Nézze meg a Bajnokok Ligáját online világszerte! | VPNOverview.com

A Bajnokok Ligája a világ egyik legnézettebb és legrangosabb nemzetközi sportversenye, és vitathatatlanul a legcsapatosabb labdarúgó-klubok világszerte. Sok ember szerte a világon, szeretné nézni a mérkőzéseket, és támogatni tudja kedvenc csapatát. Ha azonban nyaralni kíván, és anyanyelvén kommentárokkal szeretné megnézni a versenyt, akkor nehézségekbe ütközhet. Számos streaming szolgáltatás blokkolja online sport-előfizetésének használatát, miközben külföldön tartózkodik. Ezenkívül egyes streaming szolgáltatások blokkolhatják a meghatározott földrajzilag korlátozott tartalmat. Ez azt jelentheti, hogy nem leszel úgy beállítva, hogy megnézze ennek az izgalmas versenynek a döntőjét vagy bármely más mérkőzést. Szerencsére mindig van lehetőség arra, hogy ezt a problémát egy VPN segítségével oldja meg. Végül is egy VPN-vel ugyanúgy nézheti meg a Bajnokok Ligáját, mint otthon. Pontosan elmondjuk Önnek, hogy ez hogyan működik.


Mikor van szüksége VPN-re az UEFA Bajnokok Ligájának megtekintéséhez?

Különböző okok miatt van szükség az VPN-re vagy annak előnyeire, hogy az emberek nézzék az UEFA Bajnokok Ligáját. Azokban az országokban, ahol a foci népszerű, általában az összes játékot élőben nézheti a tv-ben, vagy egyre inkább online közvetítheti. A foci online nézése előnyeket és hátrányokat is kínál. Az egyik példa a tartalom geo-blokkolása. Szerencsére a VPN-k meg tudják oldani ezt a problémát. Íme néhány ok, amiért szüksége lenne VPN-re:

  • Előfizetéssel rendelkezik egy sportcsatornával, amely közvetíti a játékokat, de üzleti vakációra vagy külföldre utazik. A földrajzi blokád miatt a csatornához vagy annak tartalmához nem férhet hozzá.
  • A mérkőzéseket kommentárokkal szeretné megnézni egy olyan nyelven, amelyet nem az országában sugároznak.
  • Az ország, amelyben él, nem táplálja a Bajnokok Ligáját.
  • Nincs hozzáférése TV-hez, de van internet-hozzáféréssel rendelkező készüléke.
  • Ön olyan országban van, ahol a kormányzati cenzúra nem teszi lehetővé webhelyek felkeresését, ahol közvetítheti a Bajnokok Ligája játékokat.

Bármilyen okból előfordulhat, hogy nincs (könnyű) hozzáférése a Bajnokok Ligájának élő közvetítéséhez, a VPN segíthet hozzájutni ezekhez a mérkőzésekhez. Elmagyarázzuk, hogy ez hogyan működik, így élvezheti kedvenc UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseit!

Nézze meg a Bajnokok Ligáját egy VPN segítségével

Az összes fent említett kérdést földrajzi korlátozások okozzák. Ez azt jelenti, hogy nem tud hozzáférni bizonyos tartalmakhoz, mert a szolgáltató blokkolja a tartalmat az Ön régiójában vagy országában. További információt a földrajzi korlátozásokról és arról, hogy a VPN hogyan segíthet Önnek bizonyos szolgáltatások elérésében, a korlátozásoktól függetlenül, tekintse meg a feloldási szakaszunkat. Az UEFA Bajnokok Ligája sugárzásának jogát a világ különböző csatornái vásárolták meg. Ezek a csatornák általában csak a saját országukban sugározzák a mérkőzéseket (mert ezek a jogok, amelyekért általában fizetnek). Ez azt jelenti, hogy a mérkőzést gyakran csak egy adott csatornán nézheti meg, ha abban az országban van, ahol a csatorna található.

