Mireu la Copa Libertadores 2020 a l’estranger i a tot el món! | Vista VPNOver

futbolistesSi sou aficionats al futbol, ​​probablement sabeu que la Copa Libertadores 2020 ja està en marxa. Com sempre, aquesta Copa promet ser un espectacle absolut per als aficionats del futbol de l’Amèrica del Sud i més enllà.


Però imagineu-vos-ho: sou a l’estranger per fer oci o negocis i us adonem que el vostre flux Copa Libertadores no funciona. Rebreu un missatge que diu “no esteu a la regió adequada per veure aquest contingut” o alguna cosa similar. Malauradament, això és quelcom que passa bastant sovint, segons el servei de streaming. En aquest cas, una cosa que es diu geo-restricció (que s’anomenen aquestes restriccions geogràfiques) realment pot arruïnar la possibilitat d’animar el vostre equip favorit.

Afortunadament, hi ha una manera senzilla d’evitar aquests blocs: mitjançant una VPN. Llegiu la resta d’aquest article per esbrinar com es pot veure la Copa Libertadores, on vulgueu, mitjançant una VPN. També hem inclòs guies útils per seguir-les, si necessiteu més ajuda.

Per què pot ser complicat o impossible veure la Copa Libertadores a l’estranger?

Si visquéssim en una utopia, podríem mirar qualsevol cosa que vulguem, on vulguem, sense geo-restriccions. Tanmateix, vivim al planeta Terra, on les geo-restriccions són massa comunes. Això es deu al fet que les emissores i els serveis de transmissió estan obligats a les normes sobre on poden oferir determinats continguts. Aquestes regles formen part i depenen de l’acord que l’emissora i el distribuïdor tenen juntes.

Per tant, per exemple, només podeu utilitzar l’aplicació Fox Sports (una forma popular de veure la Copa Libertadores) a Brasil, Argentina i Mèxic. Així mateix, gran quantitat de contingut a l’EsporTV de Globo només és accessible al Brasil. Això significa que si voleu utilitzar un d’aquests serveis per veure la Copa Libertadores fora d’aquests països, no esteu de sort. Tret que, com heu llegit anteriorment, utilitzeu programari que pot evitar geo-restriccions, com ara una VPN.

Una VPN és una manera senzilla i eficaç de canviar la vostra ubicació “virtual” i veure qualsevol partit de la Copa Libertadores des de qualsevol part del món. L’ús d’una VPN per a aquest propòsit i altres finalitats és senzill i ràpid. Tot i això, per a persones que no tenen o no poca experiència prèvia amb VPN i volen saber exactament com es fa això, vam incloure dues guies pas a pas fàcils de seguir, una per a Globo SporTV i una altra per a l’aplicació Fox Sports..

Guia senzilla per veure la Copa Libertadores en qualsevol lloc amb una VPN – SporTV & Fox Sports

La VPN que s’utilitza a les dues guies que es mostren a continuació i que li recomanem utilitzar per veure la Copa Libertadores a tot el món, és NordVPN. Al capdavall, es tracta d’una VPN molt assequible, amb bones velocitats de transmissió i algunes funcions molt útils per desbloquejar partits de Copa Libertadores amb la majoria de serveis de streaming importants.

Guia 1: Mira la Copa Libertadores a tot el món a SporTV

 1. Vés al lloc web de NordVPN i subscriu-te al servei VPN.
 2. Aneu a la pàgina de baixada i descarregueu l’aplicació NordVPN compatible amb el vostre sistema operatiu fent clic a una de les icones de la part superior.
 3. Feu clic a descarregar i seguiu el procediment d’instal·lació.
 4. Obriu l’aplicació NordVPN i inicieu la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. Doneu una ullada a la vostra safata d’entrada. Haureu rebut un correu electrònic de NordVPN amb instruccions sobre com iniciar la sessió a l’aplicació.
 5. Connecteu-vos a un servidor brasiler NordVPN per accedir a tot el contingut de SporTV, inclosos els partits de la Copa Libertadores.
 6. Aneu a Globo SporTV com normalment i navegueu al flux de Copa Libertadores que voleu veure.

