Nézze meg a Boxing Online-ot bárhonnan! | VPNOverview

A boksz egy rendkívül népszerű sport, amely a világ minden tájáról vonzza a nézőket. A probléma az, hogy a boksz nem olyan népszerű minden országban. Ez azt jelenti, hogy egyes országok bokszolóinak (mint én), nehézségekbe ütközik kedvenc csatáik figyelése. Szerencsére van mód a boksz figyelésére függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz: használj VPN-t.


Használjon VPN-t a Boxing Online nézéséhez

A TV-jogok miatt a bokszmeccseket csak a világ bizonyos részein lehet megjeleníteni. Annak érdekében, hogy ezeket a mérkőzéseket egy másik helyről nézhesse, két dologra van szüksége: a harcot közvetítő webhelyre és egy VPN-re.

Szüksége van VPN-re, mert a legtöbbször a harcok csak bizonyos országokban jelennek meg. Ha ezen az országon kívül találja magát, akkor még az interneten sem férhet hozzá csatornákhoz, amelyek ezt a harcot mutatják. A VPN segítségével megváltoztathatja virtuális helyét úgy, hogy csatlakozik egy másik országbeli szerverhez. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet az adatfolyamokhoz abban az országban.

Például: Hollandiában élek. A közelgő küzdelem sugárzási jogait, amelyet figyelni akarok, az USA-ban működő társaság birtokolja, nem pedig egy holland. Ez azt jelenti, hogy nem látom a harcot, még akkor sem, ha csatlakozom az amerikai műsorszolgáltató weboldalához. Kapok egy üzenetet, amelyben kijelentem, hogy nem tudom megtekinteni az adatfolyamot, mert nem vagyok a megfelelő helyen. VPN segítségével csatlakozhatok egy szerverhez az Egyesült Államokban, és arra késztethetem a webhelyet, hogy úgy gondolom, hogy valójában az Egyesült Államokban vagyok. Ez feloldja a tartalmat, és probléma nélkül felnézhetem a boksz mérkőzést.

Szeretne többet megtudni arról, mi a VPN, és milyen előnyei vannak? Nézze meg ezt az írott cikket, amelyben mindent elmondunk a VPN szolgáltatásokról.

Mikor van szüksége VPN-re a boksz figyeléséhez?

Vannak olyan helyzetek, amikor VPN-re van szükség a boksz figyeléséhez. A leggyakoribbak a következők:

 • Egy olyan országon kívül tartózkodsz, amely egy bizonyos csatát sugároz.
 • Nyaralásban van, de szeretné megnézni a harcot a magyar nyelvű kommentárokkal.
 • Feliratkozott egy bizonyos bokszhelyre, például a Showtime, de jelenleg nem a megfelelő helyen vagy.
 • Ingyenes a bokszot szeretné online nézni (erről bővebben a cikk későbbi részében)

A legjobb VPN-szolgáltatások a bokszoláshoz

Ha VPN-en szeretné megnézni a bokszolást, néhány dolgot kell megkeresnie. Először is, a VPN-nek olyan szerverrel kell rendelkeznie az országban, amely közvetíti a nézni kívánt küzdelmet. Másodszor, olyan VPN-t szeretne, amely fenntartja a jó sebességet, hogy küzdelmeinek ne legyen sok pufferolása. És végül: olyan VPN-t szeretne, amely könnyen használható, és nem olyan drága. Ezeket szem előtt tartva elkészítettük a fantasztikus VPN-szolgáltatók listáját, amelyek kiválóan alkalmasak az online boksz figyelésére.

ExpressVPN a bokszhoz

Az ExpressVPN valószínűleg a legjobb VPN a piacon. Ez a prémium VPN-szolgáltatás hihetetlen sebességgel, jó védelmet nyújt, és világszerte több mint 3000 szerverrel rendelkezik. Hozza ki ezt egy intuitív felülettel, dedikált szoftverrel szinte minden elképzelhető eszközhöz, valamint egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával, és tökéletes VPN-vel rendelkezik az online boksz megtekintéséhez..