Amikor online adatfolyamot próbál, a használt platformok IP-címükkel ellenőrzik a helyét. Ilyen módon képesek „megakadályozni” téged a hozzáféréshez az adott tartalomhoz, vagy akár egész webhelyükhöz. VPN-vel csatlakozhat egy másik országban található szerverhez, és átveszi a kiszolgáló IP-címét. Ilyen módon úgy tűnik, mintha az adott országból hozzáférne az internethez. A streaming webhelyek hozzáférést biztosítanak az adott országban közvetített tartalmához. Most már élőben is megtekintheti az UEFA Bajnokok Ligáját, bárhol is van, feltéve, hogy elég gyors internetkapcsolat van, és csatlakozik egy ésszerűen gyors VPN-szerverhez (erről bővebben később).

VPN használata a Bajnokok Ligájának megtekintéséhez: lépésről lépésre

Ha a lehető leggyorsabban el szeretne kezdeni a VPN használatával, például ha a látni kívánt mérkőzés kezdődik, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Hívjon előfizetést egy megbízható és jó VPN-szolgáltatóval. A Bajnokok Ligájának világszerte történő megfigyeléséhez a CyberGhost alkalmazást ajánljuk. Ez a szolgáltató gyors, biztonságos és nagyon kedvező árú, 45 napos pénz-visszafizetési garanciával. Kattintson a lépésenkénti útmutató alján található narancssárga gombra, ha azonnal el szeretne kezdeni a CyberGhost használatával.
  2. Töltse le a VPN alkalmazást a számítógépen, laptopján, okostelefonján vagy táblagépén – bármilyen eszközön szeretné megtekinteni a mérkőzést.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és válassza ki a szükséges VPN-kiszolgáló helyét. Ez attól függ, hogy melyik adatfolyamot szeretné feloldni. Egy amerikai adatfolyamnak amerikai szerverre van szüksége, míg például egy olasz adatfolyamra egy olasz (vagy európai) szerverre lesz szüksége. A CyberGhost szoftver intuitív és nagyon egyszerűen használható. Ha továbbra is megpróbálja kitalálni, hogyan válasszon ki egy szervert, akkor bármikor megnézheti a CyberGhost áttekintést, ahol további utasításokat talál..
  4. Néhány másodpercen belül csatlakozik a VPN szerverhez. Az online külvilág számára úgy tűnik, mintha a kiválasztott helyről lépne webhelyekre. A VPN aktív lesz az eszköz háttérben, tehát egyáltalán nem fogja észrevenni. Vagyis, kivéve azt a tényt, hogy úgy élvezheti az internetet, mintha egy másik helyen lenne. A legfontosabb: megvan hozzáférés a Bajnokok Ligájához!

A VPN további előnyei

Megváltoztathatja IP-címét egy VPN segítségével, ami arra készteti a webhelyeket, hogy egy másik országban tartózkodnak. A földrajzi korlátozások megkerülése azonban nem minden, amit a VPN meg tud tenni az Ön számára.

Ha VPN-hez kapcsolódik, az összes online forgalom titkosítva van, ami sokkal nehezebbé teszi az internetszolgáltató, az online nyomkövető, a hackerek, a kormányhivatalok vagy bármely más fél számára, hogy megtudja, mit csinál online. Még a VPN szolgáltató sem fogja látni, amit keres az interneten, ha bejelentkezési tilalmat követnek, és betartják azt. Mint ilyen, valódi IP-címének elrejtésével és a forgalom titkosításával, online tevékenységeit magántulajdonossá teszi. Összességében a minőségi VPN-be történő befektetés biztosíthatja az Ön biztonságát és névtelenségét, amelyet a modern web igényel.

Ezzel a megoldással nem csak a Bajnokok Ligáját nézheti meg, hanem követheti a FIFA Világkupát, az UEFA Európa bajnokságát, a Copa América-t és a Copa Libertadores-t is. Sőt, sok más sport is megtekinthető, például kosárlabda, amerikai futball és jégkorong.

