Hogyan nézhetem meg a Disney Plus-t (ingyenes próbaverzió) VPNOverview

Disney + D + a laptop képernyőjén


Ahol a Netflix egykor monopóliummal rendelkezik, az új streaming szolgáltatások, mint például az Amazon Prime és a HBO GO, most felbukkantak az egész helyszínen. Az egyik nagy újdonság a Disney Plus (Disney +), amely a Disney hivatalos streaming szolgáltatása. Itt található az összes népszerű klasszikus, de a Pixar, a Marvel, a Csillagok háborúja, a National Geographic és más tartalmak is megtalálhatók. A Disney Plus hivatalosan elindult az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában, 2019. november 12-én. Néhány más ország, például India, azóta is hozzáférést kapott. A következő két év folyamán a szolgáltatás elérhetővé válik a világ többi részén. Ebben a cikkben többet fogunk mondani a Disney Plusról és arról, hogy miként élvezheti biztonságosan ezt a vadonatúj streaming szolgáltatást.

Disney Plus: még nem érhető el mindenhol

Az elkövetkező két évben a Disney Plus megjelenik a világ különböző részein. Noha az USA-ban, Kanadában, Hollandiában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Puerto Ricoban és Indiában az emberek már hozzáférnek, sokan másoknak hónapokig kell várniuk a kiadásig. Más szavakkal, mindenkinek, aki a megfelelő országban él, szerencséje van. Ha például van amerikai vagy holland IP-címe, akkor létrehozhat egy fiókot és élvezheti a Disney Plus tartalmát havonta mindössze 6,99 dollárért (vagy 6,99 euróért, származási helyétől függően). A világ többi része csak később fogja élni a Disney Plus előfizetésükkel.

A Disney új szolgáltatása jelentős változásokat hozott a streaming piacon. A cég bejelentette, hogy a bevezetése óta eltelt első három hónapban több mint 28 millió felhasználót szereztek. Ez sokkal magasabb volt, mint az előrejelzéseik. Decemberben a szakértők már arról beszélt, hogy hány ember mondja le Netflix előfizetéseit, hogy Disney Plus-fiókot szerezzenek. Ennek a viselkedésnek köszönhetően a Netflix már több mint egymillió előfizetőt veszített. A Disney számára azonban minden nem olyan boldogan, mint amilyennek tűnik. A Disney Plus által a webhelyükre tett korlátozások miatt a VPN-t használó emberek számára egyre nehezebb elérni tartalmukat.

Hogyan növeli a VPN az online biztonságot és szabadságot

A VPN (virtuális magánhálózat) segít az IP-cím elrejtésében és megváltoztatásában. Lehet, hogy nem tűnik túl soknak, de hihetetlenül fontos az online adatvédelem és biztonság szempontjából. Az Ön IP-címe mindenféle személyes információt felfed, például a tartózkodási helyét. A weboldalak és minden más fél, amely hozzáfér az online adataihoz, elolvashatja ezeket az információkat, és ennek megfelelően módosíthatja tartalmát. New Yorkban élsz? A webhelyek megismerik és megjelenítik a környékbeli szolgáltatások hirdetéseit. Jelenleg Párizsban vagy? Ezután automatikusan elküldheti Önt webhelyük francia változatára. VPN esetén azonban nem feltétlenül ez a helyzet.

A VPN biztonságos alagutat hoz létre az eszköz és az internet között. Ily módon minden, amit online csinál, névtelenül és biztonságosan történik. Az összes adatforgalmat az alagúton keresztül továbbítják, azaz a harmadik felek nem férhetnek hozzá ilyen egyszerűen. Röviden: a VPN lehetőséget ad arra, hogy visszatérjen magánéletéhez. Különösen a nagyvállalatoknál, például a Google és a Facebook, amely összegyűjti az összes információt, amelyet a felhasználók számára megtalálhat, ez az extra irányítás rendkívül megnyugtató és hasznos lehet..

Online korlátozások és internetes szabadság

zár a smartphoneA névtelenség észlelése mellett a VPN jelentős segítséget is jelenthet azok számára, akiknek korlátozott az internet-hozzáférése. Néhány ország olyan földrajzi korlátozásokat vezetett be, amelyek megakadályozzák a polgárokat abban, hogy olyan weboldalakat érjenek el, mint például hírlevelek vagy más online szolgáltatások. Az emberek online szabadságának ezeket a korlátozásait VPN-vel lehet megkerülni. Ha olyan országban található VPN-kiszolgálót választ, amely ingyenes internetet ölel fel, akkor böngészhet az interneten az adott ország IP-címével, és visszanyerheti a hozzáférést. Röviden: a VPN több online névtelenséget, jobb online biztonságot és fokozott online szabadságot nyújt Önnek.

