Mira Rugby en línia, sigui on siguis! | Vista VPNOver

El rugbi és un esport dur amb molts aficionats a tot el món. Si bé és fàcil veure el rugbi per televisió en països que competeixen a les Sis Nacions (Anglaterra, França, Itàlia, Irlanda, Escòcia i Gal·les) o el Campionat de rugbi (Argentina, Austràlia, Nova Zelanda i Sud-àfrica), però pot ser difícil transmetre els jocs a la resta del món. Per sort, hi ha maneres de veure el rugbi en línia, des de qualsevol lloc del món. La manera més fàcil de fer-ho és amb una VPN.


Per què necessita una VPN per veure Rugby

Pot ser que necessiteu una VPN per veure el rugbi si us és d’alguna de les coses següents.

 • Si el partit de rugbi que voleu veure no es publica al vostre país.
 • Si esteu de vacances en un país on no es fan jocs de rugbi.
 • Si teniu una subscripció a, per exemple, un canal anglès que emet rugbi, però no esteu a Anglaterra.

Per assegurar-vos que podeu veure jocs de rugbi, podeu instal·lar una VPN per evitar les restriccions geogràfiques.

Els millors proveïdors de VPN per veure el rugbi

Per veure el rugbi en línia amb una VPN és important que el proveïdor de VPN tingui suficients servidors als països on el rugbi s’emet per televisió. A més, la velocitat de la connexió amb el servidor VPN ha de ser prou alta perquè puguis veure un joc sense retard. Per acabar, voleu una bona VPN fàcil i segura d’utilitzar. Tenint en compte aquestes funcions, podem recomanar els proveïdors VPN següents per veure el rugbi en línia.

ExpressVPN per Rugby

ExpressVPN és un gran proveïdor VPN premium amb un excel·lent servei al client. Aquest proveïdor s’assegurarà que esteu segur i que no notarà cap problema de connexió. Amb la seva increïble xarxa de servidors, sempre podreu trobar un servidor al país que vulgueu. D’aquesta manera serà fàcil veure els jocs de rugbi en línia.

ExpressVPN és una VPN relativament cara, però té sentit perquè obteniu la millor combinació de velocitat, seguretat i facilitat d’ús. Podeu provar aquesta VPN amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

IPVanish per Rugby

IPVanish pot ser la VPN més ràpida per a la transmissió en línia. També tenen una bona oferta de servidors i són relativament barats. Aquestes funcions asseguren que serà fàcil veure tots els jocs de rugbi que desitgeu en línia.

Si encara no esteu segurs, podeu provar IPVanish amb la seva garantia de devolució de 7 dies. Aquesta garantia també és ideal si només voleu veure un partit de rugbi específic.

NordVPN per a Rugby

NordVPN és un dels millors proveïdors de VPN. A més, és una VPN fàcil d’utilitzar i bastant ràpida amb molts servidors. Per sobre de tot, NordVPN té un preu molt bo, ideal si només voleu utilitzar una VPN per veure el rugby.

NordVPN és una VPN que ofereix una gran relació qualitat-preu que invertiu. Tots els seus plans de subscripció tenen una garantia de devolució de 30 dies, cosa que significa que podeu provar el servei abans de comptar.

Què fa una VPN?

Connexió VPN a InternetUna VPN (Xarxa privada virtual) és un programari que augmenta la vostra seguretat i privadesa en línia. La VPN xifra tot el trànsit d’internet de manera que ningú pugui donar-ne sentit. Així, els tercers no podran registrar el que feu en línia.

Amb una VPN us connecteu a Internet mitjançant servidors externs i adopteu l’adreça IP d’aquest servidor. L’adreça IP és l’empremta digital de la vostra connexió a Internet i s’utilitza per esbrinar on es troba al món. Si adopteu l’adreça IP del servidor VPN, podeu fingir estar en algun lloc que no hi sou.

Si el contingut, com un partit de rugbi, està bloquejat de manera geogràfica, podeu fer-ho amb una VPN. Els llocs web que transmeten els jocs sovint només poden mostrar el contingut a usuaris de determinats països. Amb una VPN podeu fingir estar en un d’aquests països sense ser-hi realment.