A Bajnokok Ligájának legjobb VPN-szolgáltatói

focistákAz UEFA Bajnokok Ligájának online megtekintéséhez meg kell találnia egy jó VPN szolgáltatót, amely a megfelelő országban vagy országokban, azaz azokban az országokban, ahol a streaming szolgáltatás (ok) elérhetők, szerverekkel rendelkezik. Ha már van előfizetése egy sportcsatornára (egy dedikált adatfolyammal) egy adott országban, akkor ellenőriznie kell, hogy a VPN szolgáltatónak van kiszolgálói az adott országban.

A megfelelő VPN kiválasztásának másik fontos tényezője a VPN által biztosított szerverek sebessége. Az utolsó dolog, amit szeretne, ha elmulaszt egy fontos célt vagy pillanatot, mert a pataknak pufferolnia kellett. Ezért elengedhetetlen a gyors kapcsolat.

Nem javasoljuk az ingyenes VPN-szolgáltatások használatát, mivel ezek gyakran korlátozzák az adatfelhasználást és a sebességet. Az ingyenes VPN szolgáltatással futball játék nézése nagyon frusztráló lehet. A következő szolgáltatások megkönnyítik minden játék késés nélküli megnézését.

Surfshark a Bajnokok Ligája számára

A Surfshark kiváló minőségű, mégis nagyon megfizethető VPN-szolgáltató. Kiemelkedő számú VPN-kiszolgálót kínálnak szerte a világon, így valószínűbb, hogy megtalálja a megfelelő szervert. A legtöbb szerver nagyon gyors, és szolgáltatásuk nagyon felhasználóbarát.

Ha olcsó, de élvezetes módot keres a Bajnokok Ligájának megtekintésére, akkor biztosan megpróbálhatja a Surfsharket.

ExpressVPN a Bajnokok Ligája számára

Az ExpressVPN rendkívül gyors és biztonságos. Szervereket kínálnak szerte a világon. Emiatt könnyű megtalálni a jó szervert az Ön által választott országban. Az ExpressVPN ideális, ha hosszabb ideig tartózkodik külföldön, vagy ha előfizet egy nemzetközi sportcsatornára.

Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja szolgáltatásaikat, mielőtt teljes mértékben feliratkozna egy előfizetésre. Miért nem látja, ha tetszik a VPN-je, ha egy fontos Bajnokok Ligája meccsét figyeli?

CyberGhost a Bajnokok Ligája számára

A CyberGhost az egyik leginkább felhasználóbarát és olcsó VPN-szolgáltató. Ez a VPN nagyon gyors, és szerverei vannak az egész világon. Ezért a CyberGhost ideális a Bajnokok Ligája mérkőzések közvetítéséhez. Sőt, a szoftvert könnyű telepíteni és használni minden eszközre és operációs rendszerre.

Egy másik nagy plusz az, hogy a CyberGhost viszonylag olcsó. Ezen felül nagylelkű 45 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak minden előfizetésükkel. Terveik havonta 4 dollár alatt kezdődnek, ami ideálissá teszi a CyberGhost alkalmazást, ha olcsó, de még mindig nagyon jó VPN-t keres, hogy megnézhesse a Bajnokok Ligáját.

Bónusz tipp: Sok streaming szolgáltatás blokkolja azokat a felhasználókat, akiket manapság VPN-felhasználókként észleltek. Előfordulhat, hogy üzenetet kap, amelyben felszólítja Önt, hogy kapcsolja ki a “feloldót”, vagy valami hasonlót, mielőtt hozzáférne a megtekinteni kívánt tartalomhoz. A Netflix például ezt csinálja.

netflix hiba

Természetesen nem akarja, hogy ez megtörténjen, amikor megnézed a Bajnokok Ligáját. Szerencsére a CyberGhost hasznos extra funkcióval rendelkezik, amely segít megelőzni ezt: dedikált IP-címek. Ezek egyedi VPN IP-címek, amelyeket a normál VPN-IP-kkel ellentétben csak egyetlen felhasználó használ. Ez sokkal nehezebbé teszi a streaming szolgáltatások számára a VPN használatának észlelését és későbbi blokkolását.