Sajnos néhány webhely, köztük a Disney Plus, úgy dönt, hogy blokkolja az IP-címeket, amelyekről ismert, hogy a VPN szolgáltatásokhoz tartoznak. Ez problémát jelent azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék élvezni a Disney Plus-ot, miközben megőrzik online biztonságukat. Mivel a Disney nem ad az embereknek hozzáférést a tartalmukhoz, amikor VPN-t használnak, kényteleneknek ki ezt a VPN-t kikapcsolni a Disney Plus tartalom megtekintéséhez. Más szavakkal, ha VPN-t használ az online forgalom biztonságához, akkor kénytelen leszelni a biztonságos internet-kapcsolattól, hogy a szolgáltatáson keresztül megnézhesse a Disney-filmeket. Ez a Disney Plus határozott hátránya.

A VPN-kel és azok működésével kapcsolatos további információkért olvassa el a „VPN magyarázata” című cikkünket, ahol mindent elmondunk a témáról.

Hogyan szerezzünk VPN-t: lépésről lépésre

A VPN lehetőséget ad arra, hogy biztonságosan, névtelenül és szabadon böngészhessen az interneten. Ezért azt tanácsoljuk minden internetfelhasználónak, hogy szerezzen magának megbízható VPN-t. Ha el szeretne kezdeni a VPN használatát, de nem biztos benne, hogyan, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nézze meg véleményeinket és válasszon egy megbízható VPN-szolgáltatót (például Surfshark)
 2. Iratkozzon fel a szolgálathoz és Hozzon létre egy fiókot
 3. Töltse le a VPN szoftvert az eszköz operációs rendszeréhez (például Windows, Linux vagy Mac)
 4. Bejelentkezés a VPN szoftverre a 2. lépésben létrehozott fiókkal
 5. Csatlakozás szerverhez úgy, hogy kiválaszt egy szoftvert, és megnyomja a „Csatlakozás” gombot

Ha sikeresen elvégezte ezeket a lépéseket, akkor kapcsolódni fog egy VPN-hez. Most már biztonságosan navigálhat az interneten anélkül, hogy az internetes tevékenységei szinte bárki számára láthatók lennének.

Hogyan juthat el a Disney Plus-hoz

Ha szeretné élvezni a Disney Plus összes tartalmát, létre kell hoznia egy Disney Plus fiókot. Szerencsére ez elég könnyű. Csak egy olyan országban található IP-címre van szüksége, ahol a Disney Plus már megjelent, és amelyet egyszerűen abban az országban lehet megszerezni. A Disney Plus ezen felül ingyenes hét napos próbaverziót kínál mindenki számára, aki csatlakozik a szolgáltatáshoz. Kövesse ezeket a lépéseket a Disney Plus előfizetés megszerzéséhez:

 1. Menj tovább disneyplus.com
 2. Kattintson a „Ingyenes próbaverzió indítása”A képernyő bal oldalán (vagy„Vásárolj most„Ha meg akarja szerezni a teljes csomagot, beleértve a Hulu-t és az ESPN + -et is, bár nem lesz képes ingyenes próbaverzióra kapni ezzel a lehetőséggel)
 3. Töltse ki e-mail címét és nyomja meg a ‘Egyezzen be és folytassa
 4. Hozzon létre egy erős jelszót, és nyomja meg a ‘Folytatni
 5. Válassza ki előfizetését (havonta vagy évente) és egy fizetési módot (hitelkártya vagy Paypal), töltse ki adatait (ha a hét napos próba lejárta előtt feltétlenül törli számláját, akkor nem számít fel díjat), és nyomja meg a gombot. ‘Fogadja el és iratkozzon fel

Most már hozzáférhet az összes eddig elérhető Disney Plus tartalomhoz. Keresse meg a szolgáltatást egy régi Disney klasszikus, egy aranyos Pixar short, a legfrissebb Marvel kasszasiker vagy a legújabb Disney Plus eredetiknél. Kattintson a játékra, és élvezze!