Mapa NordVPN amb el servidor brasiler seleccionat

Nota: Tingueu en compte que necessiteu un compte Globo per utilitzar aquest mètode.

Guia 2: Observa la Copa Libertadores amb l’aplicació Fox Sports

 1. Vés al lloc web de NordVPN i subscriu-te al servei VPN.
 2. Aneu a la pàgina de baixada i descarregueu l’aplicació NordVPN compatible amb el vostre sistema operatiu fent clic a una de les icones de la part superior.
 3. Feu clic a descarregar i seguiu el procediment d’instal·lació.
 4. Obriu l’aplicació NordVPN i inicieu la sessió.
 5. Connecta’t a un servidor nordVPN brasiler, argentí o mexicà.
 6. Vés a l’aplicació Fox Sports i inicia la sessió.
 7. Desplaceu-vos al partit que voleu veure i gaudir del partit Copa Libertadores!

Mapa NordVPN amb cinc servidors llatinoamericans, entre els quals un servidor brasiler, argentí i mexicà

Nota: Tingueu en compte que el mètode descrit anteriorment per treballar necessita un compte Fox Sports.

Flux de Copa Libertadores bloquejat per “bloc VPN”

Molts llocs web i aplicacions en streaming han demostrat darrerament la tendència a emprar una cosa que ens agrada anomenar “blocs VPN”. Això significa que aquests serveis de streaming impedeixen als usuaris VPN veure el seu contingut. Si sou un usuari VPN, podríeu veure un missatge que sembla el següent:

error de netflix

Aquesta captura de pantalla particular prové de Netflix, però la idea és la mateixa. Un servei de streaming pot detectar que utilitza una VPN (desbloquejador) i li nega l’accés al contingut. Poden fer-ho si detecten un gran nombre d’usuaris amb el mateix adreça IP. Al servei de transmissió, això indica que aquests usuaris provenen del mateix servidor, probablement un servidor intermediari o VPN. Simplement, simplement bloquegen aquesta adreça IP veuen que obté molt trànsit.

L’anterior no significa que totes les VPN i els servidors VPN estiguin bloquejats per serveis de transmissió, molt lluny. Com a tal, potser no observeu res diferent quan vegis la Copa Libertadores a l’estranger amb una VPN a Fox Sports o SporTV, per exemple (a part que funciona). Tot i això, els serveis de transmissió sovint canvien la seva política respecte a les VPN sense previ avís. Per això, és bo saber com desplaçar-se pels blocs VPN, per si de cas. És per això que a continuació, incloem tres consells sobre com fer-ho amb NordVPN.

Circumventant blocs VPN amb NordVPN

NordVPN ofereix algunes funcions molt útils per ajudar-vos a moure els blocs VPN. En primer lloc, NordVPN ofereix un nombre molt gran de servidors arreu del món (5400+). Com que els blocs VPN sempre impliquen el bloqueig de servidors VPN específics, només podeu provar un altre servidor NordVPN si trobeu un bloc VPN. Això podria resoldre el problema. Aquesta és, de molt, la solució més fàcil i sense problemes que podeu provar.

En segon lloc, NordVPN ofereix una funció especial de desbloqueig que molts altres proveïdors no tenen: una adreça IP dedicada. Una IP dedicada és diferent d’una “adreça IP estàndard de VPN”. Al cap i a la fi, molts usuaris VPN comparteixen una IP de VPN normal. Com a tal, els serveis de streaming podrien notar molt trànsit procedent d’una IP, i simplement bloquejar l’adreça IP. Amb una adreça IP dedicada, no tindreu cap problema, ja que vosaltres la utilitzeu només la vostra IP. Per això, obtenir una adreça IP dedicada amb NordVPN (per un suplement) és la millor i més segura manera de desbloquejar els partits de la Copa Libertadores, sense preocupar-se dels blocs VPN.

