Európa-bajnokság 2020: Nézze meg az összes mérkőzést világszerte!

Számítógép képernyőjén labdávalBár számos izgalmas sportág létezik a világon, a futball (vagy az Egyesült Államok foci) továbbra is a legnépszerűbb. Ennek a dinamikus és szórakoztató sportnak a legérdekesebb része csak az lehet, ha különféle nemzeteket nézünk a nemzetközi színpadon küzdve. Az Európa és a világbajnokság valóban fontos időszám a sok futballszurkoló számára szerte a világon.


Az EK-ban játszó európai országok sok lakosa számára a mérkőzések könnyű megnézni. Ezen országok többsége kijelölt társaságokat, amelyek jogosultak ezeknek a mérkőzéseknek a közvetítésére. Ez azt jelenti, hogy a futballszurkolók (legtöbb) meccset nézhetnek országának egyik fő TV-csatornáján vagy streaming szolgáltatásán keresztül. De mi van, ha nem él ezen országok egyikében? Mi lenne, ha nyaralni vagy külföldre utazik, hogy munkát végezzen az Európa bajnokság alatt?

Az EK-mérkőzések Európán kívüli nézése gyakran nehéz

Ha nem európai országban él, az EK figyelésének módja nagyon nehéz feladat. Ugyanez igaz az utazásra. Lehet, hogy Európában él, de nyaralni kíván Mexikóban az EK ideje alatt. A szokásos streameid nem fognak működni, mert nem engedélyezettek Európán kívüli sugárzásra. Ez egy példa arra, amit földrajzi streaming korlátozásnak nevezünk. Valami hasonló történik, ha USA-ban él és ESPN + előfizetéssel rendelkezik. Ezzel a mérkőzéssel élőben nézheted meg az EK-mérkőzéseket, de amint átlépted a határt, az előfizetésed nem lesz hasznos. Végül is az ESPN tartalmát az Egyesült Államokon kívül blokkolják. Természetesen, ha még nem rendelkezik ESPN + előfizetéssel, akkor otthon sem lesz képes megnézni a mérkőzést..

Más országok, például Kanada, Ausztrália, Japán vagy Kína emberei állandóan hasonló kérdésekkel néznek szembe. Ezek megnehezíthetik vagy akár lehetetlenné tehetik az Európai Bizottság figyelését. Nem kell azonban aggódnia. Nem kell elmulasztania kedvenc focistáid összes legjobb lépését ebben az évben. Nagyon egyszerű módja annak, hogy világszerte figyeljék az EC-t, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Egyszerűen használjon VPN-t (virtuális magánhálózat).

Nézze meg az EK-t egy VPN-sel

A jó VPN-nek néhány nagy előnye van. Ezen előnyök egyike a megnövekedett internetes szabadság (például az EK figyelése). Hogyan lehetséges ez? Nos, egy VPN anonimizálja az internetes forgalmat, ha csatlakozik egy másik országbeli VPN szerverhez. A legtöbb jó VPN-nek szerverei vannak az egész világon. Miután csatlakozik egy másik országbeli VPN-kiszolgálóhoz, a kapcsolata megkapja a kiszolgálónak megfelelő helyi IP-címet.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a hollandiai VPN szerverhez való csatlakozás megváltoztatja a megjelenített IP-címet hollandnak, függetlenül attól, hogy az Egyesült Államokban, Kínában vagy valahol másutt tartózkodik-e. Sok webhely és alkalmazás elsősorban a felhasználók IP-címére támaszkodik annak meghatározására, hogy hol vannak. Más szavakkal: ha Európában csatlakozik egy VPN szerverhez, sok streaming szolgáltatás azt gondolja, hogy valójában Európában van, és hozzáférést biztosít az európai élő közvetítésekhez. Ezért a VPN segítségével megkerülheti az internetes korlátozásokat.

Feloldás feloldása VPN-sel

Hasonlóképpen, ha Ázsiában nyaralsz, akkor továbbra is használhatja az ESPN + előfizetését egyszerűen a VPN aktiválásával. Kapcsolja össze a VPN-t egy szerverrel az Egyesült Államokban, és az ESPN azt gondolja, hogy az államokban tartózkodik, és hozzáférést biztosít a patakokhoz. Természetesen ez a módszer nem csak az EC-vel működik, hanem mindenféle eseménynél, weboldalon, videón, adatfolyamon és így tovább.