Mikor vannak a Bajnokok Ligája mérkőzések?

A jelenlegi koronaválság miatt számos Bajnokok Ligája mérkőzést törölték. Az alábbiakban áttekintést nyújt az UEFA Bajnokok Ligája 2019/2020 különböző szakaszairól, mivel azoknak játékot kellett volna játszaniuk.

Fázis
Dátum
Csoportos szakasz2019. szeptember 17-től december 11-ig
16. forduló (befejezetlen)2020. február 18-tól március 18-ig
Negyeddöntők (elhalasztva)2020. április 7, 8, 14 és 15
Elődöntők (elhalasztva)2020. április 28. és 29., május 5. és 6.
Végleges (elhalasztott)2020. május 30

Sajnos ezek közül a szakaszok közül sok, különösen a 16. forduló, a negyeddöntők és az elődöntők része, ebben az évben a járvány miatt nem játszható le. Ennek eredményeként az UEFA úgy döntött, hogy elhalasztja a döntőt. Új dátumot még nem jelentettek be. Az esetleges új fejlesztéseket a lehető leghamarabb belefoglalja e cikkbe.

Csatornák, amelyek közvetítik a Bajnokok Ligáját

A Bajnokok Ligájának a 2019/2020-as szezonban történő megtekintéséhez a következő szolgáltatások egyikénél is számlára van szüksége:

Európai műsorszolgáltatási szolgáltatások

Ország
Műsorszóró szolgáltatás
AlbániaTring
AndorraRMC Sport
ÖrményországÖrményország TV
AusztriaSky Austria
AzerbajdzsánCBC Sport, AzTV
FehéroroszországBelarusz TV
BelgiumRTL, Q2, VIER, Proximus (FR), Proximus (NL)
Bosznia és HercegovinaSportKlub, Arena Sport
BulgáriaA1, bTV Media Group
HorvátországHRT, VIPNET
CiprusCYTA
Cseh Köztársaságo2
DániaViasat Denmark
ÉsztországAll Media Baltics
FinnországMTV
FranciaországRMC Sport
Macedónia FYRMacedonia Telekom
GrúziaSilk Sport
NémetországSky Deutschland
GörögországCOSMOTE TV
MagyarországMTVA, a TV2
IzlandStod 2 Sport
Ír KöztársaságRTÉ, Virgin Media
IzraelA Sportcsatorna
OlaszországSky Italia
KazahsztánQazSport
KoszovóKujtesa
LettországAll Media Baltics
LitvániaAll Media Baltics
LuxemburgRTL, RMC Sport
MáltaPBS, TSN
Moldova3. csatorna
MonacoRMC Sport
MontenegróSportKlub, Arena Sport
HollandiaZiggo Sport, Veronica
NorvégiaViasat
LengyelországTelewizja Polsat
PortugáliaTizenegy sport
RomániaTelekom Sport, Digi Sport
OroszországMatch TV
San MarinoSky Italia
SzerbiaRTS, Arena Sport
SzlovákiaOrange Sport
SzlovéniaPro Plus, SportKlub
SpanyolországMovistar
SvédországViasat
SvájcRTS, Teleclub
UkrajnaVolia TV, foci 1
Egyesült KirályságBT Sport
Vatikán városSky Italia