Szörfös boksz

A Surfshark valószínűleg az egyik leggyorsabb VPN, amelyben valaha találkoztunk. Ez teszi ezt a nagyszerű VPN szolgáltatást alkalmassá az online boksz figyelésére. Soha többé nem lesz gondja a stream-ek betöltése vagy a videók pufferolása. Ráadásul a Surfsharknak rengeteg szervere van a világ minden tájáról, és megfizethető árakat kínál. A Surfshark használatával egyetlen művelet sem fog hiányozni.

CyberGhost a bokszhoz

A CyberGhost szerepel ebben a listában, mert az egyik olcsóbb VPN-szolgáltatás. Ez azonban nem azt jelenti, hogy rossz is. Éppen ellenkezőleg: amellett, hogy nagyon olcsó, a CyberGhost egyben a jobb VPN-k is. A CyberGhost erőssége abban rejlik, hogy könnyen kezelhető felhasználói felülete és hatalmas szerverkészlete világszerte elérhető. Amellett, hogy olcsó, a CyberGhost 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Ez a CyberGhost kiváló VPN-ként teszi lehetővé a boxozást.

Hogyan állíthatom be a VPN-t a Boxing Online figyelésére?

Mint korábban már említettük, szüksége van egy olyan webhelyre, amely a bokszt közvetíti, és VPN-re, hogy a világ minden tájáról megnézhesse a bokszt. A webhely lehet PPV (pay-per-view) vagy ingyenes (erről később bővebben), és a VPN-t be kell állítani. Ez általában meglehetősen egyszerű, de azoknak, akik nehezen tudnak beállítani a VPN-t, néhány példát tettünk a VPN beállítására különféle eszközökön és operációs rendszereken:

 • VPN telepítése az útválasztón
 • VPN telepítése a Smart TV-re
 • VPN telepítése az Amazon Fire TV Stick eszközre
 • VPN telepítése az Android TV-re

Általánosabb eszközök és operációs rendszerek, például okostelefonok, Windows és iOS esetén általában letölthet és telepíthet bizonyos szoftvereket vagy alkalmazásokat. Sőt, a telepítési eljárás ugyanúgy működik, mint bármely más típusú szoftver vagy alkalmazás.

Nézze meg a Boxing-t ingyen egy VPN használatával

bokszolóA cikk során erre utaltunk, de végre itt az ideje elmondani, hogyan lehet VPN-vel ingyen nézni a bokszot. A bokszmérkőzést általában a PPV webhelyen vagy egy műsorszolgáltató tulajdonában lévő webhelyen tekinthetik meg. Mindkettőnek egyszeri fizetésre vagy előfizetésre van szükség a hozzáféréshez.

Szerencsére vannak olyan webhelyek is, amelyek (általában legálisan) ingyen mutatják a bokszot. Ezek a webhelyek olyan országokban találhatók, mint Pakisztán, Egyiptom vagy Szaúd-Arábia. VPN használatával csatlakozhat egy szerverhez ezen országok egyikében. Ily módon teljesen ingyenesen nézheti meg kedvenc küzdelmeit, különösen, ha a megtekinteni kívánt mérkőzés a VPN-szolgáltatás ingyenes próbaidőszakába esik..

Bokszcsatornák és mérkőzések

Különböző webhelyek és csatornák léteznek a boksz nézésére. Ezek egy része fizetett, mások ingyenes. Az alábbiakban talál egy listát néhány csatornáról és webhelyről, amelyek bokszot sugároznak, valamint a közelgő boksz események listáját. Így csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a VPN-t (válasszon egyet az 5 legjobban felsorolt ​​listánkból), lépjen ezen webhelyek egyikére, és élvezze a harcot!

Csatornák és webhelyek, amelyek a bokszot közvetítik

 • Sky Sports (Egyesült Királyság)
 • DAZN (Németország, Ausztria, Svájc, Kanada, Japán)
 • Showtime (USA)
 • ESPN (Több ország)
 • BEIN SPORT (több ország)
 • HBO (USA)
 • Estrella TV (spanyolul az USA-ban)
 • Box Nation (Egyesült Királyság)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me