Ha olyan országban tartózkodsz, ahol a Disney Plus még nem indult el, akkor nem fog hozzáférni az összes Disney Plus tartalomhoz. Ön képes lesz fiókot létrehozni, de olyan hibát észlel, amelyet a szolgáltatás esetleg még nem indított el az Ön országában. Természetesen teljes hozzáféréssel rendelkezik azzal a fiókkal, amint az elérhetővé válik az adott helyen. Noha a világ minden országában eddig még nincs beindítási dátum, a következő dátumokat tudjuk:

Országok
Indítási dátum
Egyesült Államok, Kanada, Hollandia2019. november 12. (Elindítva)
Ausztrália, Új-Zéland, Puerto Rico2019. november 19. (Elindítva)
India2020. március 15. (korai indítása a Corona-járvány miatt)
Ausztria, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Spanyolország, Svájc, Egyesült Királyság2020. március 24
Belgium, Dánia, Finnország, Izland, Norvégia, Portugália, Svédország2020 nyár

A legjobb VPN-k a Disney Plus számára

VPN pajzsEgy ideális világban nem kell feladnia magánéletét vagy biztonságát, hogy filmet nézzen. Mégis, ez a valóság, amikor sok streaming szolgáltatásról van szó, köztük a Disney Plusról. A Disney aktívan blokkolja a híres VPN-szolgáltatók IP-címeit, így lehetetlenné teszi a tartalom megnézését, miközben a VPN védi őket.

Szerencsére van néhány VPN-szolgáltató olyan kiszolgálókkal, amelyek lehetővé teszik a Disney Plus nézését. Ilyen módon megnézheti ezt a streaming szolgáltatást anélkül, hogy feláldozná a biztonságát. Itt áll három VPN-szolgáltató, amelyek hozzáférést biztosítanak a Disney Plushoz.

1. Surfshark

A Surfshark a kedvenc VPN szolgáltatásaink közé tartozik. Ez a szolgáltató viszonylag új jövevény, de gyorsan kiváló hírnevet szerzett magának. Nem naplózza a felhasználását, rengeteg szervert és szerverhelyet tartalmaz, és nem korlátozza az előfizetéssel használható eszközök számát. Talán a legvonzóbb, havonta csak néhány dollárba kerül. A Surfshark esetében az a különös, hogy minden szerverük, függetlenül a helyüktől, hozzáférést biztosítanak a Disney Plus webhelyéhez és tartalmához. A Surfshark-t nagyon jó VPN-szolgáltatónak tekintjük, amely sikeresen megvédi az internet-kapcsolatot, ugyanakkor lehetővé teszi az adatfolyam továbbítását, mint általában. Tudjon meg többet erről a szolgáltatóról a részletes áttekintésben, vagy látogasson el közvetlenül a Surfshark webhelyre az alábbi szalaghirdetésre kattintva.

2. ExpressVPN

Csakúgy, mint a Surfshark, az ExpressVPN kifejezetten arra törekszik, hogy felhasználóinak hozzáférést biztosítson a Disney Plus webhelyhez. Ha a megfelelő ExpressVPN VPN-szervert választja, akkor könnyen és biztonságosan élvezheti a sok filmet és sorozatot a Disney Pluson (mindaddig, amíg feliratkozik a streaming platformon). Ez vonatkozik minden ExpressVPN szerverre az Egyesült Államokban, Kanadában, Hollandiában és Ausztráliában. Mivel az ExpressVPN ebben a pillanatban az egyik leggyorsabb VPN, valószínűleg nem is fogja észrevenni az internet sebességének különbségét. Nincs szükség extra pufferelésre! Ha többet szeretne tudni az ExpressVPN-ről, akkor itt olvashatja el a VPN-szolgáltatásuk teljes áttekintését, vagy közvetlenül meglátogathatja a webhelyüket.

3. NordVPN

A NordVPN a pillanat egyik legnagyobb és legjobb VPN-je. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban. A legtöbb NordVPN szerver sebessége nagy. Sőt, ez az egyik legbiztonságosabb VPN. A NordVPN megbízható és nagyon felhasználóbarát alkalmazással rendelkezik. Ha meg akarja nézni a Disney Plus-ot, akkor amerikai, holland vagy ausztrál VPN-kiszolgálókkal teheti meg ezt. A jövőben több szerver engedélyezheti a Disney Plus nézését, miközben biztonságban tartja a kapcsolatot. Itt megtekintheti a szolgáltató részletesebb áttekintését, vagy egyenesen a webhelyükre kattintva kattinthatja az alábbi mezőbe.