Egyéb VPN előnyei: Pénzt takaríthat meg az EC nézésekor

Az IP-cím megváltoztatása VPN-rel pénzt is megtakaríthat. Például létezik egy NPO Start nevű holland streaming alkalmazás, amely lehetővé teszi a holland emberek számára, hogy többek között ingyenesen nézzék az EK-t. Ha csatlakozik egy holland VPN szerverhez, akkor megteheti! Mint valószínűleg már elmondhatja, a VPN használata számos (feloldó) lehetőséget nyit meg. De mindenekelőtt ez segít az EK-nézésben, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon!

Mint a cikk elején említettük, nagyszerűen javasoljuk az ExpressVPN-t, mint VPN-t, hogy használjon mindenféle adatfolyam feloldására, beleértve az Európa bajnokságot mutatókat is. Az ExpressVPN villámgyors VPN nagy streaming sebességgel. A VPN használata az EC figyelésére általában nagyon egyszerű. Itt található egy gyors és egyszerű útmutató, amely pontosan megmutatja, hogyan kell csinálni!

Lépésről lépésre: Nézze meg az EK-t egy VPN-sel

  1. Iratkozzon fel megbízható VPN-szolgáltatóval. Ismét igazán ajánljuk az ExpressVPN-t:

    Ha inkább egy másik VPN-t választ, győződjön meg arról, hogy olyan, amely jó streaming sebességet kínál, és azoknak a szervereknek is, amelyekre szükség van az EC figyeléséhez a választott streaming szolgáltatáson. Például, ha az ESPN + előfizetésével külföldön töltött vakáció alatt szeretné megfigyelni az EK-t, ellenőrizze, hogy a VPN-nek szerverek vannak-e az Egyesült Államokban. Tekintse meg a pillanatnyi öt legjobb VPN-szolgáltató áttekintését azon jó szolgáltatók javaslataira, amelyek teljesítik mindkét kritériumot.

  2. Töltse le a VPN szoftvert azon a készüléken, amelyen a mérkőzéseket nézni szeretné. A legnépszerűbb VPN-k egyszerű alkalmazásokat kínálnak szinte bármilyen eszközhöz, feltéve, hogy kompatibilisek az operációs rendszerrel. Nem kétséges, hogy ez a helyzet a használni kívánt VPN esetében? Ezt ellenőrizheti az áttekintési összehasonlító eszközünk segítségével. Ha segítségre van szüksége az előnyben részesített VPN, az ExpressVPN telepítésében, tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.
  3. Nyissa meg a VPN szoftvert és csatlakozzon a megfelelő szerverhez (azaz egy olyan kiszolgálóhelyen található, amely együttműködik az Ön streaming szolgáltatásával).
  4. Nyissa meg a streaming szolgáltatás webhelyét, jelentkezzen be, és keresse meg a megtekinteni kívánt mérkőzést.
  5. Élvezd felvidítani a kedvenc EC-csapatára!

Miért használjon VPN-t (az Európa bajnokság nézéséhez)?

focistákA VPN használatának sok fontos okát már kiemeltük: ha „normál” kapcsolatot használunk, akkor valószínűleg nem fér hozzá kedvenc online tartalmához, például az Európa Bajnokságot mutató patakokhoz. Azonban a VPN használata online állapotban sokkal több előnnyel jár. A VPN egy nagyszerű lehetőség az online szabadság, az online adatvédelem és általában az online biztonság növelésére. Végül is egy VPN úgynevezett titkosítási protokoll használatával titkosítja az összes internetes forgalmat, így sokkal nehezebb az online kémkedés a többi fél számára. Ehhez egy VPN vezeti az adatforgalmat egy külső szerverre egy VPN-alagúton keresztül, mielőtt továbbítja az internetre. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos pontig névtelenné is tesz téged.