Európán kívül

Ország
Műsorszóró szolgáltatás
AfganisztánSony
AlgériabeIN Sports
AngolaCanal +, SuperSport
AnguillaFlow Sports, SportsMax
Antigua & BarbudaFlow Sports, SportsMax
ArgentínaFox Sports, ESPN, Facebook
ArubaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Felemelkedés-szigetFox Sports, ESPN, Facebook
AusztráliaOptus Sport
Ausztrál-szigetekRMC Sport
BahamákFlow Sports, SportsMax
BahreinbeIN Sports
BangladesSony
BarbadosFlow Sports, SportsMax
BelizeFox Sports, ESPN, Facebook
BeninCanal +, SuperSport
BermudaFlow Sports, SportsMax
BhutánSony
BolíviaFox Sports, ESPN, Facebook
BonaireFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
BotswanaCanal +, SuperSport
BrazíliaTurner, a Facebook
Brit Virgin szigetekFlow Sports, SportsMax
BruneiGoal.com
Burkina FasoCanal +, SuperSport
BurundiCanal +, SuperSport
KambodzsaGoal.com
KamerunCanal +, SuperSport
Kanada
DAZN
zöld-fokCanal +, SuperSport
Kajmán-szigetekFlow Sports, SportsMax
Közép-Afrikai KöztársaságCanal +, SuperSport
CsádbeIN Sports, Canal +, SuperSport
ChileFox Sports, ESPN, Facebook
KínaPPTV
ColombiaFox Sports, ESPN, Facebook
Comore-szigetekCanal +, SuperSport
KongóCanal +, SuperSport
Costa RicaFox Sports, ESPN, Facebook
KubaFlow Sports, SportsMax
CuracaoFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Kongói Demokratikus KöztársaságCanal +, SuperSport
DzsibutibeIN Sports, Canal +, SuperSport
DominikaFlow Sports, SportsMax
Dominikai KöztársaságFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
EcuadorFox Sports, ESPN, Facebook
EgyiptombeIN Sports
El SalvadorFox Sports, ESPN, Facebook
EritreaCanal +, SuperSport
EtiópiaCanal +, SuperSport
Falkland-szigetekFox Sports, ESPN, Facebook
FijiFBC TV
Francia GuyanaFox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Francia PolinéziaRMC Sport
Francia déli és antarktiszi területekRMC Sport
FutunaRMC Sport
GabonCanal +, SuperSport
GambiaCanal +, SuperSport
GhánaCanal +, SuperSport
GrenadaFlow Sports, SportsMax
GuadeloupeFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
GuatemalaFox Sports, ESPN, Facebook
Conakry GuineaCanal +, SuperSport
Guinea EgyenlítőCanal +, SuperSport
Bissau-GuineaCanal +, SuperSport
GuyanaSportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
HaitiFlow Sports, SportsMax, Canal+
HondurasFox Sports, ESPN, Facebook
Hong KongbeIN Sports
IndiaSony Six
IndonéziaTeljes sportrobbanás
IránbeIN Sports
IrakbeIN Sports
ElefántcsontpartCanal +, SuperSport
JamaicaFlow Sports, SportsMax
JapánDAZN
JordániabeIN Sports
KenyaCanal +, SuperSport
KuvaitbeIN Sports
KirgizisztánSaran
LaoszGoal.com
La RéunionRMC Sport
LibanonbeIN Sports
LesothoSuperSport
LibériaCanal +, SuperSport
LíbiabeIN Sports
MacauTDM Desporto
MadagaszkárCanal +, SuperSport
MalawiCanal +, SuperSport
MalaysiaGoal.com
Maldív-szigetekSony
MaliCanal +, SuperSport
MartiniqueFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
MauritániabeIN Sports, Canal +, SuperSport
MauritiusRMC Sport, Canal +, SuperSport
MayotteRMC Sport
MexikóFox Sports, ESPN, Facebook
MarokkóbeIN Sports
MongóliaSPS HD, nézd meg a TV-t
MontserratFlow Sports, SportsMax
MozambikCanal +, SuperSport
MyanmarSkynet
NamíbiaCanal +, SuperSport
NepálSony
NevisFlow Sports, SportsMax
Új-KaledóniaRMC Sport
Új ZélandSky NZ
NicaraguaFox Sports, ESPN, Facebook
NigerCanal +, SuperSport
NigériaCanal +, SuperSport
OmánbeIN Sports
PakisztánSony
PalesztinabeIN Sports
PanamaFox Sports, ESPN, Facebook
ParaguayFox Sports, ESPN, Facebook
PeruFox Sports, ESPN, Facebook
Fülöp-szigetekGoal.com
KatarbeIN Sports
RuandaCanal +, SuperSport
SabaFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Sao Tome & PrincipeCanal +, SuperSport
Szaud-ArábiabeIN Sports
SzenegálCanal +, SuperSport
SeychellesCanal +, SuperSport
Sierra LeoneCanal +, SuperSport
SingaporeGoal.com
SzomáliábanbeIN Sports, Canal +, SuperSport
Dél-AfrikaSuperSport
Dél-KoreaSPO TV
Srí LankaSony
St BartsFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St ChristopherFlow Sports, SportsMax
Szent EustatiusFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
St Helena & FelemelkedésCanal +, SuperSport
St KittsFlow Sports, SportsMax
Szent LuciaFlow Sports, SportsMax
Szent MártonFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport, Ziggo Sport, Veronica
St Pierre & MiquelonFlow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Szent Vincent & a Grenadine-szigetekFlow Sports, SportsMax
SzudánbeIN Sports
SurinameFox Sports, ESPN, Facebook
SzváziföldSuperSport
SzíriabeIN Sports
TaiwanGoal.com
TádzsikisztánSaran
TanzániaCanal +, SuperSport
ThaiföldGoal.com
MenniCanal +, SuperSport
TortolaFlow Sports, SportsMax
Trinidad & TobagoFlow Sports, SportsMax
TunéziabeIN Sports
TürkmenisztánSaran
Turks & Caicos-szigetekFlow Sports, SportsMax
UgandaCanal +, SuperSport
Egyesült Arab EmírségekbeIN Sports
Egyesült ÁllamokUnivision, TNT, B / R Live
UruguayFox Sports, ESPN, Facebook
ÜzbegisztánSaran
VenezuelaFox Sports, ESPN, Facebook
VietnamK+
WallisRMC Sport
JemenbeIN Sports
ZambiaCanal +, SuperSport
ZanzibarCanal +, SuperSport
ZimbabweCanal +, SuperSport