Finalment, NordVPN també ofereix una funció (sense cap cost addicional!) Anomenada “servidors ofuscats”. Es tracta de servidors que són molt més difícils d’identificar com a servidors VPN per a llocs web i aplicacions. Malauradament, tal com està, NordVPN només ofereix aquests servidors especials en alguns països seleccionats, com els Estats Units i el Canadà. Per tant, aquesta característica és útil principalment per a persones que resideixen als EUA i tinguin una subscripció ESPN +. Si sou d’aquestes persones, podeu utilitzar un dels servidors ofuscats de NordVPN als Estats Units per desbloquejar partits de Copa Libertadores fora dels Estats Units amb el vostre compte ESPN +, en cas de fer front a un bloc VPN. Tingueu en compte però que els servidors ofuscats, a causa de la seva tecnologia d’ofuscació, poden alentir una mica la vostra connexió. Per tant, pot ser que no siguin el tipus de servidors més adequat per a la transmissió en temps real.

Com desbloqueja una VPN la Copa Libertadores?

Un dels avantatges d’una VPN és la possibilitat de canviar la vostra adreça IP a una adreça IP estrangera només amb el clic d’un botó. Molts llocs web i aplicacions, com ara SporTV i l’aplicació Fox Sports, utilitzen la vostra adreça IP per determinar la vostra ubicació. Si utilitzeu una VPN per canviar aquesta adreça IP, podeu canviar la ubicació en la qual us trobeu. És a dir, podríeu ser un resident brasiler o argentí que es troba actualment als EUA per feina o per vacances. Diguem que utilitzaràs SporTV (si ets brasiler) o la teva subscripció a Fox Sports (si ets argentí) per veure la Copa Libertadores. En connectar-vos a un servidor VPN brasiler o argentí, Rede Globo o Fox pensareu que esteu a Brasil o Argentina. Això vol dir que tindreu accés a tots els continguts de vídeo de Globo i Fox Sport, inclòs la Copa Libertadores!

Desbloqueig amb una VPN

Tot i això, donar-li accés mundial a la Copa Libertadores no és l’únic avantatge que ofereix una VPN. De fet, una bona VPN ofereix molts avantatges, com ara l’accés a la versió nord-americana de Netflix, més privadesa i una major seguretat a Internet. Si voleu obtenir més informació sobre tots aquests avantatges, consulteu el nostre article sobre els avantatges que aporta una VPN.

Puc veure la Copa Libertadores amb una VPN gratuïta?

La majoria entenem com estalviar diners i, per tant, volem saber si poden veure la Copa Libertadores amb una VPN gratuïta. Malauradament, les VPN gratuïtes no solen ser adequades per veure la Copa Libertadores. A continuació, explicarem per què és així.

Les VPN gratuïtes sovint no són adequades per a la transmissió en directe

Generalment recomanem no utilitzar VPNs gratuïtes, especialment per a la transmissió en temps real. Això es deu al fet que sovint les VPN gratuïtes apliquen límits de velocitat i de dades. Els límits de dades es refereixen a les següents: moltes VPN gratuïtes tallaran la vostra connexió un cop utilitzeu una certa quantitat de dades. Per exemple, amb HideMe podeu utilitzar un màxim de 2 GB, amb TunnelBear 1,5 GB, amb 2 GB ZoogVPN, etc. Els límits de velocitat són força explicatius: les VPN gratuïtes solament us permetran utilitzar una velocitat (en streaming) que és ( molt) inferior a la velocitat d’internet real. Ambdues qüestions afecten molt als streamers de la Copa Libertadores. Al cap i a la fi, la transmissió d’un partit de futbol sencer costa moltes dades de Internet. L’últim que voleu és que es quedi sense dades a la meitat del partit i no pugueu veure la resta, perquè el vostre proveïdor VPN gratuït talla la vostra connexió. Tampoc vol perdre els objectius i els moviments d’habilitat a causa dels llargs temps de càrrega.