Röviden: a VPN nem csak a blokkolt tartalmakhoz való hozzáférést teszi lehetővé, hanem védelmet is nyújt a nagyvállalatoktól, amelyek megkísérelik megszerezni és eladni az adatait, valamint az internetes bűnözőktől, akik megpróbálják megszerezni az Ön bankjait. Mondanom sem kell, hogy bár a VPN kiváló adatvédelmi és biztonsági megoldás, ez a sok közül egy. Számos egyéb intézkedést megtehet és meg kell tennie, mivel ezek nagyban kiegészítik a VPN által kínált hozzáadott biztonságot és adatvédelmet. Ha többet szeretne tudni ezekről az intézkedésekről, nézze meg az internetes biztonságról szóló részünket.

Ennek ellenére a VPN-k döntő szerepet játszanak az internetes biztonság megőrzésében. Képzelje el például, hogy nyaralik, és az egyetlen módja annak, hogy a nyilvános Wi-Fi hálózaton keresztül nézze meg kedvenc csapata versenyt az EK-ban. A nyilvános Wi-Fi-hálózatok olyanok, mint a hackerek és a számítógépes bűnözők virtuális édességboltok. Nagyon könnyű nyilvános Wi-Fi hálózaton keresztül kémkedni az emberektől. Vagyis ha ezek az emberek nem használják a megfelelő eszközöket, mint például a VPN, a biztonság megőrzése érdekében. Mindig van esély arra, hogy számítógépes bűnözés áldozatává válhat. Ha VPN-t használ, ez az esély jelentősen kisebb lesz. Sőt, ha az Ön adatainak a hozzáadott védelem ellenére rossz kezekbe kerül, titkosítva lesznek, és ezért olvashatatlanok.

Használhatok egy ingyenes VPN-t az Európa bajnokság megfigyelésére?

Egyes VPN-k ingyenesen kínálják szolgáltatásaikat. Ez csábítónak tűnhet – elvégre minden ingyenes, ha ingyenes. Vagy ez? Sajnos a legtöbb ingyenes VPN-szolgáltató nem képes versenyezni prémium társaikkal a minőség és a használhatóság szempontjából. Például sok ingyenes VPN-szolgáltató érvényesíti a sebesség- vagy adatkorlátozásokat. Még ha nem is, a kapcsolatuk gyakran meglehetősen lassú, függetlenül attól. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-k általában (messze) kevesebb szervert kínálnak, mint a fizetett szolgáltatók. Mint ilyen, szervereik gyakran sokkal zsúfoltabbak, ami késést okoz.

Éppen így történik, hogy mind a késések, mind az adatkorlátozások gyakran problémát jelentenek a szalagok számára. Végül is rengeteg adatra van szüksége és jó (letöltési) sebességre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően megnézhesd az adatfolyamot. Mint fentebb láttuk, pontosan itt végezzen el sok ingyenes VPN al par. Ez az oka annak, hogy ha pénzt szeretne megtakarítani, akkor inkább azt tanácsoljuk, fontolja meg olcsó VPN beszerzését. Lehet, hogy érdemes kipróbálni.

Bónusz tipp: Surfshark – kiváló VPN kiváló áron

Ha olyan VPN-t keres, amely képes a kiváló minőség és az alacsony ár kombinálására, akkor teljes szívvel ajánljuk a Surfsharket. A Surfshark egy viszonylag új VPN-szolgáltató, amely számos gyors és stabil kiszolgálót, felhasználóbarát alkalmazásokat és számos hasznos extra lehetőséget kínál, például statikus VPN-kiszolgálókat és dupla VPN-kapcsolatot. Mindezt csak 1,99 dollárért kaphatja havonta. Sőt, a Surfshark további nagy előnyt kínál. Ez egyike azon kevés szolgáltatóknak, amely lehetővé teszi, hogy egy előfizetést annyi eszközön használjon, amennyit csak akar. Röviden: ha nem akarja elmulasztani egyetlen közösségi célt, de nem akarja megtörni a bankot, akkor a Surfshark a megfelelő VPN az Ön számára!

Európai bajnokság ütemterve

Természetesen, most, hogy tudod hogyan az Európa bajnokság megtekintéséhez valószínűleg tudni akarod mikor zajlik. Itt található egy táblázat az Európa bajnokság különböző szakaszairól és azokról, amikor azok zajlanak:

Színpad
Dátum
Csoportos szakaszJúnius 12–24
8. döntőJúnius 27-30
NegyeddöntőkJúlius 3-4
ElődöntőkJúlius 7-8
VégsőJúlius 12
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me