Még mindig nincs hozzáférése a Disney Plus-hoz?

Lehet, hogy a Disney Plus továbbra sem működik az Ön számára még akkor sem, ha feliratkozott ezekre a szolgáltatásokra. A VPN továbbra is védi Önt, egyszerűen nem fogja tudni elérni kedvenc tartalmait a Disney Pluson. Ez azt jelenti, hogy ki kell kapcsolnia a VPN-t? Nem feltétlenül. Van néhány egyszerű trükk, amellyel megpróbálhatja kijavítani ezt a problémát:

 • Törölje a sütiket és a nyomkövetőket vagy inkognitómódban nyisson meg egy ablakot mielőtt meglátogatná a Disney Plus webhelyet. A böngésző nyomkövetői megakadályozhatják a megfelelő oldalra jutást és a hozzáférést. A cookie-k törlésével vagy egy privát böngészőablakban való böngészéssel úgy tűnik, mintha új látogató lennél,.
 • Próbálja ki egy másik VPN-kiszolgálót. Lehet, hogy a Disney blokkolta a használt VPN szerver IP-címét, így nem tudja elérni a szolgáltatást. Szerencsére sok VPN-nek több kiszolgálója van szerverhelyenként, így könnyen válthat másikra. Ha védett állapotban szeretne hozzáférni a streaming-platformhoz, egyszerűen válassza ki a másik szervert. Néhány VPN-sel manuálisan választhat másik szervert. Másokkal addig kell csatlakoznia, amíg más IP-t nem kapnak. Ha azt szeretné ellenőrizni, hogy melyik IP-címet használja jelenleg, akkor ezt megtudhatja, ha átmegy a „Mi az én IP-m?” eszköz.

Fontos figyelmeztetés a Disney Plus felhasználói megállapodással kapcsolatban

Lady JusticeElméletileg a fent említett VPN-k segítségével figyelheti a Disney Plus-ot egy olyan országban, ahol még nem kellene hozzáférnie (még). Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő VPN-kiszolgáló helyét. Ez azonban a Disney Plus Általános Szerződési Feltételeinek közvetlen megsértésével járhat. Az írás idején a felhasználói megállapodás megemlíti, hogy a Disney Plus tartalmának földrajzi korlátozásai vannak, és különféle technológiákat és módszereket használ az Ön fizikai helyzetének meghatározására. Ez a megállapodás nem tiltja a VPN közvetlen használatát, de a feltételek változhatnak. Lehet, hogy a Disney Plus „megbünteti” azokat a felhasználókat, akik VPN-vel próbálnak hozzáférni szolgáltatásaikhoz, például azáltal, hogy teljesen blokkolják fiókjukat.

Mielőtt egy VPN-t próbálna elérni egy másik ország Disney Plus tartalmához, kérjük, olvassa el a felhasználói megállapodást. Ezt a weboldal alján találja meg. Ha a megállapodás megváltozott vagy eltér az Ön országában, akkor VPN használatával megsértheti azt a tartalom feloldásához. Az ennek esetleges következményei a felhasználóra hárulnak.

Végső gondolatok

A Disney Plus nagy siker az online streaming világában. Különböző tartalommal rendelkezik, a Hamupipőketől a Hannah Montanáig és a National Geographic dokumentumfilmektől kezdve az Avengersig: A végtelen háborúig. Sőt, ez az egyik legolcsóbb szolgáltatás odakint. Mégis, ha nem élvezheti ezt a tartalmat anélkül, hogy feladná a VPN biztonságát, akkor azon tűnődhet, vajon érdemes-e előfizetni.

Szerencsére néhány VPN-szolgáltatónak olyan kiszolgálói vannak, amelyek egyébként a Disney Plus-kal működnek. Például a Surfshark, az ExpressVPN és a NordVPN segítségével élvezheti az összes Disney tartalmat, miközben biztonságos internetkapcsolat mellett is védelmet élvezhet. Ne felejtse el, hogy a streaming szolgáltatáshoz való hozzáféréshez mindig szüksége lesz egy (fizetett) Disney Plus előfizetésre.

Amikor megkapja a Disney Plus előfizetést, el kell fogadnia a társaság feltételeit. Noha úgy tűnik, hogy ezek jelenleg nem említik a VPN-ket, a megállapodások megváltozhatnak. Ne feledje, hogy egy VPN használata a Disney Plus tartalom feloldásához egy másik országból megsértheti a Disney szabályait.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map