Com mirar Rugby en línia amb una VPN

Per poder veure el rugbi en línia des de qualsevol part del món, necessites dues coses. Primer heu de trobar un lloc web on pugueu reproduir el joc o veure’l enrere. En segon lloc, necessitareu una VPN per fingir que esteu al país on el lloc web fa servir els jocs. Per exemple, si teniu un compte amb l’emissora nord-americana NBC, però no esteu als Estats Units, haureu d’utilitzar una VPN per connectar-se a un servidor dels EUA. A més, hi ha molts canals que transmeten jocs de rugbi de forma gratuïta. En aquests casos, només necessiteu una VPN.

Mira Rugby en línia de forma gratuïta

jugador de rugbiEl rugbi és un dels pocs esports que es poden transmetre en línia de forma gratuïta. Sobretot als països on el rugbi és popular, els jocs es transmeten en directe. No cal necessàriament una subscripció amb el canal que emet els jocs per poder-lo veure. Només necessiteu una VPN per canviar la vostra ubicació virtual de manera que el lloc web creu que se li permet accedir al contingut.

Hi ha serveis de VPN gratuïts, però no són tan bons com les versions de pagament. Amb serveis VPN gratuïts sovint limiten les vostres dades, velocitat i seguretat. Si realment voleu veure el rugby en línia de forma gratuïta, us recomanem que utilitzeu els períodes de prova o el període de devolució dels serveis VPN de pagament, com els esmentats anteriorment.

Mireu el Campionat de Sis Nacions en línia

El Campionat Sis Nacions és el torneig de rugbi més important de l’hemisferi nord. Les sis nacions que competeixen són França, Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda i Itàlia. Des de l’any 2000, aquests països competeixen pel cobejat trofeu del Campionat. Anglaterra té la majoria de victòries al seu nom, però el 2018 Irlanda va matar la competició. Podeu veure el Campionat Sis Nacions en línia (gratuïtament) amb una VPN.

Mireu el Campionat de Rugbi en línia

El Campionat de Rugbi és la competició de rugbi més important de l’hemisferi sud. Argentina, Austràlia, Nova Zelanda i Sud-Àfrica competeixen entre ells des del 2012. De forma similar al Campionat de Sis Nacions, podeu veure el Campionat de Rugbi en línia (gratuïtament) amb una VPN.

Mira en línia la Copa del Món de Rugbi

La Copa Mundial de Rugbi del 2019 tindrà lloc al Japó. Els millors equips d’arreu del món competiran per veure qui anirà a casa el vencedor. Els països que hi participen també passaran a l’aire els jocs, però en altres països això no sempre serà així. Podeu anar al vostre pub irlandès local per veure-ho, però si voleu quedar-vos a casa i transmetre els fluxos coincidents, és possible que necessiteu una VPN per fer-ho.

Canals i llocs web que transmeten el rugbi

A continuació, podeu trobar una visió general dels llocs web que emeten jocs de rugbi. Alguns són gratuïts i per a altres necessiteu una subscripció.

Canals de rugbi (sobretot gratuïts)

 • BBC iPlayer (Regne Unit)
 • 7Plus (Austràlia)
 • CBC (Canadà)
 • CCTV (Xina)
 • Canal + a FranceTV (França)
 • ARD en ZDF (Alemanya)
 • RTE (Irlanda)

Canals de rugbi (sobretot pagats)

 • NBC (Estats Units)
 • Rede Globo (Brasil)
 • NTV Plus (Rússia)
 • Sky TV (Nova Zelanda)
 • Rugby Pass (diversos països on el rugbi és popular)

Calendari 6 Nacions 2020

Les 6 nacions tornen a funcionar. Voleu veure si Gal·les acabarà guanyant de nou aquesta vegada? Consulteu la programació del joc següent per a totes les dates importants.

Data
Joc
Dissabte 1 de febrerGal·les-Itàlia
Irlanda-Escòcia
Diumenge 2 de febrerFrança-Anglaterra
Dissabte 8 de febrerIrlanda-Gal·les
Escòcia-Anglaterra
Diumenge 9 de febrerFrança-Itàlia
Dissabte 22 de febrerItàlia-Escòcia
Gal·les-França
Diumenge 23 de febrerAnglaterra-Irlanda
Dissabte 7 de marçIrlanda-Itàlia
Anglaterra-Gal·les
Diumenge 8 de marçEscòcia-França
Dissabte 14 de marçGal·les-Escòcia
Itàlia-Anglaterra
França-Irlanda
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me