen ezért az alábbiakban egy hasznos táblázatot találtunk, amely megmutatja, hogy mikor kerülnek sor a különböző mérkőzésekre.

Színpad
Dátum
Országok (otthon)
Csoportos színpad2020. június 12Argentína – Chile
Csoportos színpad2020. június 13Ausztrália – Uruguay
Kolumbia – Ecuador
Paraguay – Bolívia
Csoportos színpad2020. június 14Peru – Katar
Brazília – Venezuela
Csoportos színpad2020. június 16Argentína – Uruguay
Chile – Bolívia
Csoportos színpad2020. június 17Kolumbia – Venezuela
Paraguay – Ausztrália
Csoportos színpad2020. június 18Peru – Brazília
Ecuador – Katar
Csoportos színpad2020. június 20Argentína – Paraguay
Csoportos színpad2020. június 21Kolumbia – Peru
Uruguay – Chile
Csoportos színpad2020. június 22Ausztrália – Bolívia
Venezuela – Ecuador
Csoportos színpad2020. június 23Brazília – Katar
Csoportos színpad2020. június 25Chile – Paraguay
Csoportos színpad2020. június 26Bolívia – Uruguay
Ausztrália – Argentína
Csoportos színpad2020. június 27Ecuador – Peru
Brazília – Kolumbia
Csoportos színpad2020. június 28Katar – Venezuela
Csoportos színpad2020. június 30Chile – Ausztrália
Uruguay – Paraguay
Bolívia – Argentína
Csoportos színpad2020. július 1Ecuador – Brazília
Venezuela – Peru
Katar – Kolumbia
Negyeddöntőkjúlius 4 & 5, 2020Meg kell határozni
Elődöntők2020. július 8Meg kell határozni
Meccs a 3. helyért2020. július 11Meg kell határozni
Végső2020. július 12Meg kell határozni

Copa América 2020: igazi látvány Dél-Amerikában és azon túl

Az idei Copa América június 12. és július 12. között zajlik, és a verseny 47. alkalommal kerül megrendezésre. Tavaly a versenyt a brazíliai házigazda nyerte. A bukmékerek szerint mostantól Argentínának, Brazíliának és Kolumbiának van a legjobb esélye a verseny megnyerésére, ebben a sorrendben. A labdarúgás világában azonban minden lehetséges, és a verseny valószínűleg továbbra is izgalmas és versenyképes marad.

Ebben az évben a Copa vitatott Argentínában és Kolumbiában, így ez az első alkalom, hogy a verseny két országban zajlik. A bajnokság azonban messze túlmutat a Buenos Aires, Córdoba, Bogotá, Medellín és más városok stadionjain, ahol a meccseket játszani fogják. A bajnokság valódi látványosság lesz a századik millió futballszurkolójának Dél-Amerikában és azon túl is. . Pontosan ezért a cikk célja, hogy elmagyarázza mindazoknak a foci rajongóknak, hogy miként élvezhetik a Copa összes játékát. Most már csak annyit kell tennie, hogy élvezze a mérkőzést!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me