Les VPN gratuïtes tenen ubicacions limitades del servidor

Hi ha una altra raó per la qual no recomanem utilitzar una VPN gratuïta per veure la Copa Libertadores. Sovint, els VPN gratuïts tenen un nombre molt limitat de servidors disponibles. És bastant infreqüent que un o més d’aquests servidors limitats siguin a Amèrica del Sud. Tot i això, molts que vulguin veure la Copa Libertadores, sobretot amb comentaris en el seu propi idioma, necessitaran accés a un servidor a Brasil, Argentina, Mèxic (per a Fox Sports), Colòmbia o un altre país CONMEBOL. Això es deu al fet que els serveis de transmissió d’aquests països, sobretot vídeos de la Copa Libertadores, sovint només funcionen si aquests serveis “pensen” que esteu al país “correcte”. Això ja ho vam explicar anteriorment. Com a tal, la limitada ubicació del servidor que ofereix la majoria de VPNs gratuïtes és un altre motiu pel qual recomanem anar amb una VPN de pagament. Tanmateix, entenem que a tothom li agrada estalviar diners. Per això, hem creat una llista dels millors VPN barats ara mateix. Això ens porta a les qüestions següents.

Suggeriment de bonificació: mira la Copa Libertadores amb el millor pressupost VPN: Surfshark

No és completament just fer una crida a la VPN pressupostària de Surfshark. Tot i que la seva subscripció més barata té un preu molt assequible d’1,99 dòlars al mes, Surfshark se sent com una VPN premium. Al cap i a la fi, ofereix més de 1.000 servidors amb servidors a, entre d’altres, Brasil, Xile i Paraguai. Com a tal, Surfshark és una excel·lent VPN per a persones d’aquests i altres països que volen animar-se a la seva faceta nacional. Però no s’atura aquí. Si teniu una subscripció a Fox Sports, podeu utilitzar Surfshark per connectar-vos a un servidor brasiler (l’aplicació Fox Sports només funciona a Brasil, Argentina i Mèxic) i veure tots els partits de la Copa Libertadores. En qualsevol cas, Surfshark és una opció fantàstica per veure la Copa Libertadores, sigui on es trobi, sense trencar el banc!

Un altre consell: Les adreces IP, que canvia una VPN, són utilitzades per molts llocs web i aplicacions per determinar on esteu. Tanmateix, analitzar la vostra IP no és l’única forma en què un lloc web determina la vostra ubicació. Una altra forma més popular dels llocs web per fer-ho és amb les cookies. Per exemple: una vegada que feia servir Surfshark per intentar veure un vídeo destacat del futbol georestringit a Globo SporTV, va aparèixer un missatge que deia que no érem a la regió adequada (Brasil). Això va succeir malgrat que estiguéssim connectats a un servidor brasiler de Surfshark. Pot ser que això hagi passat molt bé perquè un temps abans vam visitar SporTV sense VPN. Quan vam fer això, SporTV podria haver injectat una galeta al nostre navegador. Una cosa intel·ligent per provar en aquest tipus de situacions és intentar accedir al vídeo en una nova finestra d’incògnit, de manera que no s’utilitzaran galetes per fer-ne el seguiment..

Horari de la Copa Libertadores

Ara que ja saps com pots veure la Copa Libertadores a tot el món, òbviament voldràs saber quan tenen lloc els partits i les diferents etapes. Per això a continuació, vam incloure una taula amb les diferents etapes de la Copa Libertadores, ja conegudes fins ara i les dates en què es desenvolupen.

Etapa
Data
Primera ronda1 de gener – 30 de gener (Ja finalitzat)
Segona ronda4 de febrer – 14 de febrer (Ja finalitzat)
Etapa de grups3 de març – 8 de maig
Final21 de novembre

Copa Libertadores 2020: un autèntic espectacle de futbol per a Amèrica del Sud i la resta del món

La CONMEBOL Copa Libertadores 2020 serà la 61a edició del torneig, que tindrà lloc des de l’1 de gener fins al 21 de novembre, quan es disputarà la final al Maracanã de Rio de Janeiro. L’any passat (el 2019) la selecció brasilera de futbol de Flamengo va obtenir el seu segon títol de Copa Libertadores, convertint-los en els campions regnant. L’edició d’enguany està garantida que serà un espectacle més per als aficionats al futbol de tota l’Amèrica del Sud i la resta del món. És per això que vam decidir escriure aquest article i ajudar-vos a veure el torneig allà on estigueu amb una VPN. Gaudeix animant-te al teu equip favorit!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me