Ezek közül a szolgáltatások közül néhány ingyenes próbafiókot kínál, vagy teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen, legalább néhány napig igénybe veheti szolgáltatásaikat. Mint ilyen, akkor nem kell előfizetést szereznie, ha csak egy vagy két játékot szeretne nézni. Ez ideális, ha nyaralni kíván, de továbbra is gyakorlatilag szeretne élvezni országát vagy kedvenc csapatát. Néhány VPN-szolgáltató ingyenes szolgáltatást is kínál. A fent említett szolgáltatások egyikének ingyenes próbaverziójával együtt a Bajnokok Ligáját teljesen ingyenesen nézheti meg. Ingyenes VPN-vel azonban nem ugyanazokat a szolgáltatásokat kapja, mint egy fizetett VPN-előfizetéssel. Az Ön adatait, sebességét és akár biztonságát is korlátozhatja egy ingyenes VPN.

Végső gondolatok

Ha azt szeretné, hogy a Bajnokok Ligája mérkőzéseit bárhol a világon megnézhesse, akkor számos lehetősége van. Először előfizetésre van szüksége az egyik csatornának vagy online szolgáltatásnak, amely közvetíti a mérkőzéseket a választott országban. Ezután szüksége lesz egy VPN-re az adott megyében levő kiszolgálókkal. Ha csatlakozik egy másik ország VPN szerveréhez, megváltoztathatja virtuális tartózkodási helyét, hogy hozzáférjen egy olyan adatfolyamhoz vagy webhelyhez, amelyet egyébként nem tudna megtekinteni. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen Bajnokok Ligája játékot megnézhesse. Próbáljon ki egy VPN szolgáltatást, és élvezze kedvenc csapata éljenzését!

Jogi nyilatkozat: Fontos tudnunk, hogy a fentiek csak tippeket tartalmaznak, amelyek segítségével megnézheti kedvenc Bajnokok Ligája mérkőzéseit, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Azonban mindig a saját felelőssége, hogy megismerkedjen minden olyan csatorna vagy (streaming) szolgáltatás felhasználói megállapodásával, amelyet a Bajnokok Ligájának figyelésére használ, és e megállapodásnak megfelelően járjon el..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me